Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
24 دیقه گیم پلی رو دیدم ؛ هر چی درد و بلای این بازیه بخوره تو سر Heavy Rain :دی ! همین یه تریلر از کل هوی رین بهتر بود ...
فقط اون قابلیتی که مسخ می کرد دشمنا رو ، خیلی گسترده و بلند پروازانه بنظر می رسید ... ! اون همه آدم تو ترلر بودن همشون ینی براشون یه سری کار بصورت پیش فرض قرار داده شده ؟:-/ جل الخالق :دی !
گرافیک و اتمسفر و اینا هم حرفی زده نشه بهتره :دی کف و خون قاطی کردیم :دی !

24 دیقه گیم پلی رو دیدم ؛ هر چی درد و بلای این بازیه بخوره تو سر Heavy Rain :biggrin1: ! همین یه تریلر از کل هوی رین بهتر بود ...

مردک مواظب حرف زدنت با Heavy Rain علیه السلام باش :|:d هر چی بود از اون بازیه پیست اسکی دیزین بهتر بود >:d< :d توش فقط اسکی میرفتن :d

پ.ن : خودت میدونی کدوم بازی رو میگم :-s:d

آقا منم 24 دقیقه گیم پلی رو دانلود کردم ولی هی میزدم جلو که همش رو نبینم :دی
اصلا واقعا نمیدونم چی بگم. اتمسفر بازی خداست ، خدا... حدس میزنم داستان هم فوق العاده باشه. گرافیک هم که هیچی اصن...

پ.ن : من تا قبل از کنفرانس سونی Heavy Rain و Uncharted و GOW III رو یه چیزی تو مایه های خدا میدونستم. ولی نمایش این و TLOU و GOW : A رو که دیدم الان اونها به نظرم فقط یه بازی خوب میان :| آخه چرا این کارو میکنید با ما؟ :دی فقط دیوید کیج و ناتی گاد و سانتا مونیکا هستن که میتونن رو دست IP های خودشون بلند شن.
مردک مواظب حرف زدنت با Heavy Rain علیه السلام باش
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
هر چی بود از اون بازیه پیست اسکی دیزین بهتر بود
yahoo_6.gif
yahoo_4.gif
توش فقط اسکی میرفتن
yahoo_4.gif

پ.ن : خودت میدونی کدوم بازی رو میگم
yahoo_17.gif
yahoo_4.gif
Skiing Simulation بود لامصب :| :دی

منم این ویدیو 24 دقیقه ای رو دیدم... قسمت مبارزه روی قطارش باورنکردنی بود....:-o انیمیشن هاشون کاملا واقعی بود... یعنی اون قسمتو به کسی که نمیدونه این بازیه نشون بدم فکر میکنه فیلمه...

کیفیت ویدیویی که برداشته بودم پایین بود و نمیشه درست و حسابی عکس گرفت ولی با این حال یه عکس گرفتم که الز گیم پلی هستش.... خودم که کرک و پرم ریخت وقتی اینو دیدم::d ( قیافه در این حد طبیعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟):
56328509546875287563.jpg

هوی رین اولین بازی بود که روی ps3 پلاتش کردم و هر 18 تا پایانش رو دیدم که یکی از یکی دیگه زیباتر بود. مطمئنم این چندین برابر هوی رین حال میده>:d<
متاسفانه خودم پی اس تری ام رو چند هفته پیش فروختم ولی برای این بازی هم شده و هم the last of us و گاد آف وار جدید باید یکی ردیف کنم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or