BioShock for PC

27190379220070427000247.jpg


هنوز چند ساعتي از جان سالم به در بردن از آن حادثه هولناك نگذشته است كه شما خود را زنده، اما در موقعيتي نچندان بهتر و در اعماق اقيانوس ميابيد. در ميان صداي ريزش قطرات آب كه از لابه لاي ديوارها و سقف به زمين مي ريزد و وجود شهري در زير آب را به شما ياد آوري مي كند، صداي قدم هاي موجود غول پيكري نيز به گوش ميرسد. چند لحظه بعد هيبتي عظيم در آستانه در آشكار مي شود و اسلحه عجيب خود را در هوا به حالت تهديد آميزي به حركت در مي آورد و با ايجاد صداهاي نامفهومي به شما ميفهماند كه بهتر است چند قدمي عقب تر بايستيد. پس از چند لحظه كه هيولا از بي خطر بودن اتاق اطمينان حاصل كرد، دخترك كوچكي را با چشمان نارنجي مي بينيد كه آرام آرام از پشت او بيرون مي آيد و به سمت جسد بي جان بر روي زمين پيش مي رود. همانطور كه دخترك سرنگ بزرگي را در جسد متعفن فرو مي كند، ذهن شما نيز به بررسي موقعيت هاي بعدي مشغول است. مي توانيد اتفافات رخ داده در چند لحظه اخير را فراموش كنيد و به آرامي از راهي كه وارد شده ايد اتاق را ترك كنيد و مواجهه با اين دو موجودي كه تا ساعاتي پيش حتي نمي توانستيد در روياهايتان تصورشان را بكنيد، را تا موقعيت بعدي به تاخير بيندازيد، يا ...
با نگاهي دوباره به دخترك و محافظ ظاهرا غير قابل عبور او دستتان را به آرامي تا به روي ماشه بالا مي آوريد. ثانيه ها سپري مي شوند و حالا دخترك در حال خارج كردن سرنگ است. انگشت شما بازهم بر روي ماشه مردد مي ماند ... آيا ارزشش را خواهد داشت؟ شايد مرگ سرانجام اين تصميم گيري عجولانه باشد ... اما با فشار ماشه و آغاز اين مبارزه خواهيد توانست دوباره به نفس كشيدنتان ادامه دهيد. و به احتمال زياد با كمي خوش شانسي بتوانيد از دست حمله بعدي هيولا جان سالم به در ببريد و به ماده موجود در سرنگ دست يابيد. پس چرا منتظريد؟

169817253820070426234807.jpg


بازي Bioshock در اواخر سال 2004 با چند طرح (Artwork) نسبتا ساده، اما جالب به دنياي بازي هاي ويدئويي معرفي شد (طرح ها در اين عكس ها موجود نيست). استوديوي Irrational Games مدت زيادي پس از معرفي اوليه بازي سكوت كرد و سرانجام در يكي از شماره هاي اوليه سال 2006 مجله Game Informer بازي در دست ساخت خود را معرفي كرد. Irrational تا به حال بازي هايي چون Freedom Force، SWAT 4 و Tribes: Vengeance را تهيه كرده است و بيشتر اعضاي آن از استوديوي Looking Glass‌ به آن پيوسته اند. Looking Glass استوديويي است كه بازي System Shock در آن تهيه شده است. بازيي كه آن را تركيبي از FPS و RPG‌ دانسته اند و Bioshock نيز از سبكي مشابه آن پيروي مي كند.

