خوب من دیگه دو چپتر دیگه مونده تا تمومش کنم.
گرافیک بازی چیزی نیست گه شما رو خیره کنه. از گرافیک خوبی بهره می بره ولی بهتر هم میشد کار کرد. طراحی شخصیت ها، لباس ها و اسلحه ها زیبا کار شده؛ من خوشم اومد. Texture ها در Resـه بالا جذابیتی ندارن. تنها نکته ی مثبت گرافیک تکه تکه شدن روبات ها هست. خیلی خوب کار شده.
گیم پلی محور اصلی بازی هست. بازی یک شوتر سریع و جذاب هست. سختی بازی به نظر من کاملاً مناسب بود. ربات ها یک تیکه آهن نیستن که در جا منفجر بشن. سیستم کاور گیری / انتخاب اسلحه / دویدن / فرمان به یارها شبیه Gear Of War هست. در بازی علاوه بر خودتون دو نفر دیگه رو با فرمان هدایت می کنید. در کل به جز خودتون 5 نفر دیگه به مرور به گروه شما اضافه میشن. تنوع اسلحه به اندازه ی کاقی هست. گرچند بیشتر بازی رو با اسلحه ی اصلی خودتون (که هر شخصیت یه دونه داره) پیش میرید جلو. هوش مصنوعی یارها خیلی پیشرفته نیست. بدون اونا بازی کردن سخت میشه ولی جوری هم نیست که شما توی کاور بمونید و اونا همه رو بکشن. سیستم آپگرید اسلحه ها جالب کار شده. با کشتن دشمنان شما یکسری امتیاز میگیرد که با اونا از Shop ها خرید می کنید و سلاح اصلی شخصیت ها رو آپگرید می کنید. همچنین یک سری آپگرید هم برای شخصیت ها وجود داره که با خرید یک سری تکنولژی نانو روی اونا پیاده می کنید. یک نکته ای که توی گیم پلی هم تاثیر داره، میزان اعتماد یارا به شما هست. در بازی دوستان شما مواردی رو ذکر می کنن که شما باید به اونا پاسخ بدین و با توجه به پاسختون از میزان اعتماد اونا کم میشه یا بهش اضافه میشه. این پاسخ دادنا و دستورات بازی رو با میکروفن خودتون هم می تونید بگید ولی خوب تشخیص صداش افتضاحه. کلاً میکروفن رو غیرفعال کنید با دکمه انتخاب کنید از عذاب الهی در امان میمونید. || همچنین من بازی رو از ابتدا با دسته بازی کردم. موس و کیبورد رو امتحان نکردم. با دسته هیچ مشکلی نداشت. ||
داستان بازی به اندازه کافی کشش داره. اگر یادتون باشه همه Bulletstorm رو برای گیم پلیش بازی کردن نه داستانش. این امر در مورد Binary Domain هم وجود داره. گرچند داستانش جذابیت بیشتری نسبت به Bulletstorm داره. چیزی در مورد داستان نمیگم که اسپویل نشه.
صداگذاری امری بود که وقتی بازی رو شروع کردم احساس کردم لنگ میزنه. در ابتدا انگار فقط روی شخصیت ها صحبت شده اما کمی جلوتر یا صداگذاری پیشرفت میکنه که گوشای من عادت کردن. صدای شخصیت ها بهشون میخوره. همچنین شخصیت ها تیکه های جالبی میندازن. البته به تیکه های Bulletstrom نمیرسه ولی خوب همین مورد تیکه انداختن باعث افزودن به جذابیت بازی میشه. موسیقی هم یا نداشت یا من هیچی ازش یادم نمیاد. کلاً چیزی نبود یادم بمونه ! (من روی مورد صداگذاری توی بازی ها خیلی دقت میکنم

)
در کل این بازی در نبود هیچ بازی سوم شخص شوتره دیگه ای خودش رو خوب نشون میده و عملکرد خوبی داره. از بازی کردن پشیمون نمیشه و ساعت ها پشت هم شما رو سرگرم میکنه. تهیه کنید.