نمایشگاه/رویداد Bethesda E3 2018 Press Conference

امتیاز شما به کنفرانس چند خواهد بود

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
لینک های استریم کنفرانس

Twitch | Mixer | YouTube | Twitter | Facebook |
Bethesda.net
sorp_dcsxyvbw4ao_8gr1.jpg

درود . این روز رو یادتون باشه ....
خوب سال جدید , E3 جدید و بالطبع کنفرانس جدید Bethesda :-bd امسال هم قرار Bethesda برای چهارمین سال پیاپی توی E3 کنفرانس برگزار کنه زمان دقیقش به وقت ما میشه دوشنبه 21 خرداد ساعت 06:00 صبح امسال درصد این که عنوان جدید BGS معرفی بشه 50 50 ـه پس خودوتون رو واسه هرچیزی اماده کنید Creating Something Special :">....

9d4y_logo-1.jpg

عنوان جدید
Bethesda Game Studios
گل سر سبد Bethesda Softworks حضورش توی کنفرانس امسال هنوز تایید نشده ولی گمانه زنی و شایعات مختلفی پیرامون بازی جدیدشون ایجاد شده که درصد حضور تیم تاد هاوارد رو توی این E3 واسه نمایش بازی جدیدشون زیاد میکنه اگه شایعات رو در نظر نگیریم از طرفی بتزدا هایپ زیادی رو دور بر کنفرانس امسالش داره ایجاد میکنه که به گفته اقای پیت هاینس قراره برا همه کس و همه نوع سلیقه ای چیزی رو نمایش بدن و همینطور قرار بزرگترین E3 رو از نظر مدت زمان برگزاری رو داشته باشن از یـ طرف دیگه ای هم که BGS بیشتر از همه ی استدیو های بتزدا تا الان استراحت کرده همه اینا باعث میشه که احتمال اینکه بمب مگاتونیشون رو وسط E3 امسال منفجر کنه زیاده بمبی که تا الان Starfield نام گرفته ترد مارکی که زنیمکس مالک بتزدا دائم داره تمدیدش میکنه و احتمال میره که این ترد مارک مربوط به BGS و اسم بازی جدیدشون باشه . بازیی که به گفته تاد هاوراد تو مصاحبه اخیرش سبکش علمی تخیلیه و افراد زیادی (چیزی بالغ بر 300 نفر) دارن روش کار میکنن و طبق شایعات منتشر شده اخیر قراره خیلی بزرگ باشه خیلی و که خوب ظاهرا نمیخوان به این راحتیا قبل E3 معرفیش کنن ! فعلا باید صبر کرد و دید ایا قصد منفجر کردن این بمب رو تو E3 امسال دارن یا موکولش میکنن به E3 بعدی​

Fallout 3 Anniversary Edition/Collection
بتزدا زیاد علاقه ای به Remaster کردن عناوینش نشون نداده تا الان (البته که Skyrim رو همین چند وقت پیش ریمستر کرد) ولی خوب گفتن که زیاد علاقه ای به این کار ندارن با این حال چیزی که ذهن ها رو میتونه سمت چنین ایده ای بکشونه اینه که امسال سالگرد 10 سالگی Fallout 3 محسوب میشه یکی از موفق ترین بازی های بتزدا واسه همین انتظار میره یـ حرکتی سر این عناون واسه ریمستر کردنش یا حتی یـ کالکشن ازش به همراه نسخه ی نیو وگاس واسه کنسولای نسل هشت بزنه​

y6en_logo-2.jpg

DLC داستانی برا The Evil Within 2
Tango Gameworks
پارسال تونسنت با نسخه ی دوم The Evil Within به موفقیت خوبی دست پیدا کنه البته که زیاد نتونست از نظر تجاری بازیش رو به موفقیت برسونه با این حال ظاهرا بتزدا نمیخواد بیخیال این عنوان بشه طبق یـ سری شایعات ظاهرا قراره واسه TEW 2 یـ DLC داستانی منتشر کنه که خوب دور از ذهن نیست چون واسه نسخه ی اول هم همین کار رو کردن باید منتظر بود و دید

