Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
بله درسته، شهر طبق مطالب گفته شده در اواخر سال 1946 قکر کنم ساخته شده. ولی:
در این مورد که آیا ما در rapture متولد شدیم یا نه من یه مطلب جالب از سایت زیر پیدا کردم:
http://bioshock.wikia.com/wiki/Main_Page
اول باید بگم که نام ما jack هست و من اشتباه نوشتم در مطلب قبلی!
در انتهای بازی مشخص می شه که ما یک test-tube baby (بچه آزمایشگاهی) هستیم که توسط دانشمندان rapture به دستور fontaine و به منظور نابود کردن andrew ryan به وجود آمده ایم! ما در سنین نوجوانی به سطح آب فرستاده می شیم، جایی که ما به مدت 12 سال به طور کامل در آنجا رشد کرده و به سن بلوغ می رسیم. سپس به دستور fontaine ما سوار هواپیمایی می شویم که از روی اون فانوس ورودی rapture می گذره و آنرا دزدیده و آنرا وادار به سقوط می کنیم.

از نوار صوتی خاطرات خانم ryan و همچینی عکس هایی که از روی میز دفتر خود ryan پیدا می شه مشخص می کنه که jack جنین گرفته شده از خانم ryan بوده و از نظر بيولوژيکى پسر ryan هست.

دو سواله دیگه!اون زنه(فکر کنم اسمش دکتر tenebume بود) چرا از دخترا نگه داری میکنه؟چه فایده ای براش داره؟می خواد با fontaine مقابله کنه یا بازم بحث adam در میونه؟
و مورد دیگه اینکه بیگ ددی ها رو دکتر suchong ساخته؟ تو یکی از dairyها مشخص میشه که suchong دختره خودشم در معرض ازمایش و استفاده از adam قرار داده. این استنباط من درسته یا .....

یکی بیاد کمک کنه من فکر کنم کرحله دوم این بازیم الان یه جایی به اسم : The Fighting Mcdonagh's گیر کردم یعنی اینجوری بگم
نمی دونم کجا برم راهی رو که قبلا اومد رو دارم میرم اما در بستس از اون ور هم هیچ راهی وجود نداره ! اگه می خواید یه چند تا عکس از جاهای بازی می زارم

دو سواله دیگه!اون زنه(فکر کنم اسمش دکتر tenebume بود) چرا از دخترا نگه داری میکنه؟چه فایده ای براش داره؟می خواد با fontaine مقابله کنه یا بازم بحث adam در میونه؟
و مورد دیگه اینکه بیگ ددی ها رو دکتر suchong ساخته؟ تو یکی از dairyها مشخص میشه که suchong دختره خودشم در معرض ازمایش و استفاده از adam قرار داده. این استنباط من درسته یا .....
Dr.Tenenbaum یک دانشمند ژنتیک هست که در ساخت اولیه ADAM نقش اصلی داشته که در بازی هم به عنوان "مادر" little sister ها معرفی می شه. او هدفش تنها مراقبت از little sister ها و جلوگیری از آسیب دیدن اونها و همچنین مقابله با fontaine هست. حتی خود ما هم در بچگی تحت مراقبت او بودیم.

در مورد Dr.Suchong و این موردی که گفتین اطلاعای ندارم.

و مورد دیگه اینکه بیگ ددی ها رو دکتر suchong ساخته؟

آره.
میگم یه Spoiler به اسم این تاپیک اضافه کنیم بد نمیشه.
یا مثلا یه همچین جمله ای به اسم تاپیک:
توجه: احتمال فاش شدن داستان بازی.

The Big Daddy was the brainchild of Dr. Yi Suchong. Knowing that the Little Sisters would be at great risk if they were out on the streets gathering ADAM with no protection, Suchong sought to rectify the problem. Suchong presented his idea to Andrew Ryan, but with trepidation. Knowing that becoming a Big Daddy would be a "one way street" Suchong was worried about finding candidates. Andrew Ryan assured him that this would be no problem.

Big Daddy زاییده فکر دکتر Suchong بود.دونستن این که فرستادن Little Sister ها بدون حفاظت برای جمع کردن ADAM در شهر خطر بزرگی میشه Suchong به فکر حل کردن این مشکل افتاد. Suchong ایده ش رو با نگرانی به Andrew Ryan مطرح کرد اون می دونست تبدیل شدن به یک Big Daddy مثل یک خیابون یک طرفه می میمونه برای همین نگران پیدا کردن داوطلب برای این کار بود اما Andrew Ryan بهش اطمینان داد که این مشکلی نیست...

کاربران old_snake و hot_goal شدیداً اخطار میکنم که در رفتارتون تجدید نظر کنید روزی نیست که میل باکسم رو باز نکنم از شما دو نفر درش ریپرتی نباشه! اگر وضعیت به همین منوال پیش بره دسترسی هر دوی شما بمدت یک هفته از سایت قطع میشه.

جا داره از دوستانی که مطالب اسپویلر رو در تگ اسپویلر قرار میدن هم تشکر کنم.

کاربران old_snake و hot_goal شدیداً اخطار میکنم که در رفتارتون تجدید نظر کنید روزی نیست که میل باکسم رو باز نکنم از شما دو نفر درش ریپرتی نباشه! اگر وضعیت به همین منوال پیش بره دسترسی هر دوی شما بمدت یک هفته از سایت قطع میشه.

