BioShock Infinite الهام گرفته از سري Uncharted است .

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Amin.J

کاربر سایت
Levineافشا كرد : بازي BioShock Infinite تا حدي از سري آنچارتد الهام گرفته است

فرنچايز Naughty Dog براي PS3 و PSV يعني Uncharted براي همگان شناخته شده است ، اما به نظر نمي رسد كه نقطه ي الهام مناسبي براي نسخه جديد BioShock باشد ، پس منظور Levin چيست ؟
خوب ، اين الهام برداري مربوط به راهي است كه ND در پيش گرفته و با ادغام نويسندگي و بازي كردن به ساخت شخصيت هاي دقيق و قابل باوري پرداخته است .
"من فكر مي كنم كه خيلي تحت تاثير صحنه هايي بودم كه Drake با ساير شخصيت ها داشت ، مخصوصا صحنه هايي كه با آن ها شوخي مي كرد و به گفتن كنايه مي پرداخت و به نظر من اين مي تونه حتي در يك اكشن اول شخص هم كار كنه "
سازنده BioShock توضيح داد : تفاوت هاي زيادي بين نسخه جديد و نسحه هاي پيشين BioShock وجود دارد .
همچنين براي مثال آنچارتد به Ken اعتماد به نفس داده تا چيز هاي جديد را با Infinite امتحان كند . "كاركنان ND واقعا سطح بالا ترين بازي ها را دارند ، كاري كه آن ها انجام مي دهند باعث شده من اعتماد به نفس پيدا كنم كه من نيز مي توانم آن را انجام دهم . آن ها بسيار بسيار با استعداد و برخوردا از انواع مختلف توانايي ها هستند"
BioShock Infinite امسال براي كنسول هاي X360 و PS3 و رايانه ها عرضه خواهد شد .
باتشكر از Tommy Fisher

الان به طرفدار های انچارتد بگی این بازی تقیلد از تامب رایدر هست،میریزن سرت!
آخه بدبختی اینجاست که خود Tomb Raider هم توی نسخه جدیدش از Uncharted الهام گرفته !! :دی هم سازنده هاش به صراحت گفتن هم توی نمایش E3 بازی میشد این موضوع رو قشنگ احساس کرد ! :دی

آخه بدبختی اینجاست که خود Tomb Raider هم توی نسخه جدیدش از Uncharted الهام گرفته !! :دی هم سازنده هاش به صراحت گفتن هم توی نمایش E3 بازی میشد این موضوع رو قشنگ احساس کرد ! :دی
کنایه زدم بابا.منظورم این بود که خوبه بگن انچارتد هم تقلیدی از تامب رایدر هست؟(با این که نیست و ربطی به هم ندارن،یعنی بیخودی دو بازی رو به هم ربط دادن)،چون یکسری گفتن که بایوشاک تقیلد از انچارتد هست با این که هیچ ربطی به هم ندارن

آخرین ویرایش:
بابا عجب ملتی هستیم هااا . ببین چه بحثایی اومده وسط . سازنده بایوشاک گفته ناتی داگ بازیهاش فوق العاده هست و این شخصیت پردازی زیبا تو آنچارتد به من اعتماد به نفس داد که من هم میتونم تو بازیه خودم (بایوشاک اینفینیت) یه همچین شخصیت پردازیه خفنی قرار بدم و ناتی داگ رو تحسین کرده کم موند بگین غلط کرده از آنچارتد اعتماد به نفس گرفته . یه سری تا اسم آنچارتد رو میشنون قاطی میکنن و همه جا رو میریزن به هم ( تا کی میخواین با آنچارتد مبارزه کنین :دی ) . الان اگه این بدبخت میگفت من تو شخصیت پردازیم از موفقیت epic games و گیرز استفاده خواهم کرد همشون به به چه چه میکردن . جمع کنین باو .

