BioShock 2 !

Wroth Master

کاربر سایت
درجدیدترین کنفرانسی که بین اعضای شرکت Take-Two و زیر مجموعه آنها یعنی 2K Games با تحلیل گران صورت گرفته.این موضوع بیان شده که به خاصر تبدیل شدن BioShock به یکی از franchise مهم شرکت 2K Games آنها قصد دارند هر دوسال یک بار یک نسخه جدید از این بازی را روانه بازار کنند.یعنی BioShock 2 در سال 2009 !

Strauss Zelnick رییس Take-Two می گوید:"ما می گوییم احتمالا و شاید هر دوسال یکبار یک عنوان جدید از BioShock را عرضه خواهیم کرد.اگر شما یک نگاه به گذشته بیندازید می بینید که این استراتژی برای بازی های بزرگی مثل GTA هم اتخاذ شده پس ما هم می خواهیم از همین استراتژی برای BioShock استفاده کنیم.برای این که BioShock به یکی از بزرگترین franchise های ما تبدیل شده."

"من نمی خواهم بیشتر از این درباره این موضوع بحث کنم به خاطر این که ممکن است ما خوش شانس نباشیم تا به وعده مان عمل کنیم.به هر حال من احساس می کنم BioShock در مسیر خوبی قرار می گیرد."

image502--screenshot_large.jpg

DOOM III سَروَره !! درسته که شخصیت اول بازی اسم هم نداشت ولی چیزی رو که من به عنوان یه فن DOOM نیاز داشتم برطرف کرد. یه بازی سریع و بکش بکش بدون فکر ! برای کسی که بچگیش با DOOM بزرگ شده , DOOM III خوب چیزیه مخصوصآ با دیدن بازسازی همه اسلحه ها و دشمنهاش. برامم مهم نیست که چه سایتی چه امتیازی بهش داده ولی من که لذتمو ازش بردم.

/:)

جداً به نظرت بازي بكش بكش بدون فكر يه مزيت محسوب ميشه واسه يه گيم؟!!!!:eek: جداً عجيبه:confused: به نظر من كه اين يه عيبه كه همينجوري سرمونو بندازيم هي شليك كنيم بعد هم اسمشو بزاريم گيم خوب
/:) به هر حال هر كسي يه عقيده اي داره :-"ولي اكثريت منتقداي گيم اينجور ويژگي رو جزع معايب گيم حساب ميكنن /:)

جداً به نظرت بازي بكش بكش بدون فكر يه مزيت محسوب ميشه واسه يه گيم؟!!!!:eek: جداً عجيبه:confused: به نظر من كه اين يه عيبه كه همينجوري سرمونو بندازيم هي شليك كنيم بعد هم اسمشو بزاريم گيم خوب/:) به هر حال هر كسي يه عقيده اي داره :-"ولي اكثريت منتقداي گيم اينجور ويژگي رو جزع معايب گيم حساب ميكنن /:)
خب مگه مشکلیه ؟ این یه سبک از بازیهاس که طرفدارهای زیادی هم داره و بازیهای خیلی خوبی هم در این زمینه ساخته شدن مثل Painkiller , Serius Sam , ...
این سبک چیزی بوده که از اول هم قرار بوده توی DOOM باشه و اگه DOOM IV هم در کار باشه احتمالآ به همین صورت هست. من کاری به منتقدهای عزیز ! ندارم ولی همون طور که گفتم کسی که DOOM I , II رو بازی کرده باشه و یه عالمه خاطره از جک و جونورهایی مثل Hell Knight , Mancubus , Imp , Cacodemon و ... داشته و با اسلحه هایی مثل BFG , Plasma Gun , ... بزرگ شده باشه , وقتی بازسازی اونها رو با این جزییات و زیبایی میبینه همین براش کافیه. DOOM III برای کسانی که تازه با این سری آشنا شدن هیچ چیز خاصی نداره ولی برای فنهاش یه دنیا خاطره س !
پ.ن. انقدر حرف زدم هوس کردم برم یه دور دیگه هم بازی رو تموم کنم !

