Binary Domain:pc

binary-domain-feb-new.jpg

ساعاتی پیش سگا نسخه pcاین بازی را نیز تایید کرد
اقایGary Knight یکی از مدیرای ارشد سگا اعلام کرد به دلیل درخواست بالای مردم این کار را انجام دادیم
سگا اعلام کرد که بازی در ماه اپریل عرضه خواهد شد و همچنین تایید کرده باز ی به دوصورت دیسک و دیجیتالی در دسترس قرار خواد گرفت
تصاویری از محیط بازی

[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"]

[/TD]

[/TD]
[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]

[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
وحید ؟
تصمیم گیری و اظهار نظر عاطفی؟؟ :d
گیمی که روی پی سی میاد باید در حد و اندازه های کلمه ی پی سی باشه !!
چه ربطی داره چون دیابلو میاد برا کسی نباید کیفیت باینری دامین مهم باشه ؟
من نمی گم بقیه مهم نیستن. ولی به هر حال یه PC باز مطمئنن منتظر دیابلو 3 و عناوینی هست که یا انحصاریPC هستن یا لیدشون PC هست. این رو که قبول داری؟
وگرنه من خودم جز کسایی هستم که بشدت منتظر Binary Domain واسه PC بودم.

من نمی گم بقیه مهم نیستن. ولی به هر حال یه PC باز مطمئنن منتظر دیابلو 3 و عناوینی هست که یا انحصاریPC هستن یا لیدشون PC هست. این رو که قبول داری؟
وگرنه من خودم جز کسایی هستم که بشدت منتظر Binary Domain واسه PC بودم.

100%
همینم بازی کن تا معنای یک گیم سوم شخص شوتر رو بهتر درک کنی :d
بیخیال رزولیشن !
بازیش محشره، اونم توی فقر سوم شخص شوترهای پی سی !!

100%
همینم بازی کن تا معنای یک گیم سوم شخص شوتر رو بهتر درک کنی :d
بیخیال رزولیشن !
بازیش محشره، اونم توی فقر سوم شخص شوترهای پی سی !!

بهترین شوتر سوم شخصی که تا حالا بازی کردم Freedom Fighters بوده. شاهکار IO Interactive.
بعد از اون Gears of War هم منو راضی کرد. خدا کنم Binary Domain بتونه یه حال اساسی بهم بده. >:d<

من چند دقیقه ای رفتم مهمترین ایرادیهای فنیش ابتدا رابط کاربری و کنترل کاملا کنسولیشه و از هیچ قانون خاصی بر روی کیبورد تبعیت نمیکنه.
در مورد گرافیک هم بیش از هر چیزی جلوه های particle تخریب ربات ها خودش رو زیبا نشون میده.
در مورد گیم پلی هم چون جند دقیه ای بیشتر نرفتم نظری ندارم.

آخرین ویرایش:
من چند دقیقه ای رفتم مهمترین ایرادیهای فنیش ابتدا رابط کاربری و کنترل کاملا کنسولیشه و از هیچ قانون خاصی بر روی کیبورد تبعیت نمیکنه.
نکته بعد اینکه بازی به طور کامل از full screen پشتیبانی نمیکنه حداقل برای مانیتورهای 23 اینچ.
در مورد گرافیک هم بیش از هر چیزی جلوه های particle تخریب ربات ها خودش رو زیبا نشون میده.
در مورد گیم پلی هم چون جند دقیه ای بیشتر نرفتم نظری ندارم.
شما با موس بازی کردید؟
من الان نسخه blackbox رو نصب کردم، و هیچ بازی تاکنون کنترل به این بدی نداشته. اصلا با موس نمی شه دوربین رو به خوبی کنترل کرد. آیا راه حلی دارید؟
برای full screen کردن باید بری به قسمت screen در تنظیمات بازی.

شما با موس بازی کردید؟
من الان نسخه blackbox رو نصب کردم، و هیچ بازی تاکنون کنترل به این بدی نداشته. اصلا با موس نمی شه دوربین رو به خوبی کنترل کرد. آیا راه حلی دارید؟
برای full screen کردن باید بری به قسمت screen در تنظیمات بازی.

