Bioshock و Halo 3 جزو عناوین نسل بعد نیستند !!

Mil@D-777

کاربر سایت
رئیس شرکت Frontier Developments آقای David Braben معتقد است که Bioshock و Halo 3 نمونه های نسل بعد نیستند .
او منحصرا با Eurogamer راجع به طرح جدیدش Outsider صحبت می کند .
او معتقد است که این بازی یکی از اولین نمون های شایسته نسل پنجم در بازار خواهد بود .
او می گوید Bioshock جلوه های زیبایی داشت همچنین جلوه های صوتی آن بخصوص خوب کار شده بود اما در کنار همه اینها تنها ضعف بازی این بود که Gameplay آن اصلا به نسل بعد تعلق نداشت ! .
Halo 3 برای من یک تفریح بزرگ بود اما گذشته از این کمی مایوس کننده بود . بطوریکه ما در Halo 3 فقط با بهبود گرافیک مواجه بودیم و گیم پلی هیچ فرقی با Halo 2 ندارد . من فکر می کنم که Outsider بسیار بالاتر از آنها بایستد و من هنوز هم فکر می کنم Outsider یکی از اولین بازیهای Next Gen خواهد بود (به معنای واقعی) . او اضافه نمود : این بازی خواهد توانست همان آزادی Outsider 2005 را داشته باشد . داستان بازی بسیار پرهیجان است ، شما در کفش یک نماینده برگزیده CIA بمبی منفجر می کنید و این آغاز بازی است . از اینجا انتخابتان که منافع بالاست شروع می شود شما باید منافع کافرما پیشینتان را پیش ببرید . فعلا نمی خوام زیاد در مورد بازی صحبت کنم وفکر کنم کافی باشه .
به توسعه بازی ادامه بدهید از شما متشکریم .

منبع : www.Eurogamer.net

بابا اينقد زود راجبه حرفه مردم قضاوت نكنيد:laughing:
اين فريدون و امينم كه شدن مخالفت :cheesygri همين يه بدبختي حرفي ميزنه ميگيرنش زيره مشتو لگد
يارو بدبخت يه چي گفته ديگه! حالا اينم از عقل و شعوره پاينشه!!:cheesygri شما به بزرگيتون ببخشيد

اگه الان اين دو عنوان رو بازي كرده بودي ! به شما هم بر ميخورد ! اما چون ميدونم تعصب خاصي رو PS3 داري فكر نكنم بتوني اين دوتا عنوان رو بازي كني !

در مورد هيلو 3 ، اگه گرافيك داشت ميشد نسل بعد ! از نظر بعضي ها ، ولي از نظر من و خيلي هاي ديگه هيلو 3 نسل بعده ! به قول آقا اشكان تو ايران بازي ميخرن گرافيكشو نگاه ميكنن !

شما که اصلا تعصب نداری؟

fantasy_9216.jpg
حالا بازی خودش چیه؟!:biggrin1: من این شرکت رو نمیشناسم!
معیار انتخاب بازی نسل بعدش منو کشته. فکر کنم شما هم موافقی که مثلا نسل بعد بودن Halo بیشتر به خاطر گیم پلی است نه گرافیک. هر جند در گرافیک هم نسبتا خوبه.والا ما هم ا.ن شرکتو نمیشناسیم

بابا اينقد زود راجبه حرفه مردم قضاوت نكنيد:laughing:
اين فريدون و امينم كه شدن مخالفت :cheesygri همين يه بدبختي حرفي ميزنه ميگيرنش زيره مشتو لگد
يارو بدبخت يه چي گفته ديگه! حالا اينم از عقل و شعوره پاينشه!!:cheesygri شما به بزرگيتون ببخشيد
درود

اینهمه بازی هست که میشه گیر داد بهشون، طرف اد امده به دوتا بازی که از تمام سایتها و مجلات معتبر دنیا بالاترین امتیازات ممکنه رو گرفته گیر داده:cheesygri.
ادم از شتر لب بگیره ولی اینطوری تابلو بازی در نیاره:biggrin1:

بنظر من بازی نسل بعد یعنی روند غیر خطی و آزادی عمل در بازی.
چرا همه گیر دادن به گرافیک؟
من به test drive unlimited میگم یه بازی نسل بعد
بقیه بازیها فقط از لحاظ گرافیکی پیشرفت داشتن.

