Below انحصاری زمانی خواهد بود

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
Below_%28video_game%29_poster.jpg

عنوان تحسین برانگیز Below که توسط استودیوی مستقل Capybara Games در حال ساخت می باشد، قرار است ابتدا به صورت انحصاری زمانی برای Xbox One عرضه شود.

Capybara در وبسایت رسمی خود در این باره نوشته است: "مثل بسیاری از بازی هایی که بر روی استیج E3 به نمایش درآمدند، Below نیز در ابتدا بر روی Xbox One عرضه می شود. و سپس بعد از یه مدتی، ما می توانیم بازی را بر روی [پلتفرم] دیگه عرضه کنیم. روال کار همیشه همینطوری بوده."

[Source]

آخرین ویرایش:
دوستان جواب قسمت اصلی رو دادن ولی کسی این رو نگفت:

QD رو هم بدید بیاد بی زحمت:دی
ولی جدا تنها بازی که باعث بشه به X1 امید داشت همین QD و FM5 هستن! Halo هم احتمالا خوبه ولی چیزی ازش معلوم نیست فعلا!
منظورش بازی های indie هست که تو E3 نمایش داده شدن نه فقط کنفرانس مایکروسافت. سونی هم چند تا بازی indie رو استیج نشون داد که احتمالا اونام انحصار زمانی یا مولتی باشن

مهم اینه که انحصاری نیستند . اکثرا این iP های نام برده به دلایل های مختلف رو یک کنسول منتشر شدند و هیچوقت Only On نبودند .
خب اینجوری حساب کنیم Mass Effect هم واسه PC عرضه شده بود و انحصاری مایکروسافت نبود، چون اولش اسم ME رو آوردی گفتم :دی
راجع به خبر هم به نظرم خیلی از بازی های مستقل وضعیتشون همین جوری میشه، به جز اونایی که سونی یا مایکروسافت خودشون بخشی از هزینه ساخت بازی رو متقبل بشن.

مهم لانچ اون بازی هست که انحصاری کدوم کنسول باشه بعد یک مدت که بازی از آب و تاب افتاد و 5 میلیون نفر بازیش کردن روی یک کنسول دیگه بیاد ارزش نداره..

مهم اینه که انحصاری نیستند . اکثرا این iP های نام برده به دلایل های مختلف رو یک کنسول منتشر شدند و هیچوقت Only On نبودند .

در کل همون طور که گفتم تنها سری که از انحصاری بودن در اومد فقط و فقط Tekken بود و بس.
اونم که دوباره انحصاری شد

- - -ویرایش - - -

خب اینجوری حساب کنیم Mass Effect هم واسه PC عرضه شده بود و انحصاری مایکروسافت نبود، چون اولش اسم ME رو آوردی گفتم :دی
راجع به خبر هم به نظرم خیلی از بازی های مستقل وضعیتشون همین جوری میشه، به جز اونایی که سونی یا مایکروسافت خودشون بخشی از هزینه ساخت بازی رو متقبل بشن.
شایدم منظورش Dead rising بوده؟!

مهم لانچ اون بازی هست که انحصاری کدوم کنسول باشه بعد یک مدت که بازی از آب و تاب افتاد و 5 میلیون نفر بازیش کردن روی یک کنسول دیگه بیاد ارزش نداره..
الان کسی که X360 داره و تا حالا Uncharted یا TLOU بازی نکرده صد در صد حاضره بعد از 6 سال هم این دو تا برای X360 منتشر بشه و بازیش کنن!
خودم به خاطر TLOU دارم کنسولم رو می‌فروشم PS3 بگیرم!!!

شایدم منظورش Dead rising بوده؟!
Dead Rising 3 که مایکروسافت یه بخشی از هزینه های تولیدش رو داده و اگه قرار باشه مولتی بشه بعیده به این زودی ها اتفاق بیفته :دی ولی مثلا Titanfall نهایتا 1 سال انحصاری مایکروسافت بمونه، یعنی اصلا خبرش اومده بود که فقط 1 سال انحصاری هست :دی

فاینال فانتزی 7 برای کامپیوتر اومده . 8 و 9 هم در راستای کاری HD شدن قرار دارن برای انتشار رو همین کنسول های این نسل . از همین موج HD شدن میتونم به FF X اشاره ای کنم .

