BioShock for PC

27190379220070427000247.jpg

هنوز چند ساعتي از جان سالم به در بردن از آن حادثه هولناك نگذشته است كه شما خود را زنده، اما در موقعيتي نچندان بهتر و در اعماق اقيانوس ميابيد. در ميان صداي ريزش قطرات آب كه از لابه لاي ديوارها و سقف به زمين مي ريزد و وجود شهري در زير آب را به شما ياد آوري مي كند، صداي قدم هاي موجود غول پيكري نيز به گوش ميرسد. چند لحظه بعد هيبتي عظيم در آستانه در آشكار مي شود و اسلحه عجيب خود را در هوا به حالت تهديد آميزي به حركت در مي آورد و با ايجاد صداهاي نامفهومي به شما ميفهماند كه بهتر است چند قدمي عقب تر بايستيد. پس از چند لحظه كه هيولا از بي خطر بودن اتاق اطمينان حاصل كرد، دخترك كوچكي را با چشمان نارنجي مي بينيد كه آرام آرام از پشت او بيرون مي آيد و به سمت جسد بي جان بر روي زمين پيش مي رود. همانطور كه دخترك سرنگ بزرگي را در جسد متعفن فرو مي كند، ذهن شما نيز به بررسي موقعيت هاي بعدي مشغول است. مي توانيد اتفافات رخ داده در چند لحظه اخير را فراموش كنيد و به آرامي از راهي كه وارد شده ايد اتاق را ترك كنيد و مواجهه با اين دو موجودي كه تا ساعاتي پيش حتي نمي توانستيد در روياهايتان تصورشان را بكنيد، را تا موقعيت بعدي به تاخير بيندازيد، يا ...
با نگاهي دوباره به دخترك و محافظ ظاهرا غير قابل عبور او دستتان را به آرامي تا به روي ماشه بالا مي آوريد. ثانيه ها سپري مي شوند و حالا دخترك در حال خارج كردن سرنگ است. انگشت شما بازهم بر روي ماشه مردد مي ماند ... آيا ارزشش را خواهد داشت؟ شايد مرگ سرانجام اين تصميم گيري عجولانه باشد ... اما با فشار ماشه و آغاز اين مبارزه خواهيد توانست دوباره به نفس كشيدنتان ادامه دهيد. و به احتمال زياد با كمي خوش شانسي بتوانيد از دست حمله بعدي هيولا جان سالم به در ببريد و به ماده موجود در سرنگ دست يابيد. پس چرا منتظريد؟

169817253820070426234807.jpg

بازي Bioshock در اواخر سال 2004 با چند طرح (Artwork) نسبتا ساده، اما جالب به دنياي بازي هاي ويدئويي معرفي شد (طرح ها در اين عكس ها موجود نيست). استوديوي Irrational Games مدت زيادي پس از معرفي اوليه بازي سكوت كرد و سرانجام در يكي از شماره هاي اوليه سال 2006 مجله Game Informer بازي در دست ساخت خود را معرفي كرد. Irrational تا به حال بازي هايي چون Freedom Force، SWAT 4 و Tribes: Vengeance را تهيه كرده است و بيشتر اعضاي آن از استوديوي Looking Glass‌ به آن پيوسته اند. Looking Glass استوديويي است كه بازي System Shock در آن تهيه شده است. بازيي كه آن را تركيبي از FPS و RPG‌ دانسته اند و Bioshock نيز از سبكي مشابه آن پيروي مي كند.

28651615120070426235002.jpg

بازي در سال هاي ابتدايي دهه 60 رخ مي دهد. جايي در ميانه آبها، كه شما خود را در حال غرق شدن مي بينيد. پس از چند لحظه و با تلاش فراوان خود را به سطح آب مي رسانيد و با جسد هاي شناور بر روي آب و قطعات هواپيماي سقوط كرده اي مواجه مي شويد. هيچ
Cutscene يا نمايشي در آغاز بازي وجود ندارد تا سقوط هواپيما يا وقايع قبل از آن را براي شما شرح دهد. مطمئنا پس از بازيابي حواس خود اولين هدف شما زنده ماندن در اين شرايط دشوار خواهد بود. در پهناي افق به دنبال ساحل يا خشكي اي خواهيد گشت. اما نه در دور دست ها بلكه در وسط اقيانوس شيئي توجه شما را به خود جلب مي كند. نوري در ميانه آب ها ديده مي شود. شما خود را به نزديكي نور مي رسانيد و با سازه اي عجيب روبرو مي شويد كه نردباني بر روي آن قرار دارد كه به اين سازه وارد مي شود. شما از نردبان پايين مي رويد و با جسد بي جاني روبرو مي شويد. جسد را كنار مي زنيد و وارد وسيله زير دريايي مي شويد. با اين وسيله در آب هاي ناشناخته پايين مي رويد و در نزديكي بستر اقيانوس نور و ساختمان هاي شهري زير آبي را مي بينيد. وقتي كه وسيله زير دريايي در محل خود متوقف شد، از آن خارج مي شويد و پا به شهري مي گذاريد كه به نظر مي رسد، زمان در آن متوقف شده است. شهري با ظاهر منحصر به فرد كه در اثر نبرد و گذشت زمان و ورود آب از ديوارهاي شيشه اي آن ويران شده است. به Rapture خوش آمديد!

