Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
اقایان من بایوشاک2 تازه گرفتم تو بازی هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی توی بازی دکمه Escap میزنم تو منو خیلی کند میشه وقتی موس تکون میدم خیلی طول میکشه که موس تکون بخوره لطفا کمک کنید

کلا تو منو رفتم در وسط بازی یک مقدار کند هست اما نه زیاد !

سیستم شما چی هست ؟

سلام بچه ها:
آقا این بایوشاک 2 چرا گرافیکش اینجوریه؟؟؟اصلا باهاش حال نکردم در حالی که طه کلی ازش تعریف کرد و گفت فلان بهمان
موندم چه جوری 8.5 از گیم اسپات گرفته(مگه برا داستانش)

سلام بچه ها:
آقا این بایوشاک 2 چرا گرافیکش اینجوریه؟؟؟اصلا باهاش حال نکردم در حالی که طه کلی ازش تعریف کرد و گفت فلان بهمان
موندم چه جوری 8.5 از گیم اسپات گرفته(مگه برا داستانش)
اره متاسفانه نسخهpcبازی نمیدونم چرا این جوریه ولی نسخه های کنسولیش این طوری نیست و واقعا گرافیک خوبی داره....

تو دیسک بازی یک فایل به نام vcredist_x86.exe هست که باید نصبش کنی. (تو مسیر support/Redist باید باشه). اگه نبود از اینجا دانلود کن.

شما اول باید لایو رو نصب کنید, تو دیسک بازی اسم فایلش gfwlivesetup.exe هست. وقتی وارد بازی شدید دکمه Home روی کیبورد رو میزنید تا منوی بالای صفحه باز بشه, می روید به قسمت create new profile و طبق شکل زیر اکانت آفلاین درست میکنید.

من بار اول تونستم یه آفلاین بسازم بازی کنم . اما بعد هر چقد سعی کردم نشد! هی میگه شما با یک اکانت افلاین ساین این شدید! اما باید تو یه اکانت لایو ساین این کنید! اکی ؟ یا نو ! آقا ما هم اکی رو میزنیم! رفتیم لایو هم ساختیم! انلاین! بعد برگشتیم باز همون آش و همون کاسه! +اینکه یه product key هم اون آخرش میخواد کسی میتونه یه سریال درست و حسابی بمن بده که بتونم اینو بازی کنم ؟ انیستال کردم! دوباره نصب کردم باز همین آش و همین کاس اس !

من بار اول تونستم یه آفلاین بسازم بازی کنم . اما بعد هر چقد سعی کردم نشد! هی میگه شما با یک اکانت افلاین ساین این شدید! اما باید تو یه اکانت لایو ساین این کنید! اکی ؟ یا نو ! آقا ما هم اکی رو میزنیم! رفتیم لایو هم ساختیم! انلاین! بعد برگشتیم باز همون آش و همون کاسه! +اینکه یه product key هم اون آخرش میخواد کسی میتونه یه سریال درست و حسابی بمن بده که بتونم اینو بازی کنم ؟ انیستال کردم! دوباره نصب کردم باز همین آش و همین کاس اس !
اگه میشد این سریال ها رو گیر اورد که دیگه کرک میخواستیم چی کار - اون Product Key رو از هیجا الا خریدن مسخه اصل نمیتونی گیر بیاره
شاید یه جای کارت اشتباهه ! چون کرک razor 1911 خیلی خوب کار میکنه و مشکلی نداره - یه اکانت اف میسازی و بازی میکنه - با Live های قدیمی هم سازگاری داره

من بازی رو نصب می کنم،کرکشو هم می ریزم،DVD رو هم می ذارم،ولی باز ارور میده!
مشکل از کجاست؟ (یادمه یکش رو هم نصب کرده بودم همین ارور رو می داد:دی)

(بازی دانلود شده.)

نمیدونم بچه ها میفهمن یا نه ولی این قسمت pc هست کنسول دارا نیان توفن بازی در بیارن عزیزم کی گفته نسخه pc بازی گرافیک خوبی نداره میخواین یه them بدم بازی رو run کنم همه گرافیک رو ببینیم ؟؟؟؟؟:laughing: اتفاقا اصلا هیچ مشکلی نداره نسخه pc بازی و حتی میتونم بافت های بازی بهتر کار شده:love:

اگه میشد این سریال ها رو گیر اورد که دیگه کرک میخواستیم چی کار - اون Product Key رو از هیجا الا خریدن مسخه اصل نمیتونی گیر بیاره
شاید یه جای کارت اشتباهه ! چون کرک razor 1911 خیلی خوب کار میکنه و مشکلی نداره - یه اکانت اف میسازی و بازی میکنه - با Live های قدیمی هم سازگاری داره
تازه یادم اومد! من بجای اینکه ازتو پوشه SP بازی رو اجرا کنم از تو پوشه MP اینکارو کردم!( این اشتباه وقتی افتاد که خواستم تو سون بازی رو اجرا کنم ! برای همین بجای sp . از mp بازی رو ران میکردم! .
الان درست شده ( از تو SP بازی رو ران میکنم مشکلی نیست.)

تازه یادم اومد! من بجای اینکه ازتو پوشه SP بازی رو اجرا کنم از تو پوشه MP اینکارو کردم!( این اشتباه وقتی افتاد که خواستم تو سون بازی رو اجرا کنم ! برای همین بجای sp . از mp بازی رو ران میکردم! .
الان درست شده ( از تو SP بازی رو ران میکنم مشکلی نیست.)

من از sp تو 7 run می کنم ولی باز هم میگه dvd رو بذارید.وقتی می ذارم هم نیاره.
کسی نیست جواب ما رو بده؟

بازی واقعا روانی بود (داستانش)

همین الان تموم کردم

دیوانه بود

کلی داستانش ایدئو لوژیک بود

یاد فیلم های الفرد هیچکاک افتادم :)

سلام.
من یه مشکل عجیب با این بازی پیدا کردم (بازی من توسط Razor هک شده.)
من با تنظیمات پیش فرض خود بازی (همه چیHigh)بازی میکنم.ولی از همون اول که بازی رو شروع میکنیم گرافیک این طوریه:
1269503609.jpg
در ضمن وقتی که به یک جای جدید وارد میشم سرعت فریم از 70 میاد روی 13 واسه ی چند ثانیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or