Multi Platform Beast of Reincarnation

سازنده
Gamefreak
تاریخ انتشار
13 مرداد 140
ناشر
Fictions
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header (1).jpg

سازنده:Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اگست 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC
Beast of Reincarnation جدیدترین اثر استودیو Game Freak سازنده بازی‌های Pokémon است. داستان بازی در سال 4026 در ژاپن و در دنیای پسا آخرالزمانی جریان دارد، جایی که نیرویی به اسم "Blight" تمام موجودات زنده را فاسد و به گونه‌هایی به اسم "malefact" تبدیل کرده است. شخصیت اصلی بازی Emma با بیماری blight به دنیا آمده است و از این رو قابلیت کنترل گیاهان را در اختیار دارد. وی که فاقد هرگونه احساسات و حافظه ای است و از جامعه طرد شده، در طول بازی با سگی به اسم Koo که خود جزئی از موجودات malefact هست آشنا می شود. این دو با همکاری هم با سفر به غرب و غلبه بر چالش‌های که بر سر راه آنها قرار دارد، از جمله موجودات غول پیکری به اسم "نوشی" و‌ جذب قدرت آنها، خود را برای رویارویی با منبع تمام این شرارت ها یعنی موجودی به اسم Beast of Reincarnation آماده کنند.

گیم پلی بازی مبتنی بر مبارزات سریع و خشن با استفاده از کاتانای اِما و همینطور مهارت‌های کو که از طریق یک سیستم فرماندهی همانند بازی‌های نقش آفرینی نوبتی فعال می‌شود و از اِما پشتیبانی می‌کند است. در طول مبارزات می‌توانید با پری کردن ضربات دشمن‌ها با اِما امتیازهایی را کسب کرد و از آن برای آزاد کردن مهارت‌های کو استفاده کرد. شما می‌توانید در هر زمان از مبارزه منوی فرماندهی کو را باز کنید و از طیف گسترده مهارت‌های طراحی شده برای انواع موقعیت‌های نبرد استفاده کنید. هنگام باز کردن منو زمان آهسته می شود و به شما این اجازه را می‌دهد که استراتژی متناسب با میدان نبرد را انتخاب کنید. همچنین در طول بازی آیتم‌هایی به اسم spirit stone پیدا خواهید کرد که بر اساس اعمال شما در طول مبارزه قابلیت‌های مختلفی خواهند داشت. از طریق جستجو در دنیای بازی کاتاناهای جدیدی برای اِما و چارم هایی برای کو پیدا خواهید کرد که هر کدام قابلیت منحصر به فردی دارند و از این طریق می‌توانید سبک مبارزه خود را شخصی سازی کنید. بازی دارای سه درجه سختی استوری، استاندارد و هارد خواهد بود.

Beast of Repetition

برای بازی تو گیم‌پس 1.3 گیگ آپدیت اومده (استیم زیر 200 مگ).
====
تغییرات محسوس همون مشکل دوربین رو حل کردن.
برای بخش پیسینگ هم یکسری مکالمه که ممکن بود در طول روز چندبار تکرار بشن رو به روزی یک بار محدود کردن.
اندازه نوشته ها بیشتر شد و...

یه دستی هم به سطح سختی دشمن ها و باسها کشیدن؟! (اینکه اصلا مشکلی نداشت به نظرم).
مابقی هم موارد فنیه.

برای آپدیتهای بعدی هم قراره که خیلی بیشتر بخش پیسینگ رو پالیش کنن و همینطور FSR4 / DDLSS 4/4.5 رو میخوان بیارن.

