Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من خیلی هم بازی قشنگیه و از نظر گرافیک که ترکونده بعضی جاهاش گرافیک رو با فیلم واقعی تشخیص نمیشه داد مخصوصا مرحله ای که میرن تو قطب. انصافا از همه بازی ها سره به خصوص the last of us و موضوعش هم خیلی جالب تر از موضوع بازی heavy rain هست . چون heavy rain موضوعش خیلی عادی و پیش پا افتاده بود . استاد دیوید کیج باز هم گل کاشت .:x:x:x یک شاهکار دیگه . واقعا خاک بر سر این سایت ها با این امتیازهاشون .)x)x)x واقعا که هیچی از بازی سرشون نمیشه . بازی که فقط گیم پلی و کشت و کشتار نیست . واقعا این بازی حال میده 100 بار تمومش کنی.

beyond امروز به دستم رسید نزدیک ۱ساعت بازی کردم بازی شاخیه ولی به نظرم در حد heavy rain نیست البته شاید چون اوایل بازیم اینطوری فکر میکنم من ۲بار heavy rain تموم کردم ۱بار با کنترلر معمولی ۱بار هم با موو ولی با موو خیلی چسبید به نظرم بهتر بود beyond هم با موو میزاشتن چون خوراکشه

زود قظاوت نکن دوست من اول بازی رو تموم کن بعد در موردش تصمیم بگیر(مثل من که الان تمومش کردم و تویه شوک بدی قرار گرفتم)

- - -ویرایش - - -

به نظر من خیلی هم بازی قشنگیه و از نظر گرافیک که ترکونده بعضی جاهاش گرافیک رو با فیلم واقعی تشخیص نمیشه داد مخصوصا مرحله ای که میرن تو قطب. انصافا از همه بازی ها سره به خصوص the last of us و موضوعش هم خیلی جالب تر از موضوع بازی heavy rain هست . چون heavy rain موضوعش خیلی عادی و پیش پا افتاده بود . استاد دیوید کیج باز هم گل کاشت .:x:x:x یک شاهکار دیگه . واقعا خاک بر سر این سایت ها با این امتیازهاشون .)x)x)x واقعا که هیچی از بازی سرشون نمیشه . بازی که فقط گیم پلی و کشت و کشتار نیست . واقعا این بازی حال میده 100 بار تمومش کنی.
قربون دهنت .
پست های یکی از دوستان رو در صفحه قبلی نگاه کن .
دوست داره بازی بسازن مثل ماریو توش چندتا تفنگ آب پاش بزارن اینو اونو بزنه کیف کنه و یه چند تا ی هم معما داشته باشه که بشین روش فکر کنه آخر هم نتونه ببرش یا دسته ی بازی رو میکوبه تویه دیوار یا، بره از این سایتو اون سایت درش بیاره آخر سر هم بگه چقدر سخت بود.کلی هم آیتم بزارن تویه بازی که نفهمه چیکارشون باید بکنه بعد میگه چقدر رویه بازی کار کردن.داستان هم که آخر بازی میبره میگه عجب اکشن باحالی بود . این جور که پیداست هنوز این بازی ها(که مشخصاتشون رو دادم) باب سلیقشونه :bighug:

من هم دیگه فکر کنم اخراشم واسه من درسته که به heavy rain نمیرسه ولی انصافا بازیش خیلی قشنگه اصلا نمیفهمم چرا این نمره هارو گرفته
بعضی از دوستان هم کلا درک نمیکنن که این هم یه سبکی هست در دنیای گیم.. فقط همینجوری ترول میکنن
به نظر من تنها مشکل این بازی روایت اشفته داستان هستش که به خود داستان لطمه وارد کرده وگرنه من مشکل خاص دیگه ای ندیدم

دوستان سلام!

