دوستان این مدال اخری هم مجانی شده؟
خوشبحال شما مال من که مدتیه حتی به xlive وصل نمی شهنه خوشبختانه این چند وقت سرعت بازی خیلی خوب شده. من حتی بازیای فایتینگ رو هم راحت تونستم با خارجیا بازی کنم.
نه خوشبختانه این چند وقت سرعت بازی خیلی خوب شده. من حتی بازیای فایتینگ رو هم راحت تونستم با خارجیا بازی کنم.
فقط برای HD Pack نیاز به هارد خود ایکس باکس داری، برای آپدیت های مولتی می تونی از فلش یا هارد اکسترنال استفاده کنی.دوستان ۱ سوال دیگه اگه میشه با قبلی جواب بدید
این پک hd این بازی با باقی بازیهارو حتما باید تو هارد دستگاه نسب کنیم
من دستگام هارد نداره حالا میشه براش هارد بخرم هارد مخصوص xbox slim اونوقت نصب میشن تو اون هارد یا تو اونم نمیشه؟
با توجه به نت ایران DC شدن اتفاق عجیب و ناآشنایی نیست. پیشنهاد میکنم اگر میخوای گلد بخری یک ساله بگیر، به صرفه تر از بقیه ست...خب به نظرت برم گلد بخرم ضرر نمیکنم؟از بازی dc نمیشی؟
فقط برای HD Pack نیاز به هارد خود ایکس باکس داری، برای آپدیت های مولتی می تونی از فلش یا هارد اکسترنال استفاده کنی.
با توجه به نت ایران DC شدن اتفاق عجیب و ناآشنایی نیست. پیشنهاد میکنم اگر میخوای گلد بخری یک ساله بگیر، به صرفه تر از بقیه ست...
دوستان یکی میشه به من توضیح بده چجوری بدون پرداخت پوینت میتونم بتل3رو انلاین بازی کنم؟لطفا کمک کنید
اونایی که خریدن این وسط پولشون چی میشه اونوقت؟شما بعد از اینکه وارد بازی شدی منوی آنلاین پس بالا میاد که ارزش اون از 800 به 0 رسیده! شما باید اون رو دانلود کنید و بعد بازی کنید.
PRICE:0
کسانی مثل ما که خریدن ضرر نمیکنن چون یه بازی خوب شوتر رو داشتن و دارن...اونایی که خریدن این وسط پولشون چی میشه اونوقت؟