جزئیات بیشتر:
Beast of Reincarnation PC Patch Notes (v1.0.7)

• Various adjustments to the player camera, both in and out of combat.
    • Additional camera adjustments will be made going forward.
  • Adjustments to text size throughout the game.
    • Further text size adjustments are being planned.
  • Story pacing has been slightly adjusted by ensuring that some of the affinity-building conversations that could occur multiple times in a row are now limited to once per day.
    • Additional updates are being planned to further improve cutscene experience. We will share more details as soon as possible.
  • The default cinematic cutscene setting has been changed from Cinematic to Performance mode. This means that cutscenes will not longer play at 24fps by default, though the option is still available.
    • Please note that if you already have this option set to Cinematic, changing it to Performance will apply this change going forward.
  • Players can now change the mapping of the "interact" button in settings.
  • Adjustments to the parry window when Emma is taking damage.
  • Fixed a bug where, if the interact button is mapped to the square/X button, pressing it during the story event where you talk to Kagura on the Walker would incorrectly prioritize "rest until morning", preventing you from talking to Kagura.
  • Various balance adjustments to bosses across all difficulty levels.
  • Various balance adjustments to enemy encounters on Normal difficulty.
  • Fixed a bug causing button icon type changes to not be saved correctly.
  • Fixed a bug causing upscaling settings to reset upon restarting the game.
  • Fixed a bug related to V-Sync. Changing V-sync settings will no longer impact the player's resolution settings.
  • Various additional bug fixes including:
    • Fixed an issue where the 6th golem in Subcity 01 was difficult to find.
    • Fixed an issue where Emma becomes unable to interact if a Bloom Art is cancelled.

Beast of Repetition

برای بازی تو گیم‌پس 1.3 گیگ آپدیت اومده (استیم زیر 200 مگ).
====
تغییرات محسوس همون مشکل دوربین رو حل کردن.
برای بخش پیسینگ هم یکسری مکالمه که ممکن بود در طول روز چندبار تکرار بشن رو به روزی یک بار محدود کردن.
اندازه نوشته ها بیشتر شد و...

یه دستی هم به سطح سختی دشمن ها و باسها کشیدن؟! (اینکه اصلا مشکلی نداشت به نظرم).
مابقی هم موارد فنیه.

برای آپدیتهای بعدی هم قراره که خیلی بیشتر بخش پیسینگ رو پالیش کنن و همینطور FSR4 / DDLSS 4/4.5 رو میخوان بیارن.

جزئیات بیشتر:
Beast of Reincarnation PC Patch Notes (v1.0.7)

• Various adjustments to the player camera, both in and out of combat.
    • Additional camera adjustments will be made going forward.
  • Adjustments to text size throughout the game.
    • Further text size adjustments are being planned.
  • Story pacing has been slightly adjusted by ensuring that some of the affinity-building conversations that could occur multiple times in a row are now limited to once per day.
    • Additional updates are being planned to further improve cutscene experience. We will share more details as soon as possible.
  • The default cinematic cutscene setting has been changed from Cinematic to Performance mode. This means that cutscenes will not longer play at 24fps by default, though the option is still available.
    • Please note that if you already have this option set to Cinematic, changing it to Performance will apply this change going forward.
  • Players can now change the mapping of the "interact" button in settings.
  • Adjustments to the parry window when Emma is taking damage.
  • Fixed a bug where, if the interact button is mapped to the square/X button, pressing it during the story event where you talk to Kagura on the Walker would incorrectly prioritize "rest until morning", preventing you from talking to Kagura.
  • Various balance adjustments to bosses across all difficulty levels.
  • Various balance adjustments to enemy encounters on Normal difficulty.
  • Fixed a bug causing button icon type changes to not be saved correctly.
  • Fixed a bug causing upscaling settings to reset upon restarting the game.
  • Fixed a bug related to V-Sync. Changing V-sync settings will no longer impact the player's resolution settings.
  • Various additional bug fixes including:
    • Fixed an issue where the 6th golem in Subcity 01 was difficult to find.
    • Fixed an issue where Emma becomes unable to interact if a Bloom Art is cancelled.
روی کنسول ایکس باکس اپدیت بیاد بازی متوجه بشه (اگر بری ببینی اپدیت اومده ) باید حتما اپدیت کرد وگرنه نمیشه بازی کرد روی پی سی اپ خود ویندوز استور چجوریه ؟ امروز اپدیت اومد گفتم نکنه دوباره ۳۲ گیگ اپدیت داده خوشبختانه همین ۱.۳۴ بود که گفتی و الان تموم شد 😁

روی کنسول ایکس باکس اپدیت بیاد بازی متوجه بشه (اگر بری ببینی اپدیت اومده ) باید حتما اپدیت کرد وگرنه نمیشه بازی کرد روی پی سی اپ خود ویندوز استور چجوریه ؟ امروز اپدیت اومد گفتم نکنه دوباره ۳۲ گیگ اپدیت داده خوشبختانه همین ۱.۳۴ بود که گفتی و الان تموم شد 😁
PC هم اینطوره.
آپدیت بیاد و بیرون از بازی باشی حتما باید آپدیت کنی.

