Bioshock 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من اگه قرار این بازی این باشه بهتره نسخه دوم بازی نباشه چون من اصلا پیشرفتی تو بازی نمی بینم
شما چه پیشرفتی می خوای دوست عزیز؟ بیشتر توضیح میدی؟ چون حتی اگر در حد Bioshock 1 هم باشه که نیست و بهتر هست باز هم خیلی ها بازی می کردند.

به نظر من اگه قرار این بازی این باشه بهتره نسخه دوم بازی نباشه چون من اصلا پیشرفتی تو بازی نمی بینم

من نمیدونم شما چی انتظار داری ؟ شاید انتظار داری موتور سوار شیم تو بازی؟
اصلا از یک تریلر نمیشه قضاوت کرد ولی جوش به نظر من جذاب هست مثل 1 ولی نمیشه کلی در بارش صحبت کرد! .....
هم چنین این Big dady شدن از ابتدا:دی و دریلش:X

Bioshock 2 برای Xbox360 و PC درنظر گرفته شده ( :biggrin1:).
با سلام
من آخرين تريلر ويژگي هاي اين بازي از GAMESPOt رو ديدم و در آخر كارگردان بازي گفت كه اين بازي فقط براي PS3 و XBOX 360 در تاريخ Q4 09 ريليز ميشه!!!!
يعني حرفي از PC نزد!!!!

سلام
این بازی از نظر من پیشرفت نداره که هیچ بد تر هم شده خدا کنه که بهتر بشه!:(
شما تو هر تاپیکی میری گیر میدی به بازی ها ... از این توپ تر چی می خوای ؟ ... تازه اینا فقط چند تا عکسه و تا بازی بیاد هنوز کار داره .

سلام
این بازی از نظر من پیشرفت نداره که هیچ بد تر هم شده خدا کنه که بهتر بشه!:(
بابا شما یک معیاری چیزی بگو آخه شما رو چه حسابی می گی که از شماره یک بدتر شده. چون گرافیک که عالی هستش. داستان که مو لای درزش نمیره. صدا گذاری در حد تیم ملی(البته تو دوران اوجش رو می گم:biggrin1:). گیم پلی هم چیزی کم نداشت به اون صورت که بخواد بهش اضافه شه مشکلت چیه شما؟

بابا شما یک معیاری چیزی بگو آخه شما رو چه حسابی می گی که از شماره یک بدتر شده. چون گرافیک که عالی هستش. داستان که مو لای درزش نمیره. صدا گذاری در حد تیم ملی(البته تو دوران اوجش رو می گم:biggrin1:). گیم پلی هم چیزی کم نداشت به اون صورت که بخواد بهش اضافه شه مشکلت چیه شما؟
در واقع من هم با دیدن این دموی بازی خیلی نا امید شدم
محیطش داره بد جور تکراری می شه .....
گرافیک از همون نسخه اول هم خوب بود اما همیشه انتظار می ره همچین بازی های بزرگی با نو اوری های بزرگی در زمینه گرافیک همراه باشه یا حد اقل سبک گرافیکی به سمت پیشرفت تغییر کنه
در این مورد خاص محیطها تاریک تر شدن و تاریکی هم زیباتر و واقعی تر جلوه می کنه نوآوری به شکلی که نمود واضحی داشته باشه دیده نشده البته هنوز وقت هست باید دید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد داستان هنوزنظری ندارم اما یک ایده دارم ::biggrin1:
BIG dady به عنوان شخصیت بازی میتونه خیلی قضیه رو پیچیده کنه
یعنی داستان بازی یا روی اوج قرار می گیره یا ته دره سقوط می کنه !!!!

آخه بازی به این بزرگی نباید از نسخه 1 به 2 یکم پیشرفت کنه؟گرافیکش که با 1 هیچ فرقی نداره!;)

آخه بازی به این بزرگی نباید از نسخه 1 به 2 یکم پیشرفت کنه؟گرافیکش که با 1 هیچ فرقی نداره!;)
دقیقا رو چه معیاری این حرف رو زدی:confused: چون به نظر من اون دموی تاریک و در داخل آب رو دیدم به نسبت زمان باقی مانده تا ارائه بازی همه چی عالی بودش حالا خود دانید;)

به نظر من گرافیک کنسولی این نسل, دیگه پیشرفت چشمگیری نمیکنه, پس منتظر نباشین ضربه ای که BioShock 1 زد رو به همون مقدار از نسخه دوم بگیرین. ضمنا چون خوده Ken Levine حظور مستمر نداره, بهتر انتظاراتمون رو پایین تر بیاریم که خیلی تو ذوقمون نخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or