Binary Domain:pc

binary-domain-feb-new.jpg

ساعاتی پیش سگا نسخه pcاین بازی را نیز تایید کرد
اقایGary Knight یکی از مدیرای ارشد سگا اعلام کرد به دلیل درخواست بالای مردم این کار را انجام دادیم
سگا اعلام کرد که بازی در ماه اپریل عرضه خواهد شد و همچنین تایید کرده باز ی به دوصورت دیسک و دیجیتالی در دسترس قرار خواد گرفت
تصاویری از محیط بازی

[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"]

[/TD]

[/TD]
[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]

[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
موس بازی بدجوری رو مخه
با اینکه آپدیت کردم بازیو ولی بازم مشکل موس برطرف نشده.فقط خوب Aim میکنه ولی وقتی میچرخونیش میره رو مخت

نیمه دوم بازی خیلی قشنگتر از اوایل اون کار شده ، به مراتب اکشن و هیجان بازی بالاتر میره ...
کسایی که اوایل بازی حوصلشون سر رفته و میخوان بیخیال بازی بشن، یکم دیگه تحمل کنن از اواسط بازی ریتم خیلی خوبی میگیره ...

سلام دوستان...
من اونجایی هستم که با کامیون رفتیم به شرکت آمادا بعد دوتا از اون روباتای غوله موشک انداز هستند که یکیشون رو از بین میبریم و اون یکی رو کنترل میکنیم.بعد باید چیکار کنیم؟من اینقدر روباتا رو میزدم تا اینکه بالاخره خونم ته کشید و مردم:d.باید چیکار کرد اونجا؟
ممنون.

سلام دوستان...
من اونجایی هستم که با کامیون رفتیم به شرکت آمادا بعد دوتا از اون روباتای غوله موشک انداز هستند که یکیشون رو از بین میبریم و اون یکی رو کنترل میکنیم.بعد باید چیکار کنیم؟من اینقدر روباتا رو میزدم تا اینکه بالاخره خونم ته کشید و مردم:d.باید چیکار کرد اونجا؟
ممنون.
هیچی‌،همینطوری باید ربات هارو بکشی تا یه Lancer بیاد (همون گنده ها)اونو هم بکشی، دو تا تیر بزنی‌ به دروازه Amada و تموم :دی

با عرض پوزش به نظر من که بازی خیلی مضخرفه و همه چیزش کلا رو مخه...من که 5 دقیقه بازیش کردم بعدشم پاکش کردم.
نمیدونم دوره این بازیهای Run & Gun بی سرو ته که هیچ نواوری خاصی نداره کی میخواد تموم بشه؟؟؟

با عرض پوزش به نظر من که بازی خیلی مضخرفه و همه چیزش کلا رو مخه...من که 5 دقیقه بازیش کردم بعدشم پاکش کردم.
نمیدونم دوره این بازیهای Run & Gun بی سرو ته که هیچ نواوری خاصی نداره کی میخواد تموم بشه؟؟؟
شما پست های قبلی رو بخون متوجه می شی چرا رو مخته بازی

بازی خوبیه داستان هم داره(اگه اینگلیسی بلد باشی)
کپ کام همه بازی هاش داستان قشنگی دارن
فقط مشکلی که داره باید خودمون دستوراش رو بدیم که اونم با off کردنش درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or