Binary Domain:pc

binary-domain-feb-new.jpg

ساعاتی پیش سگا نسخه pcاین بازی را نیز تایید کرد
اقایGary Knight یکی از مدیرای ارشد سگا اعلام کرد به دلیل درخواست بالای مردم این کار را انجام دادیم
سگا اعلام کرد که بازی در ماه اپریل عرضه خواهد شد و همچنین تایید کرده باز ی به دوصورت دیسک و دیجیتالی در دسترس قرار خواد گرفت
تصاویری از محیط بازی

[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"]

[/TD]

[/TD]
[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]

[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
اون جایی که Faye بی اراده بهمون حمله میکنه خیلی رمانتیک بود یاد جیل ولنتاین و کریس توی بازی اویل 5 افتادم :-s...ژاپنی هستن دیگه خوب بلدن از این گره های دراماتیک بسازند. l-)
البته هیجکی برای ما "جیل" نمیشه مخصوصا جیل خوش لباس اویل 5 :d
------------
بخش دوم بازی Binary رو یعنی دارن درست میکنن؟
لینک
باید خیلی تلاش بکنند که باز شاهکار بشه و انتظارات برآورده بشه.

اون جایی که Faye بی اراده بهمون حمله میکنه خیلی رمانتیک بود یاد جیل ولنتاین و کریس توی بازی اویل 5 افتادم :-s...ژاپنی هستن دیگه خوب بلدن از این گره های دراماتیک بسازند. l-)
البته هیجکی برای ما "جیل" نمیشه مخصوصا جیل خوش لباس اویل 5 :d
------------
بخش دوم بازی Binary رو یعنی دارن درست میکنن؟
لینک
باید خیلی تلاش بکنند که باز شاهکار بشه و انتظارات برآورده بشه.

اره موافقم
کلا بازی یه دنیای دیگگه ای داشت
کاش لینکی که داری درست باشه و قسمت دوم بسازن

یعنی فقط من بودم که اصلا از بازی خوشم نیومد و قشنگ حس میکردم بازی از روی مس افکت کپی برداری شده؟؟ :|

والا تنها شباهتشون فکر کنم که سوم شخص شوتر بودنشون بود (اینجوری باشه همه بازی های سوم شخص شوتر کپی شده مکس پین 1 هستند!)
اتفاقا به نظر من این بازی یه کپی ناقص از بازی GOW بود.
شما اسطوره ای به نام مس ایفکت رو با این بازی مقایسه نکنید واقعا اون بازی اسطوره هستش ...باینری شاهکاره یعنی قشنگه ، اکشنه ، ارزش بازی کردن داره حالا برای کسایی که ساعت کاری زیاد دارند و وقت کم برای اختصاص دادن به بازی کردن شاهکار کفایت میکنه یعنی مثلا خود من دیگه وقتی میخام ساعت 10 تا 12 شب بشینم مس ایفکت بازی کنم وقت ندارم راز و رمزهای گسترده کشف کنم و درگیر بشم و همچین بازیهایی مثل باینری نجات بخش میشن.حالا عنصر اکشن به شدت بالا میره و یک داستان متوسط همراهش میشه تقریبا کافی هستش.چون واقعا اعصاب و حوصله واسه آدم نمانده که بخاد صرف بازی بکنه یه بازی رادست و تمیز مثل باینری لازم داره.
یه مثال دیگه مقایسه Call Of و Assassin حالا گذشته از سبکشون ولی تو COD بکش برو جلو و داستان عالی رو نگاه کن خیلی تمرکز و اعصاب نمیخاد ولی Assassin که واقعا از نظر گیمپلی بالاتر و اسطوره هستش اما حوصله واسه بازی کردن و سرک کشیدن به همه گوشه کنارها و کشف رموز بازی هست؟
یادش به خیر پرنسهای یک تا سه واقعا چقدر وقت و حوصله روش گذاشتم مخصوصا سه که کلی راه مخفی و چند جور راه پایان داشت و چشم بسته میرفتم.
امشب برگشتم باز ادامه باینری رو میرم از اول شروع کردم رسیدم اونجا که رو سقف ماشین تیراندازی میکنه عجب باااازی الان هم برم... :)

آخرین ویرایش:
برام جالب بدونم موتور بازی چی بود دیالوگ های با مزه هم داشت داستان هم هالیودی بود بازی خوش ساختی بود من خوشم اومد ولی تا دیدم موس خوب کار نمیکنه با دسته رفتم

درسته که تنظیمات زیاد گرافیکی برای یه پی سی باز از نون شبم واجبتره :dکه این نداشت و بازی هم پورتی بود و با هیچ کدوم از استانداردهای پی سی نمیخوند
اما همین که نشستم پاش تا دو ساعت بکوب بازی کردم.این ژاپنی ها استاد ساختن کات سین های حرفه ایی هستند اصلا منهای خود بازی این کات سین ها ادمو وادار می کنه تا ته بازی رو بره.

آخرین ویرایش:
درسته که تنظیمات زیاد گرافیکی برای یه پی سی باز از نون شبم واجبتره :dکه این نداشت و بازی هم پورتی بود و با هیچ کدوم از استانداردهای پی سی نمیخوند
اما همین که نشستم پاش تا دو ساعت بکوب بازی کردم.این ژاپنی ها استاد ساختن کات سین های حرفه ایی هستند اصلا منهای خود بازی این کات سین ها ادمو وادار می کنه تا ته بازی رو بره.

آره ... با اینکه از نظر من گیم پلیش خیلی معمولی بود بازیش خیلی منو جذب کرد ... اولش که با هم آشنا شده بودن هرچی میشد گیر میدادن به دختر چینیه (Faye) خیلی باحال بود :دی

برام جالب بدونم موتور بازی چی بود دیالوگ های با مزه هم داشت داستان هم هالیودی بود بازی خوش ساختی بود من خوشم اومد ولی تا دیدم موس خوب کار نمیکنه با دسته رفتم
موتورش آنریل انجین 3 بود!
واسم یکم افت فریم میگرفت بعضی جاها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or