Bethesda : برای Nintendo بازی نمی سازیم.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
91

شرکت Bethesda Game Studios امروز اعلام کرد که قصد ساخت بازی بر روی کنسول های نینتندو را ندارد و همچنین می خواهد از بازی های آرکیدی برای PSN و XBL دوری کند.

صحبت های Pete Hines در این مورد:
این شرکت قصد ندارد خود را مشغول به ساختن بای های آرکیدی (دانلودی) برای شبکه های XBL و PSN کند. و همچنین قرار نیست ما بازی ای برای نینتندو بسازیم.
Pete Hine در مصاحبه ای که با Eurogamer داشت اعلام کرد:
هیچ علاقه ای به شبکه هایی مانند Xbox Live و PSN ندارم.
وی افزود:
یادم نمی آید آخرین بار کِی برای نینتندو بازی ساختیم ولی آنچه که مسلم است این است که ما هیچ برنامه ای برای ساخت بازی برای نینتندو نداریم.
صحبت های پایانی Hine:
البته ما نمی گوییم که هیچ وقت برای iPhone و یا XBL چیزی نمی سازیم. چرا میسازیم؛ ولی هر وقت "حس" آن باشد و آن "حس" به ما بگوید که داریم کار درستی انجام می دهیم.

منبع:
VG247

آخرین ویرایش:
Bethesda کی برای کنسول‌های نینتندو بازی ساخته که دفعه اولش باشه؟ یک چیزهایی بگید بدونیم اطلاعات دارید الان سهام دارند نینتندو در ایران ابراز نگرانی می‌کنند
واقعا هم این جوری بوده
biggrin1.gif

من نمیدونم چه شکلی Wii صد میلیون فروخته
biggrin1.gif
من منظورم کمپانی این آقائه.:d
فروش بالای 10 میلیونی بازی‌های Nintendo باعث فروش کنسول هم میشه منظورم Wii بود.

آخرین ویرایش:
کی برای کنسول‌های نینتندو بازی ساخته که دفعه اولش باشه. یک چیزهایی بگید بدونیم اطلاعات دارید الان سهام دارند نینتندو در ایران ابراز نگرانی می‌کنند
واقعا هم این جوری بوده :دی
من نمیدونم چه شکلی Wii صد میلیون فروخته :دی

انصافا نینتندو cool ترین و آروـم ترین فن ها رو داره :d
فکر کنین تیتر خبر این بود - بتسدا : برای سونی یا ایکس باکس بازی نمیسازیم
there will be blood میشد :d

اگه منظورش bethesda game studios هست که اون کلا حس بازی ساختن نداره برا چیزی :دی ،
هر پنج سال یدونه میسازه Goty میگیره یه 5 سال دیگه می‌خوابه :دی

بهتر و بهینه اجرا شدن بازی های بتزدا برروی هریک از کنسول های نسل بعد برای من مشخصه انتخاب هست
اسکایریم اگه برای این کنسول پورت درست و حسابی بشه دهن خیلی ها رو از لحاظ قدرت سخت افزاری میبنده

اگه منظورش bethesda game studios هست که اون کلا حس بازی ساختن نداره برا چیزی :biggrin1: ،
هر پنج سال یدونه میسازه Goty میگیره یه 5 سال دیگه می‌خوابه :biggrin1:

کلاً اون بالا بالا ها میچرخه حوصله نداره یه نظر هم به این بدبخت بیچاره ها بندازه

یکی فن های نینتندو هستن که مثل بچه آدم میشینن بازیشون رو میکنند و فن بازی راه نمیندازند یکی هم فن های blackberry مثل آدم از موبایل استفاده میکنند و دهنشون بستست

سَکبوی, مهدی مَستِر میلر, اورتگلی. زیاد داریم:دی

منم اضاف كن

- - -ویرایش - - -

واقعا هم این جوری بوده :دی
من نمیدونم چه شکلی Wii صد میلیون فروخته :دی
اينو فقط زماني ميفهمي كه يه ويموت بگيري دست يه دوساعت بشيني بازي كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or