همان طور که آریا جان گفتند سبک سری بازی های Doom یک سبک خاص هست که طرفداران خودشو داره.
همین طور که DOOM اسمی است که از یاد هیچ کس فراموش نمی شود.
به هر حال الان موضوع اصلی BioShock II هست نه این که Doom بهتره یا Half life پس دیگه خواهشا هی نیاد این دوتا بازی را با هم مقایسه کنید چون اصلا قابل مقایسه هم نیستند.

با تشکر.

بایو شاک 2
یه خرده عجیبه ولی هر کاری میکنن خدا کنه بازی رو خراب نکنن ;)
این 2k یه پول درست و حسابی گیرش اومده میگه عنوان محبوب ما 2 سال یه بار:cheesygri

مگه تایید نشد؟ من که شنیدم تائید شد

9999% برای 360 خواهد بود چون پرفروش ترین بازی در یک هفته بعد Gow همین بازی بوده است
کی گفته تایید شده گفتند قصد دارند که همچین استراتژی ای رو اتخاذ کنند.بعد هم کو تا دوسال دیگه.

DOOM III سَروَره !! درسته که شخصیت اول بازی اسم هم نداشت ولی چیزی رو که من به عنوان یه فن DOOM نیاز داشتم برطرف کرد. یه بازی سریع و بکش بکش بدون فکر ! برای کسی که بچگیش با DOOM بزرگ شده , DOOM III خوب چیزیه مخصوصآ با دیدن بازسازی همه اسلحه ها و دشمنهاش. برامم مهم نیست که چه سایتی چه امتیازی بهش داده ولی من که لذتمو ازش بردم.

خوب به سلیقه هست دیگه ، مثلا من حالم از دوم بهم می خوره ولی شما خوشت میاد
اصلا کلا من از بازیهای سبک دومی مثل Prey و.... بدم میاد
اما بازیهایی مثل فارنهایت :love::love::love::love::love::love::love::love::love: عاشقشم و هر ماه چندین بار تمومش می کنم :love:
فعلا برم فارنهایت بزنم ;)

موفق باشید

کی گفته تایید شده گفتند قصد دارند که همچین استراتژی ای رو اتخاذ کنند.بعد هم کو تا دوسال دیگه.

ببخشید آخه خبرش مثل توپ پیچیده بود من فکر کردم دیگه تایید شده

اما حتما ساخته خواهد شد اما تا اون موقع شاید..........

خب اقرار میکنم من تا الان هنوز 5 دقیقه GTA رو بازی نکردم چون اصلا با سبکش حال نکردم ولی خب با BioShock کلی حال کردم....
منظورم اینه که محبوبیت یه بازی می تونه به خوش ساخت بودن هر چه بیشترش کمک کنه...
هر سبکی هم یه علاقه خاص!
خب معلومه خیلیا با خیلی بازیا حال نمکینن اما ما باید ببینم درصد افرادی که با یه بازی حال میکنن بیشتره یا درصد افراذی که با همون بازی حال نمیکنن .
هر سبکی هم علاقه مندای خاص خودشو داره . مثلا سبک ادونچر علاقه مند داره اما عامه ی گیمرها این سبکو نمیپسندن ولی GTA کلا سبک بازیش مفرح و عامه پسند هست و خیلیا باش شدید حال میکنن (البته بگم من خودمم با سری GTA زیاد حال نمیکنم اما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !) خلاصش که من کاری با علاقه ی شخصی ندارم و دارم کلی صحبت میکنم .

در مورد جمله ی اخرتون هم باید بگم اول یه بازی رو میسازن بعد اون بازی مثلا محبوب میشه و این محبوبیت فقط میتونه به پیشرفت و خوش ساخت تر شدن قسمت های بعدی بازی کمک کنه ولی BiosShok که تا حالا فقط یه قسمتش ریلیز شده .

خب مگه مشکلیه ؟ این یه سبک از بازیهاس که طرفدارهای زیادی هم داره و بازیهای خیلی خوبی هم در این زمینه ساخته شدن مثل Painkiller , Serius Sam , ...
این سبک چیزی بوده که از اول هم قرار بوده توی DOOM باشه و اگه DOOM IV هم در کار باشه احتمالآ به همین صورت هست. من کاری به منتقدهای عزیز ! ندارم ولی همون طور که گفتم کسی که DOOM I , II رو بازی کرده باشه و یه عالمه خاطره از جک و جونورهایی مثل Hell Knight , Mancubus , Imp , Cacodemon و ... داشته و با اسلحه هایی مثل BFG , Plasma Gun , ... بزرگ شده باشه , وقتی بازسازی اونها رو با این جزییات و زیبایی میبینه همین براش کافیه. DOOM III برای کسانی که تازه با این سری آشنا شدن هیچ چیز خاصی نداره ولی برای فنهاش یه دنیا خاطره س !
پ.ن. انقدر حرف زدم هوس کردم برم یه دور دیگه هم بازی رو تموم کنم !