برای من دوربین هنوز بده ، وقتی قفل میکنی روی دشمن و میری توی دلش همچنان گیج میزنه.

• Like
Reactions: ultimate team 2
انقدر بعضی ها از بازی بد گفتن دو دل بودم بگیرمش یا نه ولی گرفتمش و واقعا بازیه خوبیه حالا بازی 10 از 10 یا نه از ده نیست ولی یه 8 از ده خوشگل برام بوده .حدود 5 ساعت تا الان بازی کردم مبارزاتش واقعا ارضا کننده هستش .گرافیکش را دوست نداشتم مخصوصا اینکه بعد crimson desert و assassin blak flag نشستم پاش و خوب تو ذوق میزنه داستانش مبهم شروع میشه ولی تو فلش بک ها قشنگ توضیح میده که چی به چیه .حالا من یه مشکلی که چند وقته دارم اصلا دیگه حوصله داستان تو بازیا را ندارم تند تند میزنم بره جلو مگر چیز عجیب غریبی باشه که حتما بابید دید.
در کل تا الان بازی را خیلی دوست داشتم پلاتنیوم راه دستی هم نداره هم اینکه باید 2 بار تمومش کرد هم اینکه کلی کالکتیبل باید جمع کنی حالا برم جلو اگه بشه پلاتشم کنم .

PC رو همه استور هاش آپدیت اجباریه
---
من فقط امیدوارم یه دستی به سر و روی پورت Series S بکشن، هر دفعه ۲ تا دشمن رو صفحه میان بلااستثنا بازی شروع میکنه به stuttering سنگین
واسه این بازی رفتم گیم پس خریدم الان جاش رفتم Hell is Us رو تموم کنم تا ۴ تا آپدیت واسش بیاد :))

بعد از 35 ساعت تقریبا فکر کنم اواخر بازیم.
شواهد اینطور میگن :D

ولی میخوام بگم این مراحل آخر به خاطر کمبود وقت بوده یا هرچی... خیلی خطی تر ، تو محیطهای بسته کوچه مانند و شبیه به چیزی هستن که از اول باید میبودن.
تازه بازی شده نینجا گایدن.
ضرباهنگ بازی هم اینجاها خیلی بیشتره و همش دارم میگم چرا بیخود گرفتن حالت جهان باز (Open Zone) رو بهش زورچپون کردن؟

من قبلا گفتم متای 70 براش زیاده ، الان که خیلی بیشتر بازی کردم به نظرم 71-70 نمره منصفانه ایه.
حالا یکی دوتا فوقش بالا یا پایین.

به نظرم اگه تو بازی آب نمیبستن و مپها از اول کوچیکتر طراحی میشد ، ضرباهنگ گیم پلی و روایت هم سرعت میدادن بازی به راحتی میتونست 80 بگیره.
اینطوری حتما پلی تایم میومد زیر 20 ساعت (15-10 ساعت ) که مثل باقی بازیهای هک&اسلش براش ایده آل بود.
خب اینطوری حتما وقت و بودجه رو میتونستن روی طراحی باسهای بیشتر و متنوع تر بزارن که اینطوری 999بار با 4تا باس که مووستهاشون کپی برابر اصله مبارزه نکنیم.

خلاصه این استودیو که خیلی پولداره ، تایید کردن نسخه بعدی حتی با فروش کم این نسخه نباید براشون خیلی کار بزرگی باشه.
فقط اگه تایید شد امیدوارم تو نسخه بعدی این اشتباهات رو دیگه تکرار نکنن.

