BioShock 2 !

Wroth Master

کاربر سایت
درجدیدترین کنفرانسی که بین اعضای شرکت Take-Two و زیر مجموعه آنها یعنی 2K Games با تحلیل گران صورت گرفته.این موضوع بیان شده که به خاصر تبدیل شدن BioShock به یکی از franchise مهم شرکت 2K Games آنها قصد دارند هر دوسال یک بار یک نسخه جدید از این بازی را روانه بازار کنند.یعنی BioShock 2 در سال 2009 !

Strauss Zelnick رییس Take-Two می گوید:"ما می گوییم احتمالا و شاید هر دوسال یکبار یک عنوان جدید از BioShock را عرضه خواهیم کرد.اگر شما یک نگاه به گذشته بیندازید می بینید که این استراتژی برای بازی های بزرگی مثل GTA هم اتخاذ شده پس ما هم می خواهیم از همین استراتژی برای BioShock استفاده کنیم.برای این که BioShock به یکی از بزرگترین franchise های ما تبدیل شده."

"من نمی خواهم بیشتر از این درباره این موضوع بحث کنم به خاطر این که ممکن است ما خوش شانس نباشیم تا به وعده مان عمل کنیم.به هر حال من احساس می کنم BioShock در مسیر خوبی قرار می گیرد."

image502--screenshot_large.jpg

البته BioShock واقعا بازی خوش ساخت و منحصر به فردی هسش اما سبک و حال و هوای خاصش چیزی نیست که همه بپسندن و عمرا محبوبیتی در حد سری GTA پیدا نمیکنه !

به نظرتون ادامه ای بر پایان بد بازیه یا پایان خوب؟
تو پایان خوب که شخصیت اول بازی احتمالا می میره پس شاید مثلا بچه یکی از little sister ها شخصیت بازی بعدی باشه;).شایدم ادامه اش اصلا هیچ ربطی به این بازی نداشته باشه.
در ضمن به نظر من برای اینکه بتونن هر دو سال یک بار نسخه جدید بسازن لازمه که نسخه قبلی فروش خوبی کرده باشه.البته قسمت های بعدی یه بازی یا فیلم معمولا به خوبی قسمت اولش در نمیان(استثنا وجود داره).

مگه فیفا هست که هر دو سال یک بار!!!!! بالاخره هر چقدر بازی کنیم زده میشیم هر چیزی اولش و کمش خوبه..........

من که خیلی خوشحال شدم ممنون

البته هر بازی و هر شرکتی هم بود با این فروش ردیف حتما نسخه ی دوم رو هم میساخت;)

البته BioShock واقعا بازی خوش ساخت و منحصر به فردی هسش اما سبک و حال و هوای خاصش چیزی نیست که همه بپسندن و عمرا محبوبیتی در حد سری GTA پیدا نمیکنه !
خب اقرار میکنم من تا الان هنوز 5 دقیقه GTA رو بازی نکردم چون اصلا با سبکش حال نکردم ولی خب با BioShock کلی حال کردم....
منظورم اینه که محبوبیت یه بازی می تونه به خوش ساخت بودن هر چه بیشترش کمک کنه...
هر سبکی هم یه علاقه خاص!

GTA که خز شده به همین دلیل باید آدم تا حد امکان از حرف زدن دربارش خودداری کنه.مثلا یکی بره تو یه مدرسه داد بزنه کی GTA4 بازی کرده همه میگن :من من .ولی خبر ندارن بازی هنوز منتشر نشده.ولی BIOSHOCK:love::love:
کلاس کاریش خیلی بالایه.:love::love:

واقعا زجر میکشم میبینم تو مدرسه حرف از جی تی ای 4 و 5 که هیچ حرف از 6 و 7 و حتی هشتش هم میزنند!

واقعا اعصاب خورد کن هست ، آخه توضیح هم میدی نمی فهمند میگن این چی میگه!.....

آدم تا حد امکان از حرف زدن دربارش خودداری کنه.مثلا یکی بره تو یه مدرسه داد بزنه کی Gta4 بازی کرده همه میگن :من من .ولی خبر ندارن بازی هنوز منتشر نشده.
این مسئله کاملا تایید میشه و به همین منظور من هم از حرف زدن درباره این بازی در یک جمع غیر بازیباز کاملا خود داری می کنم.

خودايي خيلي بازي خري بود من قبلنا ميگفتم يك چيزي مثله doomيا halflifeهست تكراريه ولي ديدم هر چي اول شخصه گذاشته تو جيبش.

بسیار جالبه که BS که حدود 50 درصد FPS و 50 درصد RPG هست رو با دو تا از بهترین FPS های تاریخ مقایسه میکنید و بهشون میگید تکراری !
FPS کلاسیک همینه دیگه : FRaG Everything that isn't you !
حالا خوشتون نمیاد مساله جداست .. !

به نظر من که بایوشاک 70% FPS ه , 30% RPG .مقایسه ی این بازی با Half Life یا Doom خیلی کار درستی نیست.هر کدومشون در نوع خودش قشنگه.مثلا من نمی تونم دقیقا بگم BS بهتره یا HL.

به نظر من که بایوشاک 70% FPS ه , 30% RPG .مقایسه ی این بازی با Half Life یا Doom خیلی کار درستی نیست.هر کدومشون در نوع خودش قشنگه.مثلا من نمی تونم دقیقا بگم BS بهتره یا HL.

به سختی میشه گفت bioshock بهتره یا half life ولی براحتی میشه گفت هردوتاشون از doom 3 بهترن!!!;)

ولی براحتی میشه گفت هردوتاشون از doom 3 بهترن

تاييد ميشه;) آره بابا HL آره خيلي خوب بود ولي خداييش Doom چندان چيز فوق العاده اي هم نشده بود هااا:( بد نبود ولي عالي هم نبود ولي كلا من قصدم مقايسه دو سه تا بازي با هم نيست نظرم در مورد Doom اونطوري بود;) ولي HL و Bioshock بازي هاي باحالي شده بودن :love: منتظر Bioshock 2 هم ميمونيم احتمالا بازي تكراري نميشه و اونم بازي توپي ميشه ( با اين خلاقيتي كه توو Bioshock 1 از سازنده هاش ديديم بعيده توو نسخه ي دو كم بيارن و رو بيارن به تكرار حتما يه چيزايي واسه سوپرايز دارن كه ميخوان نسخه دو رو بسازن:love:)

به سختی میشه گفت bioshock بهتره یا half life ولی براحتی میشه گفت هردوتاشون از doom 3 بهترن!!!;)
DOOM III سَروَره !! درسته که شخصیت اول بازی اسم هم نداشت ولی چیزی رو که من به عنوان یه فن DOOM نیاز داشتم برطرف کرد. یه بازی سریع و بکش بکش بدون فکر ! برای کسی که بچگیش با DOOM بزرگ شده , DOOM III خوب چیزیه مخصوصآ با دیدن بازسازی همه اسلحه ها و دشمنهاش. برامم مهم نیست که چه سایتی چه امتیازی بهش داده ولی من که لذتمو ازش بردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or