Bionic Commando

بازیش خیلی سرگرم کنندست. خیلی حال می ده وقتی از پرت گاهها تاب می خوری!! سیستم کشتن دشمن ها هم عالی و سسرگرم کنندست!! مخصوصا ربات ها.
دوستان من اونجای بازی گیر کردم که باید یه هواپیمای بزرگو
بزنی تیر اولو میزنم خونش میره اما تیرهای بعدی رو که میزنم
دیگه خونش نمیره همون هواپیمایی
که بالای یه برج بزرگه در واقع غوله همون مرحله
تیرهای بعدی از کنارش رد میشه
دوستان کمک کنید لطف

دوستان من اونجای بازی گیر کردم که باید یه هواپیمای بزرگو
بزنی تیر اولو میزنم خونش میره اما تیرهای بعدی رو که میزنم
دیگه خونش نمیره همون هواپیمایی
که بالای یه برج بزرگه در واقع غوله همون مرحله
تیرهای بعدی از کنارش رد میشه
دوستان کمک کنید لطف
بعد از اینکه تیر اول رو زدی ، تیرهای بعدی رو باید 3 تایی بزنی . RT رو هولد کن تا هر سه تا تیرش لود بشه . زمانی میفهمی لود شده که پوینتر رو به سمت هواپیما بگیری و و هر سه تا سیبل روی هواپیما از رنگ سبز به رنگ قرمز در بیاد . برای این کار باید حدود 10 ثانیه وقتی پوینتر به سمت هواپیما هست RT رو هولد کنی.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز می تونم بپرسم Spoiler رو برای چی گزاشتند؟ خیلی ها از جمله خود من هنوز به اون مرحله نرسیدند. تو رو خدا دقت کنید. ناظم های عزیز یک دستی بالا بزنید دوباره.
دیروز بازی رو شروع کردم به نظر من که خیلی جالب و جذاب بودش. الان هم روی Hard بازی رو تا 27% رفتم. بقیش رو هم باید صبر کنم Xbox جدید رو از فتحی بخرم. ممنون.

برای بازی کردنش باید فرم ور رو آپ کرد؟

دوست عزیز دو کار میشه کرد. یکی اینکه فریم ور رو بدی آپدیت کنن که مفیدترین کاره. یه راه دیگه
که نمیدونم اینجا بحث شده یا نه چون خودم تو فروم خارجی دیدم. یه پچ هست که ایمیج بازی رو
میدی بهش و اون همونو یه کاری میکنه که درست میشه. من واسه این بازی و ریدیک این کارو
کردم. اگه بحث نشده قبلا بگو که لینکش رو برات بذارم

hesam_samy II شما 1 بار کل قانون سایت رو بخونی فکر کنم خیلی خوب باشه!
در صورت تکرار این بحث ها که تاپیک رو میبره به اعماق دریا،برخورد جدی صورت میگیره.

يه سوال داشتم از كساني كه بازي رو انجام دادن

من تقريبن اوايل بازيم اونجايي كه يه دستگاهي هست كه شعله ميده به سمت بالا و سه تا دسته قرمز رنگ هم دور اون دستگاه قرار داره من بايد چيكار كنم باتشكر :biggrin1:

من تقريبن اوايل بازيم اونجايي كه يه دستگاهي هست كه شعله ميده به سمت بالا و سه تا دسته قرمز رنگ هم دور اون دستگاه قرار داره من بايد چيكار كنم باتشكر :biggrin1:
شما در قسمت تمرینی بازی هستی. شما باید دستت رو به اون وسیله ها بزنی و بعدش دکمه B رو بزنی. رو هر 3 تا این کار رو انجام بده و در نهایت رو اون دستگاه وسط تا کار تموم بشه.
از این به بعد هم سوالات رو تو SP بزار ممنون

کسی از دوستان میتونه داستان رو به طور خلاصه بگه
راستی
اخر بازی واقعا شخصیت اول بازی مرد؟! ایا بازی قسمت دوم هم خواهد داشت؟(ادامه داره؟)

اون غول روبات کرمی شکل که اسمش فکر کنم ماهلو هستش و توی دهنش هم ابی هستش رو من وقتی میزنمش تا نصف خونش میره ولی بعدش که میخوره زمین خونش شروع میکنه به پر شدن .تو رو خدا بگید من با این کرم اهنی چکار کنم.؟!!!

نمی دونم چرا این قدر از این بازی خیلی ها بدشون میاد. به نظر من که بجز شخصیت پردازی، همه چیزش خوب و گاها عالی بود مخصوصا گیم پلی و سیستم Challenge هاش شدید فان بود.

این غول که اسمش greoder هست رو چجوری باید بکشم اصلا تیر ندارم باید چیکار کنم
با تیر چیزیش نمی شه. بذار حرفش تموم شه (یا با x قطعش کن حرف رو) و وقتی حمله کرد جا خالی بده (باید تا حالتی که سفید می شه می کوبه باید لحظه کوبیده شدن رو هوا باشی تا damage نخوری). وقتی صدمه ندیدی، از پشتش دود بلند می شه. تو همون لحظه Zap ش کن ( همین بود اسمش؟ اون حرکت که هدف می گیری، دست وصلی می کنی بهش و بعد از پریدن به سمتش شیرجه می ری).

اون غول روبات کرمی شکل که اسمش فکر کنم ماهلو هستش و توی دهنش هم ابی هستش رو من وقتی میزنمش تا نصف خونش میره ولی بعدش که میخوره زمین خونش شروع میکنه به پر شدن .تو رو خدا بگید من با این کرم اهنی چکار کنم.؟!!!
وقتی خورد زمین نباید با تیر بزنیش. باید غلاب دست رو بهش وصل کنی که شما رو به هوا پرتاب می کنه. بالای سرش تند تند Y بزن تا Death from Above بشی روش فرود بیاد. این طوری چند بار بزنی میره تو یه حالت دیگه جونش پر نمی شه.

وقتی خورد زمین نباید با تیر بزنیش. باید غلاب دست رو بهش وصل کنی که شما رو به هوا پرتاب می کنه. بالای سرش تند تند Y بزن تا Death from Above بشی روش فرود بیاد. این طوری چند بار بزنی میره تو یه حالت دیگه جونش پر نمی شه.
اقا دمت گرم .من الان پیش 360 نیستم. فردا ببینم میتونم بکشمش یا بازم باید مزاحم شما بشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or