Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
سلام
من بازی رو نصب کردم و کرک ریزور هم ریختم اما اجرا نمیکنه!! بعد از نمایش آررم ریزور ویندوز پیغام بستن رو میده؟! کسی این مشکل رو نداره خدا رو شکر؟!
اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
ویندوز 7 64 بیت دارم !!
در ضمن کارت گرافیک 4670 و 2گیگ رم و سی پی یو c2d7200

سلام بر دوستان غیور بازی سنتری امروز بازی bioshock 2 را تموم کردم ولی راستشو بخواهید چیزی از پایان بازی نقهمیدم میخواستم ببینیم یکی میتونه برام بگه کلا در بایوشاک 2 چه اتفاقاتی میافته و بازی چه طور تموم میشه؟ اصلا جریان چیه؟اون دختر بزرگ که آخرش بهمراه بچه های کوچک میاد کیه؟

خیلی خیلی ممنون میشم
از کسانی که بازی رو تموم کردن لطفا جواب بدن

سلام بر دوستان غیور بازی سنتری امروز بازی bioshock 2 را تموم کردم ولی راستشو بخواهید چیزی از پایان بازی نقهمیدم میخواستم ببینیم یکی میتونه برام بگه کلا در بایوشاک 2 چه اتفاقاتی میافته و بازی چه طور تموم میشه؟ اصلا جریان چیه؟اون دختر بزرگ که آخرش بهمراه بچه های کوچک میاد کیه؟

خیلی خیلی ممنون میشم
از کسانی که بازی رو تموم کردن لطفا جواب بدن

ببین دوست من ,اینایی که نوشتم اون چیزایی بوده که خودم فهمیدم .:p
بازی 10 سال بعد از شماره 1 بایوشاکه !اون little sister هایی که اخر شماره 1 ازاد شدن الان به عنوان خطرناکترین ساکنین رپچر شناخته میشن.
وقتی اول بازی یک دهه از مرگه دلتا میگزره و از خواب بیدار میشه میبینه little ssister که باهاش همراه بوده گرفتار شده و کمک میخواد.
اخرشم وقتی نجاتش میدی میره تو لباس غواصی و کمکت میکنه !
حتی اخرشم بعد از منفجر شدن بمب به اون زنه ماسک میزنه تا خفه نشه !
اخرش بالای اقیانوس ما میمیریم و اونجوریکه من فهمیدم روحمون جزیی از روحه اون دختره میشه !:cheesygri

بازی 10 سال بعد از شماره 1 بایوشاکه !اون little sister هایی که اخر شماره 1 ازاد شدن الان به عنوان خطرناکترین ساکنین رپچر شناخته میشن.
وقتی اول بازی یک دهه از مرگه دلتا میگزره و از خواب بیدار میشه میبینه little ssister که باهاش همراه بوده گرفتار شده و کمک میخواد.
اخرش بالای اقیانوس ما میمیریم و اونجوریکه من فهمیدم روحمون جزیی از روحه اون دختره میشه !:cheesygri
خیلی ممنون دوست عزیز انشا.. همیشه موفق باشی

البته اون little sister دختر واقعی ما هستش و به خاطر همين ميرين دنبالش و بازی 8 سال بعد از شماره ي اول هستش. تو اين شماهر بازي زير نظر يك روانشناس به اسم Sofia Lamb هستش كه فكر كنم باهاش آشنا هستيد. big sister ها هم همون little sister هاي قبلي هستند و بزگر شدند و الان قابليت استفاده از پلاسميد رو دارن.

سلام دوستان
من تا حالا بازی ژانر ترس بازی نکردم می خوام بدونم درجه ترسناکیه BioShock 2 در چه حدیه ، یعنی واقعا وحشتناکه ؟ آدم ممکنه به فنا بره ؟
اگه در مورد Dead Space هم بگید ممنون میشم :love:

سلام دوستان
من تا حالا بازی ژانر ترس بازی نکردم می خوام بدونم درجه ترسناکیه BioShock 2 در چه حدیه ، یعنی واقعا وحشتناکه ؟ آدم ممکنه به فنا بره ؟
Bioshock کلا جز ترسناک نیست - فقط اتمسفر سنگین و درگیر کننده ای داره
هرچند اینجا جاش نیست اماDS خوبه -

سلام دوستان
اصلا ترسناک نیست !!!فقط من عاشقشم !
به قول دوستان واقا اتمسفر بازی سنگین و درگیر کنندس!
جو بازی ,موزیک ها , همه باعث میشه یه نفر عاشق بایوشاک بشه . . . .;)

توی یه دونه از پایان های بازی ابلته به نسبت انتخاب هایی که کردیم کمک که نمیکنه حتی پاش رو هم میگیره تا زیر آب بمونهُ خفه شه!:دی

اقایان من بایوشاک2 تازه گرفتم تو بازی هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی توی بازی دکمه Escap میزنم تو منو خیلی کند میشه وقتی موس تکون میدم خیلی طول میکشه که موس تکون بخوره لطفا کمک کنید

اقایان من بایوشاک2 تازه گرفتم تو بازی هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی توی بازی دکمه Escap میزنم تو منو خیلی کند میشه وقتی موس تکون میدم خیلی طول میکشه که موس تکون بخوره لطفا کمک کنید

دوستان من این بازیو بالاخره اجراش کردم!!
لطفا اگه ممکنه یکی در مورد این بازی توضیحاتی بده !!
مثلا جریان این بیگ ددی ها و لیتل و بیگ سیسترها چیه؟!
مثلا به یه جاهایی میرسم که نمیدونم هدف چیه اون فلش راداری زرد رنگ تموم میشه
اگه لینک آموزش یا توضیح داستان دارید لطفا دریغ نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or