Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
حدود 17GB هست!

DVD9 هفت و حورده ای گیگه،روهم 15 گیگ،دو گیگی رو هوا میمونه که نصیب اون 4 میشه!

سین ریلیز بازی(نسخه معتبر) حجمش 20 گیگه و موقع نصب میشه 16.5 گیگ!!!! چند روز پیش دانلود کردم مال Flt هم هست و تو تورنت هم موجوده!

فکر نمیکردم خیلی ها آخر این بازی اشکشون در اومده باشه! همونطور که برای آرکام سیتی هم فکر نمیکردم!
ولی سر پایان این بازی و آرکام سیتی واقعا اشکم در اومد ...
و این صحنه ای است که هیچوقت و هیچوقت و هیچگاه گیمرها از یاد نخواهند برد ... مطمئنا یکی از سکانس های کلاسیک تاریخ گیم میشه ...
59781265869528402866.jpg

فکر نمیکردم خیلی ها آخر این بازی...

خب الیزابت و بوکری که طی بازی دیدیم از بین رفتن ولی الیزابت در واقع برگشت توی گهواره ش و این اتفاقات بد نمیفته دیگه درسته؟ نرمال در کنار پدرش و در واقع همون بوکر بزرگ میشه. اینجوری که بهتر میشه. نیمه پرشو ببینیم.

خب الیزابت و بوکری که طی بازی دیدیم از بین رفتن ولی الیزابت در واقع برگشت توی گهواره ش و این اتفاقات بد نمیفته دیگه درسته؟ نرمال در کنار پدرش و در واقع همون بوکر بزرگ میشه. اینجوری که بهتر میشه. نیمه پرشو ببینیم.
آخه اصلا به این خاطر نمیگم که!
دقیقا مثالی که برا آرکام سیتی زدم هم مصداقش بود چون پایان این دو بازی در حالت معمول و به ظاهر شاید Happy End به نظر برسه ولی یه چیز نهفته در بطنشون وجود داره ... اصلا همین که این بازی تموم شد خودش باعث دلگیری بود!
منظور من هم نشون دادن سکانس بعد تیتراژ پایانی نبود .. قبل تیتراژ و اون 20 دقیقه ای که حقایق معلوم شدن واقعا تاثیر گذار بود ...

یچه ها گرافیک این بازی خیلی سنگینه؟
نسبت به فارکرای 3 مثلا :d
بازی با Unreal Engine 3 درست شده
اگه ضعیف ترین کارت DX10 رو هم داشته باشی بازم خیلی خوب فریم میگیری
البته بازی افت فریم میده که اونم انگار قابل حله

در کل از نظر فریم دهی هیچ نگران نباش
روی ضعیف ترین سیستما عالی اجرا میشه

سلام دوستان
من هرجی جلو میرم تو بازی بیشتتر از دو سلاح نمیشه حمل کنی
میخواستم ببینم امکان حمل سلاح بیشتر هست یا نه اگه اینطوری باشه که خیلی ضد حاله

وا مصیبتا !!! عجب بازی ای بود جداً ! فعلاً توی شوک عجیبی هستم و مغزم داره میپُکه.
اسپویلر مربوط به پایان بازی :

آنا که خب مشخص شد همون الیزابت هست. ولی بوکر هم همون کامستاک بود ؟!! یعنی توی یکی از دنیاهای موازی بوکر بعد از غسل تعمید تبدیل میشه به کامستاک و بعدش هم اون اتفاقات ؟
بعد اون قضیه ای که بوکر آنا رو به اون خواهر و برادر میده ، فقط توی همین دنیای بوکر خودمون اتفاق می افته دیگه ؟ یعنی اون بوکری که تبدیل به کامستاک میشه ، خودش آنا رو بزرگ میکنه ولی این یکی آنا رو تحویل اونا میده و بعدش قضیه رو فراموش میکنه و میره سراغ آنا (یا همون الیزابت) ؟
البته کامستاک که بچه دار نمیشد. قاطی کردم کلاً ! :دی یعنی بوکر (یا همون کامستاک) توی اون دنیای موازی بچه دار نمیشده و برای همین رفتن بچه ای که توی یه دنیای موازی دیگه داره رو جایگزینش کردن ؟! :دی
کلاً پایان عجیبی داشت. یکی از جالب ترین پایان هایی که توی بازی ها دیدم. غوغا بود !!!
Songbird ... :((

وا مصیبتا !!! عجب بازی ای بود جداً ! فعلاً توی شوک عجیبی هستم و مغزم داره میپُکه.
اسپویلر مربوط به پایان بازی :

آنا که خب مشخص شد همون الیزابت هست. ولی بوکر هم همون کامستاک بود ؟!! یعنی توی یکی از دنیاهای موازی بوکر بعد از غسل تعمید تبدیل میشه به کامستاک و بعدش هم اون اتفاقات ؟
بعد اون قضیه ای که بوکر آنا رو به اون خواهر و برادر میده ، فقط توی همین دنیای بوکر خودمون اتفاق می افته دیگه ؟ یعنی اون بوکری که تبدیل به کامستاک میشه ، خودش آنا رو بزرگ میکنه ولی این یکی آنا رو تحویل اونا میده و بعدش قضیه رو فراموش میکنه و میره سراغ آنا (یا همون الیزابت) ؟
البته کامستاک که بچه دار نمیشد. قاطی کردم کلاً ! :دی یعنی بوکر (یا همون کامستاک) توی اون دنیای موازی بچه دار نمیشده و برای همین رفتن بچه ای که توی یه دنیای موازی دیگه داره رو جایگزینش کردن ؟! :دی
کلاً پایان عجیبی داشت. یکی از جالب ترین پایان هایی که توی بازی ها دیدم. غوغا بود !!!
Songbird ... :((
اریا اینقدر هایپ راه نداز من تازه دیروز 2 ساعت رفتم جلو تازه دختره را پیدا کردم :d یعنی اینقدر خوب هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or