87pf_logo-3.jpg

به احتمال زیاد حضور نخواهد داشت
Zenimax Online
توی این چند سال اخیر همیشه نقل مجلس هر ساله بتزدا تو کنفرانس های E3 بوده ولی خوب چیزی که باعث میشه حضورش رو توی کنفرانس امسال تقریبا منتفی بدونیم اینه که بسته گسترش دهنده جدید بازیش به نام Summerset امروز ینی 21 May منتشر میشه و هیچ دلیل برا حضور پیدا کردن در E3 امسال نخواهد داشت مگر اینکه بتزدا به بخواد به رسم هر ساله و به اجبار برا پر کردن زمان کنفرانسش دوباره نمایش داشته باشه که به شخصه احتمالش رو خیلی کم میدونم البته اگه همه چیز طبق برنامه مورد نظرمون پیش بره قطعا نباید حضور پررنگی داشته باشه

8ixs_logo-4.jpg

DLC جدید و به احتمال زیاد Stand Alone برای عنوان Prey (استدیو شهر آستین تگزاس)
Arkane Studios
شامل دوتا استدیو میشه استدیوی واقع در شهر استین ایالت تگزاس پارسال عناون Prey رو منتشر کرد و به موفقیت نسبتا خوبی دست پیدا کرد . میشه گفت DLC داستانی Prey کاملا حتمی ـه چون خودشون چندین بار به صورت مخفی بهش اشاره کردن به تازگی تصویری از لیست اچیومنت بازی منتشر شده که اشاره به این DLC داره که قرار روی کره ماه اتفاق بیوفته یـ گیف هم منتشر کردن با مضمون Resetting Simulation که احتمال Stand Alone بودن این DLC رو زیاد میکنه

عنوان جدید (استدیو شهر لیون فرانسه)
تیم اصلی ارکین در شهر لیون فرانسه واقع شده که سال 2016 عنوان Dishonored 2 منتشر کرد و پارسال هم DLC مستقل Dishonored: Death of the Outsider رو منتشر کردن یک سری شایعات دور و برش ایجاد شده که داره روی عنوانی با کمپین افلان و بخش رقابتی انلاین کار میکنه با این حال طبق چیزی که از این استدیوی سراغ داریم باید حداقل تا E3 سال دیگه صبر کنیم شایدم هم سال بعدش و احتمالش خیلی کمه که در E3 امسال حضور داشته باشه

bir1_logo-5.jpg

به احتمال زیاد حضور نخواهد داشت
MachineGames
اکتبر سال گذشته عناون Wolfenstein II: The New Colossus رو منتشر کرد و بالا فاصله DLC های بازیش رو با فاصله از هم منتشر کرد به خاطر همین حضورش تا حدودی منتفی خواهد بود

cefm_logo-6.jpg
DOOM 2
دو سال از زمانی که id Software عنوان DOOM رو منتشر کرد میگذره . عنوانی که موفقیت های زیادی رو برای بتزدا به ارمغان اورد از فروش گرفته تا نمرات همه و همه بازی رو تبدیل کرد به یکی از موفق ترین بازی های سال 2016 و بهترین شوتر اون سال . به خاطر همین باید 100 درصد منتظر ادامه این عناون باشیم فعلا هیچ شایعه ای دور و بر این عنوان برای حضور در E3 امسال نیست از طرفی هم حضور RAGE 2 در E3 امسال حتمیه که خوب احتمال حضور این عنوان رو در E3 به شدت پایین میاره مگه اینکه بتزدا بخواد دوتا شوتر بزرگ رو همزمان یـ جا نشون بده که دور از ذهنه

طرح امضا :

qsra_save-the-date-for-the-bethesda-e3-2018-showcase.mp4_20180307_002026.gif

iyej_mqdefault.jpg

The Elder Scrolls VI – Official E3 Announcement Teaser

2160

yt1b_mqdefault.jpg

Starfield – Official E3 Announcement Teaser

2160

z5vn_mqdefault.jpg

Fallout 76 – E3 2018 Power Armor Edition Trailer

1080

nky2_mqdefault.jpg

Fallout 76 – Official E3 Trailer

1080

00yt_mqdefault.jpg

Skyrim: Very Special Edition – Official E3 2018 Trailer

1080

1vp_mqdefault.jpg

Prey: Mooncrash – Official E3 Launch Trailer

1080

quwn_mqdefault.jpg

Quake Champions E3 2018 – Play free for a limited time!

