Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نسخه اسپشیال پک رو دارم ، شاید خودم آپلود کردم(البته با این اینترنت ذغالی نمیدونم تا کی طول بکشه)

دوستانی که کپی بازی میکنند یا به نحوی دسترسی دارند به فایل های بازی میتونند از این مسیر ویدیو ها رو مشاهده کنند.

beyond Two Souls - BCUS98298\PS3_GAME\USRDIR\Videos\ENG\PS3

بازی رو که تموم کنی(شما که تموم کردی بازی رو) در قسمت bunos اگه درست نوشته باشم یه دمو گیم پلی خیلی زیبا هست با دو تا پک اسکرین شات فوق العاده از بازی .
+ یه مرحله خیلی قشنگ به حالت (حالت خاصیه)تویه download content

- - -ویرایش - - -

تویه قسمت download content بازی نگاه کن ببین نداریش
اون رو که خودم میدونم رو کنسول باز کردم قفلشو میخوام تریلراشو رو کامپیوتر هم داشته باشم

دوستان بازی قسمت خطرناک هم داره؟؟؟:d:d موردی که جلو خانواده ضایع باشه دیدنش؟:d اگر مورد چیز دار داره یکی تو اسپویل بگه یا واسم پ.خ کنه بگه قبلش چی داره که رسیدم اونجا دستگاه رو خاموش کنم بذارم واسه روز مبادا:d

دوستان بازی قسمت خطرناک هم داره؟؟؟:d:d موردی که جلو خانواده ضایع باشه دیدنش؟:d اگر مورد چیز دار داره یکی تو اسپویل بگه یا واسم پ.خ کنه بگه قبلش چی داره که رسیدم اونجا دستگاه رو خاموش کنم بذارم واسه روز مبادا:d
مورداش رو چند ثانیه قبلش میشه فهمید بازی کنی متوجه میشی زود اقدام میکنی:d

یه مورد اونم به دنیا اومدن بچه Tuesday هست
یکی 2 جای دیگه هم هست که بستگی به خودت داره : مثل اونجایی که Jodie تو اپارتمانشه Rayan زنگ میزنه !

یه مورد اونم به دنیا اومدن بچه Tuesday هست
یکی 2 جای دیگه هم هست که بستگی به خودت داره : مثل اونجایی که Jodie تو اپارتمانشه Rayan زنگ میزنه !

همچی میگی جودی تو اپارتمانشه انگار من بازی کردم میدونم اپارتمان جودی کجاس:d تازه اول راهم بابا:dبریم ببینیم خدا بخیر کنه:d
این بچه هه کی بدنیا میاد؟؟:dیه کپچر قبلش چیه؟؟

همچی میگی جودی تو اپارتمانشه انگار من بازی کردم میدونم اپارتمان جودی کجاس:d تازه اول راهم بابا:dبریم ببینیم خدا بخیر کنه:d

یادم نیست انقد روایت داستان بازی درهم بر همه ،که ادم یادش نمیمونه چپتر قبلیش چه اتفاقی افتاده ! :دی
در مورد بچه ه هم اگه بیشتر بگم برات داستانش لو میره :دی

چپتری که جودی بی خانمان تو برفه متوجی می شی خودت

این یکی صحنه ای نداره فقط کمی لختی اونم مقطعی داره (کیج اینجا نسبت به هوی رین و فارنهایت عقب نشینی کرده و به سانسور تن داده)
یک تیکه تو آپارتمان جودی اولش با شرت خوابیده بعد هم میره حموم البته از پشتش نشون میده بعدشم اگه با آیدان خونه رو وفتی رایان باهاشه بهم بریزی به جایی نمی رسن باهم ولی اگه کاری نکنی میرن تو کار عشق بازی که اونم چیزی نشون نمیده
در کل خیلی مشکل نداره اون

سلام دوستان آواتار الن پیجمو دوست دارین؟!!!!!!!!!!!:d
بازی رو برای بار سوم تموم کردم:d
فکر نمی کنم کسی تو بازیسنتر به اندازه من بازی رو بازی کرده باشه:d
بیش از 30 ساعت بازی کردم در 6 روز:d

سلام دوستان آواتار الن پیجمو دوست دارین؟!!!!!!!!!!!:d
بازی رو برای بار سوم تموم کردم:d
فکر نمی کنم کسی تو بازیسنتر به اندازه من بازی رو بازی کرده باشه:d
بیش از 30 ساعت بازی کردم در 6 روز:d
یکی از رفقام هست که تروفی All Endings رو گرفته ! :دی

بازی چند پایان داره؟

بازی در اصل 2 تا پایان داره که یکیش 4 شاخه میشه و در کل میشه 5 تا اما 2 تا شخصیت هستن که مردن یا زنده بودنشون به جودی بستگی داره و با توجه به اینکه سونی گفته بازی 12 تا پایان داره پس به یه احتمالی زنده و مرده بودن شخصیتها در پایان بازی حساب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or