BioShock for PC

27190379220070427000247.jpg


هنوز چند ساعتي از جان سالم به در بردن از آن حادثه هولناك نگذشته است كه شما خود را زنده، اما در موقعيتي نچندان بهتر و در اعماق اقيانوس ميابيد. در ميان صداي ريزش قطرات آب كه از لابه لاي ديوارها و سقف به زمين مي ريزد و وجود شهري در زير آب را به شما ياد آوري مي كند، صداي قدم هاي موجود غول پيكري نيز به گوش ميرسد. چند لحظه بعد هيبتي عظيم در آستانه در آشكار مي شود و اسلحه عجيب خود را در هوا به حالت تهديد آميزي به حركت در مي آورد و با ايجاد صداهاي نامفهومي به شما ميفهماند كه بهتر است چند قدمي عقب تر بايستيد. پس از چند لحظه كه هيولا از بي خطر بودن اتاق اطمينان حاصل كرد، دخترك كوچكي را با چشمان نارنجي مي بينيد كه آرام آرام از پشت او بيرون مي آيد و به سمت جسد بي جان بر روي زمين پيش مي رود. همانطور كه دخترك سرنگ بزرگي را در جسد متعفن فرو مي كند، ذهن شما نيز به بررسي موقعيت هاي بعدي مشغول است. مي توانيد اتفافات رخ داده در چند لحظه اخير را فراموش كنيد و به آرامي از راهي كه وارد شده ايد اتاق را ترك كنيد و مواجهه با اين دو موجودي كه تا ساعاتي پيش حتي نمي توانستيد در روياهايتان تصورشان را بكنيد، را تا موقعيت بعدي به تاخير بيندازيد، يا ...
با نگاهي دوباره به دخترك و محافظ ظاهرا غير قابل عبور او دستتان را به آرامي تا به روي ماشه بالا مي آوريد. ثانيه ها سپري مي شوند و حالا دخترك در حال خارج كردن سرنگ است. انگشت شما بازهم بر روي ماشه مردد مي ماند ... آيا ارزشش را خواهد داشت؟ شايد مرگ سرانجام اين تصميم گيري عجولانه باشد ... اما با فشار ماشه و آغاز اين مبارزه خواهيد توانست دوباره به نفس كشيدنتان ادامه دهيد. و به احتمال زياد با كمي خوش شانسي بتوانيد از دست حمله بعدي هيولا جان سالم به در ببريد و به ماده موجود در سرنگ دست يابيد. پس چرا منتظريد؟

169817253820070426234807.jpg


بازي Bioshock در اواخر سال 2004 با چند طرح (Artwork) نسبتا ساده، اما جالب به دنياي بازي هاي ويدئويي معرفي شد (طرح ها در اين عكس ها موجود نيست). استوديوي Irrational Games مدت زيادي پس از معرفي اوليه بازي سكوت كرد و سرانجام در يكي از شماره هاي اوليه سال 2006 مجله Game Informer بازي در دست ساخت خود را معرفي كرد. Irrational تا به حال بازي هايي چون Freedom Force، SWAT 4 و Tribes: Vengeance را تهيه كرده است و بيشتر اعضاي آن از استوديوي Looking Glass‌ به آن پيوسته اند. Looking Glass استوديويي است كه بازي System Shock در آن تهيه شده است. بازيي كه آن را تركيبي از FPS و RPG‌ دانسته اند و Bioshock نيز از سبكي مشابه آن پيروي مي كند.