1080

3elx_mqdefault.jpg

DOOM Eternal – Official E3 Teaser

1080

udqb_mqdefault.jpg

The Elder Scrolls Online - Official E3 2018 Trailer

1080

xpz8_mqdefault.jpg

The Elder Scrolls: Legends - E3 2018 Official Trailer

1080

vcwd_mqdefault.jpg

RAGE 2 – Official E3 Gameplay Feature

1080

آخرین ویرایش:
خدایی از چیه این کاور خوشتون اومده؟ :D

حالا در مورد خود بازی نمیشه صحبت کرد هیچی هنوز مشخص نیست ولی کاور یک کلام به نظرم فاجعه هست! به شدت خنثی، هیچ پیامی نداره در عین اینکه به شدت زشته...

کاور شاید یه پیام رو می سونه و اونم اینه که احتمالا ستینگ بازی جدی نیست، حداقل اینکه با یه شوتر سنگین جدی طرف نیستیم. اسم اولانچ هم البته همینو میگه...

امیدوارم موفق بشه در مورد کاور من نمی دونم چرا ذهنم همش میره سمت برینک...

اگر فرمول بازی مبتنی بر گیم پلی فان باشه میشه یه چیز خفن از توش در آورد. یه بازی به شدت باحال و لذتبخش و اولانچ ممکنه بتونه از پس کار بر بیاد. هر چند شخصا رو این استودیو بیشتر از گیم پلی ای که بعد یه مدت کوتاه تکراری میشه حساب نمی کنم امیدوارم id و بتزدا کمکشون کنن.

آخرین ویرایش:
یکسری دوستان به درجه ای از خود خفن پنداری رسیدن که از رو لوگوی بازی نسخه بازیو میپیچن!چون لوگوش صورتیه ایشون از 1 درصد بازی تا 100 بازیو میتونه تشخیص بده که خشونت نداره و فلانه!حالا خوبه نسخه 1 با اون همه ادعا و هایپ پر از مشکلات ریز و درشت بود لوگوشم جدی بود تازه مثلا هم اسمای بزرگی پشت پروژه بودن!
امسال اگه B3 هم بخواد عرضه بشه چه رقابتی بیفته بین این دوتا!

شماره اولش هم همچین آش دهن سوزی نبود واقعا. بله گرافیم عظیم و مگا تکسچر و فلان و فلان. ولی بازی توی ارایه یه سیستم گیم پلی حتی معمولی درجا زده بود و شوتینگ محشر بازی قشنگ له شده بود زیر فچ کوئست ها و اینور اونور رفتن های الکی.
داستان خیلی سطحی و شخصیت پردازی مسخره و ریتم به شدت بالا پایین. بازی پتاسنیل وحشتناکی داشت که قشنگ نابودشون کرد.
حداقل میشه روی سرگرم کننده بودن بازی مطمئن بود. آولانچ بلده بازی سرگرم کننده بسازه. هرچند داستان اینا رو باید از همین الان نابود شده دونست.
تا فردا منتظر گیم پلی میمونیم

میتونید یکم باز کنید چرا مدمکس اندرریتد هست؟ والا به نظرم همون نمراتی گرفت که باید میگرفت، من خودمم انچنان بدم نیومد از مدمکس چون یکسری نکات خوبی داشت مثل طوفان شن و اون رعد و برق های غول اسا تا مدیریت کردن منابع حیاتی ولی خب دو اصل بزرگ ویدیو گیم رو نتونست بود دربیاره، یکی طراحی مراحل اصلی که همه فچ کوئست بار کپی/پیست هم بودند و دوم خلاقیت که تو بازی هیچ چیز جدیدی به طور خاص مشاهده نمیشد

اینکه حالا سیستم مبارزاتش کپی/پیست باقی عناوین وارنر بود هم بماند...

درباره باکس ارت نسخه دوم هم تقریبا کپی sunset overdrive هست به نظرم
حس می‌کنم باید 40-30 خط بنویسم ولی فرصت نیست...به صورت تیتر وار می‌گم که چرا فکر می‌کنم به Mad Max باید بیشتر توجه میشد. اینا قرار نیست نظرتو عوض کنه چون خودت بازیو تجربه کردی و تجربت مثل من نبوده ولی حداقل امیدوارم باعث بشه متوجه بشی چرا خیلیا عاشق بازی هستن:

