Binary Domain - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی واقعا کسی جواب این سوال رو نمیدونه!!!!!!!!
کف کردم میخوام خودم تو بازی دستور بدم!!!!!!!!

من جوابو نمی دونم اما اگر صفحه قبلو نیگاه کنید آقا کسری گفتن با کینکت اجرامیشه. من تست میکنم جوابو میگم.
EDIT: آره با کینکت کار می کنه ولی دهنم سرویس شد تا بتونم نصف کلمه ها رو هم بهش بگم. چون هم ماها لهجه درست و حسابی نداریم هم اون صدا رو واضح نمی گیره. در ضمن ایشون گفتن که کلمه هاش نامحدوده! البته این هم با عقل سلیم مغایرت داره که هر چی بگی اون بفهمه هم این طور نیست و می تونید لیست کلمات رو توی قسمت Settings>Voice Recognition Settings ببینید.

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام.من تازه این بازی رو خریدم.ولی نمیدونم پچ شده هست یا نه؟آخه کسی که بهم بازی رو فروخت خیلی شوت بود فقط گفت lt3 داره.من بعضی بازی ها رو آنلاین میزنم مثل cod & gears .
1-حالا اگه این بازی رو بریزم رو دستگاه مشکلی ایجاد نمیشه البته اگر آفلاین بازی کنم؟
2-ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.pes 2012 هم میشه مثل فیفا نیاز به رایت 100 در100 داره؟

آخرین بار دسگاهو کی آپدیت کردی؟ اگر توی یه ماه اخیر بوده که بازی اجرا میشه اگر نه باید ببری آپدیت کنی.

آخرین ویرایش:
من جوابو نمی دونم اما اگر صفحه قبلو نیگاه کنید آقا کسری گفتن با کینکت اجرامیشه. من تست میکنم جوابو میگم.
EDIT: آره با کینکت کار می کنه ولی دهنم سرویس شد تا بتونم نصف کلمه ها رو هم بهش بگم. چون هم ماها لهجه درست و حسابی نداریم هم اون صدا رو واضح نمی گیره. در ضمن ایشون گفتن که کلمه هاش نامحدوده! البته این هم با عقل سلیم مغایرت داره که هر چی بگی اون بفهمه هم این طور نیست و می تونید لیست کلمات رو توی قسمت Settings>Voice Recognition Settings ببینید.
مطمئنی فقط با کینکته؟فکر کنم با میکروفون ایکس باکس هم بشه چون نسخه ی ps3 هم این قابلیتو داره ولی کینکت نداره و توی تریلرهای بازی هم حرفی از کینکت نزدن.

مطمئنی فقط با کینکته؟فکر کنم با میکروفون ایکس باکس هم بشه چون نسخه ی ps3 هم این قابلیتو داره ولی کینکت نداره و توی تریلرهای بازی هم حرفی از کینکت نزدن.

من فقط می دونم که با کینکت میشه. چون خودم تست کردم. این که با چیز دیگه ای هم میشه یا نه نمی دونم

منظور من از نامحدود این بود که به دستورهای جنگی محدود نمیشه. وگرنه در حالت کلی حدود 100 جمله در بازی وجود داره. بعد من خود هنوز این بازی تهیه نکردم و تمامی اطلاعات مبنی بر چیزهایی هست که توی سایت خارجی خوندم/

من فقط می دونم که با کینکت میشه. چون خودم تست کردم. این که با چیز دیگه ای هم میشه یا نه نمی دونم

من چون خودم بازی رو ندارم نمی تونم امتحان کنم.میشه با میکروفون ایکس باکس امتحان کنی ببینی میشه یا نه و خبرش رو بدی؟

من چون خودم بازی رو ندارم نمی تونم امتحان کنم.میشه با میکروفون ایکس باکس امتحان کنی ببینی میشه یا نه و خبرش رو بدی؟

میکروفون ایکس باکس چیه دیگه؟ اگه منظورت هدستشه من هدست مخصوص ایکس باکس ندارم.

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 PM ارسال شده بود ----------

یکی میشه یه توضیحی در مورد بازی بده؟
اگر ونکوییشو بازی کردی که بهترین توضیح اینه:
Vanquish + همکاری تیمی و کمی داستان
اما اگر بازی نکردی بازی در سال 2080 اتفاق می افته و در ژاپن. جایی که انسان ها همه روباتی شدن و آینده انسان ها نابوده! سبک بازی اکشن تیراندازی سوم شخصه. دشمنانت هم روباتن (البته تا آخر مرحله چهارم که من رفتم این جوری بوده). بازی محیط های گوناگونی داره که گرافیکشون هم خوبه. روند Upgradeهاش هم خوب و قابل قبوله. چند تا یار داری که تو هر مرحله باید دوتاشون رو برداری. می تونی به یارات فرمان های مختلف بدی. بازی از Voice Recognition هم پشتیبانی می کنه یعنی می تونی فرمان ها رو خودت بگی. یاراتو میتونی قوی کنی و براشون Upgrade بخری. هم چنین برای این که بیشتر تابعت باشن باید سعی کنی اعتمادشونو جلب کنی. هر چند مرحله یک بار هم با یک Boss مواجه میشی که اونم شبیه ونکوییشه. در مجموع ارزش داره و خوبه.

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:43 PM ارسال شده بود ----------

من lt3دارم اینو باید با پچ اجرا کنم دیگه؟
این پچ روی خود بازی هست یا باید جدا تهیه بشه؟
روی خودش هست. می تونی اجرا کنی بدون پچ.

بچه هایی که میگن بازی رو " تهیه کردیم " بازی رو خودشون دانلود کردن یا از یه فروشگاه خریدن ؟
چون حتی تو سایت های فروش بازی هم هنوز چیزی نزده :(

یکم اطلاعات از بازی:
گرافیک:بسیار کم جزعیات و کم عمق.چهره ها کاملا بی روح.در کل گرافیک ok نیست.
صدا:متوسط و صدای اسلحه ها واقعی نیستند.ok نیست.
'گیم پلی:خشک و بدون نو اوری و خیلی ساده و تکراری.ok نیست.باس هاش هم خیلی خنگن.
ولی در کل بازی ok هست:d
(سلیقه ای بودا....باز چیز نکنین)
من فقط عاشق میانگین گرفتنتم که که از 3 تا ok نیست یدونه ok هست درآووردی !!!

:d

آخرین ویرایش:
بچه هایی که میگن بازی رو " تهیه کردیم " بازی رو خودشون دانلود کردن یا از یه فروشگاه خریدن ؟
چون حتی تو سایت های فروش بازی هم هنوز چیزی نزده :(

من بازی رو 5 روز قبل از میدون امام خمینی خریدم. توی سایت ها هم زده اگر یه کم بگردی. آخه بازی بیش از 10 روز قبل از عرضه رسمیش لیک شده.

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

سلام.یه سوال داشتم.بازی چنتا چپتر هستش!!:-/

بین 15 تا 20 چپتر احتمالا. فکر می کنی تو کل دنیا چند نفر باشن که بازی رو تا آخر رفته باشن ؟؟؟/:)!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or