112427326920070427004559.jpg

بازي همچون System Shock سبكي FPS دارد و همانطور كه گفته شد در شهري زير آبي به نام Rapture اتفاق مي افتد. Rapture در اواسط دهه 40 ميلادي توسط Andrew Ryan پي ريزي شد. رايان، رپچور را محلي براي نوابغ در نظر گرفته بود تا بتواند آن ها را از بحبوحه جنگ جهاني دوم دور سازد و محلي امن براي شكوفايي استعدادهاي آن ها پديد آورد. هنرمندان و دانشمندان اجازه داشتند بدون هيچ محدوديتي به كارهاي خود بپردازند. همه چيز به خوبي پيش مي رفت تا زماني كه دانشمندي به نام Tenenbaum توانست ماده اي تحت عنوان Adam‌ را كشف نمايد. Adam از نوعي حلزون دريايي به دست مي آمد و با تبديل آن به Plasmidها مي توانستند از آن براي درمان بيماري ها و مهمتر از آن، بهبود عملكرد انسان ها استفاده كنند. انسان هايي قوي تر از همه نظر. كاهش اين ماده ارزشمند باعث پديد آمدن جنگ داخلي در رپچور شد. مصرف اين ماده باعث شده بود مردمان رپچور بسيار خشن تر، قوي تر و خطرناك تر از انسان هاي عادي باشند و تاثيرات جانبي اين ماده باعث شده بود كه ظاهر آن ها تغيير شكل دهد و تبديل به موجوداتي جهش يافته شوند. اين وضعيت، افراد موجود در رپچور را به دو دسته تقسيم كرده بود. دسته اول افرادي بودند كه تبديل به موجوداتي كاملا غير عادي شده بودند و تحت فرمان رايان بودند و دسته دوم افرادي بودند كه در مخفي گاه هاي خود پنهان شده بودند و به دنبال راه فراري براي خلاصي از اين شهر مي گشتند.

82712619020070426235119.jpg

اين وضعيت و كمبود Adam باعث شده بود كه محيط شهر بسيار خطرناك و نا امن شود. در رپچور جديد، موجودات دختر بچه مانندي به نام Little Sisters به همراه محافظانشان (Big Daddy ها) مامور جمع آوري و بازيافت Adamها از بدن اجساد موجود در سطح شهر شده بودند. در دنياي جديد پس از كشف Adam اين ماده بعنوان طلايي ارزشمند بود كه با آن هر كس مي توانست قدرت هاي خارق العاده اي پيدا كند يا بيماري هاي خودش را از بين ببرد.
Plasmidهاي به دست آمده قدرت هاي مختلفي را به مصرف كننده هاي خود مي دهند (كه يكيشان شخصيت شما در بازي باشد). مثلا Enrage شما را قادر مي سازد كه موجودات را به جان يكديگر بيندازيد، طوري كه يكديگر را دشمن هم بدانند. يا با استفاده از Cryo-Field قادر خواهيد بود كه دشمن خود را به يك مجسمه يخي تبديل كنيد.
Bioshock را مي توان اولين بازي اي دانست كه گيم پلي از جنس نسل بعد را (حداقل در حرف) معرفي كرد و طي اين مدت توانسته با طرح هاي فوق العاده خود از يك شهر زير آبي توجه بسياري را به خود جلب سازد.

بازي در 21 آگوست 2007 براي Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد. در كنفرانس X06 مايكروسافت آقاي پيتر مور صحبت از اختصاصي بودن اين بازي براي اين دو سيستم كردند. اما طبق شواهد و گفته هايي كه تا به حال شده به نظر ميرسه كه بازي براي مدت مشخصي اختصاصي باشه و بعدا براي PS3 هم عرضه بشه.

در اين تاپيك هم اميدوارم تا زمان عرضه بازي، با كمك ديگر علاقمندان به اين بازي مجموعه مطالبي جمع آوري كنيم. مطلب بالا تنها مقدمه اي از بازي مورد نظر بود كه فكر مي كنم براي آشنايي اوليه با بازي كافي بوده باشه.
لطفا از زدن پست هاي بي مورد پرهيز كنيد تا بتونيم حجم تاپيك را تا عرضه بازي (چهار ماه ديگر) در كمترين حد خود نگه داريم.