چند نکته در مورد Beyond:

در ایتدای نوشته ام بگم که من از طرفداری دوآتیشه بازی "فارنهایت" هستم. این بازی با نوآوری ها و سبک نسبتا جدیدی که به وجود اورد علاوه بر حس دیدن یک فیلم سینمایی خوب
(که البته به هیچ عنوان یک عنصر ضروری نیست برای یک بازی. اما در کنار ارائه ی یک گیم پلی خوب که رسالت اصلی هر بازیی هست میتونه چاشنی لذت بخشی باشه.) حس گیمر بودن و کنترل شخصیت های بازی رو ولو با یک گیم پلی QTE گونه به بازیباز میداد.
داستانی دراماتیک، درگیر کننده و به نسبت خوب رو درش شاهد بودیم.گیم پلی بازی هم با وجود اینکه هیچ ربط و شباهتی به گیم پلی بازیای دیگه حتی بازیای ادونچر نداشت و به مذاق خیلی ها هم خوش نمیومد اما چالش برانگیز بود و و بعضی جاها آدلاین خون آدم رو بالا میبرد.
انتخاب های ما در طول بازی نه به اندازه ی "Heavy Rain" اما به اندازه ی نسبتا قابل قبولی در روند بازی تاثیرگذار بود.

در کل این بازی نوید ظهور یک بازیساز باهوش، خلاق و جسور رو میداد که میخواد از مرزهای از پیش تعیین شده ی دنیای گیم عبور کنه، به نوعی تابو شکنی کنه و دست به خلق چیز جدیدی بزنه.

اما سوال من اینجاست که آیا Beyond ادامه ی دهنده ی این راهیه که کیج با "فارنهایت" در پیش گرفته بود و تونست این سبک رو تثبیت کنه یا نه؟
(به نظرم "Heavy Rain" هرچند که من شخصا به اندازه ی فارنهایت نپسندیدمش چه از لحاظ داستان چه حتی تا حدودی گیم پلی اما داشت به سمت تثبیت این سبک و تثبیت ایده ی های نوی کیج پیش میرفت.)
برای اینکه به این سوال پاسخ بدم بنا دارم یک نقد مختصر ازین بازی بذارم:

1. گیم پلی: اگر گیم پلی رو تاثیر(کنش بازیباز) و تاثر(واکنش بازی به کنش بازیباز) در عمل تعریف کنیم من Beyond رو فاقد یک گیم پلی پویا و معنادار میبینم.
برای این ادعاهم بازیهای خود کیج رو سند قرار میدم نه بازیهای سازنده های دیگه در سبک های دیگه یا حتی در همین سبک. (مثل TWD)
اون صحنه های مبارزه، تعقیب و گریز و کلا صحنه های اکشن چالش برانگیزی که بازیباز نقش محسوسی داشت در انجامش و در فارنهایت و با دز کمتری در "Heavy Rain" شاهدش بودیم در این بازی کجاست؟؟! کجا طعم پیروزی یا شکست رو میچشیم در طول بازی؟
در دیالوگ ها حق انتخاب هایی که پیامدها و نتایج حقیقتا متفاوت رو به دنبال داشته باشن کجاست در این بازی؟
آزادی عمل و پیش بردن داستان بازی به میل بازیباز که از اول شعار کیج بوده رو هم به نظرم شاهدش نیستیم اونطور که باید.

2. داستان: آیا هر داستانی رو میشه در غالب روایت غیرخطی تعریف کرد؟ اینکه میشه یا نمیشه رو چون بین اساتید داستان نویسی اختلاف هست جواب نمیدم و نظر شخصیم رو نمیگم
سوالم رو اینطوری تصحیح میکنم: آیا هر داستانی نیاز به روایت غیرخطی داره یا اصلا ممکنه برای بعصی داستان ها این نوع روایت ضربه بزنه به اثر؟
به نظرم روایت غیرخطی کاملا یه چیزپرتیه در Beyond و اثر رو تا مرز نابودی پیش میبره. فقط اون یک سوم پایانی داستان هست که جلوی نابودیشو میگیره.
ازین که بگذریم میرسیم به پرداخت نه چندان خوب از یک سوژه ی نه چندان نو که دیالوگ های آبکی و نپخته ی فراوونی داره و توییست های داستانیش هم به شدت رو و سطحی هست و حتی با وجود انتخاب نحوه ی روایت غیر خطی Plot twist خوبی هم نداره.
(دوستانی که تمایل دارن روایت غیر خطی رو خوب بفهمن پیشنهاد میکنم فیلم"Cloud Atlas" رو تماشا کنن.)

