BEST RACING IN XBOX360

BEST RACING ON XBOX360

• TEST DRIVE

رای‌ها: 0 0.0%
  • PGR4

رای‌ها: 9 9.3%
  • MIDNIGHT CLUB LA

رای‌ها: 8 8.2%
  • FORZA MOTORSPOR2

رای‌ها: 13 13.4%
  • GRID

رای‌ها: 26 26.8%
  • BOURNOUT PARADISE

رای‌ها: 31 32.0%
  • NEDD FOR SPEED MOST WANTED

رای‌ها: 8 8.2%
  • NEED FOR SPEED CARBON

رای‌ها: 2 2.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    97
سلام
من از این بازیهایی که گذاشتید اینهارو تا اخر رفتم و هرچی اچیومنت افلاین داشته هم گرفتم (در واقع بازی خوردم به ترتیب( از نظر من) میزارم البته اونایی که بازی کردم) معیارمم درجه اول گیم پلی رو به واقعیت و بعد(درجه دوم) گرافیک
forza2
dirt
grid
MIDNIGHT CLUB LA
TEST DRIVE
BOURNOUT PARADISE
NEDD FOR SPEED MOST WANTED
البته سه تا اخری که اصلا نمیشه گفت شبیه سازی واقعیه البته بازم testdrive از اون دوتا دیگه بهتر بود از بین ایناییکه بازی کردم بازی که واقعا به هم حال داد و هم گرافیکش قابل قبول بود هم گیم پلیش جوری بود که بازیش باسم خسته کننده نشد و از گرفتن اچیومنتاش لذت بردم dirt بود
اما از نظر شبیه سازی رانندگی forza2 تک بود گرچه اخراش خیلی اذیتم کرد و خسته کننده شده بود

Forza2 از وسطش به بعد همه ریساش حداقل نیم ساعت طول می کشه خیلی خسته کننده میشه ولی از نظر گیم پلی واقعا عالیه . البته گرید هم خیلی حال میده وقتی از تو ماشین رانندگی می کنی !

نميدونم چرا فقط 8 نفر (با خودم) به FORZA 2 راي دادن !
من تا حالا بهترين بازي سبك Racing كه بازي كردم اين بازي بوده . البته Grid , PGR4, MW هم جزء بهترين ها هستند ولي هيچ كدومشون به FORZA 2 نميرسه . تعداد ماشين هاش . Tuning حرفه اي ، تعداد Map ها و... همه عالي بودند . من هنوز هم اين بازي رو بازي ميكنم . تقريبا تمام ماشين هام LEVEL 5 هستن !!!
بي صبرانه منتظر FORZA 3 هستم .

نميدونم چرا فقط 8 نفر (با خودم) به FORZA 2 راي دادن !
من تا حالا بهترين بازي سبك Racing كه بازي كردم اين بازي بوده . البته Grid , PGR4, MW هم جزء بهترين ها هستند ولي هيچ كدومشون به FORZA 2 نميرسه . تعداد ماشين هاش . Tuning حرفه اي ، تعداد Map ها و... همه عالي بودند . من هنوز هم اين بازي رو بازي ميكنم . تقريبا تمام ماشين هام LEVEL 5 هستن !!!
بي صبرانه منتظر FORZA 3 هستم .
خداییش بازیه توپی بود مخصوصا وقتی bmw میخریدی انگار واقعا bmw زیره پاته.هم فرز بود هم فرمونش ماه.ولی حیف که اخراش خسته کننده بود.یه بدیه دیگشم این بود که موزیک نداشت تا جو بده.
یا حق

چرا همه به BOURNOUT PARADISE رای دادن جدا خوب بود ؟:confused:

خوب بود ؟ شاهکار بود
واقعا تو یکی از تاپیکها یکی از بچه ها خیلی قشنگ گفت این بازی ادمو به وجد میاره با اون اهنگا و تصادفاتش و موقع تصادف حس جنون به ادم میده
تنها اشکال این بازی به نظرم بی رنگ و روح بودن محیطها بود که هرکس burn out revenge رو روی 360 با اون محیطها و گرافیک زیبا بازیکرده اینو قبول داره
من Burnout :revenge نسخه ی 360 روبه دوستان توصیه میکنم حتی اگه نسخه ps2 رو بازی کردید
یکی از امتیازهای 360 نسبت به ps3 تو بازیهای ریسینگ Burn ou : Revenge بوده و هست من هردوتا برن ات ریونج رو روی ps2 و 360 بازی کردم ولی نسخه ی 360 یه حس و حال دیگه داشت

چرا همه به BOURNOUT PARADISE رای دادن جدا خوب بود ؟:confused:
به سلیقه بستگی داره.بازیه مفرحی بود ولی این وجه تفریحش انقدر بالاست که به سمت دیوونه بازی میره:biggrin1:دیگه انقدر تخیلی میشه که ادم چندشش میشه:sick:ولی بازم بازیه جالبیه.
به نظر من اگه بخوایم کلی بگیم اول grid بعد forza بعدشم test drive و کربن..البته هیچ کدومشون از لحاظ کلاس کار به پای forza نمیرسن.
یا حق

به نظرمنForza MS2فقط به درد حرفه ای ها می خوره و اونایی که حرفه ای باشن حرف منو
می فهمن و مبتدی ها نباید درباره ی بازی نظری بدن:cool: وGRIDبه نظرمن بیشتراز یه شوخی
مسخره چیزی نبود:laughing:

به سلیقه بستگی داره.بازیه مفرحی بود ولی این وجه تفریحش انقدر بالاست که به سمت دیوونه بازی میره:biggrin1:دیگه انقدر تخیلی میشه که ادم چندشش میشه:sick:ولی بازم بازیه جالبیه.
به نظر من اگه بخوایم کلی بگیم اول grid بعد forza بعدشم test drive و کربن..البته هیچ کدومشون از لحاظ کلاس کار به پای forza نمیرسن.
یا حق
این نظر شماست و برای من هم محترم ولی من اصلا test dive رو قبول ندارم زیر 0 .

به نظرمنForza MS2فقط به درد حرفه ای ها می خوره و اونایی که حرفه ای باشن حرف منو
می فهمن و مبتدی ها نباید درباره ی بازی نظری بدن:cool: وGRIDبه نظرمن بیشتراز یه شوخی
مسخره چیزی نبود:laughing:
ربطی به حرفه ای بودن نداره.مهم سلیقه هست.یه نفر با بازیهایی که سروکله زدن باهاشون راحته حال میکنه یه نفر برعکس.
لطفا در مورد بهترین بازیه ریسینگ(grid) اینطور صحبت نکنید.تلفیق سبک سیمولیشن و ارکید در این بازی بینظیر بود.هم هیجان داشت هم گرافیک هم کلاس.
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or