Bethesda : برای Nintendo بازی نمی سازیم.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
91

شرکت Bethesda Game Studios امروز اعلام کرد که قصد ساخت بازی بر روی کنسول های نینتندو را ندارد و همچنین می خواهد از بازی های آرکیدی برای PSN و XBL دوری کند.

صحبت های Pete Hines در این مورد:
این شرکت قصد ندارد خود را مشغول به ساختن بای های آرکیدی (دانلودی) برای شبکه های XBL و PSN کند. و همچنین قرار نیست ما بازی ای برای نینتندو بسازیم.
Pete Hine در مصاحبه ای که با Eurogamer داشت اعلام کرد:
هیچ علاقه ای به شبکه هایی مانند Xbox Live و PSN ندارم.
وی افزود:
یادم نمی آید آخرین بار کِی برای نینتندو بازی ساختیم ولی آنچه که مسلم است این است که ما هیچ برنامه ای برای ساخت بازی برای نینتندو نداریم.
صحبت های پایانی Hine:
البته ما نمی گوییم که هیچ وقت برای iPhone و یا XBL چیزی نمی سازیم. چرا میسازیم؛ ولی هر وقت "حس" آن باشد و آن "حس" به ما بگوید که داریم کار درستی انجام می دهیم.

منبع:
VG247

آخرین ویرایش:
همه منو می شناسن که فن PS هستم پس نگید فن نینتندوئه، کنسولی برم بخرم فقط واسه بازی ژاپنی و JRPG می خرم;) ولی منطق دارم و نینتندو دایرکت E3 رو دیدم، سیاست نینتندو اینه که زیاد به 3rd Party کاری نداشته باشه تو نمایش اخیرشم تمام تمرکزش رو بازی های خودش بود و فقط اون اواخر یه تیزر کوتاه از بازی های 3rd Party (بتمن، واچ داگز، بازی های دیزنی، بازی های یوبی سافت و...) نشون دادن.
کسیم کنسول نینتندو می خره برای RPG های بتسدا مسلما نمی خره، شبکه می ورسش رو ببینید. یه فن بیس خاص خودش رو داره که ماریو و زلدا و بازی های خود نینتندو رو دوست دارن. همه چیز رو بهم ربط ندید. به نظر من که نینتندو تو E3 خوب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or