Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
الان من دارم بازی میکنم یه نکاتی خیلی عجیبه
1.گرافیک بصری و زیبایی رنگ بندی و .... مثل اینکه تو شهر اول هست بعد از اون رنگ بندی و گرافیک بازی خیلی بد میشه مخصوصا وقتی شب میشه
2.چرا اینقدر بازی با دین و اعتقادات مردم بازی میکنه .......؟
3.این تخته سیاهایی که تو زندان نصب شدن چرا زیرشون به عربی یا فارسی نوشته طارق محمود!!!!!؟
4.در کل نقطه قوت بازی شخصیت الیزابت هست ............
درباره نمره ای که بازی گرفته بگم که مثل انتخاب بهترین فیلم سال 2012 میمونه ....بازی با مذاهب

کاربر باهوش شما لطفا بازی رو unistall کن که با اعتقاداتت بازی نشه

دوستان تصمیم هایی که تو بازی میگیریم تو روابطمون با الیزابت و طول بازی تاثیر داره؟

اول بازی اونجایی که باید به اون زوج یه توپ پرت کنیم . من توپ پرت نکردم و درگیر شدم . ایا تاثیر داره؟ برم از اول بازی کنم؟

الان من دارم بازی میکنم یه نکاتی خیلی عجیبه
1.گرافیک بصری و زیبایی رنگ بندی و .... مثل اینکه تو شهر اول هست بعد از اون رنگ بندی و گرافیک بازی خیلی بد میشه مخصوصا وقتی شب میشه
2.چرا اینقدر بازی با دین و اعتقادات مردم بازی میکنه .......؟
3.این تخته سیاهایی که تو زندان نصب شدن چرا زیرشون به عربی یا فارسی نوشته طارق محمود!!!!!؟
4.در کل نقطه قوت بازی شخصیت الیزابت هست ............
درباره نمره ای که بازی گرفته بگم که مثل انتخاب بهترین فیلم سال 2012 میمونه ....بازی با مذاهب
1. به نظرم گرافیک بازی همه جاها عالی بود ! البته از نظر هنری انقدر منو محو میکنه دیگه قسمت تکنیکیش یادم میره
2.
توی Bioshock اولی هم داستان به همین سبک به تصویر کشیده شده بود ... خیلیا از Andrew Rayan دیگه بدشون میاد ...همونطور که خیلیا از Prophet بدشون میاد .... اون دو شخصیت مثل یک خدا هستن چون اینده ای برای مردمشون خلق کردن و چرخ دنیای RApture - Columbia هم تو دست این دو تا بوده - برای همین تبدیل به یک مذهب شدن ! نمیخوام بحث فلسفی بازی رو باز کنم ... اما اگر بگیری میتونی بفهمی ken levine منظورش به تصویر کشیدن جوامعه خاصی هست / در واقع هر دوی Rapture و Columbia هر جفتشون داران یک سری ارزشهای جامعه رو به نمایش میزارن ... در ضمن به تصویر کشیدن مذهب و اعتقادات جزوی از داستان بازی هست که توسط اون شما بتونید روح زندگی و فرهنگ مردم columbia رو حس کنید ... بعضی جاها مثل Fink کارخونش همش صداش داره تو مغز کارگرا میخونه و حرفهایی میزنه که به نوعی داره شست و شوی مغزی میده ادما و ... و ... کلا داستان هر 3 تای این بازیا از نظر فلسفی خیلی عمق داره که نمیشه همیطوری نوشتش !