اسم نمیخواد که .. اصولاا FPS هر چی بدون داستان تر بهتر .. !
Painkiller که اصلا Duck/Crouch هم نداره .. :biggrin1:
همین Half-Life خودشون رو خفه کرده اند مثلا شخصیت پردازی کرده اند .. همین G-Man .. اصلا معلوم نیست برادرمون آدمه .. فضاییه .. چیکارست .. اون کیف دستی اش از کجا اومده .. چی توش هست (اینو توی HL1 ملت پیدا کرده بودند ... کامپیوتر .. هفت تیر .. کاغذ .. خودکار .. کارت شناسایی و ... ) ، خود دکتر هم که اصلا حرف نمیزنه، شکلش رو هم که فقط توی concept art ها دیدیم.

-----------------------

در مورد قسمت دوم .. به نظر من حدود یک سال دیگه میتونند یک expansion بدند بیرون با قیمت 30-40 دلار و هزینه خیلی کمتری هم برمیداره . شخصیت اصلی هم میتونه یک کاراکتر دیگه در همان محیط باشه .. مثلا یک little sister که تازه نجات پیدا کرده و توی شهر باید زندگی کنه. البته این که سال دیگه همین حدود این expansion عرضه بشه دچار مشکلات میشوند چون احتمالا میخوره به Fallout 3 و فروش کم میشه.

اگه که بخوان دو سال صبر کنند و رسما Bioshock 2 تولید کنند که خوب قضیه فرق میکنه. اون موقع باید کل محیط عوض بشه. چون بعد از دو سال فکر نکنم دیگه rapture جذابیتی داشته باشه. به خصوص که Fallout 3 که تقریبا در محیط مشابهی ( از نظر Post-Apocalyptic بودن ) اتفاق میفته .. همچنین اضافه شدن Multi به بازی میتونه فروش رو بیشتر کنه، Co-Op که اصولا توی بیشتر بازیهای RPG وجود داشته ولی اضافه شدنش میتونه امتیاز مثبتی برای بازی باشه .. البته اینجا باز این مشکل بوجود میاد که Multi بجز Co-Op باید حالت DeathMatch داشته باشه و فکر نکنم یک First Person Deathmatch بتونه روی 360 محبوبیتی کسب کنه ( این به این معنی نیست که کنسول بده.. الان بازی میگین فحش دادی. یعنی اینکه خوب ملت از این سبک بازی روی کنسول خوششون نمیاد ). اگه هم بخواد 3rd Person باشه که میشه کلونی از GOW به همراه magic. که در آن صورت کل بازی به هم میریزه . میشه مثل قضیه Thief : Deadly Shadows روی xbox . فکر کنم فقط همان Co-Op اضافه بشه از همه بهتره.

کي گفته شخصيت اصلي بازي مي ميره؟
اگر پايان خوب بازي رو ديده باشيد آخر بازي Litle sister ها کمکش مي کنن و با يه زير دريايي ميره بيرون از اقيانوس

کي گفته شخصيت اصلي بازي مي ميره؟
اگر پايان خوب بازي رو ديده باشيد آخر بازي Litle sister ها کمکش مي کنن و با يه زير دريايي ميره بيرون از اقيانوس
اشتباه می کنید!!
مگه ندیدید آخر پایان خوب دست شخصیت بازی رو نشون می ده که چروک شده و از شدت پیری داره می لرزه و اون موقع little sister های بزرگ شده دستش رو می گیرند..به احتمال زیاد آخرای عمرش بوده و داشته می مرده.

بله اگه god of war بازی کرده باشی اخرش نشون میده که تا جنگهای امروزی هم رو تخت خدایی میشینه ولی دیدیم که دو ش هم ساختند و از تخت پایینش کشیدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or