Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
دوستان سبک سری اول ترسناک بود ؟
آره یک جورایی
ورژن 1 و 2 چون زیر آب بود همش توی فضای بسته و تاریک بود و اون اتمسفر و حالت بازی یک ترسی داشت
ولی همینطور که میبینی این نسخه توی فضای باز و وسط آسموناس

---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------

یکم راجع به بازی توضیح بدین. :دی سبکش چجوریه، داستانش و.. .
سبک بازی Sci-Fi FPS هست
اول شخص شوتر تخیلی:دی

بازی رو امروز تموم کردم !
نیم ساعت انتهای بازی فوق العادست، یک ریزه میزه هم نوستالژی بایوشاک قبلی داره !
ولی بازی خیلی غیر منتظره تموم شد و ناراحت کننده :(
نمرات بازی هم حقشه، بازی هیچ نقصی نداشت

منم دانلود بازی رو تموم کردم و دارم بازیش میکنم
خیلی قشنگه . گیم پلی علی , گرافیک عالی , صدا و ............ عالی . اصلا یه بازیه همه چیز تمومه

سلام منم یه 1 ساعت بازی کردم ولی من اصلا نمی تونم بازی کنم کلا همه دنبالمن مخفی هم که نمیشه رفت هر چی هم میکشم بازم پشت سر هم میان چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟

منم بازی رو دیشب تموم کردم خیلی خوب بود حتما دوستن بگیرنش ویک نکته بری کسایی که کم و بیش بازی کردن (اسپویل داستانی میشه گفت نیست)
بعضی از قسمت ها به بازی نهایی نرسیده انگار مثل عکسه بزرگ جوانی کامستاک یا اسب مرده و مغازه سوغاتی فروشی خیلی بخشایی که قبلا نشون دادن حذف کردن

و همین طور یه اسپویل خوب !
sweet rapture
smdnvb.jpg
[/IMG]

آخرین ویرایش:
واقعا چرا من نمیتونم با خیال راحت برم مسافرت !؟ الان چرا من باید 50 تا پست رو که هیچ ربطی به تاپیک نداره !؟ باور کنید من خودمم گیج شدم چی به چیه !؟

رعایت کنن دوستان !

منم بازی رو امروز تموم کردم.بحث شاهکار بودن و... رو که کنار بزاریم چیزی که منو خیلی اذیت کرد کوتاهی بیش از حد بازی نسبت به نسخه اول بود که خیلی توی ذوقم زد.:|

حتی قسمت هایی هم که قبلا توی تریلر ها بود توی بازی اصلی ندیدم!(مثل همن اسبه و...) انگار از بازی نهایی حذف شده بودند!!،ضعف دیگرشم به نظرم نداشتن New Game Plus هست،حیف این همه ویگور و اسلحه که تا ته اپگرید نمیشن:(
،به غیر از این موارد و نداشتن چند پایان جداگانه(برخلاف تصور خیلی ها) و عدم تاپیر تصمیمات بازیباز در جریان و پیایان بازی (بازهم بر خلاف گفته های خود کن لیواین) بقیه موارد بازی چیزی جز شاهکار نیست که از کن لیواین نیز غیر از این انتظار نمیرفت:)
در کل من بهش 9.5 میدم​

الان من دارم بازی میکنم یه نکاتی خیلی عجیبه
1.گرافیک بصری و زیبایی رنگ بندی و .... مثل اینکه تو شهر اول هست بعد از اون رنگ بندی و گرافیک بازی خیلی بد میشه مخصوصا وقتی شب میشه
2.چرا اینقدر بازی با دین و اعتقادات مردم بازی میکنه .......؟
3.این تخته سیاهایی که تو زندان نصب شدن چرا زیرشون به عربی یا فارسی نوشته طارق محمود!!!!!؟
4.در کل نقطه قوت بازی شخصیت الیزابت هست ............
درباره نمره ای که بازی گرفته بگم که مثل انتخاب بهترین فیلم سال 2012 میمونه ....بازی با مذاهب

الان من دارم بازی میکنم یه نکاتی خیلی عجیبه
1.گرافیک بصری و زیبایی رنگ بندی و .... مثل اینکه تو شهر اول هست بعد از اون رنگ بندی و گرافیک بازی خیلی بد میشه مخصوصا وقتی شب میشه
2.چرا اینقدر بازی با دین و اعتقادات مردم بازی میکنه .......؟
3.این تخته سیاهایی که تو زندان نصب شدن چرا زیرشون به عربی یا فارسی نوشته طارق محمود!!!!!؟
4.در کل نقطه قوت بازی شخصیت الیزابت هست ............
درباره نمره ای که بازی گرفته بگم که مثل انتخاب بهترین فیلم سال 2012 میمونه ....بازی با مذاهب
آرگو کجا با مذهبی بازی کرد؟ کجای فیلم دروغ بود؟
خوبه چنین اتفاقاتی افتاده وگرنه معلوم نبود چی میخواستید در مورد فیلم بگید.

مادرجـــــــان!
آقا سایت مرجع اعلام امتیاز بازی ها سایتیه که لینکشو پایین میذارم دیگه درسته؟ بایوشاک شده بهترین بازی تاریخ پی سی:
Reviews and News Articles - GameRankings

http://www.metacritic.com

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or