3.گرافیک: این رو تنها قسمتی از Beyond میدونم که در خدمت رسیدن به اون مسیری که کیج از فارنهایت شروع کرده بود قرار گرفته و به اوج رسیده و مطمئنا نظیرش رو تا به حال در هیچ بازی ویدیویی ندیده بودیم که جای تحسین داره.
هرچند که لوکیشن های بسته و نبود لوکیشهای باز و دورنما دار یه مقدار تو ذوق میزنه.
اما متاسفانه گرافیک بازی هم شده پاشنه ی آشیل این اثر. به این معنا که اکثر بازیبازها و و حتی یک سری منتقدین با دیدن گرافیک فوق العاده ی بازی و بازی خوب "پیج" چشمشمون به روی تمام ضعف های اساسی بازی بسته شده، فقط محو تماشاش شدن و شروع کردن به چسبوندن الفاظی مثل "شاهکار"! و امثال این به بازی که امیدوارم کیج رو به اشتباه نندازه.

نهایتا باید بگم با وجود احترامی که برای کیج و طرفداراش قائلم Beyond برای من یک ناامیدی محض بود.
امیدوارم کیج به همون مسیری که در فارنهایت پیش گرفته بود برگرده و بتونه پتانسیل هاشو تو نسل بعد نشون بده. چون دنیای گیم شدیدا به بازیسازهای خلاق نیاز داره اما نه به بازیسازهایی که با جاه طلبی و افراط هسته ی اصلی گیم رو که همون گیم پلی هست به چالش بکشن.

آخرین ویرایش:
من بازی رو تموم نکردم ولی به نظرم این که ایدان زمانیکه جودی مجروح میشه heal اش می کنه به اون چیزایی که کیج با بازی قبلی اش رسیده بود ضربه وارد می کنه هوی رین جدای داستان واقع گراش این خصوصیت رو داشت که درست مثل یک زندگی واقعی با اشتباهی کوچک طرف می مرد و حس مسولیت در بازیکن به وجود می اومد ولی این جا خیالمون راحته ایدین میاد خوبش می کنه . روایت غیر خطی هم نقطه ی ضعف مهمیه

ولی خب بازی خصوصیت مثبت زیادی داره به شخصه نگاه کیج رو به روح و ماورا دوست دارم واقع گرایانه نگاه می کنه هرچند بعضی جاها آلن ویکی می شه و اکشن و هیجان کاذب بوجود میاره ولی در کل خوبه بازی ساخته نشده تا موفقت هوی رین رو تکرار کنه فقط حرف هایی هم داره

دوستان سلام!

چند نکته در مورد Beyond:

در ایتدای نوشته ام بگم که من از طرفداری دوآتیشه بازی "فارنهایت" هستم. این بازی با نوآوری ها و سبک نسبتا جدیدی که به وجود اورد علاوه بر حس دیدن یک فیلم سینمایی خوب
(که البته به هیچ عنوان یک عنصر ضروری نیست برای یک بازی. اما در کنار ارائه ی یک گیم پلی خوب که رسالت اصلی هر بازیی هست میتونه چاشنی لذت بخشی باشه.) حس گیمر بودن و کنترل شخصیت های بازی رو ولو با یک گیم پلی QTE گونه به بازیباز میداد.
داستانی دراماتیک، درگیر کننده و به نسبت خوب رو درش شاهد بودیم.گیم پلی بازی هم با وجود اینکه هیچ ربط و شباهتی به گیم پلی بازیای دیگه حتی بازیای ادونچر نداشت و به مذاق خیلی ها هم خوش نمیومد اما چالش برانگیز بود و و بعضی جاها آدلاین خون آدم رو بالا میبرد.
انتخاب های ما در طول بازی نه به اندازه ی "Heavy Rain" اما به اندازه ی نسبتا قابل قبولی در روند بازی تاثیرگذار بود.

