Bioshock و Halo 3 جزو عناوین نسل بعد نیستند !!

Mil@D-777

کاربر سایت
رئیس شرکت Frontier Developments آقای David Braben معتقد است که Bioshock و Halo 3 نمونه های نسل بعد نیستند .
او منحصرا با Eurogamer راجع به طرح جدیدش Outsider صحبت می کند .
او معتقد است که این بازی یکی از اولین نمون های شایسته نسل پنجم در بازار خواهد بود .
او می گوید Bioshock جلوه های زیبایی داشت همچنین جلوه های صوتی آن بخصوص خوب کار شده بود اما در کنار همه اینها تنها ضعف بازی این بود که Gameplay آن اصلا به نسل بعد تعلق نداشت ! .
Halo 3 برای من یک تفریح بزرگ بود اما گذشته از این کمی مایوس کننده بود . بطوریکه ما در Halo 3 فقط با بهبود گرافیک مواجه بودیم و گیم پلی هیچ فرقی با Halo 2 ندارد . من فکر می کنم که Outsider بسیار بالاتر از آنها بایستد و من هنوز هم فکر می کنم Outsider یکی از اولین بازیهای Next Gen خواهد بود (به معنای واقعی) . او اضافه نمود : این بازی خواهد توانست همان آزادی Outsider 2005 را داشته باشد . داستان بازی بسیار پرهیجان است ، شما در کفش یک نماینده برگزیده CIA بمبی منفجر می کنید و این آغاز بازی است . از اینجا انتخابتان که منافع بالاست شروع می شود شما باید منافع کافرما پیشینتان را پیش ببرید . فعلا نمی خوام زیاد در مورد بازی صحبت کنم وفکر کنم کافی باشه .
به توسعه بازی ادامه بدهید از شما متشکریم .

منبع : www.Eurogamer.net

این یارو حرف زیادی میزنه!
همین Bio و Halo بودن که هرکسی رو میبینی به تمجید این دو بازی میپردازه.
اگر بد بودند طرفدار ها اینقدر از این بازی ها استقبال نمیکردن.
حسود هرگز نیاسود.
والا

درود
عوامل نفوذی حمله کردن باز :biggrin1:. تا اونجا که ما میدونیم به Bioshock لقب Shooter 2 داده بودن. Halo کلا سبکش و گیم پلیش اینقدر عالی و بی عیب هست که کسی نخواد درش تغییری بده.

پ.ن. خوب بود طرف ازش سئوال میکردن: شما اول بگو تعریفت از نسل بعد چیه بعد این محملات رو بباف:laughing:.

در مورد هیلو کاملا موافقم که یک بازیه next gen واقعی نیست(موندم چیش اصلا نسل بعده)
ولی بایوشوک چند نسلم جلوتره :-":biggrin1:, الان با بازی کردن بایوشک دیگه هیچ fpsی بهم حال نمیده و با دیدن دموهای بازی های شوتر اصلا ازشون خوشم نمیاد , چون بایوشک همه چی داشت و بازی های دیگه همشون چیزی پایین تر از اونو ارائه میدن

بازم لوس بازی!!!

این یه واقعیته...هنوز هیچ کدوم از بازی ها به معنای واقعی Next Gen نیستند.
Gears Of War نسل بعد نبود؟ حتما نسل قبل بود؟
من قبول دارم هیلو یک بازی کاملا نسل بعدی نیست. ولی خود من تو عمرم بازی اول شخص ندیدم که گیم پلی به این زیبایی داشته باشه.

کاملا مشخصه که طرف می خواسته با گفتن این حرفها بازی خودشو بزرگ جلوه بده . من نمی دونم چطوری روشون میشه بیان این مصاحبه هارو انجام بدن . واقعا خنده داره به نظر من Bioshock از اول تا آخرش نوآوری بود . در مورد Halo 3 نظری نمی دم چون دفعه اولم که بازی رو بازی کردم و کسانیکه قسمتهای قبلی رو هم بازی کردن باید نظر بدن ولی به عنوان اولین تجربه به نظرم عالی بود .

درود
HALO 3 نسل بعد نیست !!!
شما صحیح میفرماید :laughing:.

پ.ن.:lol:
-=-=-=-=-=-=
من قبول دارم هیلو یک بازی کاملا نسل بعدی نیست.
میثم جون چند تا بازی نسل بعد برات مثال بزنم که در بالاترین رزولیشن و با بهترین گرافیک ممکنه اجرا میشن ولی امتیازاشون خیلی جالب بوده :laughing:( فکر نکنم نیاز باشه نام ببرم ). همین بازی که میگی کاملا نسل بعد نیست،منتظرم ببینم چند وقت طول میکشه یه بازی FPS کنسولی با این گیم پلی و هوش مصنوعی و صدا گذاری و موسیقی بدن بیرون _ تازه جنبه حماسی داستانش هم به کنار _.

آخرین ویرایش:
این طرفداران 360 چقدر بهشون زود بر میخوره ها ، آقاجون این یارو طرفدار جای دیگه نبوده که ، راست

گفته دیگه.......

پس یکم چشم رو باز کنین .....

میثم جون چند تا بازی نسل بعد برات مثال بزنم که در بالاترین رزولیشن و با بهترین گرافیک ممکنه اجرا میشن ولی امتیازاشون خیلی جالب بوده :laughing:( فکر نکنم نیاز باشه نام ببرم ). همین بازی که میگی کاملا نسل بعد نیست،منتظرم ببینم چند وقت طول میکشه یه بازی FPS کنسولی با این گیم پلی و هوش مصنوعی و صدا گذاری و موسیقی بدن بیرون _ تازه جنبه حماسی داستانش هم به کنار _.
ببین ، من منظورم از این که نسل بعد نیست این بود که بازی کمی شبیه به هیلو 2 هست البته یک کم از کمی بیشتر وگرنه من که هر بار بازی رو انجام میدم احساس میکنم برای اولی نبار انجام دادم.
درست از لحاظ گیم پلی حرف نداره ، موسیقی اول ، هوش مصنوعی هم بدک نبود. داستانش رو زیاد نظر نمیدم. ولی یک کم شبیه به هیلو 2 بود.
برای همین گفتم. وگرنه هیلو 3 یک شاهکار هست.
من فکر نمیکنم BioShock رو نشه عنوان نسل بعد نامید ، بازم میگم این یارو مشکل اعصاب و روان داشته.
خیلی خواسته بگه ما اینکاره هستیم.
نمیدونم چرا ولی اصولا اکثر کسایی که بازی های هم سبک میسازند میخوان جنگ روانی به کار بندازند بر علیه هیلو مثل همین سازنده کرسیس!
ولی سازنده CoD4 خیلی از بانجی و هیلو تعریف کرد ولی اکثرا همین میگند که هیلو یک بازی نچندان خوبه.

این طرفداران 360 چقدر بهشون زود بر میخوره ها ، آقاجون این یارو طرفدار جای دیگه نبوده که ، راست

گفته دیگه.......

پس یکم چشم رو باز کنین .....
اگه الان اين دو عنوان رو بازي كرده بودي ! به شما هم بر ميخورد ! اما چون ميدونم تعصب خاصي رو PS3 داري فكر نكنم بتوني اين دوتا عنوان رو بازي كني !

در مورد هيلو 3 ، اگه گرافيك داشت ميشد نسل بعد ! از نظر بعضي ها ، ولي از نظر من و خيلي هاي ديگه هيلو 3 نسل بعده ! به قول آقا اشكان تو ايران بازي ميخرن گرافيكشو نگاه ميكنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or