Bionic Commando

Insomniac

کاربر سایت
Bionic_Commando_logo._psd_jpgcopy-731197.jpg

خوب دوستان سلام....
بهتره بگم بازی Bionic Commando یه چیزی تو مایه های همون Spider Man خودمون توی یک شهر سالم که توسط یک بمب داغون می شه هست.... ( این بازی سال ها پیش برای کنسول نینتندو آمده بود!!! :love: )
bionic-commando.jpg

capcomc7.jpg

BionicCommando_NES_Editeur_001.jpg
سازنده بازی Capcom هست به شخصه خیلی این شرکتو دوست دارم اما امیدی به بازیش ندارم:(
شخصیت بازی یک کماندو که یک دستش آهنی هست و ازش یک Grapple یا همون چنگک می یاد بیرون و با اون می تونه این ور و اون ور بپره ( کپی مرد عنکبوتی....از این توضیح بیشتر:biggrin1: ) و همچنین اجسام رو پرت کنه یا دشمنو بگیره!!!
دشمنان اون طور که من در تریلر دیدم تکراری اند...
گرافیک بازی خوبه...

47362.jpg

bionic1.jpg

آخرین ویرایش:
مرسی امیر حسین جان بابت تاپیک !
اقایون اینم بایونیک کماندو که منتظرش بودین :d
از دوستان اگه کسی بازی کرده ما رو هم مستفیض بفرماید :d

ممنون بابات تاپیک من هم از روزی که اولین تریلر بازی رو دیدم امیدی بهش نداشتم نمیدونم چرا؟ فکر کنم یکی از دلایلش نبود نوآوری در بازی هستش چون جدا از قضیه Spider man شخصیت بازی مثل Nero بعضی مواقع می تونه از دستش استفاده کنه و میشه گفتی چیزی شبیه اون هست در عصر حاضر:biggrin1: کپکام به جای این بازی ها باید بره سراغ Devil May Cry 5:biggrin1:

فکر کنم یکی از دلایلش نبود نوآوری در بازی هستش چون جدا از قضیه Spider man شخصیت بازی مثل Nero بعضی مواقع می تونه از دستش استفاده کنه و میشه گفتی چیزی شبیه اون هست در عصر حاضر:biggrin1: کپکام به جای این بازی ها باید بره سراغ Devil May Cry 5:biggrin1:
WTF !!
Bionic Commando بيش از دو دهه است كه سابقه داره از اولش هم دست شخصيت اصلي به اين شكل بود. حالا اومده از Nero تقليد كرده !!!

داداشا من بازی کردم --- عجب بازی مردی بود --- اصلا شبیه spiderman هم نیست .;)
سلام دوست عزيز
بازيش قشنگ هست؟؟
منظورم از گرافيك و گيم پليش هستش
وقتي كه از اون دستش استفاده ميكني؟؟
مرسي!!!

WTF !!
Bionic Commando بيش از دو دهه است كه سابقه داره از اولش هم دست شخصيت اصلي به اين شكل بود. حالا اومده از Nero تقليد كرده !!!
من میدونستم قدیمی هستش ولی این قضیه رو نمیدونستم. ممنون که توضیح دادی. باید بازی رو بگیرم و تستش کنم ببینم چه جوری هست.

سلام دوست عزيز
بازيش قشنگ هست؟؟
منظورم از گرافيك و گيم پليش هستش
وقتي كه از اون دستش استفاده ميكني؟؟
مرسي!!!

گرافیکش جزییات وبافت های قوی داره
من که با گیم پلیش حال کردم اما فکر کنم از اون بازیهاست که تکراری میشه
داستانش به نظر قوی میاد .:p

گرافیکش جزییات وبافت های قوی داره
من که با گیم پلیش حال کردم اما فکر کنم از اون بازیهاست که تکراری میشه
داستانش به نظر قوی میاد .:p

بازی شبیه همنوهاش هست؟؟
مثل اسپایدر من!تامبرایدر!!ازلحاظ گیم پلی میگم!!!

اکشن بازی چطوره؟ خوب هست؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or