در کل این بازی نوید ظهور یک بازیساز باهوش، خلاق و جسور رو میداد که میخواد از مرزهای از پیش تعیین شده ی دنیای گیم عبور کنه، به نوعی تابو شکنی کنه و دست به خلق چیز جدیدی بزنه.

اما سوال من اینجاست که آیا Beyond ادامه ی دهنده ی این راهیه که کیج با "فارنهایت" در پیش گرفته بود و تونست این سبک رو تثبیت کنه یا نه؟
(به نظرم "Heavy Rain" هرچند که من شخصا به اندازه ی فارنهایت نپسندیدمش چه از لحاظ داستان چه حتی تا حدودی گیم پلی اما داشت به سمت تثبیت این سبک و تثبیت ایده ی های نوی کیج پیش میرفت.)
برای اینکه به این سوال پاسخ بدم بنا دارم یک نقد مختصر ازین بازی بذارم:

1. گیم پلی: اگر گیم پلی رو تاثیر(کنش بازیباز) و تاثر(واکنش بازی به کنش بازیباز) در عمل تعریف کنیم من Beyond رو فاقد یک گیم پلی پویا و معنادار میبینم.
برای این ادعاهم بازیهای خود کیج رو سند قرار میدم نه بازیهای سازنده های دیگه در سبک های دیگه یا حتی در همین سبک. (مثل TWD)
اون صحنه های مبارزه، تعقیب و گریز و کلا صحنه های اکشن چالش برانگیزی که بازیباز نقش محسوسی داشت در انجامش و در فارنهایت و با دز کمتری در "Heavy Rain" شاهدش بودیم در این بازی کجاست؟؟! کجا طعم پیروزی یا شکست رو میچشیم در طول بازی؟
در دیالوگ ها حق انتخاب هایی که پیامدها و نتایج حقیقتا متفاوت رو به دنبال داشته باشن کجاست در این بازی؟
آزادی عمل و پیش بردن داستان بازی به میل بازیباز که از اول شعار کیج بوده رو هم به نظرم شاهدش نیستیم اونطور که باید.

2. داستان: آیا هر داستانی رو میشه در غالب روایت غیرخطی تعریف کرد؟ اینکه میشه یا نمیشه رو چون بین اساتید داستان نویسی اختلاف هست جواب نمیدم و نظر شخصیم رو نمیگم
سوالم رو اینطوری تصحیح میکنم: آیا هر داستانی نیاز به روایت غیرخطی داره یا اصلا ممکنه برای بعصی داستان ها این نوع روایت ضربه بزنه به اثر؟
به نظرم روایت غیرخطی کاملا یه چیزپرتیه در Beyond و اثر رو تا مرز نابودی پیش میبره. فقط اون یک سوم پایانی داستان هست که جلوی نابودیشو میگیره.
ازین که بگذریم میرسیم به پرداخت نه چندان خوب از یک سوژه ی نه چندان نو که دیالوگ های آبکی و نپخته ی فراوونی داره و توییست های داستانیش هم به شدت رو و سطحی هست و حتی با وجود انتخاب نحوه ی روایت غیر خطی Plot twist خوبی هم نداره.
(دوستانی که تمایل دارن روایت غیر خطی رو خوب بفهمن پیشنهاد میکنم فیلم"Cloud Atlas" رو تماشا کنن.)