28651615120070426235002.jpg


بازي در سال هاي ابتدايي دهه 60 رخ مي دهد. جايي در ميانه آبها، كه شما خود را در حال غرق شدن مي بينيد. پس از چند لحظه و با تلاش فراوان خود را به سطح آب مي رسانيد و با جسد هاي شناور بر روي آب و قطعات هواپيماي سقوط كرده اي مواجه مي شويد. هيچ
Cutscene يا نمايشي در آغاز بازي وجود ندارد تا سقوط هواپيما يا وقايع قبل از آن را براي شما شرح دهد. مطمئنا پس از بازيابي حواس خود اولين هدف شما زنده ماندن در اين شرايط دشوار خواهد بود. در پهناي افق به دنبال ساحل يا خشكي اي خواهيد گشت. اما نه در دور دست ها بلكه در وسط اقيانوس شيئي توجه شما را به خود جلب مي كند. نوري در ميانه آب ها ديده مي شود. شما خود را به نزديكي نور مي رسانيد و با سازه اي عجيب روبرو مي شويد كه نردباني بر روي آن قرار دارد كه به اين سازه وارد مي شود. شما از نردبان پايين مي رويد و با جسد بي جاني روبرو مي شويد. جسد را كنار مي زنيد و وارد وسيله زير دريايي مي شويد. با اين وسيله در آب هاي ناشناخته پايين مي رويد و در نزديكي بستر اقيانوس نور و ساختمان هاي شهري زير آبي را مي بينيد. وقتي كه وسيله زير دريايي در محل خود متوقف شد، از آن خارج مي شويد و پا به شهري مي گذاريد كه به نظر مي رسد، زمان در آن متوقف شده است. شهري با ظاهر منحصر به فرد كه در اثر نبرد و گذشت زمان و ورود آب از ديوارهاي شيشه اي آن ويران شده است. به Rapture خوش آمديد!

112427326920070427004559.jpg


بازي همچون System Shock سبكي FPS دارد و همانطور كه گفته شد در شهري زير آبي به نام Rapture اتفاق مي افتد. Rapture در اواسط دهه 40 ميلادي توسط Andrew Ryan پي ريزي شد. رايان، رپچور را محلي براي نوابغ در نظر گرفته بود تا بتواند آن ها را از بحبوحه جنگ جهاني دوم دور سازد و محلي امن براي شكوفايي استعدادهاي آن ها پديد آورد. هنرمندان و دانشمندان اجازه داشتند بدون هيچ محدوديتي به كارهاي خود بپردازند. همه چيز به خوبي پيش مي رفت تا زماني كه دانشمندي به نام Tenenbaum توانست ماده اي تحت عنوان Adam‌ را كشف نمايد. Adam از نوعي حلزون دريايي به دست مي آمد و با تبديل آن به Plasmidها مي توانستند از آن براي درمان بيماري ها و مهمتر از آن، بهبود عملكرد انسان ها استفاده كنند. انسان هايي قوي تر از همه نظر. كاهش اين ماده ارزشمند باعث پديد آمدن جنگ داخلي در رپچور شد. مصرف اين ماده باعث شده بود مردمان رپچور بسيار خشن تر، قوي تر و خطرناك تر از انسان هاي عادي باشند و تاثيرات جانبي اين ماده باعث شده بود كه ظاهر آن ها تغيير شكل دهد و تبديل به موجوداتي جهش يافته شوند. اين وضعيت، افراد موجود در رپچور را به دو دسته تقسيم كرده بود. دسته اول افرادي بودند كه تبديل به موجوداتي كاملا غير عادي شده بودند و تحت فرمان رايان بودند و دسته دوم افرادي بودند كه در مخفي گاه هاي خود پنهان شده بودند و به دنبال راه فراري براي خلاصي از اين شهر مي گشتند.

82712619020070426235119.jpg


اين وضعيت و كمبود Adam باعث شده بود كه محيط شهر بسيار خطرناك و نا امن شود. در رپچور جديد، موجودات دختر بچه مانندي به نام Little Sisters به همراه محافظانشان (Big Daddy ها) مامور جمع آوري و بازيافت Adamها از بدن اجساد موجود در سطح شهر شده بودند. در دنياي جديد پس از كشف Adam اين ماده بعنوان طلايي ارزشمند بود كه با آن هر كس مي توانست قدرت هاي خارق العاده اي پيدا كند يا بيماري هاي خودش را از بين ببرد.
Plasmidهاي به دست آمده قدرت هاي مختلفي را به مصرف كننده هاي خود مي دهند (كه يكيشان شخصيت شما در بازي باشد). مثلا Enrage شما را قادر مي سازد كه موجودات را به جان يكديگر بيندازيد، طوري كه يكديگر را دشمن هم بدانند. يا با استفاده از Cryo-Field قادر خواهيد بود كه دشمن خود را به يك مجسمه يخي تبديل كنيد.
Bioshock را مي توان اولين بازي اي دانست كه گيم پلي از جنس نسل بعد را (حداقل در حرف) معرفي كرد و طي اين مدت توانسته با طرح هاي فوق العاده خود از يك شهر زير آبي توجه بسياري را به خود جلب سازد.


