BF3 و پشتیبانی از 64 بازیکن در حالت انلاین

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همون طور که قطعا می دونید بازی BF3 میتونه از 64 بازیکن در حالت انلاین پشتیبانی کنه که هیجان بازی رو چندین برابر میکنه.نگرانی اکثر طرفداران در این مورد این بود که این قابلیت بازی رو مثل عنوان بلندپروازانه ی MAG به زمین نکوبه و DICE هم در جواب این سوال ویدیو و عکس های زیر رو منتشر کرد.

این ویدیو به نام Caspian Border ساعاتی پیش در کنفرانس EA در جریان همایشات GamesCom نمایش داده شده که نشون دهنده ی بسیاری از ویژگی های این قسمت است.
لینک ویدیو رو میتونید در قسمت منبع ببینید.
همچنین تعدادی عکس هم که تا الان در هیچ جایی نمایش داده نشده در ادامه ی خبر گذاشته میشه!!!

شایعاتی هم وجود داره که گفته میشه حالت CO-OP این بازی دارای داستان جداگانه ای مانند آن چیزی که در Splinter Cell Conviction دیدیم داشته باشه که تا تایید نهایی این خبر توسط EA بهتره اون رو شایعه فرض کنیم.

توضیح:تا اونجایی که بنده پیگیری کردم کلمه ی Caspian که در اسم این مپ وجود داره هیچ ربطی به Caspian sea (دریای خزر) نداره.....

این هم لینکه مستقیم با تشکر از bacheh mosbat
منبع:

عکس ها:
bf3_-_co-op_-_exfiltration_-_gamescom_01.jpg

bf3_-_co-op_-_exfiltration_-_gamescom_03.jpg

bf3_-_mp_-_caspian_border_-_gamescom_02.jpg

bf3_-_mp_-_caspian_border_-_gamescom_07.jpg

battlefield_3_-_forest_mp_map.jpg

bf3_-_mp_-_operation_metro-_gamescom_01.jpg

bf3_-_thunder_run_-_gamescom_01.jpg

bf3_-_mp_-_operation_metro-_gamescom_02.jpg

آخرین ویرایش:
اقا اگه این تاپیک رو من زدم پس کسی حقی نداره بگه باید رو PC بازی کنیم این عنوان رو :d:x (شوخی)

بالاخره حیفه که چنین سیستمی رو کنسول ها ندارن این جوری پیش بره یهو دیدی مایکروسافت چند وقت دیگه گفت بیاین CPU هاتون رو با AMD عوض کنید .......:))کارت گرافیک هم Cross Fire کنید!!!

اینو ببین جان من رفته واسه بازی پول قرض کرده=))
مرگ:dتقصیر تو هم بود.هی منو وسوسه میکردی:dبعدشم این bf3 تا اینجا انقدر عالی بود تا من دست به همچین حماقتی بزنم:))

و خداوند BF3 را به دست عزیزن Dice خلق کرد تا بر و بچس PC مدام بزنن تو سر عزیزان غنسولی. :d
بسوزه چشم حسود، بسوزه. :d
من اگه نرفتم نخسه :d اصلی بازی رو بخرم، اونوقت هر چی دلتون خواست به ممل مادریدی بگبن. :d

وقتی تریلر Caspian Border و Multiplayer بازی رو دیدم، حس کردم به کمال رسیدم. حس کردم آرزو هام ُ DICE برداشته بازی کرده، یه محیط جنگ شلوغ با یه جبهه مقدم پر از تانک و هلکوپتر و جیپ و پیاده نظام ... حس می کنم هیچی از Gaming نمیخوام جز BF3 و ساعت ها Multiplayer که عمرمو باهاش سر کنم.

هیچ بازی تو این نسل و هیچ مولتی پلیری ارزش Battlefield 3 رو نداشته و نخواهد داشت و شاید جز 5 بازی این نسل که ارزش وقتت رو داشته باشه ...

