Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
با این حال که بازی بسیار بزرگ و عظیمی هست ولی اصلا جای وجود نداره که گیر بکنید یا نیاز به زبان داشته باشید. بقدری روان و رادست درستش کردن که مثل هلو میونه:biggrin1:
واقعا...با اون فلش های راهنما;)پایین بودن درجه سختی بازی هم روش دیگه;)
بنظرم تو قضیه زنده شدن و Vita-Chamber کار اشتباهی کردن حس Survival بازی تو این شهر مخوف ! از دست رفته دیگه احتیاجی نیست حتی رو درجه سختی Hard واسه کشتن یه Bouncer نقشه بکشی چون می دونی وقتی مردی هرچقدر زدیش باز همون جور زخمی هست و آماده مردن:) یا مثلا وقتی چیزی به مردنت نمونده تو محیط و تو کشو ها دربه در دنبال First Aid Kit نمی گردی:laughing:

واقعا که Vita-Chamber مزخرفترین چیز و بدترین ضعف تو گیم پلی این بازی هست /:)
من موندم سازندگان با چه عقلی این قابلیت احیای دوباره به وسیله ی Vita-Chamber رو گذاشتن تو بازی ؟
البته یه جورایی هم جالبه ها !!!
بی دغدغه و بدون اضطراب و نگرانی راحت بازیتو میکنی :sick:

چون داستان این بازی یه نمه پیچیدس و به عبارت دیگه چون هر کدوم از dairyها یه نکته از داستان بازی را رو میکنه,من از مدیران و دوستانی که بازی رو با فهم کامل داستان تموم کردن خواهش می کنم داستان بازی را بصورت کارکتری تعریف کنن(یعنی هر کدوم از کارکترا چه نقشی در بازی داشته و 100 البته در spoiler, این طوری میشه بصورت پازل داستان بازی رو به هم چسبوند و از همه ی جزییات داستان بازی با خبر شد چون واقعا حیفه داستان بازی بسوزه و از اون لذت نبریم. --با تشکر--

واقعا که Vita-Chamber مزخرفترین چیز و بدترین ضعف تو گیم پلی این بازی هست /:)
من موندم سازندگان با چه عقلی این قابلیت احیای دوباره به وسیله ی Vita-Chamber رو گذاشتن تو بازی ؟
بی دغدغه و بدون اضطراب و نگرانی راحت بازیتو میکنی :sick:

شما میتونی ازش استفاده نکنی، کاری که من کردم. یعنی هر وقت میمردم از Save قبلیم Load میکردم. خوشبختانه سرعت لود هم خیلی بالاست کمتر از 10 ثانیه. من یه بار هم از Vita-Chamber استفاده نکردم و بازی رو تموم کردم. اگه واست ساده میشه اینکارو بکن. بازی که مجبورت نمیکنه از Vita-Chamber استفاده کنی. یه حالیه که سازنده بازی داده، حالا شما حال نکردی هر وقت مردی دوباره لود کن. به همین راحتی...

شما میتونی ازش استفاده نکنی، کاری که من کردم. یعنی هر وقت میمردم از Save قبلیم Load میکردم.
دقیقا همون کاریه که من میکنم:biggrin1: ( اما شاید اشتباه باشه ولی خب دیگه :-" )

شما اگه قسمت کوره رسیدی بر گرد یک جای هست که پله می خوره پائین
(قبل از رسیدن به سالن کوره) .با پلاسماید یک راهی هست که فکر کنم یخه یا چیزی دیگه . اونجا از پلاسماید استفاده کن راه باز می شه؟اگه راه رو پیدا نکردی بگو بیشتر توضیح بدم.