بازي در 21 آگوست 2007 براي Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد. در كنفرانس X06 مايكروسافت آقاي پيتر مور صحبت از اختصاصي بودن اين بازي براي اين دو سيستم كردند. اما طبق شواهد و گفته هايي كه تا به حال شده به نظر ميرسه كه بازي براي مدت مشخصي اختصاصي باشه و بعدا براي PS3 هم عرضه بشه.

در اين تاپيك هم اميدوارم تا زمان عرضه بازي، با كمك ديگر علاقمندان به اين بازي مجموعه مطالبي جمع آوري كنيم. مطلب بالا تنها مقدمه اي از بازي مورد نظر بود كه فكر مي كنم براي آشنايي اوليه با بازي كافي بوده باشه.
لطفا از زدن پست هاي بي مورد پرهيز كنيد تا بتونيم حجم تاپيك را تا عرضه بازي (چهار ماه ديگر) در كمترين حد خود نگه داريم.

با تشكر از همه براي همكاري هاي آيندشون ... :cool:
 
آخرین ویرایش:
اسمش Jack هست.اول بازی تو هواپیما یه کادو دستش گرفته که روی اون اسمش رو نوشته.منم دقیقا نفهمیدم قضیه خالکوبی چیه ولی ظاهرا منظور خاصی داره.
در مورد داستان اگر احساس مي كنيد جايي رو متوجه نشديد توصيه مي كنم يه نگاهي به اينجا و اينجا بندازيد. كه داستان بازي رو بطور كامل شرح دادن.

و اما راجع به خالكوبي:

اون خالكوبي در حقيقت نشونه اي از دفعه اولي كه در Raputre بوديم. حالا براي دليل اينكه چرا رو دست ماست چيزي گفته نميشه. اما در اين دو مطلبي كه گذاشتم به طور جدا به اين مسئله اشاره شده:
On Jack's wrists are a tattoo of a chain - this is believed to possibly represent 1) the Narrator's role as a link in Ryan's 'Great Chain' belief of society, and / or 2) that the Narrator is actually a slave to Rapture / Ryan / Fontaine.

The chain tattoos on Jack's wrists symbolize his role as a slave. Fontaine created Jack for the sole purpose of carrying out his wishes, so it was the entire embodiment of his existance.

در هر حال چيز مهمي نيست كه ارتباط داستاني ايجاد كنه. فكر مي كنم به همين مسئله برده بودن ما مربوط باشه. Fontaine يك جور نشون روي ما گذاشته. منطقيه به نظر من.
 
آره همون جا هستم...ولی خب نگفتی چطوری باید اونجا رو رد کنم
حسابی اعصابم رو خورد کرده....
من هر جنبنده ای بود رو کشتم....حالا باید چیکار کنم/>
اینم شد حافظه آخه؟؟؟ هر چی فکر میکنم یادم نمیاد :( همین امروز اونجا رو رد کردم...

كل منطقه رو زير رو كن پيدا ميكني !! :) از يه طريق ميشه فهميد از كيا بايد عكس بگيري : وقتي فرد مورد نظر رو ميكشي جسدش خاموش روشن ميشه !!:laughing: شما هركي اومد جلوت بكش اگه خاموش روشن شد ازش عكس بگير !!:)
من با 360 بازی نکردم ولی توی pc وقتی h رو بزنی پنجره hint باز میشه که دقیقا آدرس اون سه نفری رو که باید بکشی بهت میده...فقط باید بگردی تا پیدا کنی... در ضمن قبل از کشتن عکس بگیری بهتره چون research Score بیشتری میده مخصوصا وقتی که هدفت دقیقا وسط عکس باشه.

راستی در مورد این Fontaine یه توضیح کوچیک میدین؟ چون تو این چند تا لول اسمش رو زیاد شنیدم ولی نفهمیدم آدمه،چیه؟
 
آخرین ویرایش:
در مورد داستان اگر احساس مي كنيد جايي رو متوجه نشديد توصيه مي كنم يه نگاهي به اينجا و اينجا بندازيد. كه داستان بازي رو بطور كامل شرح دادن.

