درجدیدترین کنفرانسی که بین اعضای شرکت Take-Two و زیر مجموعه آنها یعنی 2K Games با تحلیل گران صورت گرفته.این موضوع بیان شده که به خاصر تبدیل شدن BioShock به یکی از franchise مهم شرکت 2K Games آنها قصد دارند هر دوسال یک بار یک نسخه جدید از این بازی را روانه بازار کنند.یعنی BioShock 2 در سال 2009 !
Strauss Zelnick رییس Take-Two می گوید:"ما می گوییم احتمالا و شاید هر دوسال یکبار یک عنوان جدید از BioShock را عرضه خواهیم کرد.اگر شما یک نگاه به گذشته بیندازید می بینید که این استراتژی برای بازی های بزرگی مثل GTA هم اتخاذ شده پس ما هم می خواهیم از همین استراتژی برای BioShock استفاده کنیم.برای این که BioShock به یکی از بزرگترین franchise های ما تبدیل شده."
"من نمی خواهم بیشتر از این درباره این موضوع بحث کنم به خاطر این که ممکن است ما خوش شانس نباشیم تا به وعده مان عمل کنیم.به هر حال من احساس می کنم BioShock در مسیر خوبی قرار می گیرد."
Strauss Zelnick رییس Take-Two می گوید:"ما می گوییم احتمالا و شاید هر دوسال یکبار یک عنوان جدید از BioShock را عرضه خواهیم کرد.اگر شما یک نگاه به گذشته بیندازید می بینید که این استراتژی برای بازی های بزرگی مثل GTA هم اتخاذ شده پس ما هم می خواهیم از همین استراتژی برای BioShock استفاده کنیم.برای این که BioShock به یکی از بزرگترین franchise های ما تبدیل شده."
"من نمی خواهم بیشتر از این درباره این موضوع بحث کنم به خاطر این که ممکن است ما خوش شانس نباشیم تا به وعده مان عمل کنیم.به هر حال من احساس می کنم BioShock در مسیر خوبی قرار می گیرد."
![image502--screenshot_large.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.gamesradar.com%2Fgb%2F%2Fimages%2Fmb%2F%2FGamesRadar%2Fus%2FGames%2FB%2FBioshock%2FBulk%2520Viewer%2FPC_360%2F2007-02-09%2Fimage502--screenshot_large.jpg&hash=aec9d86942fefa18309ba049db41103d)