بچه ها من مرحله Neptune's Bounty هستم کمی بعد اونجا که دوربین عکاسی پیدا کردیم (یکمی هم نه!) . همون جا که خاطره اون زنرو پیدا میکنیم
اونجا باید چی کار کنم؟؟؟
هر جا رفتم و هر کاری کردم نشد! لطفا کمکم کنید خیلی خیلی فوری خواهش می کنم

خواهش می کنم هر چه زودتر و بهتر کمکم کنید
استاداش بیان

اسلحه رو چیجوری میتونم آپدیت کنم؟
یکم دیگه دندون رو جیگر بزاری و بازی رو ادامه بدی به دستگاهی میرسی که مخصوص این کاره ولی برای این کار دقت کن و اسلحه که لازم داری رو مجهز کن که از اون دستگاه تو بازی خیلی کم پیدا میشه;).
تورخدا برای پست بالا کمکم کنید
ناراحت نشی علی جون ولی میگم چه لذتی داره وقتی بازی رو با کمک دیگران تموم کنیم. ولی یه راهنمائی کلی که میتونم بهت بکنم اینکه سمت راست جهت دسته رو نگهداری تا یه صفحه باز بشه و اونجا مامورتت رو نوشته;).
((:biggrin1: این کارم گناهش کمتر از Cheat زدن نیست :biggrin1: ))​
نوشته شده توسط Emin3mzizou
واقعا که Vita-Chamber مزخرفترین چیز و بدترین ضعف تو گیم پلی این بازی هست
بی دغدغه و بدون اضطراب و نگرانی راحت بازیتو میکنی
کاری ندارم این حرکت اشتباه یا درست بوده ولی حتما دلیل قابل قبولی برای این کار داشتن.
خلاصه من هم رسیدم اخراش ولی اینقدر بازی قشنگیه که ادم دلش نمیخواد تموم بشه. فعلا اعضا گرفتم براش تا بعد ببینیم چی میشه :mrgreen:.

بلد نیستی بگو بلد نیستم چرا ......

Osos جان اگه انگلیسی بلد بودم این کارو میکردم ولی ......

من نفهمیدم کدوم دکمه را برای دیدن ماموریت ها بزنم؟ Start? Back? ؟؟

لطفا کسایی که بلد هستن و خسیس نیستن جواب بدن و بگن من چی کار کنم خداااااااااااااااااااااااااا

کمکم کنییییییییییییییید

آخرین ویرایش:
شما دوربین که گرفتی دوتا رو می کشی و از اون دوتا عکس می گیری و بعد با فلش راهنمایی می شی؟:biggrin1:دقیا نمی دونم به اونای که بالا پائین می پرن و به سقف می چسبند چی می گن شما از اونا بعد از کشتن عکس بگیر .امید وارم درست راهنمایی کرده باشم :blushing:

شما دوربین که گرفتی دوتا رو می کشی و از اون دوتا عکس می گیری و بعد با فلش راهنمایی می شی؟:biggrin1:دقیا نمی دونم به اونای که بالا پائین می پرن و به سقف می چسبند چی می گن شما از اونا بعد از کشتن عکس بگیر .امید وارم درست راهنمایی کرده باشم :blushing:

نه بابا اینارو رد کردم....

یه جایی هستم که جنازه زنه افتاده رو مرده و بقلش فیلم خاطره اش هست...
من اونجام و نمی دونم چی کار کنم هر جای میرم بسته هست...
حالا فردا صبح عکس میگیرم و میزارم تا ببینید
اما سعی کنید تا یادتان بیاید و کمکم کنید :((

شما میتونی ازش استفاده نکنی، کاری که من کردم. یعنی هر وقت میمردم از Save قبلیم Load میکردم. خوشبختانه سرعت لود هم خیلی بالاست کمتر از 10 ثانیه. من یه بار هم از Vita-Chamber استفاده نکردم و بازی رو تموم کردم. اگه واست ساده میشه اینکارو بکن. بازی که مجبورت نمیکنه از Vita-Chamber استفاده کنی. یه حالیه که سازنده بازی داده، حالا شما حال نکردی هر وقت مردی دوباره لود کن. به همین راحتی...

ممنون !
باید خدمتتون عرض کنم که منم به شخصه همیشه وقتی تو بازی میمیرم از اخرین سیوم استفاده میکنم و تالا تو بازی از Vita-Chamber استفاده نکردم ;)
من حرفم اینه که : اصلا فلسفه ی گذاشتن Vita-Chamber در این بازی چی بوده ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or