دویل می کرای رو بنده همون 1 و 2 رو کاملا رو کامپیوتر بازی کردم .

شوخی میکنی دیگه نه!؟ :دی دویل 1 فقط واسه PS2 بود اونی که شما بازی کردی نسخه ی تبدیل شدش بوده...MGS ام انحصاری بود دیگه (انحصار زمنی حساب میشه البته )

در ضمن بازیهای ایندی همیشه رو پی سی میاد چه از سمت سونی حمایت بشه چه مایکرو ... منتها مایکرو بیشتر بها میده سونی کلا قشر PC گیمر رو مو حساب میکنه!!
ویندوز پلتفرم خود مایکرو حساب میشه انتشارش روی پی سی از انحصار درش نمیاره

آخرین ویرایش:
Dead Rising 3 که مایکروسافت یه بخشی از هزینه های تولیدش رو داده و اگه قرار باشه مولتی بشه بعیده به این زودی ها اتفاق بیفته :دی ولی مثلا Titanfall نهایتا 1 سال انحصاری مایکروسافت بمونه، یعنی اصلا خبرش اومده بود که فقط 1 سال انحصاری هست :دی
امیدوارم مایکرو فنا از حرف من ناراحت نشن ولی مایکرو کلا اهل انحصاری نگه داشتن نیست قول میدم یه سال بگذره تمام انحصاریای X1 رو بجز فورزا و کیلر انستینکت بتونین روی PC یا PS4 بازی کنید

- - -ویرایش - - -

شوخی میکنی دیگه نه!؟ :دی دویل 1 فقط واسه PS1 بود اونی که شما بازی کردی نسخه ی تبدیل شدش بوده...MGS ام انحصاری بود دیگه (انحصار زمنی حساب میشه البته )

در ضمن بازیهای ایندی همیشه رو پی سی میاد چه از سمت سونی حمایت بشه چه مایکرو ... منتها مایکرو بیشتر بها میده سونی کلا قشر PC گیمر رو مو حساب میکنه!!
فکر کنم منظور شما PS2 بوده اشتباه تایپ کردید

محمد ME1 کاملا انحصاری X360 بود و نسخه PC چند ماه بعد اومد و به درخواستنامه بود . همینا که امضا میکنند .

بعد هم که نسخه 2 باز هم بعد از چند ماه از انحصار ماکروسافت در اومد .

از انحصاری هم منظورم ماکروسافت هست .

- - -ویرایش - - -

شوخی میکنی دیگه نه!؟ :دی دویل 1 فقط واسه PS2 بود اونی که شما بازی کردی نسخه ی تبدیل شدش بوده...MGS ام انحصاری بود دیگه (انحصار زمنی حساب میشه البته )

دویل 1 رو احتمالا با امولاتور اجرا کردم ولی نسخه های بعد رو مطمئن هستم که رو کامپیوتر بدون امولاتور بازی کردم !!

امیدوارم مایکرو فنا از حرف من ناراحت نشن ولی مایکرو کلا اهل انحصاری نگه داشتن نیست قول میدم یه سال بگذره تمام انحصاریای X1 رو بجز فورزا و کیلر انستینکت بتونین روی PC یا PS4 بازی کنید

- - -ویرایش - - -

فکر کنم منظور شما PS2 بوده اشتباه تایپ کردید
بله , اشتباه از من بود ویرایش شد :)

ناراحتی خاصی نداره که :دی روی PC بله ولی روی PS4 فک نمیکنم...روی PS4 سودی واسه ی مایکرو نداره ... بعد مایکرو خودش استودیو نداره نسل پیش خریت کرد میتونست یه عالمه استودیوی خوبُ بخره که نزدیک ورشکستگی بودن ولی بجاش کمک کرد فقط بهشون تا بازی بسازن , دلیل بزرگی ام که انحصاریای مایکرو کمِ همینه , استودیو First party کم داره...