دوستانی که بازی رو تموم کردن The Ending - An Explanation - BioShock Infinite Wiki Guide - IGN رو چک کنن شیلتره ولی بین جاهایی که من دیدم بهترین توضیح رو داده یا برید به BioShock Infinite - The BioShock Wiki - BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite, news, guides, and more
بازی یک پایان داره اگه اونجایی که نگاه کنید سکه میندازید همه نتیجه ها یکیه که مربوط به بوکر هایه قبلیه که لوتث ها استفاده کردن کلا داستان از نتایج فیزیک کوانتوم استفاده کرده که ذاتا پر تناقضه خیلی سخت نگیرید

کلا پیشنهاد میکنم قبل از این که بازیو تموم نکردید نظریو نخونید اگر چه شاید یه کم اینو دیر گفتم :دی

حدود 2-3 ساعتی از بازی را جلو بردم 3 تا سوال ساده برام پیش اومده امیدوارم یکی از دوستان که با بازی آشنایی کامل داره بتونه پاسخ بده :
1- اصلاً همون اول بازی که با اون زن و مرد توی قایق بودیم چی شد که اودیم و روی اون صندلی نشستیم و سر از شهر Columbia در آوردیم !؟
2- Elizabath کیه و چطور با داستان شخصیت اصلی بازی گره خورده !؟
3- با اینکه پایان بازی یکیه پس تاثیر انتخابهایی که می کنیم چیه !؟
ممنون میشم یکی از دوستان پاسخ بده ....

حدود 2-3 ساعتی از بازی را جلو بردم 3 تا سوال ساده برام پیش اومده امیدوارم یکی از دوستان که با بازی آشنایی کامل داره بتونه پاسخ بده :
1- اصلاً همون اول بازی که با اون زن و مرد توی قایق بودیم چی شد که اودیم و روی اون صندلی نشستیم و سر از شهر Columbia در آوردیم !؟
2- Elizabath کیه و چطور با داستان شخصیت اصلی بازی گره خورده !؟
3- با اینکه پایان بازی یکیه پس تاثیر انتخابهایی که می کنیم چیه !؟
ممنون میشم یکی از دوستان پاسخ بده ....
جوابتون میشه کل داستان بازی پس خودتون نخونید
اون 2نفر که تو قایق میبینید برادر خواهرن البته نه واقعا بلکه یک نفرن در دو جهان موازی که با دریچه که بعضا الیزابت باز میکنه همدیگرو پیدا میکنن
تو یک دنیا زنه با کامستاک کلمبیا رو میسازه و دریچه ها رو کشف میکنه که کامستاک با اون آینده رو پیش بینی میکنه و میگه برایه همین پیامبره بعد کامستاک با کمک فینک (همون کارخونه دار سیبیلو) این دو نفرو و زنشو میکشه تا لو نره که الیزابت دختر واقعیش نیست ولی باعث میشه بین دنیا های موازی اون دو تا (lutece) گیر میکنن برا همین ما رو اجیر میکنن تا جلو کامستاک رو بگیرن و بوکر های مختلفیو از جهان های موازی به جهان کامستاک میارن تا جلوشو بگیرن(نشونش همون جاییه که سکه میندازید برادره تخته یی داره همیشه (124 بار) یکطرف میاد که سکه هایی هستند که بقیه بوکرا انداختن)
2.الیزابت دختره ماست
دو تا جهان موازی اصلی داریم یکی یکی بعده جنگ ووندد نی بوکر غسل تعمید داده میشه و کامستاک میشه دیگری این کارو نمیکنه و خودش میمونه و بچه دار و مقروض میشه
کامستاک که دریچه ها رو استفاده میکرده سریع پیر و عقیم میشه پس تو جهان موازی دیگه دختر بوکر که دختر خوش میشه رو میدزده
3.اون ها تقریبا همشون نشون میده که ثابت و متغیر وجود دره و اون ثابت هایین که بوکر هایی که تو جهان دیگه استفاده کردن بهش دست زدن
الان فک کنم بیشتر براتون پیچیده شد :دی پس برید همون لینک بالایی که گفتمو بخونید