3.گرافیک: این رو تنها قسمتی از Beyond میدونم که در خدمت رسیدن به اون مسیری که کیج از فارنهایت شروع کرده بود قرار گرفته و به اوج رسیده و مطمئنا نظیرش رو تا به حال در هیچ بازی ویدیویی ندیده بودیم که جای تحسین داره.
هرچند که لوکیشن های بسته و نبود لوکیشهای باز و دورنما دار یه مقدار تو ذوق میزنه.
اما متاسفانه گرافیک بازی هم شده پاشنه ی آشیل این اثر. به این معنا که اکثر بازیبازها و و حتی یک سری منتقدین با دیدن گرافیک فوق العاده ی بازی و بازی خوب "پیج" چشمشمون به روی تمام ضعف های اساسی بازی بسته شده، فقط محو تماشاش شدن و شروع کردن به چسبوندن الفاظی مثل "شاهکار"! و امثال این به بازی که امیدوارم کیج رو به اشتباه نندازه.

نهایتا باید بگم با وجود احترامی که برای کیج و طرفداراش قائلم Beyond برای من یک ناامیدی محض بود.
امیدوارم کیج به همون مسیری که در فارنهایت پیش گرفته بود برگرده و بتونه پتانسیل هاشو تو نسل بعد نشون بده. چون دنیای گیم شدیدا به بازیسازهای خلاق نیاز داره اما نه به بازیسازهایی که با جاه طلبی و افراط هسته ی اصلی گیم رو که همون گیم پلی هست به چالش بکشن.

از اون زمان که آتاری حافظه ای بود تا میکرو و سگا و سونیو ایکس باکس دیگر کنسول ها هر چی بازی که اومده تا الان باید بگم ،بهترین بازی که تویه عمرم تجربه کردم شاهکاری به نام beyond بود:((

Last edited by a moderator:
شماهایی که بازی کردین چی کار کردین؟ نشستین مثل من 8-9 ساعت کات سین و دمو دیدین و فقط چند تا دکمه فشار دادین! کار بیشتری کردین؟
الان گیم پلی شماها با هم فرقی میکنه؟ دشمنی چیزی شکست دادین؟ معمایی چیزی حل کردین؟ استراتژی رد کردن قسمتهای مختلف و مکانهایی که رفتین با هم فرق داره؟
یعنی الان 10 نفر بشینن با هم همزمان برن سر سوزن تغییری تو روند بازی پیش میاد؟ یا یکی ممکنه تو فلان معما بمونه، تو فلان دشمن گیر کنه یا راه ورود یا خروج رو پیدا نکنه؟
روند بازی و چیزی بنام گیم پلی که تو این بازی وجود نداره البته، ثابت و یکسانه.
البته همه بازیها در نهایت به یه نقطه میرسن، ولی در طول بازی شما آزادی عمل دارین، حالا کمتر و بیشتر. ولی این چی؟
گیم پلی فقط این نیست که بازی پیش بره و تموم شه. مهم اینه که تو بعنوان کسی که داری کاراکتر رو کنترل میکنی چقدر دستت بازه برای کنترل و پیشبرد داستان.
بالاخره باید بازی یه جوری تورو به چلنج بطلبه! اشکن ها با درگیری و کشتن و استرانژیهای مختلف کشتن دشمنهای بازی.
اکشن ادونچر هم داستان و هم اکشن.
حالا اگه بخوایم این بازی رو ادونچر فرض کنیم کو معما؟ کو آزادی عمل؟ کو آیتم هاش؟ کو دیالوگ ها و انتخاب ها و کسب اطلاعاتش؟
هر چی سعی میکنم تو دسته بازی خاصی جاش بدم نمیشه جز یه چیز دیگه یعنی صنعت سینمای جدید! فیلمی که تا دکمه نزنی کاراکتر تو فلان نقطه تیر نمیزنه. البته تو نه کاراکتر رو رسوندی اونجا نه کاری میتونی روش انجام بدی، فقط وسط صحنه های اکشن چند تا دکمه میزنی برای خالی نبودن عریضه.

