Sea Of Dreams
کاربر سایت
به نظر من اگه قرار این بازی این باشه بهتره نسخه دوم بازی نباشه چون من اصلا پیشرفتی تو بازی نمی بینم
شما چه پیشرفتی می خوای دوست عزیز؟ بیشتر توضیح میدی؟ چون حتی اگر در حد Bioshock 1 هم باشه که نیست و بهتر هست باز هم خیلی ها بازی می کردند.به نظر من اگه قرار این بازی این باشه بهتره نسخه دوم بازی نباشه چون من اصلا پیشرفتی تو بازی نمی بینم
به نظر من اگه قرار این بازی این باشه بهتره نسخه دوم بازی نباشه چون من اصلا پیشرفتی تو بازی نمی بینم
نه بابا تغییر کرده- به سایز سوزن و سرنگ لیتل سیستر ها توجه کن:biggrin1:سلام
این بازی از نظر من پیشرفت نداره که هیچ بد تر هم شده خدا کنه که بهتر بشه!![]()
شما تو هر تاپیکی میری گیر میدی به بازی ها ... از این توپ تر چی می خوای ؟ ... تازه اینا فقط چند تا عکسه و تا بازی بیاد هنوز کار داره .سلام
بابا شما یک معیاری چیزی بگو آخه شما رو چه حسابی می گی که از شماره یک بدتر شده. چون گرافیک که عالی هستش. داستان که مو لای درزش نمیره. صدا گذاری در حد تیم ملی(البته تو دوران اوجش رو می گم:biggrin1سلام
در واقع من هم با دیدن این دموی بازی خیلی نا امید شدمبابا شما یک معیاری چیزی بگو آخه شما رو چه حسابی می گی که از شماره یک بدتر شده. چون گرافیک که عالی هستش. داستان که مو لای درزش نمیره. صدا گذاری در حد تیم ملی(البته تو دوران اوجش رو می گم:biggrin1. گیم پلی هم چیزی کم نداشت به اون صورت که بخواد بهش اضافه شه مشکلت چیه شما؟
آخه بازی به این بزرگی نباید از نسخه 1 به 2 یکم پیشرفت کنه؟گرافیکش که با 1 هیچ فرقی نداره!بابا شما یک معیاری چیزی بگو آخه شما رو چه حسابی می گی که از شماره یک بدتر شده. چون گرافیک که عالی هستش. داستان که مو لای درزش نمیره. صدا گذاری در حد تیم ملی(البته تو دوران اوجش رو می گم:biggrin1. گیم پلی هم چیزی کم نداشت به اون صورت که بخواد بهش اضافه شه مشکلت چیه شما؟

دقیقا رو چه معیاری این حرف رو زدی:confused: چون به نظر من اون دموی تاریک و در داخل آب رو دیدم به نسبت زمان باقی مانده تا ارائه بازی همه چی عالی بودش حالا خود دانیدآخه بازی به این بزرگی نباید از نسخه 1 به 2 یکم پیشرفت کنه؟گرافیکش که با 1 هیچ فرقی نداره!![]()