دوستان جدا شما الان تمام بازی های خوبی که چند سال اخیر عرضه شدن رو تجربه کردید که رفتید سراغ این؟ :D همتون هم دارید غر میزنید بعد پول هم دادید براش. :D حتی اگه سبک مورد علاقه تون هم باشه تو این چند سال بازی خوب این سبکی که زیاد اومده. الان فقط همین یکی مونده بود براتون؟:D

• Like
Reactions: jdepp
دوستان جدا شما الان تمام بازی های خوبی که چند سال اخیر عرضه شدن رو تجربه کردید که رفتید سراغ این؟ :D همتون هم دارید غر میزنید بعد پول هم دادید براش. :D حتی اگه سبک مورد علاقه تون هم باشه تو این چند سال بازی خوب این سبکی که زیاد اومده. الان فقط همین یکی مونده بود براتون؟:D
خب اونها همه رو جویدم :D

من بازی نصفه و نیمه بدم میاد ول کنم.
خیلی سخت پیش اومده که گذاشته باشم کنار.
شاید کلا زیر 5-4 بار.
البته با همه غرهایی که زدم و مشکلاتی که بازی داشت خوشحالم که کنار نزاشتمش.

همین الان بعد از 36 ساعت تموم شد.
خیلی حیف شد ، واقعا پتانسیل بازی خیلی بالاتر از این بود.
بخش جذابش هم مبارزه بود که وقتی همه مکانیکهاش رو یاد میگیری و قلقش دستت میاد خیلی عالی میشه.
فقط حیف که یه چالش درست و حسابی با دشمنهای سخت یا باسهای سخت تر نداشت که بشه از کمبوهایی که میشه زد به نحو احسنت استفاده کرد.
واقعا این سیستم مبارزه‌ای که طراحی کردن حیفه که تو بازی دیگه ای نبینیم.

یک پایان بیشتر نداشت.
پایانش رو دوست داشتم ، خیلی زیبا تموم شد.
آخرش هم +NG باز شد و یک آیتم مهم که اگه بازی کنید متوجه میشید.

تو دور اول هم با اینکه سعی میکردم مپ رو جارو کنم ولی باز 58 درصد اچیومنتها رو گرفتم.
شاید بازی رو پاک نکنم و برم ببینم چی میخواد برای کامل شدن.
البته این اچیومنت/تروفی بازیها از من بعیده ولی خب تو این لحظه فکر میکنم که همچنان میتونم ادامه بدم :D

Screenshot 2026-08-13 192025.jpg

• Like
Reactions: FERYGAMER
من که نهایتا استفاده نکردم ولی یک ماد برای بازی وجود داره که میشه سینماتیک ها رو رد کرد:

Cutscene Fast Forward

اگه خواستین استفاده کنین ، جزئیاتش رو بخونین.
تو چپتر اول و یکی مونده به آخر استثنا داره که باید غیر فعال باشه.
باقیش مشکلی نداره.
=====
=====
=====
برای تنوع هم این ماد ریو هایابوسا به نظرم خیلی زیباست که لباس تکراری Emma رو با اوشون عوض میکنه.

Hayabusa suit

81-1786287588-1415515169.jpg 81-1786465126-1933146853.jpg 81-1786287668-826497582.jpg

من تازگیا حوصله م توی بازیهای افلاین خیلی کم شده حوصله گربه رقصونی سازنده و اب بندی ش به مراحل رو ندارم همینجور ماکان گفت میتونستن محیط های کوچیکتر رو بذارن و تایم گیم پلی بازی رو بیارن پایین ولی کلی محیط بزرگ بدون هیچ چیز گذاشتن با کلی اِنمی تکراری و copy پیست همشم از اینور نقشه برو اونور نقشه گاها مستقیم نیست و پیچش داره و کلی باید بگردی بفهمی کجا باید بری بعدم به زبان ژاپنی حرف میزنن دائم وسط بازی با اما شخصیت بازی حرف میزنن و باید همش نگاهت به زیرنویس باشه .
من کلا روی دربایستی با خودم ندارم اگر بازی افلاین دیگه ای فعلا برام در دسترس بود دراپ میکردم فعلا ۱۰٪ اچیومنت گرفتم ولی دیگه خیلی روی مخ داره میره .