با توجه به اینترنت غولی که ما ایرانی ها داریم فک نکنم راحت بتونید با خارجیا بازی کنید:)).....منظورم این نیست که اینترنت ما بده ها ماله خارجیا ضعیفه رو ما هم تاثیر میذاره....
پس زیاد دل خودتون رو صابون نزنید!!!!:d

با فردین کنسول بازه بیاد رو pc نفله میشه
وقتی تو به سیب زمینی می گفتی دیب دمینی من PC باز بودم گلکم :دی من تا قبل از این نسل روی کنسول ندیده بودم :دی

با توجه به اینترنت غولی که ما ایرانی ها داریم فک نکنم راحت بتونید با خارجیا بازی کنید:)).....منظورم این نیست که اینترنت ما بده ها ماله خارجیا ضعیفه رو ما هم تاثیر میذاره....
پس زیاد دل خودتون رو صابون نزنید!!!!:d
نه بابا دیگه دوره این حرفها گذشته.الان هرکی adsl بگیره میتونه تقریبا راحت بازی کنه.البته بستگی به ispش هم داره.من همین bbc2 رو با پی سی خیلی راحت بازی کردم.mw2 رو هم تو کنسول اوستا بودم و با همین اینترنت راحت ترکوندم توش:dو با توجه به سرورهای خوب Ea قطعا مشکلی نخواهم داشت.این از من،باقی رو نمیدونم:d

طرف میره واسه ما tv 52 اینچ میخره بعد 1 تومن نداره بده به pc ?
داره ولی زورش میاد :biggrin1:
در ضمن من با 600 تومن واست یه سیستم میبندم که به راحتی bf3 رو اجرا کنه مثل قند
الان هم که کنسول ها ماشالا قیمتاشون 500 به بالا شده!

همه مثل شما که وضعشون توپ نیست داداش!!!:d

نه بابا دیگه دوره این حرفها گذشته.الان هرکی adsl بگیره میتونه تقریبا راحت بازی کنه.البته بستگی به ispش هم داره.من همین bbc2 رو با پی سی خیلی راحت بازی کردم.mw2 رو هم تو کنسول اوستا بودم و با همین اینترنت راحت ترکوندم توش:dو با توجه به سرورهای خوب Ea قطعا مشکلی نخواهم داشت.این از من،باقی رو نمیدونم:d

بحثه اینترنت خوب نیست اینترنت ایران ما شا الله اصلا ثبات نداره شب می خوابی بلند میشی یهو میبینی پینگت 100 برابر شده .....

چرا منو یاد BF 2 می ندازه؟؟

مرگ تقصیر تو هم بود.هی منو وسوسه میکردیبعدشم این bf3 تا اینجا انقدر عالی بود تا من دست به همچین حماقتی بزنم

اخ اخ گل گفتی این اقا عامل فتنه شد که ما هم زدیم تو کار pc یو psرو فروختیم یه چند بار پستاش رو خوندم دهنم اب افتاد ولی خوب عالی شد دمت گرم اقا وحید

وقتی تریلر Caspian Border و Multiplayer بازی رو دیدم، حس کردم به کمال رسیدم. حس کردم آرزو هام ُ DICE برداشته بازی کرده، یه محیط جنگ شلوغ با یه جبهه مقدم پر از تانک و هلکوپتر و جیپ و پیاده نظام ... حس می کنم هیچی از Gaming نمیخوام جز BF3 و ساعت ها Multiplayer که عمرمو باهاش سر کنم.

هیچ بازی تو این نسل و هیچ مولتی پلیری ارزش Battlefield 3 رو نداشته و نخواهد داشت و شاید جز 5 بازی این نسل که ارزش وقتت رو داشته باشه ...
*
نگو تورو خدا adsl لم فقط 100 مگش مونده حالا باید 40 مگشو بدم تریلر

من اولین امتیازو میدم GOW III PC GAMER 10/10

خلاصه واجب شد امشبه شاهرگ رو بزنم

*میگم چرا اینقدر همه عاشق جت و هلی کوپتر هستن تو bfbc2 تا هلی کوپتر ظاهر میشد همه عین ندیده ها میدویدن دونبالش اخه مگه چی داره؟؟یه g3 بگیری همه رو درو کنی که خیلی بیشتر حال میده
.................................................................................
ویرایش
خوب تریلرم دانلود شد*
یه شعری میگه ندانم چه ای هر چه هستی تویی*
خداییش پسر خدا بود مطمعنم دیگه COD حرفی برا گفتن نداره*
نخواستیم اون منت ها رو هم تحمل میکنیم

آخرین ویرایش:
این بازی رو کنسول حرامه فردین
حرام
برو یه pc خفن بگیر ضرر نمیکنی
تصورشو بکن
گرافیک عالی
فیریک عالی
60 فریم
مپ به اون بزرگی
64 نفر :x
اونم با موس :x
-----------

وحید نفست از جای گرم بلند میشه ها :دی
اینترنت واسه مولتی از کجا پیدا کنیم ؟

من بدبخت پینگم رو ۱۲۰ الی ۱۸۰ هست اما بازم میلنگم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or