جا داره از دوستانی که مطالب اسپویلر رو در تگ اسپویلر قرار میدن هم تشکر کنم.
من کجا اسپم دادم من دارم سوال می کنم اون داره چطور جواب منو میده ؟ نه خوتون قضاوت کنید تقصیر منه ؟
در ضمن نام کاربری رو درست بنویس مال من

آخرین ویرایش:
بابا قوانین رو رعایت کنید و دنبال حاشیه نباشید چون این حواشیه به ضرر تاپیک هست (یه نصیحت بود از ما)
-------------------------------------------------------------
منم بالاخره این بازیرو خریدم
به همه کسانی که دنبال اچیومنت زیاد هستند این بازی رو پیشنهاد می کنم ، فقط بدیش این هست که ماموریت ها و محیط ها اصلا اصلا تنوع ندارند و محیط بازی شبیه Doom و Prey هست البته خیلی بهتر از اونها چون من از هردوشون متنرفم.
من چند تا سوال داشتم:
1- چیجوری میشه اون هلیکوپتر مانندها رو هک کرد؟
2- آسان ترین راه برای کشتن بیگ ددی ها چیست؟
3- یه دستگاه هایی هست که وقتی من هکشان می کنم بازم می تونم دکمه A رو بزنم اما وقتی میزنم پولم کم میشه ، اون چی هست و چه فایده؟
4- یه قدرتی هست که برای دست چپ هست و به جای نشانه شبیه روح و سایه و آدم هست (یه همچین چیزی!) اون چیه و چیجوری میشه ازش استفاده کرد؟
5- بازی روی نرمال چقدر میکشه تا تموم بشه؟ (الان من تازه دوربین گرفتم ، چقدر از بازی رفته؟)

با تشکر

1- چیجوری میشه اون هلیکوپتر مانندها رو هک کرد؟

نباید بترکن !

2- آسان ترین راه برای کشتن بیگ ددی ها چیست؟

شات گان و نارنجک .

3- یه دستگاه هایی هست که وقتی من هکشان می کنم بازم می تونم دکمه A رو بزنم اما وقتی میزنم پولم کم میشه ، اون چی هست و چه فایده؟

اونا جون هستن .

قبل از هک 16 دلار هست بعد از هک 10 دلار میشه .

4- یه قدرتی هست که برای دست چپ هست و به جای نشانه شبیه روح و سایه و آدم هست (یه همچین چیزی!) اون چیه و چیجوری میشه ازش استفاده کرد؟

نمیدونم کدوم رو میگی .

ولی استفادش راحت دیگه باید Lt رو بزنی .

5- بازی روی نرمال چقدر میکشه تا تموم بشه؟ (الان من تازه دوربین گرفتم ، چقدر از بازی رفته؟)

من رو نرمال حدود 15 ساعت تمومش کردم !

حدود 30%

خیلی خیلی خیلی ممنون

ولی هنوز چند تا سوال دارم:

1- روبات ها نباید بترکن؟ یعنی چی؟ اونا دارن به من شلیک می کنند چیجوری باید هک کنم؟ دکمه ای ؟ کاری ؟ ....؟ ...؟

2- من نارنجک ندارم؟ باید بخرم؟ منظورت اون یارو هست که نارنجک میندازه؟ اون همیشه نیستش تا برگشت بدم ، ؟

خیلی خیلی خیلی ممنون

ولی هنوز چند تا سوال دارم:

1- روبات ها نباید بترکن؟ یعنی چی؟ اونا دارن به من شلیک می کنند چیجوری باید هک کنم؟ دکمه ای ؟ کاری ؟ ....؟ ...؟

2- من نارنجک ندارم؟ باید بخرم؟ منظورت اون یارو هست که نارنجک میندازه؟ اون همیشه نیستش تا برگشت بدم ، ؟
1. شما باید روباتها با جادوی الکتریسته از کار بندازین (این جادو می تونی تمام سلاحهای مکانیکی رو در بازی وجود دارن برای چند ثانیه از کار بندازه در این مدت شما باید سریع به سراغش برید و هکش کنید البته برای اون روباتهای امنیتی کلیدی نیز روی دیوار برای از کار انداختن اونها هست که باید پیداش کنی و معمولا 10 دلار ازت کم می کنه و روباتهارو از کار می اندازه بعد دیگه با خیال راحت می تونی هکشون کنی .
2. نارنجک انداز رو اواسط بازی می تونی بدست بیاری سلاحش رو باید پیدا کنی ولی گلوله هاش رو می تونی بخری . ;)

1
- روبات ها نباید بترکن؟ یعنی چی؟ اونا دارن به من شلیک می کنند چیجوری باید هک کنم؟ دکمه ای ؟ کاری ؟ ....؟ ...؟

من تا حالا نتونستم اونا رو هک کنم .

بعضی جا ها خاموش رو زمین افتادن یا بعضی از آدمها از اونا دنبال خودشون دارن . اونا رو میشه هک کرد . یه راه دیگه ای هم داره که باید اون کپسوله که نیتروژن میخوره رو داشته باشی یا یه نیرو که یخ میزنه . با اونا میشه وسایل رو یخ زد و هکشون کرد .

منظورم همون یارو هست . :biggrin1:

همیشه هست . چطور نیست ؟ :confused:

با این حال که بازی بسیار بزرگ و عظیمی هست ولی اصلا جای وجود نداره که گیر بکنید یا نیاز به زبان داشته باشید. بقدری روان و رادست درستش کردن که مثل هلو میونه:biggrin1:

پ.ن. جالبه بعضی از دوستان خیلی کم طاقت هستن. یکم دندون رو جیگر بزارید و خوب بگیردید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or