BF3 و پشتیبانی از 64 بازیکن در حالت انلاین

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همون طور که قطعا می دونید بازی BF3 میتونه از 64 بازیکن در حالت انلاین پشتیبانی کنه که هیجان بازی رو چندین برابر میکنه.نگرانی اکثر طرفداران در این مورد این بود که این قابلیت بازی رو مثل عنوان بلندپروازانه ی MAG به زمین نکوبه و DICE هم در جواب این سوال ویدیو و عکس های زیر رو منتشر کرد.

این ویدیو به نام Caspian Border ساعاتی پیش در کنفرانس EA در جریان همایشات GamesCom نمایش داده شده که نشون دهنده ی بسیاری از ویژگی های این قسمت است.
لینک ویدیو رو میتونید در قسمت منبع ببینید.
همچنین تعدادی عکس هم که تا الان در هیچ جایی نمایش داده نشده در ادامه ی خبر گذاشته میشه!!!

شایعاتی هم وجود داره که گفته میشه حالت CO-OP این بازی دارای داستان جداگانه ای مانند آن چیزی که در Splinter Cell Conviction دیدیم داشته باشه که تا تایید نهایی این خبر توسط EA بهتره اون رو شایعه فرض کنیم.

توضیح:تا اونجایی که بنده پیگیری کردم کلمه ی Caspian که در اسم این مپ وجود داره هیچ ربطی به Caspian sea (دریای خزر) نداره.....

این هم لینکه مستقیم با تشکر از bacheh mosbat
منبع:

عکس ها:
bf3_-_co-op_-_exfiltration_-_gamescom_01.jpg

bf3_-_co-op_-_exfiltration_-_gamescom_03.jpg

bf3_-_mp_-_caspian_border_-_gamescom_02.jpg

bf3_-_mp_-_caspian_border_-_gamescom_07.jpg

battlefield_3_-_forest_mp_map.jpg

bf3_-_mp_-_operation_metro-_gamescom_01.jpg

bf3_-_thunder_run_-_gamescom_01.jpg

bf3_-_mp_-_operation_metro-_gamescom_02.jpg

آخرین ویرایش:
یاااااااااااااااااااااااا ا خداااااااااا این چی بود. :((

یعنی ببینید انتظارم خیلی بالا بود از بازی اما دیگه نه در این حد :(( یعنی الان میخوام با کله برم تو دیوار از شدت هیجان. این لامصب چی بود :(( 64 نفر همزمان دیدین گندگی مپو؟؟؟ 4 تا جت داشتن تو هوا جولان میدادن. چندتا هلیکوپتر پایین و تانک و .... یعنی فراتر از حد تصور و تعریف نمی تونم اصلا به زبون بیارم :-t

یعنی ببینید... اگه سر این بازی من برنگشتم به سمت PC هر چی میگید بگید :biggrin1:

این پست رو تو تاپیک PC بازی دادم اما لازم میدونم ایجا هم بدم چون اینجا بحثش داغ تره. :دی

در یک کلام نمیدونم چی بگم :دی

• Like
Reactions: Daedalus
این پست رو تو تاپیک PC بازی دادم اما لازم میدونم ایجا هم بدم چون اینجا بحثش داغ تره. :دی

این بازی رو کنسول حرامه فردین
حرام
برو یه pc خفن بگیر ضرر نمیکنی
تصورشو بکن
گرافیک عالی
فیریک عالی
60 فریم
مپ به اون بزرگی
64 نفر :x
اونم با موس :x
-----------

فردین جان وحید راست میگه.به خدا منم فقط و فقط برای این بازی رفتم سراغ pc و سیستم جمع کردم.چون واقعا روی کنسول قابل مقایسه با پی سی نیست.حتما یه سیستم جمع کن.

