Below انحصاری زمانی خواهد بود

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
Below_%28video_game%29_poster.jpg

عنوان تحسین برانگیز Below که توسط استودیوی مستقل Capybara Games در حال ساخت می باشد، قرار است ابتدا به صورت انحصاری زمانی برای Xbox One عرضه شود.

Capybara در وبسایت رسمی خود در این باره نوشته است: "مثل بسیاری از بازی هایی که بر روی استیج E3 به نمایش درآمدند، Below نیز در ابتدا بر روی Xbox One عرضه می شود. و سپس بعد از یه مدتی، ما می توانیم بازی را بر روی [پلتفرم] دیگه عرضه کنیم. روال کار همیشه همینطوری بوده."

[Source]

آخرین ویرایش:
والا یه بازی دو بعدی و مسخره مثل این ارزش انحصاری داره آخه؟!

واسه بالا بردن تعداد انحصاری کنسول حداقل استفاده این بازی های به قول شما 2 بعدی هست.
if you Know what I mean!

در ضمن خیلی بازی خوبی هست. از نمایشش در E3 خوشمان آمد.زودتر بیاد با PS4 بزنیم به رگ:d

یکی از آرزوهای من در نسل بعد اینه که کلهم همه بازی های مستقل PS4 , X1 برای PC هم بیاد ! :دی عاشق این جور بازی ها هستم و اکثر وقتایی که بازی میکنم ، صرف این چیزا میشه به جای بازی های عظیم چند میلیون دلاری.
به همه اونایی هم که فکر میکنن پیر شدن و دیگه حس و حال بازی کردن ندارن ، این جور بازی های جمع و جور رو توصیه میکنم !

یکی از آرزوهای من در نسل بعد اینه که کلهم همه بازی های مستقل PS4 , X1 برای PC هم بیاد ! :دی عاشق این جور بازی ها هستم و اکثر وقتایی که بازی میکنم ، صرف این چیزا میشه به جای بازی های عظیم چند میلیون دلاری.
به همه اونایی هم که فکر میکنن پیر شدن و دیگه حس و حال بازی کردن ندارن ، این جور بازی های جمع و جور رو توصیه میکنم !

خوب این که مشکلی نیست شما ی ps4بخر بشین عناوین نابی مثل Infamous Second Sonبرو شک نکن بیشتر حال می ده :bighug: من ضمانت می کنم

پیر ؟! مرد حسابی من دو ساله بیشتر درگیر بازیای این مدلیم و به طرز عجیبی چند برابر بیشتر از بازیای بزرگ باهاشون حال میکنم ، برای مثال الان گرید 2 نصف و نیمه مونده ، مورتال رو هنوز 1 ساعت هم بازی نکردم ولی Gunpoint که صبح گرفتمش رو تقریبا 3-2 ساعت بازی کردم ...

خوب این که مشکلی نیست شما ی ps4بخر بشین عناوین نابی مثل Infamous Second Sonبرو شک نکن بیشتر حال می ده :bighug: من ضمانت می کنم
ضمانت چیه ؟! :دی همین الآن کلی بازی بازی از 2012 و 2013 رو دستم مونده که نصفشون رو تا وسطش هم نرفتم ! :دی به جاش مثلاً توی این یکی دو روز Braid رو برای بار دوم بازی کردم و به شدت باهاش حال کردم. یا بی صبرانه منتظر دانلود شدن Guacamelee هستم !
نمیگم این بازی ها از بازی های پرخرج بهتر هستن ، ولی به شخصه در حال حاضر با اینا بیشتر حال میکنم و برام دلنشین تر هستن تا 90% بازی های بزرگ تکراری.

پیر ؟! مرد حسابی من دو ساله بیشتر درگیر بازیای این مدلیم و به طرز عجیبی چند برابر بیشتر از بازیای بزرگ باهاشون حال میکنم ، برای مثال الان گرید 2 نصف و نیمه مونده ، مورتال رو هنوز 1 ساعت هم بازی نکردم ولی Gunpoint که صبح گرفتمش رو تقریبا 3-2 ساعت بازی کردم ...
منظورم از پیر یعنی اونایی که مثل خودم میگن دیگه حال و حوصله بازی کردن مثل قدیم رو نداریم و از بازی ها زده شدیم و ... ! :دی این جور بازی ها دقیقاً به درد همین گروه میخوره و آدم کافیه یه کم توی دنیای بازی های مستقل غرق بشه تا دیگه نتونه بیاد بیرون ! :دی

منظورم از پیر یعنی اونایی که مثل خودم میگن دیگه حال و حوصله بازی کردن مثل قدیم رو نداریم و از بازی ها زده شدیم و ... ! :دی این جور بازی ها دقیقاً به درد همین گروه میخوره و آدم کافیه یه کم توی دنیای بازی های مستقل غرق بشه تا دیگه نتونه بیاد بیرون ! :دی

منظورتو فهمیده بودم :d

چند وقتیه دلم لک زده برای سگا و میکرو :d نمیدونم چون بچه بودم بازیا اونقدر لذت میداد یا نه واقعا خوده بازی یه چیزی بوده ، اینجور بازیا در عین سادگی واقعا به آدم لذت میده بر خلاف بازیای بزرگ که تقریبا پیدا کردن بازیی که لذت واقعی رو داشته باشه و بشه چند بار تکرارش کرد و دوباره هم لذت بار اول رو داشته باشه سخت شده ...

و اینکه اکثرا حجمشون کمه آدم پیر نمیشه سره دانلودشون :d

کلا مایکرو هرچی بازی انحصاری برای X1 نشون داده که خودش نساخته یا دستی در ساختش نداره انحصاری زمانی هست. همشون بعد از چند ماه برای پلتفرم ها دیگه هم میان.

آریا برای من هم این احساس حدود یک سال طول کشید اما برگشتم به راه راست یکی از دوستام هم اینجوری شده البته برای اون 2 سال طول کشید نگران نباش این دوره میگزره این دوران پیر پنداری بهش میگن .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or