داداش نسخه بلک باکسش مشکل نداره اگه نداره منم دانلود کنم؟

وقتي پشت كاور ميخوايم بريم پشت كاور بغلي مگه نبايد جهت رو بگيريم و Space رو بزنيم مثل همه بازيهاي ديگه؟ من هر وقت جهت و Space ميزنم از كاور مياد بيرون درست مثل اينكه Space تنها زده باشم. نگيد اينم از مشكلات Port شدنه؟!

خوب من دیگه دو چپتر دیگه مونده تا تمومش کنم.

گرافیک بازی چیزی نیست گه شما رو خیره کنه. از گرافیک خوبی بهره می بره ولی بهتر هم میشد کار کرد. طراحی شخصیت ها، لباس ها و اسلحه ها زیبا کار شده؛ من خوشم اومد. Texture ها در Resـه بالا جذابیتی ندارن. تنها نکته ی مثبت گرافیک تکه تکه شدن روبات ها هست. خیلی خوب کار شده.

گیم پلی
محور اصلی بازی هست. بازی یک شوتر سریع و جذاب هست. سختی بازی به نظر من کاملاً مناسب بود. ربات ها یک تیکه آهن نیستن که در جا منفجر بشن. سیستم کاور گیری / انتخاب اسلحه / دویدن / فرمان به یارها شبیه Gear Of War هست. در بازی علاوه بر خودتون دو نفر دیگه رو با فرمان هدایت می کنید. در کل به جز خودتون 5 نفر دیگه به مرور به گروه شما اضافه میشن. تنوع اسلحه به اندازه ی کاقی هست. گرچند بیشتر بازی رو با اسلحه ی اصلی خودتون (که هر شخصیت یه دونه داره) پیش میرید جلو. هوش مصنوعی یارها خیلی پیشرفته نیست. بدون اونا بازی کردن سخت میشه ولی جوری هم نیست که شما توی کاور بمونید و اونا همه رو بکشن. سیستم آپگرید اسلحه ها جالب کار شده. با کشتن دشمنان شما یکسری امتیاز میگیرد که با اونا از Shop ها خرید می کنید و سلاح اصلی شخصیت ها رو آپگرید می کنید. همچنین یک سری آپگرید هم برای شخصیت ها وجود داره که با خرید یک سری تکنولژی نانو روی اونا پیاده می کنید. یک نکته ای که توی گیم پلی هم تاثیر داره، میزان اعتماد یارا به شما هست. در بازی دوستان شما مواردی رو ذکر می کنن که شما باید به اونا پاسخ بدین و با توجه به پاسختون از میزان اعتماد اونا کم میشه یا بهش اضافه میشه. این پاسخ دادنا و دستورات بازی رو با میکروفن خودتون هم می تونید بگید ولی خوب تشخیص صداش افتضاحه. کلاً میکروفن رو غیرفعال کنید با دکمه انتخاب کنید از عذاب الهی در امان میمونید. || همچنین من بازی رو از ابتدا با دسته بازی کردم. موس و کیبورد رو امتحان نکردم. با دسته هیچ مشکلی نداشت. ||

داستان بازی به اندازه کافی کشش داره. اگر یادتون باشه همه Bulletstorm رو برای گیم پلیش بازی کردن نه داستانش. این امر در مورد Binary Domain هم وجود داره. گرچند داستانش جذابیت بیشتری نسبت به Bulletstorm داره. چیزی در مورد داستان نمیگم که اسپویل نشه.