و اما راجع به خالكوبي:

اون خالكوبي در حقيقت نشونه اي از دفعه اولي كه در Raputre بوديم. حالا براي دليل اينكه چرا رو دست ماست چيزي گفته نميشه. اما در اين دو مطلبي كه گذاشتم به طور جدا به اين مسئله اشاره شده:
On Jack's wrists are a tattoo of a chain - this is believed to possibly represent 1) the Narrator's role as a link in Ryan's 'Great Chain' belief of society, and / or 2) that the Narrator is actually a slave to Rapture / Ryan / Fontaine.

The chain tattoos on Jack's wrists symbolize his role as a slave. Fontaine created Jack for the sole purpose of carrying out his wishes, so it was the entire embodiment of his existance.

در هر حال چيز مهمي نيست كه ارتباط داستاني ايجاد كنه. فكر مي كنم به همين مسئله برده بودن ما مربوط باشه. Fontaine يك جور نشون روي ما گذاشته. منطقيه به نظر من.
واقعا ممنون.پستهاتون خیلی مفیده.ولی لینکها کار نمی کنن.:(
 
از اقای علیرضا ممنونم اما این برنامه تو خود دیویدی بازی بود اینم دانلود کردم اما همونی که هست(برنامه رو ریختم بازی پاک کردم بعدش دوباره نصب کردم اما همون ارور رو میده):( ویندوزم xp sp2 هستش
68c48xt.gif
به همه دوستانی که دنبال کرکند
پیشنهاد میشه همین الان زنگ بزنین وست و بگین 1 دونه بدونه کرک رو براتون بفرسته
چون این بازی اینقدر قشنگه که ارزش داره که حتی ارجینالش رو هم خرید:eek::biggrin1:
 
سلام اقا من همون من همون مرحله هست که میگه باید بیگ ددی بشی(BEcome Big Dady) تا Fantaine رو بکشی گیر کردم میگه تو ازمایشگاه بگرد تا بفهمی چطور بیگ ددی بشی من کل آزمایشگاهو گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد همون شیشه هایی هم که توش مایع قرمز رنگ هست و سه تا هم هستند رو جمع کردم ولی نمیدونم حالا باس چه کنم کسی هست بگه به ما چه کنیم
با تشکر
 
باید توی نقشه نگاه کنی همه جارو بگرد یک جا کلاه بیگ ددی هارو تولید میکنن برو از اونجا کلاهشون رو بردار بعد یک جا لباسشون رو تولید میکنن از اونجام لباس بعد باید بری خودش با gpsمیگه که برو با آچار بزن به اونجاهایی که little sisterها هستن تا یکیشون بیاد بیرون.
 
به همه دوستانی که دنبال کرکند
پیشنهاد میشه همین الان زنگ بزنین وست و بگین 1 دونه بدونه کرک رو براتون بفرسته
چون این بازی اینقدر قشنگه که ارزش داره که حتی ارجینالش رو هم خرید
خوب برای من هم بدون کرک هستش اما این ارور دیگه چیه ؟:(
شخصی میدونه چه طوری اجراش کنم؟
 
خوب برای من هم بدون کرک هستش اما این ارور دیگه چیه ؟:(
شخصی میدونه چه طوری اجراش کنم؟
من بازی رو از west گرفتم . سه مرحله setup داشت . بعد از این که image بازی رو نصب وبعد از اون فایلهای اصلی setup رو نصب کردم image رو پاک کردم و شروع به نصب کردم . آخرش که نصب تموم شد فکر کنم اروری مثل مال تو اومد . بعد دوباره image رو نصب کردم و از روی فایلهای اصلی setup بازی رو نصب کردم و درست شد . حالا ببین اگه setup تو هم مثل اینه شاید کمکت کنه .;)

مراحل نصب 1-نصب image از dvd و mount کردن آن
2-نصب فایلهای setup از روی image
3-شروع به نصب اصلی از روی فایلهای setup (در هنگام نصب باید image موجود و mount شده باشد)
 
آخرین ویرایش:
تو اين مرحله بايد چند تا بيگ ددي بكشي تو لباسشون يك چيزهايي هست 4تا بايد بگيري همچنين 4 تا چيزه ديگه كه اگه بچرخي تو محيط زرده پيدا ميكني.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or