آخرین ویرایش:
جوابتون میشه کل داستان بازی پس خودتون نخونید
اون 2نفر برادر خواهرن البته نه وقع بلکه یک نفرن در دو جهان موازی که زنه با کامستاک کلمبیا رو میسازه و دریچه ها رو کشف میکنه که کامستاک با اون آینده رو پیش بینی میکنه بعد کامستاک با کمک فینک این دو نفرو میکشه ولی باعث میشه بین دنیا های موازی گیر میکنن برا همین ما رو اجیر میکنن تا جلو کامستاک رو بگیرن
2.الیزابت دختره ماست
دو تا جهان موازی اصلی داریم یکی یکی بعده جنگ ووندد نی بوکر غسل تعمید داده میشه و کامستاک میشه دیگری این کارو نمیکنه و خودش میمونه و بچه دار و مقروض میشه
کامستاک که دریچه ها رو استفاده میکرده سریع پیر و عقیم میشه پس تو جهان موازی دیگه دختر بوکر که دختر خوش میشه رو میدزده
3.اون ها تقریبا همشون نشون میده که ثابت و متغیر وجود دره و اون ثابت هایین که بوکر هایی که تو جهان دیگه استفاده کردن بهش دست زدن
الان فک کنم بیشتر براتون پیچیده شد :دی پس برید همون لینک بالایی که گفتمو بخونید

منم سوالات مولانارو داشتم ولی هیچی از چیزایی که گفتی رو نفهمیدم:|
چون یه جاهایی کلمات رو انگار تند نوشتی و ناخوانا هستن

منم سوالات مولانارو داشتم ولی هیچی از چیزایی که گفتی رو نفهمیدم:|
چون یه جاهایی کلمات رو انگار تند نوشتی و ناخوانا هستن
یکم دست کاریش کردم الان ولی توضیحش طولانیه دوستانی که وقت دارن یه تاپیک بزنن همه رو ترجمه کنن

تنها بازی سایه دار crisis 3 با halo 4 هستن که شخصیت اصلی به معنای واقعی کلمه سایه داره. در ضمن داستان بازی هم بی نظیر هست حتما بهش دقت کنید شعارهای الکی که دولت ها می دن رو کاملا در این بازی تشریح کرده

در این مسئله که بازیش خیلی خوبه شکی نیس ولی دیگه اینقدام که بعضی از دوستان هو انداختن شاهکار نیس بابا...
تو دنیای گیم بازیهای شاهکار کم نبوده که این بازیو اینقدام بزرگش میکنید...نمونش walking Dead
به هرحال لطفا Fan بازیو بذارید کنار...لطفا کاربر گرامی...

در این مسئله که بازیش خیلی خوبه شکی نیس ولی دیگه اینقدام که بعضی از دوستان هو انداختن شاهکار نیس بابا...
تو دنیای گیم بازیهای شاهکار کم نبوده که این بازیو اینقدام بزرگش میکنید...نمونش walking Dead

بحث فن بازی نیست. حقیقته!:دی امتیاز و جمع امتیاز سایت های مختلف و معتبر و همینطور نظر کسانی که بازی کردن تصدیق میکنه که بازی واقعا جزو شاهکارهای تاریخ پی سیه که البته رو سایت gamerankings.com که لینکشو تو پست قبلیم گذاشتن بهترین بازی تاریخ پی سی بود. من یک و دوشو بازی نکرده بودم و فنش نبودم اصلا. حقیقتش اصلا خوشمم نمیومد ازش ولی انگار با بازی نکردن یکش واقعا یکی از شاهکارارو از دست دادم. میرم بازیش میکنم:دی این سومیش هم که ترکونده فکر نمیکنم بحثی توش باشه. بیشتر از فن بازی بحث اینه که وقتی با یه چیزی خیلی حال میکنی دوست داری ضد حال نخوری با ایراداتی که جوابی براشون هست اگه نباشه خب باید قبول کرد.

اینا فقط بخاطر نسخه های قبلش هست
چون نسخه اول بازی یکی از بهترین بازی های تاریخ هست حتی قبل از ریلیز این نسخه بعضی از فنا یک جوری حرف میزدن که انگار بازی رو تموم کردن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or