Bioshock و Halo 3 جزو عناوین نسل بعد نیستند !!

Mil@D-777

کاربر سایت
رئیس شرکت Frontier Developments آقای David Braben معتقد است که Bioshock و Halo 3 نمونه های نسل بعد نیستند .
او منحصرا با Eurogamer راجع به طرح جدیدش Outsider صحبت می کند .
او معتقد است که این بازی یکی از اولین نمون های شایسته نسل پنجم در بازار خواهد بود .
او می گوید Bioshock جلوه های زیبایی داشت همچنین جلوه های صوتی آن بخصوص خوب کار شده بود اما در کنار همه اینها تنها ضعف بازی این بود که Gameplay آن اصلا به نسل بعد تعلق نداشت ! .
Halo 3 برای من یک تفریح بزرگ بود اما گذشته از این کمی مایوس کننده بود . بطوریکه ما در Halo 3 فقط با بهبود گرافیک مواجه بودیم و گیم پلی هیچ فرقی با Halo 2 ندارد . من فکر می کنم که Outsider بسیار بالاتر از آنها بایستد و من هنوز هم فکر می کنم Outsider یکی از اولین بازیهای Next Gen خواهد بود (به معنای واقعی) . او اضافه نمود : این بازی خواهد توانست همان آزادی Outsider 2005 را داشته باشد . داستان بازی بسیار پرهیجان است ، شما در کفش یک نماینده برگزیده CIA بمبی منفجر می کنید و این آغاز بازی است . از اینجا انتخابتان که منافع بالاست شروع می شود شما باید منافع کافرما پیشینتان را پیش ببرید . فعلا نمی خوام زیاد در مورد بازی صحبت کنم وفکر کنم کافی باشه .
به توسعه بازی ادامه بدهید از شما متشکریم .

منبع : www.Eurogamer.net

در مورد Bioshock قبل از اینکه گرافیک و صداش به چشمم بیاد(صرف نظر از اینکه کیفیت این دو خیلی بالا بود) gameplay و داستانش بیشتر به چشمم اومد.من Halo 3 رو بازی نکردم اما شک ندارم که گفته های ایشون درباره ی این بازی چرت و پرته.این آقا غیر از اینکه برای خودش دشمن درست کنه کار دیگه ای نکرده.به نظر من حتی ممکنه با این حرفش به فروش بازیش لطمه زده باشه.

مطمئن باش halo 3 انقدر بزرگ هست که حتی یک نفر هم فروشش کم نشده . bioshock چون خبر ندارم الکی دیگه حرف نزنم .

اینا همش چرته...:)

دوست من دیگه فن بوی بازی شد . این گفته درسته سال 2008 سونی جاشو بدست میاره شاید کمی طول بکشه اما حقیقته. الان باز یه عده میان از 360 بد میگن یکی از ps3 یکی از halo 3 بهتره قفل بشه .:-":-" ( بخدا فن بازی در نمیارم میخوام کل کل نشه )

من خودم PS3 دارم و خیلی هم دوستش دارم و مطمئنم که بازی هایی که قراره براش بیاد با سلیقه خودم جور در میاد. ولی با این که 360 ندارم Bio و Halo را روی دستگاه یکی از بچه های همین سایت بازی کردم. و واقعا میشه گفت عالی بودن و عنوان نسل بعد واقعا برازنده شون بود.
پس دیگه صحبت چیه؟:confused:
360 تی ها برن با بازی های خودشون حال کنند;)
PS3 دار ها هم فعلا Stnd By بمونن تا چند وقت دیگه( من خودمم الان استند بای هستم) :biggrin1:
fantasy1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or