BEST RACING IN XBOX360

BEST RACING ON XBOX360

• TEST DRIVE

رای‌ها: 0 0.0%
  • PGR4

رای‌ها: 9 9.3%
  • MIDNIGHT CLUB LA

رای‌ها: 8 8.2%
  • FORZA MOTORSPOR2

رای‌ها: 13 13.4%
  • GRID

رای‌ها: 26 26.8%
  • BOURNOUT PARADISE

رای‌ها: 31 32.0%
  • NEDD FOR SPEED MOST WANTED

رای‌ها: 8 8.2%
  • NEED FOR SPEED CARBON

رای‌ها: 2 2.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    97
نتیجه ی نظرسنجی به شدت من رو تحت تاثیر قرار داده!:laughing:
Burnout Paradise و بهترین بازی Racing؟شوخی میکنید.
این نشون میده طرفدارهای سبک هیجانی اونم ار نوع فوق تخیلی بیشتره.یه نگاه به فورزا بندازین متوجه میشین.حتی grid که تلفیقی از هیجان و واقع گرایی هست اسیرپارادایسی شده که تخیل در این بازی موج میزنه.
یا حق

اتفاقا منم خوشم میاد ولی برای بالا بردن روحیه نه اینکه بشینم با جدیت یه بازی رو دنبال کنم.paradise خیلی تخیلیه تا حدی که به بچه بازی نزدیک میشه.ولی grid یا forza بازیهای با کلاسی هستند و جدیت رمز ماندگاریه این بازیهاست.
یا حق

به سلیقه بستگی داره.بازیه مفرحی بود ولی این وجه تفریحش انقدر بالاست که به سمت دیوونه بازی میره:biggrin1:دیگه انقدر تخیلی میشه که ادم چندشش میشه:sick:ولی بازم بازیه جالبیه.
به نظر من اگه بخوایم کلی بگیم اول grid بعد forza بعدشم test drive و کربن..البته هیچ کدومشون از لحاظ کلاس کار به پای forza نمیرسن.
یا حق

این نشون میده طرفدارهای سبک هیجانی اونم ار نوع فوق تخیلی بیشتره.یه نگاه به فورزا بندازین متوجه میشین.حتی grid که تلفیقی از هیجان و واقع گرایی هست اسیرپارادایسی شده که تخیل در این بازی موج میزنه.
یا حق

واقعا اگر یکی Paradise رو بازی نکرده باشه با این پست های شما فکر میکنه که ماشین ها توی فضا هستن :biggrin1: دیگه این بازی اون قدر هم تخیلی نبود آدم یه بار تصادف هاش رو میدید معتاد بازی میشد ! Forza و grid هم بازی های خوبی بودند مخصوصا فورزا ولی اکثریا دنبال هیجان هستند ... تنها بازی که آخر هیجان بود ( توی ریسینگ ) Burnout Paradise بود ولی برای کسانی که بیشتر شبیه سازی رانندگی رو دوست دارند Forza بهترین گزینه هست

من grid رو اتخواب کردم چون گرافبک و دست فرمون و ماشین هاش از نطر من بهتر هستش کلا بیشتر به واقعیت نزدیک است:smile:
با شما موافق هستم چون بازی فوق العاده واقعی بود بعضی موقع ها میرفتم تو جو بازی فک میکردم خودم دارم رانندگی میکنم . :)

واقعا اگر یکی Paradise رو بازی نکرده باشه با این پست های شما فکر میکنه که ماشین ها توی فضا هستن :biggrin1: دیگه این بازی اون قدر هم تخیلی نبود آدم یه بار تصادف هاش رو میدید معتاد بازی میشد ! Forza و grid هم بازی های خوبی بودند مخصوصا فورزا ولی اکثریا دنبال هیجان هستند ... تنها بازی که آخر هیجان بود ( توی ریسینگ ) Burnout Paradise بود ولی برای کسانی که بیشتر شبیه سازی رانندگی رو دوست دارند Forza بهترین گزینه هست
خوب تو فضا هستن دیگه:biggrin1:وقتی وسط 4راه 2نباله اینی که با ماشینها تصادف کنی و انقدر تصادف میکنی که ماشین 10متر میره هوا یا اینکه با سرعت نور یه پرش به ارتفاع n متر ایجاد میشه به نظر شما فضایی نیست؟
یا حق

چه عجب یکی گفت pgr 4 . خوشبخت هستم .:cheesygri
من كلا Racing بازي نميكنم ولي pgr4 فوق العاده بود تنوعش خيلي زياد بود مخصوصا كه موتور اضافه كرده بودن خلاصه من هنوزم ازش خسته نشدم همه چيش عالي بود 6 ماه فقط pgr بازي ميكردم ...

من فکر کنم بیشتر بچه ها midnight club رو بازی نکردن ;)
به نظر من که خارق العادس :eek: من پارادایس رو هم بازی کردم و تموم
هم کردم خیلی هم حال کردم ولی MC محشره حرف نداره !
هیجان ! واقعیت ! گرافیک ! گیم پلی ! کنترل !جذابیت!تیونینگ حرفه ای! همه چیز در حد اعلا
من هر چی جلو تر میرم خفن تر میشه !! اولاش پول نداشتم ماشین بگیرم سخت
بود اما الان ماشالا پولدارمو حال میکنم
من به شدت توصیه میکنم این بازی رو تهیه کنید :love:

این نشون میده طرفدارهای سبک هیجانی اونم ار نوع فوق تخیلی بیشتره
منم تا زمانی که Burnout رو بازی نکرده بودم فکر میکردم Burnout یک بازی Racing محسوب میشه اما وقتی خودم نشتم و یکی دو ساعت بازی کردم به این نتیجه رسیدم که Burnout بیشتر شبیه یک بازی اکشنه که کاراکترهاش به جای سرباز و کماندو و... ماشین اند.
در ضمن این رو هم بگم که وقتی ما از یه بازی خوشمون نمیاد یا نمیتونیم با اون بازی رابطه برقرار کنیم( مشکلی که خیلی ها با Forza دارن ، چون Forza یه بازی Simulation Racing ه و اینجور بازیا خشک اند و هر کسی نمیتونه بره سراغشون) دلیل نمیشه که بگیم اون بازی خوب یا بهترین نیست.
منم نمیتونم Forza رو زیاد تحمل کنم اما مسلما وقتی یکی ازم بپرسه Burnout Paradise بهتره یا Forza میگم Forza.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or