BioShock 2 !

Wroth Master

کاربر سایت
درجدیدترین کنفرانسی که بین اعضای شرکت Take-Two و زیر مجموعه آنها یعنی 2K Games با تحلیل گران صورت گرفته.این موضوع بیان شده که به خاصر تبدیل شدن BioShock به یکی از franchise مهم شرکت 2K Games آنها قصد دارند هر دوسال یک بار یک نسخه جدید از این بازی را روانه بازار کنند.یعنی BioShock 2 در سال 2009 !

Strauss Zelnick رییس Take-Two می گوید:"ما می گوییم احتمالا و شاید هر دوسال یکبار یک عنوان جدید از BioShock را عرضه خواهیم کرد.اگر شما یک نگاه به گذشته بیندازید می بینید که این استراتژی برای بازی های بزرگی مثل GTA هم اتخاذ شده پس ما هم می خواهیم از همین استراتژی برای BioShock استفاده کنیم.برای این که BioShock به یکی از بزرگترین franchise های ما تبدیل شده."

"من نمی خواهم بیشتر از این درباره این موضوع بحث کنم به خاطر این که ممکن است ما خوش شانس نباشیم تا به وعده مان عمل کنیم.به هر حال من احساس می کنم BioShock در مسیر خوبی قرار می گیرد."

image502--screenshot_large.jpg

اشتباه می کنید!!
مگه ندیدید آخر پایان خوب دست شخصیت بازی رو نشون می ده که چروک شده و از شدت پیری داره می لرزه و اون موقع little sister های بزرگ شده دستش رو می گیرند..به احتمال زیاد آخرای عمرش بوده و داشته می مرده.

خوب اين هم ميشه ولي حالا يه دستي نشون داد از کجا معلوم دست کيه يا شايد داستان شمارهي دوم قبل از پير شدنش باشه

منم همین رو می گم دیگه.ممکنه بعد از بیرون رفتن از Rapture براش اتفاقاتی بیفته.اصلا شاید شخصیت بازی بعدی Andrew Ryan باشه و ماجرای به قدرت رسیدنش!!;):biggrin1:

Andrew Ryan که مرد اما اگه منظورت فلش بکه ميشه اما اصلا شايد داستان بازي ربطي به رپچر نداشته باشه
به هر حال تا دو سال ديگه خيلي مونده شايد اصلا تا اون موقع نسل جديد کنسول ها هم معرفي بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or