28651615120070426235002.jpg


بازي در سال هاي ابتدايي دهه 60 رخ مي دهد. جايي در ميانه آبها، كه شما خود را در حال غرق شدن مي بينيد. پس از چند لحظه و با تلاش فراوان خود را به سطح آب مي رسانيد و با جسد هاي شناور بر روي آب و قطعات هواپيماي سقوط كرده اي مواجه مي شويد. هيچ
Cutscene يا نمايشي در آغاز بازي وجود ندارد تا سقوط هواپيما يا وقايع قبل از آن را براي شما شرح دهد. مطمئنا پس از بازيابي حواس خود اولين هدف شما زنده ماندن در اين شرايط دشوار خواهد بود. در پهناي افق به دنبال ساحل يا خشكي اي خواهيد گشت. اما نه در دور دست ها بلكه در وسط اقيانوس شيئي توجه شما را به خود جلب مي كند. نوري در ميانه آب ها ديده مي شود. شما خود را به نزديكي نور مي رسانيد و با سازه اي عجيب روبرو مي شويد كه نردباني بر روي آن قرار دارد كه به اين سازه وارد مي شود. شما از نردبان پايين مي رويد و با جسد بي جاني روبرو مي شويد. جسد را كنار مي زنيد و وارد وسيله زير دريايي مي شويد. با اين وسيله در آب هاي ناشناخته پايين مي رويد و در نزديكي بستر اقيانوس نور و ساختمان هاي شهري زير آبي را مي بينيد. وقتي كه وسيله زير دريايي در محل خود متوقف شد، از آن خارج مي شويد و پا به شهري مي گذاريد كه به نظر مي رسد، زمان در آن متوقف شده است. شهري با ظاهر منحصر به فرد كه در اثر نبرد و گذشت زمان و ورود آب از ديوارهاي شيشه اي آن ويران شده است. به Rapture خوش آمديد!

112427326920070427004559.jpg


بازي همچون System Shock سبكي FPS دارد و همانطور كه گفته شد در شهري زير آبي به نام Rapture اتفاق مي افتد. Rapture در اواسط دهه 40 ميلادي توسط Andrew Ryan پي ريزي شد. رايان، رپچور را محلي براي نوابغ در نظر گرفته بود تا بتواند آن ها را از بحبوحه جنگ جهاني دوم دور سازد و محلي امن براي شكوفايي استعدادهاي آن ها پديد آورد. هنرمندان و دانشمندان اجازه داشتند بدون هيچ محدوديتي به كارهاي خود بپردازند. همه چيز به خوبي پيش مي رفت تا زماني كه دانشمندي به نام Tenenbaum توانست ماده اي تحت عنوان Adam‌ را كشف نمايد. Adam از نوعي حلزون دريايي به دست مي آمد و با تبديل آن به Plasmidها مي توانستند از آن براي درمان بيماري ها و مهمتر از آن، بهبود عملكرد انسان ها استفاده كنند. انسان هايي قوي تر از همه نظر. كاهش اين ماده ارزشمند باعث پديد آمدن جنگ داخلي در رپچور شد. مصرف اين ماده باعث شده بود مردمان رپچور بسيار خشن تر، قوي تر و خطرناك تر از انسان هاي عادي باشند و تاثيرات جانبي اين ماده باعث شده بود كه ظاهر آن ها تغيير شكل دهد و تبديل به موجوداتي جهش يافته شوند. اين وضعيت، افراد موجود در رپچور را به دو دسته تقسيم كرده بود. دسته اول افرادي بودند كه تبديل به موجوداتي كاملا غير عادي شده بودند و تحت فرمان رايان بودند و دسته دوم افرادي بودند كه در مخفي گاه هاي خود پنهان شده بودند و به دنبال راه فراري براي خلاصي از اين شهر مي گشتند.