1. در مورد نبودن نوآوری باهات مخالفم چون سیستم Car Combat بازی توی هیچ OW دیگه‌ای با این عظمت و جزئیات پیدا نمیشه...اینکه توی جاده و در حال رانندگی بتونی همه‌ی اجزای اتومبیل دشمن رو جدا کنی و آزادی عمل کافی رو داشته باشی که از هر راهی خوشت میاد، دشمن رو نابود کنی، یکی از بهترین ویژگی‌های بازیه که توی بازی OW دیگه‌ای وجود نداره.
2. سیستم شخصی‌سازی و ارتقای اتومبیل خیلی توی بازی گسترده و مفید هستش و با هر ارتقا اثرش توی گیم‌پلی دیده میشه + همین چیزا با ارتقای قدرت‌ها و اسلحه‌ی شخصیت هم صادقه. بعضی از ارتقاها کلا یه کاری می‌کردن گیم‌پلی و روند بازی عوض بشه...مخصوصا در مورد اتومبیل‌ها
3. در مورد تکراری شدن ماموریت‌ها کاملا موافقم و درست می‌گی...کاش بیشتر روی این بخش کار می‌کردن ولی بستگی به این داره که چقدر غرق دنیای بازی بشی. بزرگترین نکته‌ی مثبت بازی هم همین دنیاش هستش که یه دنیای آخرالزمانیِ واقعی محسوب میشه. اگه واقعا همچین دنیایی رو دوست داشته باشی، تکرار خیلی آزاردهنده نمیشه...من توی این دنیا که به ندرت یه آدمی میشه توش پیدا که عقل توی کله‌اش باشه، انتظار ماموریت‌های متنوع و جنگ‌های پر زرق و برق یا ماموریت‌های بشدت احساسی و حماسی رو ندارم. دنیای بازی منحصربفرده چون همین خالی‌بودن و تکرار جزو هویتش شده. منظورم اینه که جای خالی چیزی رو حس نمی‌کنی چون دنیای بازی واقعا آخرالزمانیِ و همون خالی بودنشه که باعث میشه بازی واقع‌گرایانه‌تر به نظر برسه و داستان بازی هم برات مهمتر جلوه کنه. همین ریسکی که سازنده‌ها کردن و یه رویکردی رو انتخاب کردن که به خاطرِ از بین نبردن هویت آخرالزمانیِ بازی، از اضافه کردنِ آیتم‌های زیاد و متنوع و پویا کردنِ دنیای بازی، چشم‌پوشی کنن و یه جورایی خیلی از چیزا رو قربانی کنن، بشدت تحسین‌برانگیزه... هر از گاهی توی بازی با بدبختی یه نشانه‌ یا نامه‌ای از انسان‌های گذشته و زندگیِ عادی پیدا میشه که وقتی می‌خونیش و دغدغه‌ی انسان‌های اون زمان رو متوجه میشی و با دنیای داغون بازی مقایسه‌اش می‌کنی، خیلی حس عجیبی داره و شخصیت هم یه جمله‌ی خیلی دردناک می‌گه...اصلا تا حالا همچین حال و هوای توی بازیای آخرالزمانی ندیدم.
4. مدیریت منابع حیاتی رو هم خودت گفتی...واقعا بازی بعضی موقع‌ها به یه بازی Survival تبدیل میشد و باید برای زنده موندن تلاش می‌کردی که توی این دور و زمونه‌ای که چالش دیگه خیلی توی بازیا دیده نمیشه و سازنده‌ها همه چیز رو برای گیمر فراهم می‌کنن، خیلی ویژگیِ نایابیه.
5. بهترین کویری که توی بازیا تا حالا دیدم :D انصافا خیلی چشم‌نواز و در عین حال دلگیره. :x

در کل دلیل اصلی که من فکر می‌کنم بازی آندرریته و خیلی‌ها کامل درکش نکردن، همون گزینه‌ی 3 هستش. دنیایی که واقع آخرالزمانیه و ترسی نداره از اینکه گیمر رو توی شرایط سخت قرار بده و با یکنواختی و دلگیر بودنش تحت‌تاثیر قرارش بده...
راستی مبارزات پیاده هم درست گفتی، دیگه بیش از حد از بازیهای WB کپی کرده بود ولی به هر حال اغلب مواقع جواب میداد :D
اینم تونستی مطالعه کن، خیلی بهتر و مفصل‌تر از من نوشته:
Relishing the Vast Post-Apocalypse of the Highly Underrated Mad Max
مثلا می‌خواستم خلاصه بنویسم :| کلا نباید می‌نوشتم چون دلم خواست دوباره برم سراغ بازی :D
به هر حال امیدوارم منظورم رو رسونده باشم <:-P