با تشكر از همه براي همكاري هاي آيندشون ... :cool:

آخرین ویرایش:
در ضمن این مطلب رو هم بگم که هر دو شرکت Nvidia و ATI درایور مخصوص این بازی رو دادن بیرون. فعلا درایورشو دان کنین تا خود بازی.

با سلام

از کجا باید درایور مخصوص این بازی رو دان کنم؟؟؟در صورت امکان ادرسشو بدید.

کارت گرافیک من 8600gts asus

با تشکر

سلام حداقل سيستم مورد نياز اين بازي ؟؟؟؟
چيه ؟ :cheesygri
Minimum Requirements
CPU - Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM - 1GB
Video Card - Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card - 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space - 8GB free space
Recommended Requirements
CPU - Intel Core 2 Duo processor
System RAM - 2GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)

سلام

ای خدا. هی می یام چیزی نگم اگه گذاشتین شما. وای به حال ما nooooob ها .

من 2 روز دارم بازی میکنم با اون لینک ها بعد شما میگین خالی بندی اون لینک ها کاملا درست 2 روز دیر بازی کردین !!

اول اینکه شما چه جوری این بازی رو اکتیو کردی ؟؟؟ اگه به من بگی من کلی شاد میشم ؟؟؟ اگه یه شات ازمنوی PC بازی بزاری یا حجم 6.04 بزاری، من حاضرم هر کاری بخوای بکنم.

حالا بزار روشنت کنم nooooob عزیز ،

اول اینکه برای بازی هنوز کرکی نیومده. هر چی هست بریز توی جوب بزار بره. چون مفت نمی ارزه. شما هم احتمالا داری دمو بازی می کنی و تا 2 ساعت دیگه یه To Be Continue... می بینی و بهت می گه بای بای. بعد محکم میکوبی توی سرت ....

حالا اینو گوش کن :

BioShock PC CD Key Limited To Two PCs

این برای این جمله و توضیح اون رو که میگم بهت ،

برای اجرای بازی و اون CD Key او رو باید حتما اکتیو کنی و دوم اینکه این سریال تو تنها توی 2 تا PC جواب میده. این رو توی فروم های بازی میتونی الان بری ببینی و ببینی که خیلی ها دارن ناله میکنن. این یعنی اینکه اگه بخوای بازی رو بعد از نصب روی دو تا دستگاه، روی دستگاهی که قبلا نصب بوده و اون دستگاه الان Upgrade َده نصب کنی نمیتونی. این مشکل رو خیلی ها که خواستن benchMark از بازی بگیرن دیدن و به مشکل خوردن. چوی بیشتر از 2 تا PC جواب نمیده. در ضمن این مدل اکتیو کردن با بازی مثل Prey فرق داره.

تیم FiringSquad گفته اونها تماسی با شرکتی که از قفل Securerom برای این بازی استفاده کرده، انجام دادن و اونها هم این مطلب رو تایید کردن.

این مسئله از سوی irrational آپدیت شد و اونم این جوری :

برای بازی کردن نیاز نیست شما همیشه به اینترنت وصل باشین. شما فقط برای دفعه اول باید این کار رو بکنین. و اگر شما بخواین بازی رو پاک و یا دوباره نصب کنین و یا بازی رو روی دو دستگاه نصی کنین این کار شدنی هستش.

اگر شما بازی رو مجدد نصب کنین بدون اینکه بازی رو پاک کنین، شما باید به شرکت Securerom تماس بگیرین و مجددا یه سریال دیگه ازش بگیرین. !!!!!!!!!!!!!! و یا اینکه سریال قبلی شما رو غیر فعال کنه.

برای اینکه بازی رو روی DX9 و 10 اجرا کنن طرف اومده دو تا کپی از بازی تهیه کرده.طرف وقتی بازی رو روی DX10 و ویستا اجرا کرده، بعد اومده بازی رو روی DX9 و XP نتونسته اجرا کنه.

باید به فکر اوریج باشم ...

آخرین ویرایش:
سلام

ای خدا. هی می یام چیزی نگم اگه گذاشتین شما. وای به حال ما nooooob ها .

اول اینکه شما چه جوری این بازی رو اکتیو کردی ؟؟؟ اگه به من بگی من کلی شاد میشم ؟؟؟ اگه یه شات ازمنوی PC بازی بزاری یا حجم 6.04 من حاضرم هر کاری بخوای بکنم.

حالا بزار روشنت کنم nooooob عزیز ،

اول اینکه برای بازی هنوز کرکی نیومده. هر چی هست بریز توی جوب بزار بره. چون مفت نمی ارزه. شما هم احتمالا داری دمو بازی می کنی و تا 2 ساعت دیگه یه To Be Continue... می بینی و بهت می گه بای بای.