82712619020070426235119.jpg


اين وضعيت و كمبود Adam باعث شده بود كه محيط شهر بسيار خطرناك و نا امن شود. در رپچور جديد، موجودات دختر بچه مانندي به نام Little Sisters به همراه محافظانشان (Big Daddy ها) مامور جمع آوري و بازيافت Adamها از بدن اجساد موجود در سطح شهر شده بودند. در دنياي جديد پس از كشف Adam اين ماده بعنوان طلايي ارزشمند بود كه با آن هر كس مي توانست قدرت هاي خارق العاده اي پيدا كند يا بيماري هاي خودش را از بين ببرد.
Plasmidهاي به دست آمده قدرت هاي مختلفي را به مصرف كننده هاي خود مي دهند (كه يكيشان شخصيت شما در بازي باشد). مثلا Enrage شما را قادر مي سازد كه موجودات را به جان يكديگر بيندازيد، طوري كه يكديگر را دشمن هم بدانند. يا با استفاده از Cryo-Field قادر خواهيد بود كه دشمن خود را به يك مجسمه يخي تبديل كنيد.
Bioshock را مي توان اولين بازي اي دانست كه گيم پلي از جنس نسل بعد را (حداقل در حرف) معرفي كرد و طي اين مدت توانسته با طرح هاي فوق العاده خود از يك شهر زير آبي توجه بسياري را به خود جلب سازد.


بازي در 21 آگوست 2007 براي Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد. در كنفرانس X06 مايكروسافت آقاي پيتر مور صحبت از اختصاصي بودن اين بازي براي اين دو سيستم كردند. اما طبق شواهد و گفته هايي كه تا به حال شده به نظر ميرسه كه بازي براي مدت مشخصي اختصاصي باشه و بعدا براي PS3 هم عرضه بشه.

در اين تاپيك هم اميدوارم تا زمان عرضه بازي، با كمك ديگر علاقمندان به اين بازي مجموعه مطالبي جمع آوري كنيم. مطلب بالا تنها مقدمه اي از بازي مورد نظر بود كه فكر مي كنم براي آشنايي اوليه با بازي كافي بوده باشه.
لطفا از زدن پست هاي بي مورد پرهيز كنيد تا بتونيم حجم تاپيك را تا عرضه بازي (چهار ماه ديگر) در كمترين حد خود نگه داريم.

با تشكر از همه براي همكاري هاي آيندشون ... :cool:
 
آخرین ویرایش:
ها!؟ با اینکه harvest کردی همش 1000 تا اضافه آوردی امین؟ من با rescue کردن 800 تا اضافه آوردم و 90 درصد آیتم هایی که با adam میشد خرید رو من خریدم

والا چی بگم! منم کلی خریدم 1000 تا اضافه موند!
البته وقتی rescue میکنی کلی جایزه بهت میده...
 
پچ ورژن 1.1 بایو شاک که چند روزی میشه اومده باضافه کرک.


Download Page


Changes:
  • Added compatibility with Matrox TripleHead2Go - Allows Bioshock users to play in Surround Gaming Mode across 3 screens simultaneously
  • Added rendering support for TripleHead2Go
  • Added the following plasmids and gene tonics: Sonic Boom, Sonic Boom 2, Eve Saver, Machine Buster, Machine Buster 2, Vending Expert, Vending Expert 2
  • Added an Option to disable the Vita-Chambers for added difficulty.
  • Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing is improved
  • Added support for a walk toggle keybind
  • Added Horizontal FOV Lock option
  • Atlas VO volume increased for German releases
Fixes:
  • Re-added the Human Inferno tonic which was missing from the retail release.
  • Fixed mouse acceleration issues
  • Fixed issue of subtitles not clearing correctly on occasion
  • Fix for a potential situation in Fort Frolic where taking a picture of Cobb is impossible if his body gets stuck behind a fallen pillar
  • Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
  • Fixed issue causing stuttering audio when using Windows Vista
  • Fixed issue with characters squirming and wiggling after death
  • Fixed blood decals and other projectors not showing up on ATI hardware
  • The "Use Creative EAX Audio" option is now greyed out when EAX-capable hardware is not present
  • Fixed audio issues stemming from having a Speaker Setting in Windows that was invalid for the current sound card
  • Fixed reserved keys not functioning properly when keys are unbound
  • Fixed multiple cases of keys not allowing a rebind
  • Removed erroneous "Reload" binding in a no-weapons context
  • Fixed incorrect Training Message concerning bots who are friendly to enemy AIs
  • Fixed incorrect Training Message when shooting a Mimic
  • Fixed refresh rate being locked at 60hz in DX10 mode
  • Fixed VSync disabling in DX10 mode
کرک:

LINK

بدرد اون یه عده خیلی محدودی میخوره که دیدم تو این فورام حضور دارن و PC Gaming رو حرفه ای تر و با دقت بیشتر دنبال میکنن. این برای همون هم گروهی های در حال انقراض خجالتی!! :p
 
آخرین ویرایش:
صبر میکردن سال دیگه پچ میدادن :laughing: خسته شدن...
4 ماه گذشت تازه فهمیدن بازیشون چه مشکلی داشته... ولی کل پچ میرزه به اون چند تا پلازمیدی که اضافه شده;)
 
آره Human Inferno باید جالب باشه. از اسمش که بر میاد AoE Damage باشه یا لا اقل خدا کنه اینطوری باشه. پلاز میدهای Sonic هم شاید برای پرتاب کردن یا هل دادن مستقیم کاراکترهای دشمن بدون کمک گرفتن ازنیروی یک شی پرتاب شده با با پلاز مید کینتیک باشه.
 
پايان هاي BioShock

نقل قول:
نوشته شده توسط hemat_gamer
بازی فقط 2 پایان خوب و بد داره;)

پس لطفا بگو برای دیدن پایان سوم اونجوری که من بازی کردم باید چکار کرد

بازي سه تا پايان داره. پايان خوب كه همه مي دونيد با نجات دادن همه Little Sister ها به اون مي رسيد.
پايان بد - در صورتي كه 1 تا تعداد نا مشخصي خواهر كوچولو Harvest كنيد به اين پايان مي رسيد. ليواين گفته قصد ندارن اين تعداد رو فاش كنن.
بدترين پايان بازي - در صورتي كه تعداد خيلي زيادي خواهر كوچولو Harvest كنيد به اين پايان مي رسيد. در اين حالت صداي دكتر پننباوم كمي خشن تره و دمو هم فرق جزيي با پايان بد داره. افرادي كه نگارش PC بازي رو دارن مي تونن با استفاده از نرم افزار Bink Player هر سه پايان رو ببينن.
پايان دوم و سوم بازي در اصل اينطور نبودن. قرار بوده پايان دوم براي Harvest كردن خواهر كوچولو ها و پايان سوم براي كشتن اونها در بازي قرار داده بشه ولي بعد از اينكه رسانه ها نسبت به كشتن خواهر كوچولو ها حساس شدن و قابليت كشته شدن و حتي آسيب زدن به اونها به طور كلي از بازي حذف شد؛ پايان هاي دوم و سوم به اين حالتي كه الآن هست در اومدن.
 
احتمال زیاد مال شما باید همون اولی بهش بخوره البته شایدم ورژن گیم شما متفاوت باشه.

اگه ورژن اشتباه رو بخوای نصب کنی مشکل خاصی پیش نمیاد فقط بهت یه پیغام خطا میده مبنی بر اینکه ورژن پچ با ورژن گیم سازگار نیست اونوقت معلومه که پچ دوم سازگاره و باید اونو دانلود کنی. امیدوارم که سرعت کانکشنت پایین نباشه که دانلود کردن هر دوتاش
برات مشکل بشه.

معمولا گیمهای کرک شده که تو ایران میارن ورژن EU English هستن. همینطور گیمهای اریجینالی که تو دبی هست.

احتمالا خودت میدونی ولی برای اطمینان بگم که باید تمام فایلهایی رو که موقع کپی کردن کرک overwrite کرده بودی به حالت اول قبل از کرک کردن برگردونیشون و گرنه هیچ کدوم از اون دو پچ نصب نخواهند شد چون دنبال فایلهای اصلی میگردن که شما جاش فایل کرک شده کپی کردی.

