mazi_professor
کاربر سایت
یعنی واقعا کسی جواب این سوال رو نمیدونه!!!!!!!!دوستان یک سوال داشتم:
من تا حالا میکروفون به xbox وصل نکردم این کارو چطور باید انجام بدم؟ با هدست خود xbox میشه؟
کف کردم میخوام خودم تو بازی دستور بدم!!!!!!!!
یعنی واقعا کسی جواب این سوال رو نمیدونه!!!!!!!!دوستان یک سوال داشتم:
من تا حالا میکروفون به xbox وصل نکردم این کارو چطور باید انجام بدم؟ با هدست خود xbox میشه؟
یعنی واقعا کسی جواب این سوال رو نمیدونه!!!!!!!!
کف کردم میخوام خودم تو بازی دستور بدم!!!!!!!!
سلام.من تازه این بازی رو خریدم.ولی نمیدونم پچ شده هست یا نه؟آخه کسی که بهم بازی رو فروخت خیلی شوت بود فقط گفت lt3 داره.من بعضی بازی ها رو آنلاین میزنم مثل cod & gears .
1-حالا اگه این بازی رو بریزم رو دستگاه مشکلی ایجاد نمیشه البته اگر آفلاین بازی کنم؟
2-ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.pes 2012 هم میشه مثل فیفا نیاز به رایت 100 در100 داره؟
مطمئنی فقط با کینکته؟فکر کنم با میکروفون ایکس باکس هم بشه چون نسخه ی ps3 هم این قابلیتو داره ولی کینکت نداره و توی تریلرهای بازی هم حرفی از کینکت نزدن.من جوابو نمی دونم اما اگر صفحه قبلو نیگاه کنید آقا کسری گفتن با کینکت اجرامیشه. من تست میکنم جوابو میگم.
EDIT: آره با کینکت کار می کنه ولی دهنم سرویس شد تا بتونم نصف کلمه ها رو هم بهش بگم. چون هم ماها لهجه درست و حسابی نداریم هم اون صدا رو واضح نمی گیره. در ضمن ایشون گفتن که کلمه هاش نامحدوده! البته این هم با عقل سلیم مغایرت داره که هر چی بگی اون بفهمه هم این طور نیست و می تونید لیست کلمات رو توی قسمت Settings>Voice Recognition Settings ببینید.
مطمئنی فقط با کینکته؟فکر کنم با میکروفون ایکس باکس هم بشه چون نسخه ی ps3 هم این قابلیتو داره ولی کینکت نداره و توی تریلرهای بازی هم حرفی از کینکت نزدن.
من فقط می دونم که با کینکت میشه. چون خودم تست کردم. این که با چیز دیگه ای هم میشه یا نه نمی دونم
من چون خودم بازی رو ندارم نمی تونم امتحان کنم.میشه با میکروفون ایکس باکس امتحان کنی ببینی میشه یا نه و خبرش رو بدی؟
اگر ونکوییشو بازی کردی که بهترین توضیح اینه:یکی میشه یه توضیحی در مورد بازی بده؟
روی خودش هست. می تونی اجرا کنی بدون پچ.من lt3دارم اینو باید با پچ اجرا کنم دیگه؟
این پچ روی خود بازی هست یا باید جدا تهیه بشه؟

من فقط عاشق میانگین گرفتنتم که که از 3 تا ok نیست یدونه ok هست درآووردی !!!
بچه هایی که میگن بازی رو " تهیه کردیم " بازی رو خودشون دانلود کردن یا از یه فروشگاه خریدن ؟
چون حتی تو سایت های فروش بازی هم هنوز چیزی نزده![]()
سلام.یه سوال داشتم.بازی چنتا چپتر هستش!!![]()
!!!:d