خب من یه سوال دارم الان این چه ربطی داشت به اینکه از UNCHARTED الهام گرفته واسه بازیه جدیدش؟
یه سری هی سعی میکنن متوجه نشن که سازنده بایوشاک گفته که از آنچارتد الهام گرفته واسه همون توضیح دادم که متوجه بشن (گرچه بازگشتن از علی چپ یخورده سخته)
در ضمن هر وقت از مربوط بودن پستای بالایی که بحث توم ریدر و فورزا رو کشیدن وسط مطمئن شدی بعد از اون به مربوط بودنه پست من فکر کن :دی

آخرین ویرایش:
بابا عجب ملتی هستیم هااا . ببین چه بحثایی اومده وسط . سازنده بایوشاک گفته ناتی داگ بازیهاش فوق العاده هست و این شخصیت پردازی زیبا تو آنچارتد به من اعتماد به نفس داد که من هم میتونم تو بازیه خودم (بایوشاک اینفینیت) یه همچین شخصیت پردازیه خفنی قرار بدم و ناتی داگ رو تحسین کرده کم موند بگین غلط کرده از آنچارتد اعتماد به نفس گرفته . یه سری تا اسم آنچارتد رو میشنون قاطی میکنن و همه جا رو میریزن به هم ( تا کی میخواین با آنچارتد مبارزه کنین :دی ) . الان اگه این بدبخت میگفت من تو شخصیت پردازیم از موفقیت epic games و گیرز استفاده خواهم کرد همشون به به چه چه میکردن . جمع کنین باو .

خب من یه سوال دارم الان این چه ربطی داشت به اینکه از UNCHARTED الهام گرفته واسه بازیه جدیدش؟

Bioshock يكي از بزرگترين دستاوردهاي صنعت گيم تو نسل حاضر بازيها بود.ولي شخصيت پردازيش در حد Uncharted نبود.حالا كه خود سازنده اون بازي رو تعريف كرده و ميگه از اون الهام خواهم گرفت من بيشتر خوشحالم.يعني تو يك مورد ديگه هم Bioshock پيشرفت كرده.حالا اين چه عيبي داره كه به يك عده برخورده من نميدونم.

مثل اين كه پيش بيني كيوان در وقوع بلوا داره محقق ميشه تدريجا.

Bioshock يكي از بزرگترين دستاوردهاي صنعت گيم تو نسل حاضر بازيها بود.ولي شخصيت پردازيش در حد Uncharted نبود.حالا كه خود سازنده اون بازي رو تعريف كرده و ميگه از اون الهام خواهم گرفت من بيشتر خوشحالم.يعني تو يك مورد ديگه هم Bioshock پيشرفت كرده.حالا اين چه عيبي داره كه به يك عده برخورده من نميدونم.

مثل اين كه پيش بيني كيوان در وقوع بلوا داره محقق ميشه تدريجا.

آخه اصلا این بازی شخصیت محور نبود. نیاز نداشت چهار تا شخصیت باحال و شوخ و شنگ داشته باشه. سناریو این بازی توسط اتمسفر سنگین و تکس و audio records ها گفته میشود.

آخه اصلا این بازی شخصیت محور نبود. نیاز نداشت چهار تا شخصیت باحال و شوخ و شنگ داشته باشه. سناریو این بازی توسط اتمسفر سنگین و تکس و audio records ها گفته میشود.
خوب اینو برو به ken بگو . خودش گفته از شخصیتای آنچارتد الهام گرفته و میخواد تو بازیه خودش پیاده کنه :دی

به نظر من حرفه جالبی زده که نشون میده میخواد سطح کیفی بازیشو ببره بالا حالا چه بهتره که UN الهام بگیره
حرفتو جالبتره که اصلا نفهمیدی چی گفته....ازndالهام بگیره که بازیش با کیفیت تر بشه!!؟؟تو اسم بیوشاک رو شنیدی؟؟..بذار ساده بگم:منظورش این بود میخواسته یه کاری بکنه ولی مطمن نبوده و. نتونست ریسک کنه ولی وقتی همون کار روndکرد و موفق بود اینم اعتماد بنفس پیدا کرد که میتونه اون کارو بکنه و مثلndموفق باشه....فهمیدن این موضوع چقد سخته؟؟؟ واقعا دیگه از اینجور اخبار نذارین شما که میدونین تو این سایت چه خبره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or