باید از نسخه اولیه فایلهایی که برای کرک کردن روشون overwrite کردی یه کپی جایی ذخیره داشته باشی که بتونی دوباره اونها رو Copy & Overwrite بکنی سر جای اولشون تا پچ نصب بشه.

اگر میخوای از اول بازیرو اینستال کنی که مشکلی نداری بعد از نصب بازی پچ رو نصب کن و بعد هم کرک ورژن 1.1 رو از اون لینکی که بالا دادم.
 
آخرین ویرایش:
ببین احتمالا قبل از اینکه بیای توی این سالن یه کارهایی رو انجام ندادی من یادم نمیاد قبل از اینکه بیای تو این سالن باید چیکار میکردی اما اگه اون کارا رو انجام بدی وقتی میای اینجا یکی از اون بالا (توی اون تراس روبروت که تو تصویرم معلومه) برات بمب میندازه تو باید اون بمب ها رو با اون پلازمیدی که میشه اشیا رو باهاش تکون داد بگیری و پرت کنی سمت در که اون مانعی که جلوشه از بین بره بعدش از اون در میتونی عبور کنی
 
شما باید اول اون پلازمید اتیش رو بگیری بعد بری زیرزمین اونجا یخ ها رو ذوب کنی بعد بری پلازمیدی که میشه باهاش اشیا رو جذب کرد رو بگیری بعد یه نفر رو میبینی که هی بمب به طرفت پرتاپ میکنه بعد یکی از اون بمب ها رو با پلازمیدی که اشیا رو جذب میکنه بگیری و بیای اینجا که عکست هست بعد پرتاب کنی بمبه رو اونجا تا راهت باز بشه...
 
من اينجا گير كردم . يكي كمك كنه لطفا . مرحله Apollo Squar همان جائیکه نیروهای پلاسمید خود به خود عوض میشن. طبقه دوم Artemis Suite داخل کلینیک دکتر فلان که جنازش روی میزه و یک چیز قلمبه بزرگ تو سینش فرو رفته و چند متر آن طرفتر یک شیشه دارو قرمز رنگ روی میز کنار اجاق گازه بنام Lot 192 که نمی تونه برش داره و باید دوز دوم را از جای دیگری پیدا کرده و ترکیب کنی.هر كاري مي كنم ورش نمي داره.:confused:
 
من اينجا گير كردم . يكي كمك كنه لطفا . مرحله Apollo Squar همان جائیکه نیروهای پلاسمید خود به خود عوض میشن. طبقه دوم Artemis Suite داخل کلینیک دکتر فلان که جنازش روی میزه و یک چیز قلمبه بزرگ تو سینش فرو رفته و چند متر آن طرفتر یک شیشه دارو قرمز رنگ روی میز کنار اجاق گازه بنام Lot 192 که نمی تونه برش داره و باید دوز دوم را از جای دیگری پیدا کرده و ترکیب کنی.هر كاري مي كنم ورش نمي داره.:confused:
كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟ :(
 
من اينجا گير كردم . يكي كمك كنه لطفا . مرحله Apollo Squar همان جائیکه نیروهای پلاسمید خود به خود عوض میشن. طبقه دوم Artemis Suite داخل کلینیک دکتر فلان که جنازش روی میزه و یک چیز قلمبه بزرگ تو سینش فرو رفته و چند متر آن طرفتر یک شیشه دارو قرمز رنگ روی میز کنار اجاق گازه بنام Lot 192 که نمی تونه برش داره و باید دوز دوم را از جای دیگری پیدا کرده و ترکیب کنی.هر كاري مي كنم ورش نمي داره.:confused:
از اين همه گيمر كه تا آخر بازي رفتن كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟!!!!!
 
از اين همه گيمر كه تا آخر بازي رفتن كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟!!!!!
من می خواهم راهنمایی کنم ولی هر چی زور میزنم یادم نمیاد شما کجا رو میگی! یک عکس ناقابل بذار;)
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or