آخه چرا ؟

تعریف از نسل بعد چیست بعضیها فکر میکنند این حرفی که این آقازده درسته پس توجه کنید .من halo 3 را بازی نکردم و طرفدار ps3 هستم ( میشه گفت فن بوی اما از نوعی جدید آن )این آقا بنظر من چرت گفته یا قرصاشو نخورده بوده یا مس ت بوده . تعریفش من نمیدونم از نسل بعد چیه . اگه گرافیک هست نمیدونم چرا بعضی از بازیها فروششون بالا هست ( مثل ماریو در wii یا همون فروش کلی wii ) میدونید wii اصلا جزء نسل بعد بشمار نمیرود اما فروشش زیاد بود . اگه به نسل بعد هست پس چرا گیرز با اون trailer هایی که داشت چرا روی دست هیلو نزد . گیرز دو هم میبینیم فروشش چقدر میشه . gta IV گرافیکش آن چنان به نسل بعد شناخته شده چرا بخاطر نوآوری . کسانی که میگن HALO 3 نوآوری نداره حتما یا دمویی از آن ندیدند یا اینکه اصلا حتی یک شماره از آن را بازی نکرده اند یا سر لج و لج بازی .نوآوری به گرافیک مطلوب و خوب . gameplay و نوآوری و داستان وووو همه با هم جمع میشوند و یک نسل بعد را تشکیل میدهند . من انقدر تخصص دارم که میتونستم هیلو را بکوبم . اما دیدم این بازی با اون بزرگی دلایل من منطقی بحساب نمیاد . در مورد bioshock دفعه بعد توضیح میدم ( شرمنده اگه تخصصی نمینویسم چون من یا زیاد فارسی تایپ نمیکنم و هم میخوام دوستانی که مباحث تخصصی سر در نمیارند چیزی گیرشون بیاد )

چه جالب:laughing:
یعنی از اون تاریخ به بعد هر بازی بیاد میشه نسل بعد؟!
معیارت واسه این حرفی که زدی چی بود؟!:laughing:
آخه میگند ، سونی از 2008 به بعد کارش میگیره این آقا هم معیار گذاشت 2008 ...

حتما یه سر به خودت بزن !

آیکن خنده . تو هم سعی کردی بخودت هم سر بزن bioshock : asheghe_bazi و halo3 چرت ترین بازیهایی بود که تو عمرم دیده بودم
ببینم شما به چی میگی بازی : ماریو یا سونیک قدیم . halo 3 شما یا تا بحال شمارهای قبلی آن را بازی نکردید یا از 360 بدتون میاد و الکی میگید این بازیو کردید . حقیقتش منم شماره یک این بازی را انجام نداده بودم وقتی از اینترنت گرفتم با اینکه خیلی از اون موقع میگذرد ساعت 6 نشستم پاش تا به خودم اومدم دیدم ساعت 2:30 هست . اگه چرت بود کسایی که حتی دمو آن را بازی کرده بودند یا در کنفرانسها و سالنهای مراسمها بازی را دیده بودند یا انجام داده بودند طوری تو سایتها میومدن و میگفتن که این بازی بیخوده که حتی یک فروش هم نکنه . دوستم میگفت نصف بیشتر فروشها برای تعریف و تمجید کسانی که از نزدیک در مراسمها شرکت کرده بودند بوده است . معلوم نیست کجای دنیا رسمه بازی پرفروش چرت ترین باشه . من نمیخوام قضاوت کنم شاید نظر شخصیتون باشه . بحرحال . اولش من از bioshock حالم بد میشد میخواستم دو تا dvd های بازی و بشکونم . اما همین که پام رسید به مرحله دو عاشق بازی شدم . از کنسول خودمون میگم اگه یه تحلیلگر بیاد بگه mgs 4 بیخودترین بازیه . مطمئن باش همینجا همه 360 ها هم به اون شخص فحش میدن . این تحلیلا نه از فروش بازی کم کرده نه زیاد .

آخرین ویرایش:
در مورد Bioshock قبل از اینکه گرافیک و صداش به چشمم بیاد(صرف نظر از اینکه کیفیت این دو خیلی بالا بود) gameplay و داستانش بیشتر به چشمم اومد.من Halo 3 رو بازی نکردم اما شک ندارم که گفته های ایشون درباره ی این بازی چرت و پرته.این آقا غیر از اینکه برای خودش دشمن درست کنه کار دیگه ای نکرده.به نظر من حتی ممکنه با این حرفش به فروش بازیش لطمه زده باشه.(این رو گفتم چون نه تا حالا اسم سازندشو شنیدم و نه بازیش رو.کسی این بازی رو میشناسه؟اگر جواب مثبته لطف می کنید توضیح یا عکسی از بازی بذارید؟)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or