نسخه نویس خوبی هستی یعنی به نظر من یک بازی مثل Knack راحت میتونی با توضیحات طولانی و گول زننده در حد یک بازی عالی نشون بدی اگه واقعا مدمکس اندریت باشه من میگم MGS V هم اورریت هست میتونم قشنگ مثل خودت بیام ۱۰ خط بنویسم مخاطب فکر کنه عجب یعنی من واقعا MGS V بازی کردم خوندن این نوشته ها عین این میمونه ادم بگه من واقعا Mad Max بازی کردم یا داشتم فکر میکردم به Mad Max
خب دوست عزیز شما هم بیا نظرت رو بنویس...شما بیا اصلا 100 خط بنویس. من نظرم رو به زور به کسی تحمیل نکردم. یکی از دوستان گفت که توضیح بده، منم توضیح دادم که چرا نظرم اینه.
بعدشم اگه قراره الکی ترول کنی و گیر بدی مثل اون کاربر WCW می‌فرستمت به اعماق سیاه‌چاله‌ی بلک لیستم تا دیگه نظرات رو نبینم :D
ولی اون خیلیا عاشق بازی هستن اون خیلیا رو خوشحال میشم نشون بدی هیلیا حتما خودت رو میگی
اون خیلیا رو می‌تونی توی همین تاپیک + تاپیک بازی پیدا کنی...نظر دادن و خیلی رک اینو گفتن.
خیلیا رو می‌تونی توی همون مقاله‌ای که لینکش رو دادم بری ببینی...نویسنده‌ی مطلب + کلی از طرفدارای بازی که زیرش کامنت دادن.
خیلی راحت بیا بگو نمی‌تونم تحمل کنم که یه نفر نظر مخالف من رو داشته باشه و خودتو خلاص کن.

آخرین ویرایش:
یه چند تا نکته قابل ذکره. اول اینکه بیشتر کسایی که تا اینجا در مورد بازی اظهار نظر کردن طرفدار سرسخت بتزدا هستن! قاعدتا همه داریم نظرمونو میگیم و نظر دوستان رو هم می خونیم کاملا دوستانه پس دلیلی نداره کسی بخواد بزنه جاده خاکی.

نکته دیگه اینکه شعور و فهم خیلی بالایی فک کنم نخواد که آدم بتونه تشخیص بده اگه تو یه بازی، تو کاورش از رنگ های شاد استفاده شده پس تمرکز بازی می تونه رو المان های فان باشه! همونطور که یه بازی جدی مثلا دث استرندینگ (بعنوان مثال) با مضمون جدی، ستینگ و حال و هوای تیره ای هم داره! فهمیدن این واقعا خود خفن پندازی میخواد؟

نکته دیگه اینکه بعید می دونم اینجا کسی از خشونت صحبت کرده باشه! بازی می تونه در عین اینکه فان و رنگارنگ باشه خشونت هم داشته باشه! مثالش هم تو کار اولانچ موجوده سری JC! بازی اصلا خودشو جدی نمی گیره و هدفش فقط سرگرم کردنه ولی در عین حال خشونت خودشو داره! این خشونت می تونه تو ریج بخاطر حال و هوایی که داره بیشتر هم باشه اما بحث سر خشونت نیست. (مثال دیگه تو سبک مشابه Rage بوردلندز هست که اونم خشونت خودشو داره!)

بعنوان کلام آخر هیچ جوره نمی تونم با اولانچ بعنوان سازنده اصلی Rage 2 کنار بیام! سبک و کیفیت کار این استودیو به کارهای بتزدا نمی خوره هر چند که تحول لازمه اما می تونست با استودیو دیگه ای این اتفاق بیوفته! چند صحنه قبل بود فک کنم یکی از دوستان استودیو خوبی رو مثال زد سازنده بالت استورم people can fly مثلا... البته بعد از استودیوهای داخلی خود بتزدا که به نظر خودم Arkane گزینه مناسبی بود.

منتظر گیم پلی فردا هستم و امیدوارم هر چی که هست موفق بشه، خصوصا از نظر تجاری که برای بتزدا لازمه و نکته دیگه اینکه بازی از نظر من فوق العاده مورد انتظاره!