روی پی سی ام منتشر کنه بازی رو البته خودش سود میکنه , مثل آلن ویک و بازیای دیگه بعضی وقتا ام 1 شماره از سری رو میده دیگه نمیده مثه Gears Of War 1 یا هیلو 1 و 2 ...حالا هایپ میکنه یا ترغیب میکنه که بخاطر ادامش بری کنسول بخری یا هرچی نمیدونم چیه قضیه ولی من همیشه با خساست سونی با PC گیمرا مشکل داشتم...

آخرین ویرایش:
محمد ME1 کاملا انحصاری X360 بود و نسخه PC چند ماه بعد اومد و به درخواستنامه بود . همینا که امضا میکنند .

خب داری درست میگی ولی مثلا همین Final Fantasy هم از انحصار کنسول های سونی خارج شد دیگه :دی حالا درسته شماره های اولیه ـش واسه کنسول های نینتندو عرضه میشدن ولی چند تا شماره آخرش انحصاری PlayStation بودن (FF X و FF XII و اینا منظورمه)، یا همین Devil May Cry و ... :دی کلا نسل بازی های Third Party انحصاری کم کم داره منقرض میشن، این بازی هایی هم که استودیوهایی Third Party به صورت انحصاری میسازن احتمال زیاد سونی یا مایکروسافت بخشی از هزینه های ساخت بازی رو متقبل میشن.

Mgs1 کی انحصاری بوده؟ نسخه gc کاملا کشکه نه؟ پرتابل اپس رو اتفاقا خواستم بنویسم ولی نمیدونم چرا بیخیالش شدم ،
Me1 که 6 ماه بعد نسخه 360ش برا پی سی اومد یعنی انحصاری زمانی حساب میشه؟سواله ها !
:|

- - -ویرایش - - -

دویل 1 رو احتمالا با امولاتور اجرا کردم ولی نسخه های بعد رو مطمئن هستم که رو کامپیوتر بدون امولاتور بازی کردم !!

بایوور رو مایکرو میتونست بخره , اوضاشون خراب بود ولی یادمِ یه جا خوندم بهشون وام داده تا بتونن ME رو بسازن , طبیعتا چون بایوور تو انحصار مایکرو نبود حق کامل و قانونی این رو داشته که بازی رو برای پلتفرمای دیگه ام پورت کنه یا بسازه!
استودیوهای First Party مایکرو که واسه PC چیزی نمیزنن همونطور که استودیوهای سونی فقط واسه پلی استیشن بازی میسازن ... Turn10 و Epic و RARE مثلا شده بازی واسه ایکس باکس بسازنن بعد پورت کنن!؟
این وسط فقط نمیدونم استودیوی Remedy قضیش چیه , چون فقط تو انحصار مایکرو میزنه ولی فک کنم حق اینو داشته باشه واسه سونی ام بازی رو بده :-؟
----
خب این میشه از انحصار در اومدن دیگه :دی

بله , اشتباه از من بود ویرایش شد :)

ناراحتی خاصی نداره که :دی روی PC بله ولی روی PS4 فک نمیکنم...روی PS4 سودی واسه ی مایکرو نداره ... بعد مایکرو خودش استودیو نداره نسل پیش خریت کرد میتونست یه عالمه استودیوی خوبُ بخره که نزدیک ورشکستگی بودن ولی بجاش کمک کرد فقط بهشون تا بازی بسازن , دلیل بزرگی ام که انحصاریای مایکرو کمِ همینه , استودیو First party نداره...

روی پی سی ام منتشر کنه بازی رو البته خودش سود میکنه , مثل آلن ویک و بازیای دیگه بعضی وقتا ام 1 شماره از سری رو میده دیگه نمیده مثه Gears Of War 1 یا هیلو 1 و 2 ...حالا هایپ میکنه یا ترغیب میکنه که بخاطر ادامش بری کنسول بخری یا هرچی نمیونم چیه قضیه ولی من همیشه با خصاصت سونی با PC گیمرا مشکل داشتم...
البته در مورد الن ویک بگم که فشار رمدی باعث شد که روی PC پورت بشه توی پیج بازی تو ویکیپدیا خوندم که رمدی حتی خود سم لیک به شخصه یکسال تمام رو مخ مایکرو اسکی رفتن تا اجازه ی پورت بازی رو گرفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or