Squidward کاربر سایت Jun 10, 2019 #77 تماشاگرا Fakeـی چیزین؟ واکنششون واقعا غیر واقعیه. انگار از پیش تعیین شدهس خیلی عجیبه Reactions: HK0, Metal Gear, Max Blood و 3 کاربر دیگر
rahyarpaul کاربر سایت Jun 10, 2019 #80 ghostwire tokyo new ip Reactions: Metal Gear, IMANOKA and 19Rodar
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Jun 10, 2019 #84 انگلیسی حرف زدنش ... ولی... کاوایی دس! Reactions: Morgoth Bauglir
rahyarpaul کاربر سایت Jun 10, 2019 #87 نامفهوم بود گیم پلی میخواد،تاریخم نداد.احتمالا نسل بعد الدر اانلاین فقط همون دو ردیف جلو ،که ماله کارمنداست دست و سوت میزنن Reactions: MehradCreed and Squidward
نامفهوم بود گیم پلی میخواد،تاریخم نداد.احتمالا نسل بعد الدر اانلاین فقط همون دو ردیف جلو ،که ماله کارمنداست دست و سوت میزنن
K I 1 1 E R ناظم انجمن Jun 10, 2019 #88 طبق معمول بتزدا کارکناش رو گذاشته اون جلو نعره بزنن Reactions: IMANOKA and Morgoth Bauglir
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Jun 10, 2019 #89 به چیزی که منتظرش بودم رسیدم ، بروزرسانیهای دو تا تاپیک باشه برا شب
F FUTURE Endure & Survive کاربر سایت Jun 10, 2019 #90 جالبه گفتن Ghostwire Tokyo بازی اکشن ادونچره و Survival Horror نیست . گفتم که این بشر خودشو تکرار نمیکنه و میره سراغ سبک جدید Reactions: IMANOKA, HK0, Irisviel Ackerman و 7 کاربر دیگر
جالبه گفتن Ghostwire Tokyo بازی اکشن ادونچره و Survival Horror نیست . گفتم که این بشر خودشو تکرار نمیکنه و میره سراغ سبک جدید