نمیدونم شاید انتظارات من از Rage 2 بالاست. فکر میکردم که یه بازی در حد سری بازی های Fallout یا Skyrim. ولی خب بعید میدونم Avalanche توانایی ساخت همچین بازی هایی رو داشته بشه.به نظر من Mad Max بازی افتضاحی نبود. عالی هم نبود. اسم Avalanche آب سردی بود روی هایپ من. امیدوارم فردا گیمپلی بازی نمایش داده بشه و نظرم عوض بشه و با یه شاهکار طرف باشیم.

پ.ن: این بحث و جدل ها سر اینجور مسائل وقت تلف کردنه. سلیقه ها متفاوته. یکی خوشش میاد، یکی بدش میاد. بچه هم که نیستیم. دوستان خواهشا رعایت کنید.

آخرین ویرایش:
همونجور که دوستان تو دفاع از اولانچ میگن مد مکس خیلی خوب بود در حقش ظلم شد و براشون خاطره ی خیلی خاصی بوده و...اینم در نظر بگیرن که نسخه ی اول Rage برای خیلیا از جمله خودم واقعا تو زمان خودش یه چیز خاص و محشر بود ایراد داشت خیلی انتظاراتو برآورده نکرد در حد هایپش نبود و...اما برای خیلیا یه خاطره ی خاصه که نظیرش تو این صنعت وجود نداره اون جو و اتمسفر فوق العاده تیره و آخرالزمانی به معنای واقعی کلمه کنار اون شوتینگ افسانه ای و Draw Distance بیابونا و آسمون بازی و اون نورپردازی محشر و اون انیمیشن بینظیر دشمنا و خیلی چیزای دیگه باعث شده بود ریج یه تجربه ی فوق العاده باشه و با تموم ایراداش برای خیلیا جزو بهترین بازیای نسل قبل بود یادش بخیر زمان اومدن نمراتش چه جوی داشت تاپیک امتیازاتش و چه جنگی بود بازیسنتر زمان خیلی زود میگذره:D
برای همین چیزا حق بدید به ما کسایی ک با این بازی اینهمه خاطره داشتیم و حالا میبینیم انگار تمام اون جو و اتمسفر و دنیای افسرده و تیره و تار نابود شده و رسما داریم فورت نایت با اسم ریج میبینیم ازون بدتر اسم استدیوی اولانچه که واقا برای یه بازی مث ریج خیلی کوچیکه هرجور حساب کنید تمام کاراشون تا الان از حد متوسط فراتر نرفته و تو این روزا که id با ساخت Doom نشون داده بود دوباره تو مسیر درست قرار گرفته حق بدید ناراحت باشیم از انتخاب اولانچ به عنوان سازنده ی دنباله ای که اینهمه مدت منتظرش بودیم و براش انتظار کشیدیم واقعا انگار هیچی غیر از یه اسم از ریج باقی نمونده امیدوارم حداقل بازیه خوب و قابل تحملی از آب دربیاد.

