Bionic Commando Rearmed هم بالاخره کرک شد.

• Thread starter Thread starter COMEX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بازی کلاسیک Bionic Commando Rearmed که محصول همکاری دو شرکت Grin و CAPCOM هست ، بالاخره کرک شد.

bionic_commando_rearmed_eml.jpg

لازم به ذکر است که این بازی با قفل SecuROM 7 قفل گذاری شده بود.

تا قبل از این یک کرک دیگر هم برای بازی ارائه شده بود که ویروسی بیش نبوده (حتی تروجان هم نبود، تروجان یعنی یک فایل که خودش بدرستی کار میکنه ولی درونش ویروس Embeded شده است) و برای رخنه در کامپیوتر افراد ساخته شده بود.

ااین کرک که کار Paul می باشد رو میتونید از پیوست دانلود کنید.

تصاویری از این بازی :

bionic%20commando%20rearmed%20dtoid%20013-550x.jpg

bionic%20commando%20rearmed%20dtoid%20008-550x.jpg

79401-aaaaaa.jpg

این کرک رو خودم تست کردم و صددرصد کار میکنه.
یک نکتۀ جالب راجع به این بازی اینه که ، با توجه به کلاسیک بودنش ، از مدلهای کاملاً سه بعدی ، تصاویر Realtime و موتور فیزیکی قدرتمند Ageia Physics استفاده میکنه.

Attachments

فکر نمیکنم قرار دادن خبر کرک شدن و تشویق ملت به دزدی تو تالار اخبار یک سایت که ادعای حرفه ای بودن داره کار جالبی باشه ...
برای تمام کسانی که از کرک شدن بازی ابراز شادمانی و خوش اخلاقی کردند متاسفم ...

[/quote]
مي توني لينك دانلود خود بازي هم بزاري

این لینک نسخۀ فول (البته بدون کرک) بازیه که بصورت تورنت می باشد. ولی سرعتش خوبه (من سرعتش و سلامت لینک رو تضمین می کنم چون خودم از اینجا دانلودش کردم)

تو اینجا هم یه سرس لینک دیگه گذاشتم. (ولی تستشون نکرده ام)

حجم بازی 250 مگابایت هست.

فکر نمیکنم قرار دادن خبر کرک شدن و تشویق ملت به دزدی تو تالار اخبار یک سایت که ادعای حرفه ای بودن داره کار جالبی باشه ...
برای تمام کسانی که از کرک شدن بازی ابراز شادمانی و خوش اخلاقی کردند متاسفم ...

استاد بزرگوار ، ما تو ایران زندگی می کنیم و ایران از سوی امریکا و سایر متحدینش (از جمله ژاپن) در تحریم اقتصادی بسر میبره.
وگرنه ما هم دین و ایمان داریم و بازیا رو اورجینال می خریدیم.

برای چه دستگاهی؟
این کرک برای PC هست.

ولی بازی در کل برای PS3 و X360 هم عرضه شده.

میشه یه فایلی رو بذارین که قابلیت ریسام رو داشته باشه یعنی مقداریش الان بقیه اش بعدا

همین دین و ایمونی که ازش دم میزنید به وضوح میگه اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید ! اولا اینها بهانست ، میتونید تو همین سایت بازی اورجینال تهیه کنید ... دوما اگر نمیتونید و بضاعتش رو ندارید، نیازی نیست اعلام شادی کنید ... چه تخم مرغ بدزدید، چه ماشین بدزدید، چه 250 مگ بازی از اینترنت بدزید ... وقتی یک نفر میره دزدی ، لااقل از اینکه قفل در ماشین بازه ابراز شادی نمیکنه و آگهی نمیده که در ماشین بازه !! با شرمساری میدزده ...

میشه یه فایلی رو بذارین که قابلیت ریسام رو داشته باشه یعنی مقداریش الان بقیه اش بعدا

این لینک تورنت قابلیت Resume داره. برای دانلودش از Flashget استفاده کن.

همین دین و ایمونی که ازش دم میزنید به وضوح میگه اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید ! اولا اینها بهانست ، میتونید تو همین سایت بازی اورجینال تهیه کنید ... دوما اگر نمیتونید و بضاعتش رو ندارید، نیازی نیست اعلام شادی کنید ... چه تخم مرغ بدزدید، چه ماشین بدزدید، چه 250 مگ بازی از اینترنت بدزید ... وقتی یک نفر میره دزدی ، لااقل از اینکه قفل در ماشین بازه ابراز شادی نمیکنه و آگهی نمیده که در ماشین بازه !! با شرمساری میدزده ...

لطف کن آدرس جایی رو که میشه این بازی رو بصورت اورجینال ازش خرید به ما بده. خوشحال میشیم بدونیم کجای ایران این بازی رو که کرک شدش هم پیدا نمیشه ، اورجینال میفروشند.

این لینک تورنت قابلیت Resume داره. برای دانلودش از Flashget استفاده کن.

لطف کن آدرس جایی رو که میشه این بازی رو بصورت اورجینال ازش خرید به ما بده. خوشحال میشیم بدونیم کجای ایران این بازی رو که کرک شدش هم پیدا نمیشه ، اورجینال میفروشند.