صداگذاری امری بود که وقتی بازی رو شروع کردم احساس کردم لنگ میزنه. در ابتدا انگار فقط روی شخصیت ها صحبت شده اما کمی جلوتر یا صداگذاری پیشرفت میکنه که گوشای من عادت کردن. صدای شخصیت ها بهشون میخوره. همچنین شخصیت ها تیکه های جالبی میندازن. البته به تیکه های Bulletstrom نمیرسه ولی خوب همین مورد تیکه انداختن باعث افزودن به جذابیت بازی میشه. موسیقی هم یا نداشت یا من هیچی ازش یادم نمیاد. کلاً چیزی نبود یادم بمونه ! (من روی مورد صداگذاری توی بازی ها خیلی دقت میکنم :دی)

در کل
این بازی در نبود هیچ بازی سوم شخص شوتره دیگه ای خودش رو خوب نشون میده و عملکرد خوبی داره. از بازی کردن پشیمون نمیشه و ساعت ها پشت هم شما رو سرگرم میکنه. تهیه کنید.

گرافیک بازی چیزی نیست گه شما رو خیره کنه. از گرافیک خوبی بهره می بره ولی بهتر هم میشد کار کرد. طراحی شخصیت ها، لباس ها و اسلحه ها زیبا کار شده؛ من خوشم اومد. Texture ها در Resـه بالا جذابیتی ندارن. تنها نکته ی مثبت گرافیک تکه تکه شدن روبات ها هست. خیلی خوب کار شده.

گیم پلی
محور اصلی بازی هست. بازی یک شوتر سریع و جذاب هست. سختی بازی به نظر من کاملاً مناسب بود. ربات ها یک تیکه آهن نیستن که در جا منفجر بشن. سیستم کاور گیری / انتخاب اسلحه / دویدن / فرمان به یارها شبیه Gear Of War هست. در بازی علاوه بر خودتون دو نفر دیگه رو با فرمان هدایت می کنید. در کل به جز خودتون 5 نفر دیگه به مرور به گروه شما اضافه میشن. تنوع اسلحه به اندازه ی کاقی هست. گرچند بیشتر بازی رو با اسلحه ی اصلی خودتون (که هر شخصیت یه دونه داره) پیش میرید جلو. هوش مصنوعی یارها خیلی پیشرفته نیست. بدون اونا بازی کردن سخت میشه ولی جوری هم نیست که شما توی کاور بمونید و اونا همه رو بکشن. سیستم آپگرید اسلحه ها جالب کار شده. با کشتن دشمنان شما یکسری امتیاز میگیرد که با اونا از Shop ها خرید می کنید و سلاح اصلی شخصیت ها رو آپگرید می کنید. همچنین یک سری آپگرید هم برای شخصیت ها وجود داره که با خرید یک سری تکنولژی نانو روی اونا پیاده می کنید. یک نکته ای که توی گیم پلی هم تاثیر داره، میزان اعتماد یارا به شما هست. در بازی دوستان شما مواردی رو ذکر می کنن که شما باید به اونا پاسخ بدین و با توجه به پاسختون از میزان اعتماد اونا کم میشه یا بهش اضافه میشه. این پاسخ دادنا و دستورات بازی رو با میکروفن خودتون هم می تونید بگید ولی خوب تشخیص صداش افتضاحه. کلاً میکروفن رو غیرفعال کنید با دکمه انتخاب کنید از عذاب الهی در امان میمونید. || همچنین من بازی رو از ابتدا با دسته بازی کردم. موس و کیبورد رو امتحان نکردم. با دسته هیچ مشکلی نداشت. ||

داستان بازی به اندازه کافی کشش داره. اگر یادتون باشه همه Bulletstorm رو برای گیم پلیش بازی کردن نه داستانش. این امر در مورد Binary Domain هم وجود داره. گرچند داستانش جذابیت بیشتری نسبت به Bulletstorm داره. چیزی در مورد داستان نمیگم که اسپویل نشه.

