Bioshock 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داشتم توی نت میچرخیدم که ییهو چشم به اینا افتاد
یکی اینکه Little Sister هارو از رو دختر بچه ها کپچر کردن دو اینکه Little Sister ها وقتی save میکنین رنگشون و از اینجور چیزا تغییر میکنه اینم یسری ارتورک :

تصویر یک Little Sister قبل از حفاظت کردن ازش :

تصویر یک Little Sister بعد از حفاظت کردن ازش :

با سلام

من بایوشاک رو بازی بزرگی می دونم ولی نه در این حد
بازی رو خیلی بزرگش کردن

تنها داستانش عالی هستش و گرافیک و انمیشن شخصیت ها و سیستم کنترل و مبارزاتش خیلی خوب هم نیست و در حد متوسطه

این بازی از بیخو بن مشکل داره با تقویت گرافیک چیزی حل نمیشه !!

حیف...

میفهمم کورش چی میکشی ولی مرگ من یکم تحمل کن ;) با اینکه خود منم امید ندارم ولی فکر نمیکنم 2K هم اینقدر بیفکر و ... باشه ;)

Take it easy & Just stay !!!
از ما گفتن :biggrin1:

این بازی از بیخو بن مشکل داره با تقویت گرافیک چیزی حل نمیشه !!

حیف...
با بهترین بازی 2007 به نظرتون باید اینطوری برخورد کرد؟:confused:
با سلام

من بایوشاک رو بازی بزرگی می دونم ولی نه در این حد
بازی رو خیلی بزرگش کردن

تنها داستانش عالی هستش و گرافیک و انمیشن شخصیت ها و سیستم کنترل و مبارزاتش خیلی خوب هم نیست و در حد متوسطه

این بازی خیلی بیش از اینها که شما میگید بزرگه!
گرافیک بازی هنریه و نمیشه مثلا باGears 2 مقایسه اش کرد.در واقع سبک گرافیکی منحصر بفردی داره.
این بازی به نظرم یکی از بهترین صداگذاری ها و هوش مصنوعی و اتمسفر رو داره...
چرا شما اینا رو ندیدید؟ ؟

با بهترین بازی 2007 به نظرتون باید اینطوری برخورد کرد؟:confused:

ارش جون منظور کورش نسخه قبلی نیست که ;) خود کورش سر نسخه اول مغز منو خورد که برو بگیر :biggrin1: ما هم گرفتیم دوسه مرحله اولو رفتم بهم حال نداد ، باز هم کورش به من گیر داد که بخاطر اونم که شده بازیو برم ، منم رفتم عجب بازی ای بود :love::biggrin1::p
دستت درست کورش :biggrin1:
ولی کلا ارش این نسخه رو باید به نظر من بیخیال شیم البته من نمیگم حتمی گند میزنه ولی خوب ... :(

من بیشتر فکر می کنم این بازی احتمال داره که چیزه جدیدی به جز داستان برای عرضه نداشته باشه. چون من گیم پلیش رو که دیدم به شدت شبیه نسخه اول بود. در کل به نظر من رو جو بازی هم باید یکم کار کنند چون دقیقا مثل شماره یک هستش:biggrin1:
بنده خداها تقصیر هم ندارن این قدر شماره یک خوب بودش دیگه نمی تونند شماره دو رو با تفاوت چشمگیری بسازند:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or