اولا مطلب اون نیست ، نکته رو من گرفتم ، تو هم گرفتی ! نیازی نمیبینم بیش از این بحث رو طولانی کنم ، اما در مورد تهیه بازی، میتونی با شرکت DC که در همین سایت هم ترد مخصوص خودشو داره صحبت کنی ! یا راهکارش رو از خیلی از دوستانی که MGS 4 رو از Play-Asia خریدند صحبت کنی ! برای توجیه در هر سطحی، از مسئولان کلان کشوری بگیر تا یک مشت کودک در سطح دبستان همیشه راه وجود داره :)

اولا مطلب اون نیست ، نکته رو من گرفتم ، تو هم گرفتی ! نیازی نمیبینم بیش از این بحث رو طولانی کنم ، اما در مورد تهیه بازی، میتونی با شرکت DC که در همین سایت هم ترد مخصوص خودشو داره صحبت کنی ! یا راهکارش رو از خیلی از دوستانی که MGS 4 رو از Play-Asia خریدند صحبت کنی ! برای توجیه در هر سطحی، از مسئولان کلان کشوری بگیر تا یک مشت کودک در سطح دبستان همیشه راه وجود داره :)

کلنگ ، DC و امثالهم مثل WestGame و بقیه ، هم بازی کرک شده رو کپی میکنند و میفروشند.
متاسفانه این شرکتا به بعضی بچه ها که تازه وارد بازار بازی شدن ، میگن که دیسک Silver و یا Gold همون دیسک اورجینال بازیه.
امان از دست شما Naive ها! :laughing:

اهان امير يعني تو تمام برنامه هات و بازي هات اورجينال هستند و حتي يك برنامه يا موسيقي دزدي هم نداري !!!! اگه ميكني پس دليلي نداره بياي پند بدي بعيد ميدونم كسي توي اين فروم باشه كه اصلا دزدي نكرده باشه . ربطي هم به دين و ايمان نداره اين چيزا همه ما ها از كاري كه ميكنيم اگاه هستيم !!!!!

آخرین ویرایش:
اولا آقای COMEX اگر بنا باشه بنده هم خارجکی بگم Naive ، چنان میام Urban Dictionery روت پیاده میکنم که نفهمی n00b چیه، ch00b چیه ...
شرکت DC سفارش رو میگیره، از خارج وارد میکنه ، لطفا احترام خودتون رو نگه دارید و از همه مهمتر ، پیش از سخن راندن ، اندکی تعقل بفرمایید !
و در مورد اون PM ـی که ارسال کردی باید بگم جزو تنها مسائلی بود که من بدجور پیگیرش شدم چون واقعا از سطح شعوت دوست عزیز متعجب شدم ... من حتی اگه ملحد و ملعون باشم، افتخار میکنم که مثل شما تروریست نشدم !! مسلمان فطری باید شعور داشته باشه که پیامبرش ، الگوش ، هیچوقت به کسی توهین نکرد، حتی در دفاع از خودش !
کسری عزیز،
من همه بازیها و سیدی های موسیقی اورجینال نیست چون وضعیت مملکتم اجازه نمیده ، بابام هم سکه نمیزنه رو گنج سلیمون هم ننشسته، ولی هیچوقت از اینکه یک بازی کرک شده شاد نشدم و ابراز سرور نکرد که یک دزدم !

سلام

والا من خواستم بیام جواب این امیر خان گل گلاب رو بدم. گفتم بی خیال بابا.

ولی دیدم 619 ( شرمنده من کمی فراموش کارم. اسم شما رو یادم رفته ) داره تاپیک رو می خونه گفتم

دادا امیر. اینجا ایرانه. دینو ایمون رو با کرک و .. قاطی نکن. در استفاده از بازی اوریجینال و بهتر بودن اون هیچ شکی نیست. هیچ شکی.

این بابا هم کاری نکرده که توبیدی بهش. گفته کرک بازی اومده ... خب شما بازی نکن دادا.

همین ویندوزی که الان داری باهاش این پست رو می بینی و یا پست میدی،هم اوریج نیست.

البته شاید ، شایدا جای تاپیک هم درست باشه. چون یه خبره که فلان اتفاق افتاده.

در کل اینجا Made in Iran هستش.

( اینم بگم من خودم یکی از مریدان خرید بازی اوریج هستم. اونجوری توی یک سال 20 بازی میخری دونه 50 دلار. میشه 1000 دلار. ولی در عوض انتخاب می کنی چی بخری و اینکه سرویس باید بهت بدن و این یعنی 20 )

یا علی

از دوستان خواهش میشه اگر نمی تونن بدونه بی احترامی با هم صحبت کنن، زبان به دهان نگه دارن.

اینجا ایرانه، یعنی مملکتی که 80 درصد ثروتمند هاش، 99درصد گیمرهاش و 100 درصد *ولت مرداش دزدن. پس احتیاجی نیست بیایم هی بگیم نیچر ایرانی جماعت اینه... همه هم عادت داریم. و فکرم میکنیم چون داریم به منجلاب فرو میریم پس اشکالی هم نداره هر کاری دلمون خواست بکنیم..

کسری عزیز،
من همه بازیها و سیدی های موسیقی اورجینال نیست چون وضعیت مملکتم اجازه نمیده ، بابام هم سکه نمیزنه رو گنج سلیمون هم ننشسته، ولی هیچوقت از اینکه یک بازی کرک شده شاد نشدم و ابراز سرور نکرد که یک دزدم !

امير منظور منم همين بود وضعيت ما خيلي با جاهاي ديگه فرق داره جدا ما يك چهارم اونها هم امكانات نداريم خود من خونم تهران هست اما متاسفانه هنوز نميتونم از ADSL حتي با سرعت 128 كنم چون منطقه ما ( هروي ) اين سرويس رو نداره اين فقط يكي از كوچك ترين مشكلات منظور از اين حرف اصلا توجيه كردن نيست چون در كل كار ه ما دزدي اما جدا با اين امكانات از كاري كه ميكنم ناراحت نميشم

ولی دیدم 619 ( شرمنده من کمی فراموش کارم. اسم شما رو یادم رفته ) داره تاپیک رو می خونه گفتم

محمد رضا جان اسم من كسري هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or