حالا اینو گوش کن :

BioShock PC CD Key Limited To Two PCs

این برای این جمله و توضیح اون رو که میگم بهت ،

برای اجرای بازی و اون CD Key او رو باید حتما اکتیو کنی و دوم اینکه این سریال تو تنها توی 2 تا PC جواب میده.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2463&page=153

سلام

امین همین الان توی Mininova و Demonoid و pirateBay حدود 15000 یوزر مشکل اکتیو دارن همه با سرعت 4 مگ دانلود کردن بازی رو و منتظر اکتیو کردن بازی هستن. حتما وست بیشتر وارده. همین الان زنگ زدم گفت تا 4-5 روز دیگه می یاد. این یعنی من کشکم ... در ضمن این رو بگم که این بازی کرک میشه و مطمئن باش ولی تا الان ساعت 8:36 دقیقه این بازی هنوز کرک نشده. شاید بقیه وارد ترن.

The PC version of the just released first person action-RPG BioShock apparently limits the owner to installing it on just two PCs. A growing number of posts on the official 2K Games message boards has PC owners up in arms about this move which basically prevents owners from installing their legitimate copies of the game on more than two PCs, meaning if they decide to upgrade their PCs after the limit is hit they won't be able to play the game. This apparently is also an issue on the Steam delivered version of the game as well and FiringSquad can confirm that we have also dealt with the same issue while trying to install the game for benchmark testing. BioShock uses the SecuROM anti-piracy system and according to the message boards when contacted the SecuROM team have told users to contact 2K Games. So far 2K Games has yet to respond to the CD Key activation issue.

Are you a digg.com user? If so, click here to digg this story and share it with other PC gamers.

Update2K Games' Elizabeth Tobey has now responded to the CD Key issue on the 2K Games' forums:

hey guys,

first, let me say this. you DO NOT NEED TO USE THE INTERNET EVERY TIME YOU PLAY THIS GAME. it is only the first time.

second, you can uninstall and reinstall this game, and if, by chance, you have 2 computers you want to simultaneously play this game on, you also can do that.

if by some chance you are reinstalling this game without uninstalling it first, a lot, there is a chance you may have to call securom and get a key, or deactivate some older installations.

but if you upgrade your hardware next week, you'll still be able to play the game. if you revamp your system and need to reinstall bioshock, just uninstall it before you go through the overhaul, and then do your reinstall.

calling it "hardware fingerprinting" is a bit alarmist. we do not transmit any of your data to any companies.

really, the only people who will be concerned about any of these security measures are those who are rapidly putting bioshock on many pcs... if you use the game as you normally do, you won't notice this at all.

UPDATE #2 from Brandon: As mentioned by JCal, I have run into this issue personally while performing BioShock DX9 vs DX10 performance testing. Right now I've got 2 copies of the game activated under Windows Vista, one for AMD Radeon testing and a second for testing NVIDIA GeForce cards with. Unfortunately now I can't run DX9 tests under Windows XP as I didn't realize I had to uninstall the game before formatting the hard drive. What irritates me about this system is why this wasn't made more clear in the manual or the readme file that shipped with the game. Also, what happens if someone has a fatal error in Windows (or a startup file gets corrupted) and can't get back to the control panel to uninstall the game? There are all kinds of additional scenarios that could prevent legitimate owners from playing this game as it stands now.

آخرین ویرایش:
چرا عصبانی میشید. اینجا ایران است .. ناراحت نشید.
از شما بعیده . حالا ما جوان ها یک چیزی.:biggrin1:

چون قضیه فقط Onlline Activation ـه .. بازی باید فکر کنه که activate شده.
اون هم فکر کنم تا آخر هفته حل بشه.

پ.ن : Bioshock نیومد ؟!

با سلام

فکر کنم حرف دوستمون درست در اومد پیغام To Be Continue همین الان ظاهر شد
2 روز گذاشتم برای دانلود اخر سر کاری بود :evil:
اخه عجیب این بود که من 2 مرحله رفتم بعد این اومد و بعد هم با ایمج اجرا کردم :(
داستان از چه قرار من که .............. :-"

سلام
بنا بر اخبار رسیده .. مثل اینکه در تاپیک بازی در انجمن 360 ملت دارند آخر بازی رو لو میدند و Spoiler و این صحبت ها.
لطفا از ورود به آن تاپیک حذر کنید.
نصب هر گونه spoiler در این تاپیک پیگرد قانونی دارد و عواقب آن بر عهده کاربر مربوطه خواهد بود :evil:

پ.ن : Bioshock نیومد ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or