صداگذاری امری بود که وقتی بازی رو شروع کردم احساس کردم لنگ میزنه. در ابتدا انگار فقط روی شخصیت ها صحبت شده اما کمی جلوتر یا صداگذاری پیشرفت میکنه که گوشای من عادت کردن. صدای شخصیت ها بهشون میخوره. همچنین شخصیت ها تیکه های جالبی میندازن. البته به تیکه های Bulletstrom نمیرسه ولی خوب همین مورد تیکه انداختن باعث افزودن به جذابیت بازی میشه. موسیقی هم یا نداشت یا من هیچی ازش یادم نمیاد. کلاً چیزی نبود یادم بمونه ! (من روی مورد صداگذاری توی بازی ها خیلی دقت میکنم :دی)

در کل
این بازی در نبود هیچ بازی سوم شخص شوتره دیگه ای خودش رو خوب نشون میده و عملکرد خوبی داره. از بازی کردن پشیمون نمیشه و ساعت ها پشت هم شما رو سرگرم میکنه. تهیه کنید.

ببخشید ولی یک مطلب اضافه کنم
تنوع در گیم پلی بالا هست
جوری نیست که خسته بشید از بازی
لوکیشن های مختلف با فعالیت های مختلف !!
اسپویل قسمت هایی از بازی
مثل جت اسکی، به بخش هایی از بازی شنا کردن !
کنترل روبات دشمن، تعقیب و گریز در بزرگ راه ها، سقوط از آب راه های فاضلاب
باس فایت های متنوع و نحوه ی کشتن متفاوت و ...
در واقع طراحی بازی به قدری دقیق هست که به محض عادی شدن گیم پلی یک شوک یا حرکت جدید ایجاد میشه که روند تکرار رو در بازی از بین میبره !
یک قسمت هایی احتیاج به صرف سرعت عمل هست، مثل اون اتاق گاز یا مراحل فرار از پشت بوم اون ساختمون یا اون باس که حمله میکنه به بیس رزیستنس ها !! و ....

آخرین ویرایش:
وقتي پشت كاور ميخوايم بريم پشت كاور بغلي مگه نبايد جهت رو بگيريم و Space رو بزنيم مثل همه بازيهاي ديگه؟ من هر وقت جهت و Space ميزنم از كاور مياد بيرون درست مثل اينكه Space تنها زده باشم. نگيد اينم از مشكلات Port شدنه؟!
اونايي كه رو PC بازي كردن اين مشكلو نداشتن؟ تاپيك مشكلات نداره اين بازي متاسفانه مجبورم اينجا بپرسم!

گیم پلی

در کل

خب منم اومدم بگم که سیستم تشخیص صدا اصلا مشکلی نداره باید لحجتون خیلی خوب باشه تا کار کنه من که با میکروفون بازی کردم مشکلی هم نداشتم نسخه ام هم بلک باکس هست

من الان Chapter 2 هستم. تا اینجا بازی بسیار خوب بوده و من ازش راضی بودم.
اکشن های بازی بسیار خوب هستن و انیمیشن حرکت کاراکترها هم بسیار طبیعی هست. فیلم های بازی که با موتور بازی رندر میشن خیلی خوش ساخت هستن.
تنها مشکل من صدای Dan هست که به نظرم گوینده ی خوبی رو براش انتخاب نکردن.

خب منم اومدم بگم که سیستم تشخیص صدا اصلا مشکلی نداره باید لحجتون خیلی خوب باشه تا کار کنه من که با میکروفون بازی کردم مشکلی هم نداشتم نسخه ام هم بلک باکس هست

والا من از اول دبستان کلاس زبان میرفتم. مدارک IELTS , TTC هم دارم. عین بلبل برات انگلیسی صحبت میکنم، تشخیص صدا برام مشکل داشت :دی

البته امکانش هست از میکروفنم هم باشه. (با بازی قدیمی EndWar مشکلی نداشتم)

بازی اصلا با ماوس و کیبرد به من نچسبید امروز صبح رفتم یک microsoft game pad گرفتم تازه فهمیدم بازیش خیلی باحاله یک جورایی حس ونکوییش رو برام تداعی میکنه.
ریتم بازی اصلا کند نمیشه منم تازه رسیدم چپتر 2 . تنها چیزی که رو مخمه این سیاه پوسته است خیلی حرف میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or