آخرین ویرایش:
همونجور که دوستان تو دفاع از اولانچ میگن مد مکس خیلی خوب بود در حقش ظلم شد و براشون خاطره ی خیلی خاصی بوده و...اینم در نظر بگیرن که نسخه ی اول Rage برای خیلیا از جمله خودم واقعا تو زمان خودش یه چیز خاص و محشر بود ایراد داشت خیلی انتظاراتو برآورده نکرد در حد هایپش نبود و...اما برای خیلیا یه خاطره ی خاصه که نظیرش تو این صنعت وجود نداره اون جو و اتمسفر فوق العاده تیره و آخرالزمانی به معنای واقعی کلمه کنار اون شوتینگ افسانه ای و Drow Distance بیابونا و آسمون بازی و اون نورپردازی محشر و اون انیمیشن بینظیر دشمنا و خیلی چیزای دیگه باعث شده بود ریج یه تجربه ی فوق العاده باشه و با تموم ایراداش برای خیلیا جزو بهترین بازیای نسل قبل بود یادش بخیر زمان اومدن نمراتش چه جوی داشت تاپیک امتیازاتش و چه جنگی بود بازیسنتر زمان خیلی زود میگذره:D
برای همین چیزا حق بدید به ما کسایی ک با این بازی اینهمه خاطره داشتیم و حالا میبینیم انگار تمام اون جو و اتمسفر و دنیای افسرده و تیره و تار نابود شده و رسما داریم فورت نایت با اسم ریج میبینیم ازون بدتر اسم استدیوی اولانچه که واقا برای یه بازی مث ریج خیلی کوچیکه هرجور حساب کنید تمام کاراشون تا الان از حد متوسط فراتر نرفته و تو این روزا که id با ساخت Doom نشون داده بود دوباره تو مسیر درست قرار گرفته حق بدید ناراحت باشیم از انتخاب اولانچ به عنوان سازنده ی دنباله ای که اینهمه مدت منتظرش بودیم و براش انتظار کشیدیم واقعا انگار هیچی غیر از یه اسم از ریج باقی نمونده امیدوارم حداقل بازیه خوب و قابل تحملی از آب دربیاد.
اخ آخ حرف دل منو بقیه رو زدی دوستان اینجا جوری رفتار میکنن که ادم فک میکنه همه نشسته بودن نسخه ی دوم Mad Max معرفی بشه تا نسخه ی دوم RAGE درسته نسخه ی اول اشکالات زیادی داشت ولی خوب امضای منحصر به فرد خودش رو داشت که بهشون اشاره کردی منم مثل شما امیدوارم بودم حالا که id اومده تو مسیر درست امضای خودش رو تو این بازی گسترش بده و یـ چیز بهتر بسازه ولی به کل نا امید شدم در کل بعضیا فک میکنن دوست داریم همش نق بزنیم در صورتی که اصلا اینجور نیست ....

آخرین ویرایش:
ادم فک میکنه همه نشسته بودن نسخه ی دوم Mad Max معرفی بشه تا نسخه ی دوم RAGE
خب این بخاطر اینه که از روی اینکه سازنده بازی سازنده مدمکس هم هست یجورایی نتیجه گرفتین که پس بازی حتما افتضاحه و یا شبیه مدمکسه که خب اصلا معلوم نیست اینطوری باشه ( یکی از دو ایرادی که گرفته میشه یعنی کاور ارت و سازنده)
حرف طرفداران مدمکس این نیست که ریج 2 قراره شبیه مدمکس باشه ( البته من بدم نمیاد که باشه ) حرفشون اینه که مدمکس بازی خوبی بود و استدیو لیاقت و اعتبار اینکه شانس ساختن ریج رو داشته باشه رو داره
حالا ممکنه نتیجه خوب باشه یا بد
باید صبر کرد و دید گیم پلی چطوریه

حالا گیم پلی بازی قراره ساعت چند بیاد؟ کسی اطلاع داره؟
امیدوارم یک درصد هم اگه ممکنه اشتباه کرده باشم، و بازی واقعا RAGE باشه، نه Mad max و borderlands و....
خوده خوده RAGE باشه. هر بازی ای روح خودش و حال و هوای خودشو داره، این رو باید قبول کنن دوستان، من و دوستانی که معترضن RAGE میخوایم، نه فقط یه بازی آخر الزمانی.
حالا به هر حال تنها میتونم یک شانس 1 درصدی به خودم بدم که با نمایش گیم پلی اشتباه کرده باشم، واقعا امیدوارم اشتباه کرده باشم ، چون Rage برای من یه ip فوق العاده ارزشمنده و با نسخه 1 زندگی کردم در واقع.

در رابطه با خود بازی هم، به من یه بیابون و یه شات گان به سبک بازی های Id بدین و همین الان نمره 10 رو از من بگیرین:D
فقط یه شات‌گان ؟! :D

2018-05-15_115912.jpg

الان داشتم دوباره تریلر رو میدیدم که متوجه این لحظه شدم...آیا Dual Wielding تایید شد؟ :D
این سنت حسنه رو باید به همه‌ی شوترها اضافه کنن <:-P:D

امیدوارم شوتینگ رو Id software روش کار کرده باشه:D در این صورت دیگه هیچی از این بازی نمیخوام:دی:x

الان داشتم دوباره تریلر رو میدیدم که متوجه این لحظه شدم...آیا Dual Wielding تایید شد؟ :D
این سنت حسنه رو باید به همه‌ی شوترها اضافه کنن :-P:D

این wingstick تو نسخه اول هم خیلی فاز میداد اینم به بازی اضافه کنن عالی میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or