جواب شما هم تو همین بالا هست
:)

من اسمی از کنسول خاصی آوردم؟
من طرفدار تعصبی هیچ پلتفرمی نیستم. 360 دارم. بله. ولی رو همین 360 میتونم براتون بازی انحصاری نام ببرم که دوزار نمی ارزه!
وقتی چیزی مشکل داشته باشه میام انتقاد میکنم. مهم نیست رو چه پلتفرمی باشه و کی پشتش باشه.
دوست من من هنوز این بازی رو نگرفتم اما مشابهش رو خیلی بازی کردم (HEAVY RAIN)
کلا حرفهای شما رو خوندم و باید بگم منطقی نیست!
چون قرار نیست همه ی بازی ها OPEN WORLD باشن و قرار نیست که همه بازی ها گیم پلی خاصی داشته باشند و قرار نیست کسی که از چیزی خوشش نمیاد بره واسش پول بده و بعد بزنه تو ذوق کسایی که اون چیز رو دوست دارن!
شما این بازی رو ول کن بازی THE WALKING DEAD روتصور کن که هیچ گونه گیم پلی درگیر کننده و یا حتی گرافیک بسیار خفنی نداشت اما این بازی پر فروش ترین بازی سال شد!
این اینو میرسونه که بازیباز فقط دنبال این نیست که یه اسلحه بگیره دستش و هی فرت فرت ادم بکشه یا بره تویه یه شهر و به صورت نسبتا ازاد ماشین بدزده بره ساندویچ بخره ادم بکشه بخوابه پاشه و ... .
نظر شما محترم هست اما حرف هایی که زدی کاملا غیر منطقی بود امیدوارم به حرفات فکر کنی و با دیده باز تر به مسئله نگاه کنی.

دوست من من هنوز این بازی رو نگرفتم اما مشابهش رو خیلی بازی کردم (HEAVY RAIN)
کلا حرفهای شما رو خوندم و باید بگم منطقی نیست!
چون قرار نیست همه ی بازی ها OPEN WORLD باشن و قرار نیست که همه بازی ها گیم پلی خاصی داشته باشند و قرار نیست کسی که از چیزی خوشش نمیاد بره واسش پول بده و بعد بزنه تو ذوق کسایی که اون چیز رو دوست دارن!
شما این بازی رو ول کن بازی THE WALKING DEAD روتصور کن که هیچ گونه گیم پلی درگیر کننده و یا حتی گرافیک بسیار خفنی نداشت اما این بازی پر فروش ترین بازی سال شد!
این اینو میرسونه که بازیباز فقط دنبال این نیست که یه اسلحه بگیره دستش و هی فرت فرت ادم بکشه یا بره تویه یه شهر و به صورت نسبتا ازاد ماشین بدزده بره ساندویچ بخره ادم بکشه بخوابه پاشه و ... .
نظر شما محترم هست اما حرف هایی که زدی کاملا غیر منطقی بود امیدوارم به حرفات فکر کنی و با دیده باز تر به مسئله نگاه کنی.

بابا منم همین رو میگم این بازی احساسات شما رو درگیر میکنه مخصوصا اگر Hevy rain بازی کرده باشی انقدر کشش داره بارها بازی میکنی کسی که از

اون سبک خوشش میاد این بازی رو ستایش میکنه که دیوید کیج اکشن رو هم خیلی زیاد تر کرده و حتما به زور مقامات شرکت وادار شده قبول کنه که ایدن

هی بیاد و الن رو خوب کنه به این نکته های فنی بین تیم سازنده هم دقیت کنید.....:d

الان تو مغازه ام !! داشتم Beyond بازی میکردم که یه مرد تقریبا 35 ساله اومد مغازه !
گفتش که یه PS One داره ، میخرم یا نه ؟! منم گفتم نه لازمم نیس چون من همش PS3 دارم !
بعد گفت کو نشون بده ببینم چه شکلیه ، منم نشون دادم ، گفتش برو تو بازیش ببینم چه جوریاس :|
منم گفتم خب تو بازیم دیگه ، طرف باورش نمیشد !! فک میکرد فیلمه :d ، تا دسته رو تو دستم دید باورش شد !! =))

