علاوه بر این Take-Two اعلام کرده که بازی Mafia 2 نیز در سال مالی 2009 منتشر میشه
سال مالی 2009 از اول نوامبر 2008 آغاز میشه و در 31 اکتبر سال 2009 خاتمه پیدا میکنه
بازی Bioshock 2 هم که توسط استودیوی تازه تاسیس 2K Marin در حال ساخته در Q4 سال مالی 2009 منتشر خواهد شد (Aug-Oct 2009)
همچنین انتشار بازی Borderlands که در اگوست 2007 خبر ساخت آن اعلام شده بود هم به سال مالی 2009 موکول شد ... دلیل این تاخیر هم زمان بیشتر برای توسعه ی این بازی عنوان شده
به نظر من bioshock يكي از بهترين بازي هاي تاريخ بازي هاي رايانه اي است نميدونم كسي 3تا پايان رو ديده يا نه ولي بهتون پيشنهاد مي كنم حتما پايان خوب بازي رو ببينيد تا متوجه شين ken levine واقعا از بازي سازهاي نابغه ايي مثل kojima يا مياموتو چيزي كم نداره و به نظر من واقعا انسان خلاقي هستش و ميتونه در اينده حتي از كسي مثل kojima هم بالاتر بره.
bioshock تنها بازي بود من تا الان 5 بار بازي رو تموم كردم و تو اين 5 بازي هر دفعه متوجه جزئيات داستاني بيشتر و راههاي گيم پلي بيشتر شدم كه واقعا برا جذاب بود
در هر صورت از همين الان بي صبرانه منتظر عرضه bishock 2هستم چون ميدونم با عنواني بي نهاييت بي نظير و مثله شماره اول فلسفي و خارق العاده طرف هستيم
بزار پست ها به 50 برسه!!! ...
جناب توي اين نسل خيلي از سايت ها سر عنوان انحصاري حتي Wii رو هم حساب نميارن! شما ميگي براي PC مياد؟ ما داريم درباره كنسول ها صحبت ميكنيم نه كامپيوتر اون بحثش جداست.
من كه نتونستم قسمت اول رو كامل برم
خدايش اخراش ميريختن رو سرم ميزدن منو ميتركوندن
ولي واقعا از لحاظ يك بازي كامل بودن هيچي كم نداشت
و واقعا من موندم كه چرا نمره 10 رو بهش ندادن
منم اينو شنيدم ولي تو فروم هاي خارجي ميگن
براي نجات اين ياروهه ميرن ولي اوضاع خفن تر ميشه
يكجا هم شايعه شده بود ميخوادFPSبشه البته شايعه خيلي بالاس
منم خودم احتمال ميدم براي دوران قبل از اون باشه(شايد جنگ بين اون دوتا گروه باشه)