این بازی رو کنسول حرامه فردین
حرام
برو یه pc خفن بگیر ضرر نمیکنی
تصورشو بکن
گرافیک عالی
فیریک عالی
60 فریم
مپ به اون بزرگی
64 نفر :x
اونم با موس :x
-----------
نه دیگه وحید اینطوریام نیست. حرامه یعنی چی :| هر کسی در حد توانش دوست داره بازی کنه. چرا باید عده ای که قدرت خرید رو ندارن باید بذاریم کنار ؟!! با همین Bad Company 2 هم حال کردیم رو کنسول؟

الان من خودم در این لحظه توان خرید ندارم پس کلا نباید حتی رو کنسول هم بازی کنم.

ملل متحده جواب شما رو شامل میشد :دی

نه دیگه وحید اینطوریام نیست. حرامه یعنی چی :| هر کسی در حد توانش دوست داره بازی کنه. چرا باید عده ای که قدرت خرید رو ندارن باید بذاریم کنار ؟!! با همین Bad Company 2 هم حال کردیم رو کنسول؟

فردین مگه من سر گنج قارون نشستم؟:biggrin1:مطمئنا خیلی از بچه ها مثل من و تو هستن.ولی من بعد از نمایشهای bf3 یه جوری شدم که دیگه گفتم باید بگیرم.واقعا هم با سختی گرفتم.1 تومن قرض کردم و 600 تومن هم خودم گذاشتم.حساب کن آدم پول قرض کنه برای بازی=))تو هم همین کارو بکن:biggrin1:

منظور وحید این بود که PC خوب داشته باشی رو کنسول بزنی حرامه :دی وگرنه خودش هم میدونه همه نمی تونن بزنن رو PC .
بهرحال فردین اگه روزی BF3 اومدی رو PC ما رو ادد کنی نامردی نکنی :دی

طرف میره واسه ما tv 52 اینچ میخره بعد 1 تومن نداره بده به pc ?
داره ولی زورش میاد :biggrin1:
در ضمن من با 600 تومن واست یه سیستم میبندم که به راحتی bf3 رو اجرا کنه مثل قند
الان هم که کنسول ها ماشالا قیمتاشون 500 به بالا شده!
منظور وحید این بود که PC خوب داشته باشی رو کنسول بزنی حرامه :دی وگرنه خودش هم میدونه همه نمی تونن بزنن رو PC .
بهرحال فردین اگه روزی BF3 اومدی رو PC ما رو ادد کنی نامردی نکنی :دی

100% :biggrin1:
امیدوارم فردین بیاد رو PC بازی کنه تا کمی باهاش تفریح کنیم :دی >:) با combat Kniife روش کیل استریک 12-10 تایی بزنم :دی
با فردین کنسول بازه بیاد رو pc نفله میشه
فردین مگه من سر گنج قارون نشستم؟:biggrin1:مطمئنا خیلی از بچه ها مثل من و تو هستن.ولی من بعد از نمایشهای bf3 یه جوری شدم که دیگه گفتم باید بگیرم.واقعا هم با سختی گرفتم.1 تومن قرض کردم و 600 تومن هم خودم گذاشتم.حساب کن آدم پول قرض کنه برای بازی=))تو هم همین کارو بکن:biggrin1:

اینو ببین جان من رفته واسه بازی پول قرض کرده=))

من همین الان تریلر رو دیدم برای یه مدت کوتهی فکم افتاد پایین:-o من خودم همیشه فن cod بودم و خواهم بود ولی جدا امسال دیگه از اون تو بمیری ها نیست جدا رسما bf ترکونده :d فقط من اون اون وقتی که پیش خرید کردم به سوال امده تو سرم اونم این که چجوری با این پینگ ایران 64 نفره بازی کنیم نمیدونم. من خیلی به قسمت جت علاقه نشون ندادم ولی وقتی دیدم 4 تا تانک با 5 تا چیپ دارن با هم میرن جلو و هلیکوپترا میان و درگیری شروع میشه و انقدر سلوغ هست دیگه فکو انداخت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or