BioShock Infinite الهام گرفته از سري Uncharted است .

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Amin.J

کاربر سایت
Levineافشا كرد : بازي BioShock Infinite تا حدي از سري آنچارتد الهام گرفته است

فرنچايز Naughty Dog براي PS3 و PSV يعني Uncharted براي همگان شناخته شده است ، اما به نظر نمي رسد كه نقطه ي الهام مناسبي براي نسخه جديد BioShock باشد ، پس منظور Levin چيست ؟
خوب ، اين الهام برداري مربوط به راهي است كه ND در پيش گرفته و با ادغام نويسندگي و بازي كردن به ساخت شخصيت هاي دقيق و قابل باوري پرداخته است .
"من فكر مي كنم كه خيلي تحت تاثير صحنه هايي بودم كه Drake با ساير شخصيت ها داشت ، مخصوصا صحنه هايي كه با آن ها شوخي مي كرد و به گفتن كنايه مي پرداخت و به نظر من اين مي تونه حتي در يك اكشن اول شخص هم كار كنه "
سازنده BioShock توضيح داد : تفاوت هاي زيادي بين نسخه جديد و نسحه هاي پيشين BioShock وجود دارد .
همچنين براي مثال آنچارتد به Ken اعتماد به نفس داده تا چيز هاي جديد را با Infinite امتحان كند . "كاركنان ND واقعا سطح بالا ترين بازي ها را دارند ، كاري كه آن ها انجام مي دهند باعث شده من اعتماد به نفس پيدا كنم كه من نيز مي توانم آن را انجام دهم . آن ها بسيار بسيار با استعداد و برخوردا از انواع مختلف توانايي ها هستند"
BioShock Infinite امسال براي كنسول هاي X360 و PS3 و رايانه ها عرضه خواهد شد .
باتشكر از Tommy Fisher

ما نیز تحت تاثیر این سری قرار گرفته ایم:d
بجز تعریف از ND که بجا و به حق هست، حرف خاص دیگه ی نزده! زده؟
فرموده اند میخواهیم کاری را که ناتی داگ با سری U انجام داده رو برای اولین بار بروی یک اول شخص پیاده کنیم.
یجورایی مثل اینکه اینکارو ریسک پذیر میدونه ولی حالا اعتماد بنفس کافی رو پیدا کرده.

ایشون تا دو هفته پیش میگفتن که داستان و حتی صداگذاری هم تو بازی نقش هویج داره که چیشد؟ :|.

کسی تو رو مجبور میکنه هر چند روز یه بار چرت و پرت بگی!؟ یه چیزی خوندی و فقط تیترش تو ذهنته، بعد میای به این و اون گیر میدی!؟ نکن آقا جان از این کارا!:دی

دیگه مطمن باشین اگه بیوشاک متا100بشه 200تا گوتی بشه بهترین بازی تاریخ بشه یهو یه فن سونی میاد میگه حال که چی این که از انچارتد کپی کرده!!!بعد میگی چیو کپی کرده؟؟؟میگه خب کپی کرده دیگه حالا هرچی!!!!همین چند روز پیش هم یکی گفته بود فورتزا4کجاش بهترین بازی ریسینگ این که ازgt5کپی کرده رفته تاپ گیر گذاشته!!!!!!!!کلا خیلی جالبن

11819599447748529529.jpg

-------------------------------
جدا الان یعنی ملت فکر کردن بایوشاک اومده از آنچارتد تقلید کرده؟ الهام گرفتن خیلی فرق داره با تقلید بخدا.
شهاب اگه توی اثبات این در سایر موارد موفق بودی توی این مورد هم موفق میشی :دی

جان بچه تون قبل از عنوان هرگونه چرندیات در وصف این موضوع, به این مورد دقت کنید که این حرفارو کارگردان و خالق این سری زده نه آبدارچی یکی از شعباتشون .

"كاركنان ND واقعا سطح بالا ترين بازي ها را دارند ، كاري كه آن ها انجام مي دهند باعث شده من اعتماد به نفس پيدا كنم كه من نيز مي توانم آن را انجام دهم . آن ها بسيار بسيار با استعداد و برخوردا از انواع مختلف توانايي ها هستند"
>:d<

اسم بازی رو به نظرم به Biucharted : Infinite تغییر بدن
بازم تقلید تو روز روشن :d:d
از اون حرفا بود.bioshock یکی از خلاقانه ترین بازی های این نسل بود،داستانی داشت که تو هیچ بازی نمی دیدی.برو جوایزش رو ببین.حالا سازنده اش اومده از انچارتد یکذره تعریف کرده دلیل به این نمیشه داره تقیلد میکنه.الهامم گرفتن فرق داره
الان به طرفدار های انچارتد بگی این بازی تقیلد از تامب رایدر هست،میریزن سرت!

BIO فقط بتونه روند تکراری شدن محیط رو در بازی کنترل کنه بهترین بازی امسال هستش برای من شماره 2 ش واقعا از این قضیه رنج میبرد امید وارم به بهترین شکل بازی رو ساخته باشن .

میشه این مسخره بازی تقلید و.... رو شروع نکنید . همیشه باید یک چیزی برای زیر سوال بردن بازی ها داشته باشین دیگه .

انگار یک شب تو سر یک بازی نزنین خواب خبری نیست . موندم این بچه بازی کی تمام میشه ما از دست این .... ها راحت بشیم .

خوب که چی گیرز هم از کیل سوییچ تقلید کرده:>
جوابی بود به پست شماره ی 16 حمله نکنید
=========================================
خداییش انچارتد یکی از موفقترین IP های این نسل بوده.عنوان های کمی هستن که شماره ی دومشون رکورد GOTY رو بزنه

به هرحال ناتی داگ کاری که در زمینه داستان و شخصیت پردازی انجام داد در جدایی نادر از سیمین هم دیده نشد . داستان کل سری آنچارتد و شخصیت ها تو یه آچار نوشته شده فک کنم .

تمام شخصیتهای UNCHARTED فوق العاده دوست داشتنی هستن . حتی شخصیتی مثل چارلی که فقط تو نسخه-ی سوم معرفی میشه !! دقیقا مثل بقیه-ی کارهای ND . مثل CRASH و Jak and Dexter همشون فوق العادن .
احتمالا منظورش اینه که شخصیتهایی قراره خلق کنن که با بازیباز خیلی خوب ارتباط برقرار کنن . دقیقا مثل آنچارتد
الان به طرفدار های انچارتد بگی این بازی تقیلد از تامب رایدر هست،میریزن سرت!
خب اینکه کلا اشتباست خود Tomb Raider ایده-ی بازیش رو از Indiana Jones الهام گرفته . و هرجوری نگاه کنین سری UNCHARTED به ایندیانا جونز و سری کتابهای مصور تَن تَن بیشتر شباهت داره تا TR .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or