- - -ویرایش - - -

بنظرم دیوید کیج باید بره به سمت بازیای Horror ، با توجه به گرافیک و محیط هایی که طراحی میکنه ، با یه داستان خوب مثل سایلنت هیل میتونه تو این سبک موفق بشه !! b-)
باید یاد بگیره که گیم فقط گرافیک نیست ! :|

داشتم دنبال یه چیزی توی Amazon میگشتم که یه چیز جالبی دیدم ! :دی Heavy Rain (بازی سال 2010) توی بخش بازی های PS3 اومده توی رتبه 6 !! :دی
در کل بعیده Beyond فروش خیلی خوبی بکنه ، احتمالاً یه سری از طرفدارهای HR بازی رو میخرن ولی یه سری دیگه هم به خاطر امتیازهای پایینش منصرف میشن. اونایی که HR رو بازی نکردن هم وقتی همچین میانگینی رو می بینن ، پیش خودشون میگن چه کاریه 60 دلار بدیم بازی بدون مولتی پلیر با این امتیازها بگیریم ! ولی همین حضور HR توی رتبه 6 نشون میده که احتمالاً اونایی که تازه توسط Beyond با سبک کیج آشنا شدن و باهاش حال کردن ، بدشون نیومده که بازی قبلی کیج رو هم امتحان کنن و ببینن HR چطور بوده.

داشتم دنبال یه چیزی توی Amazon میگشتم که یه چیز جالبی دیدم ! :دی Heavy Rain (بازی سال 2010) توی بخش بازی های PS3 اومده توی رتبه 6 !! :دی
در کل بعیده Beyond فروش خیلی خوبی بکنه ، احتمالاً یه سری از طرفدارهای HR بازی رو میخرن ولی یه سری دیگه هم به خاطر امتیازهای پایینش منصرف میشن. اونایی که HR رو بازی نکردن هم وقتی همچین میانگینی رو می بینن ، پیش خودشون میگن چه کاریه 60 دلار بدیم بازی بدون مولتی پلیر با این امتیازها بگیریم ! ولی همین حضور HR توی رتبه 6 نشون میده که احتمالاً اونایی که تازه توسط Beyond با سبک کیج آشنا شدن و باهاش حال کردن ، بدشون نیومده که بازی قبلی کیج رو هم امتحان کنن و ببینن HR چطور بوده.

$12! یعنی واقعاً مفته الان براشون:d

امروز جلوتر رفتم بازی رو واقعا شاهکاره هر چی جلوتر میری قشنگ تر میشه فقط یه موو کم داره اول بازی یکم حال نکردم با بازی ولی الان کاملا حرفی که دیروز گفتم به heavy نمیرسه رو پس میگیرم وحتی میتونم بگم بهترم هست

سلام دوستان.من هم بازی رو نموم کردم.واقعا باید بگم شاهکاره مخصوصا اخرای بازی که خیلی هیجانی میشه.
به نظرم همه چیزش عالی بود به جز روایت داستان.ای کاش ای کاش و باز هم ای کاش روایت داستان از کودکی جودی شروع میشد و یواش یواش جلو میرفت.اینطوری یه کم به هم ریخته هست هر ماموریت توی قسمتی از زندگی جودی رخ میده.
مثلا اون جا که ماموریت homeless رو میرفتیم میدونستیم قرار نیست هیچ اتفاقی برای جودی بیوفته چون زمان اینده اش رو یکم بازی کرده بودیم . یا مثلا ماموریت های CIA معلوم بود قرار نیست توی ماموریت اتافی براش بیوفته.این موضوع یکم رو من تاثیر بد داشت.
این عکس از اخر بازی خیلی تاثیر جالبی رو من داشت اصلا یه حس غیر قابل وصف در مورد بازی بهت دست میده.که احساس میکنی توی بازی داری زندگی میکنی.
اگه دوستان تموم نکردن نبیبن عکسو.
http://hoseinati.persiangig.com/IMAG0301.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or