BioShock 2 رسما تاييد شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

امروز Take-Two رسما BioShock 2 تاييد كرد

كار ساخت BioShock 2 بر عهده استويدو 2K Marin هست

قراره بازي براي X360 و PC در اواخر 2009 و در تعطيلات عرضه بشود

قسمت اول اين بازي تا به حال بيشتر از 2 ميليون فروش در سراسر دنيا داشته

bioshock_2.jpg

منبع

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
ايولا! بازم براي X360 انحصاري شد! دمشون گرم! :biggrin1:
من كه نسخه اولش رو بازي نكردم! چون از اينجور سبك ها كمي بدم مياد.
ولي اين بار حتما ميگيرم.

این خبر در گزارش فصل اول مالی Take Two عنوان شده

علاوه بر این Take-Two اعلام کرده که بازی Mafia 2 نیز در سال مالی 2009 منتشر میشه
سال مالی 2009 از اول نوامبر 2008 آغاز میشه و در 31 اکتبر سال 2009 خاتمه پیدا میکنه

بازی Bioshock 2 هم که توسط استودیوی تازه تاسیس 2K Marin در حال ساخته در Q4 سال مالی 2009 منتشر خواهد شد (Aug-Oct 2009)

همچنین انتشار بازی Borderlands که در اگوست 2007 خبر ساخت آن اعلام شده بود هم به سال مالی 2009 موکول شد ... دلیل این تاخیر هم زمان بیشتر برای توسعه ی این بازی عنوان شده

آخرین ویرایش:
البته ميثم جان هنوز نگفتن به صورت رسمي براي PS3 هم هست يا نه و خب هر سايتي هم يه حدسي زده

Platform specifics were not announced, but a release on both the Xbox 360 and PC is unquestionably likely.

ممنون از اقا فرزاد به خاطر توضيحاتش

کو حالا تا Q4 سال 2009 ! تازه اول 2008 هستیم .:arrowd:
اگه رسمی اعلام شده پس چرا سایت های معتبر مثل GameSpot , IGN و ... اعلام نکردن ؟

آخرین ویرایش:
به نظر من bioshock يكي از بهترين بازي هاي تاريخ بازي هاي رايانه اي است نميدونم كسي 3تا پايان رو ديده يا نه ولي بهتون پيشنهاد مي كنم حتما پايان خوب بازي رو ببينيد تا متوجه شين ken levine واقعا از بازي سازهاي نابغه ايي مثل kojima يا مياموتو چيزي كم نداره و به نظر من واقعا انسان خلاقي هستش و ميتونه در اينده حتي از كسي مثل kojima هم بالاتر بره.
bioshock تنها بازي بود من تا الان 5 بار بازي رو تموم كردم و تو اين 5 بازي هر دفعه متوجه جزئيات داستاني بيشتر و راههاي گيم پلي بيشتر شدم كه واقعا برا جذاب بود
در هر صورت از همين الان بي صبرانه منتظر عرضه bishock 2هستم چون ميدونم با عنواني بي نهاييت بي نظير و مثله شماره اول فلسفي و خارق العاده طرف هستيم

البته ميثم جان هنوز نگفتن به صورت رسمي براي PS3 هم هست يا نه و خب هر سايتي هم يه حدسي زده
اميد وارم همين طور كه ميگي بمونه و براي PS3 رسما اعلام نشه:biggrin1:
PC رو نمبینی
برای 360 انحصاری نشد برای PC هم میاد
بزار پست ها به 50 برسه!!! ...
جناب توي اين نسل خيلي از سايت ها سر عنوان انحصاري حتي Wii رو هم حساب نميارن! شما ميگي براي PC مياد؟ ما داريم درباره كنسول ها صحبت ميكنيم نه كامپيوتر اون بحثش جداست.

من كه نتونستم قسمت اول رو كامل برم
خدايش اخراش ميريختن رو سرم ميزدن منو ميتركوندن
ولي واقعا از لحاظ يك بازي كامل بودن هيچي كم نداشت
و واقعا من موندم كه چرا نمره 10 رو بهش ندادن

درسته که میگن بازی برای حوادث قبل از نسخه یه یکشه؟
منم اينو شنيدم ولي تو فروم هاي خارجي ميگن
براي نجات اين ياروهه ميرن ولي اوضاع خفن تر ميشه
يكجا هم شايعه شده بود ميخوادFPSبشه البته شايعه خيلي بالاس
منم خودم احتمال ميدم براي دوران قبل از اون باشه(شايد جنگ بين اون دوتا گروه باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or