• Like
Reactions: m.d.makan
من تازگیا حوصله م توی بازیهای افلاین خیلی کم شده حوصله گربه رقصونی سازنده و اب بندی ش به مراحل رو ندارم همینجور ماکان گفت میتونستن محیط های کوچیکتر رو بذارن و تایم گیم پلی بازی رو بیارن پایین ولی کلی محیط بزرگ بدون هیچ چیز گذاشتن با کلی اِنمی تکراری و copy پیست همشم از اینور نقشه برو اونور نقشه گاها مستقیم نیست و پیچش داره و کلی باید بگردی بفهمی کجا باید بری بعدم به زبان ژاپنی حرف میزنن دائم وسط بازی با اما شخصیت بازی حرف میزنن و باید همش نگاهت به زیرنویس باشه .
من کلا روی دربایستی با خودم ندارم اگر بازی افلاین دیگه ای فعلا برام در دسترس بود دراپ میکردم فعلا ۱۰٪ اچیومنت گرفتم ولی دیگه خیلی روی مخ داره میره .
کمی باید پوستت کلفت باشه.
بازی تا بخواد باهات به قول معروف کلیک کنه چندتا چپتر طول میکشه.
شاید چپتر 4-3 به بعد.
اون نیمه آخر بازی یا 40-30 درصد پایانی همه چی خیلی بهتر میشه.

مکانیکهای بخش مبارزه رو یاد بگیری ، چون بازی اصلا توضیح نمیده خیلی تاثیر داره.
مثل مادهایی که روی اسپلهای Koo میشه بست.
مثلا یه ماد Rapid Fire داره که وقتی با این ماد کو اسپلهاش رو میزنه اگه دشمن قبلش Burn داشته باشه... به ازای هر ضربه دوباره اون نوار قدرت Koo شارژ میشه.
یا یکی دیگه اینکه دیبافی که روی دشمنه ، مثل آتیش یا لایتنینگ و... رو دو برابر میکنه یا باعث میشه ویژگی اصلی شمشیر Emma فعال بشه و...

یه چی مثل دمیجهای خفنی که میشد تو EXP 33 زد رو اینجا هم میشه داشت(حالا نه در حد میلیون و میلیاردی که اونجا میزدیم :D ) ولی خب خیلی مبارزات رو جذاب میکنه.

یکی از این ترکیبها برای من ترکیب Rapid Fire با شمشیر Sunrise که خصوصیتش آتیش بود.
دو سه مرحله میتونستم پشت به پشت دمیج بزنم و همینطوری قدرت Koo خود به خود شارژ بشه.

از این ترکیبها با انواع شمشیرها ، زوبین ، کمان و اسپل ها میشه زد.پ
=====

بدیش اینه بازی اونهایی که حتی میخوان بازی کنن رو هم با اون روند اولیه و ضعیف بازی پس میزنه و از ادامه منصرفشون میکنه.
من تو فرندلیستها فقط یک نفر اونهم 20 دقیقه این رو بازی کرده!
این خیلی بده.
به نظرم اگه فرصت دارین بازی کنین ، داستان بازی هرچی جلوتر میره بهتر میشه و از اون روند خواب آور اولیه خیلی کم میشه.
پایان بازی هم به نظرم بالای 90 درصدتون رو راضی میکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ultimate team 2
کمی باید پوستت کلفت باشه.
بازی تا بخواد باهات به قول معروف کلیک کنه چندتا چپتر طول میکشه.
شاید چپتر 4-3 به بعد.
اون نیمه آخر بازی یا 40-30 درصد پایانی همه چی خیلی بهتر میشه.

مکانیکهای بخش مبارزه رو یاد بگیری ، چون بازی اصلا توضیح نمیده خیلی تاثیر داره.
مثل مادهایی که روی اسپلهای Koo میشه بست.
مثلا یه ماد Rapid Fire داره که وقتی با این ماد کو اسپلهاش رو میزنه اگه دشمن قبلش Burn داشته باشه... به ازای هر ضربه دوباره اون نوار قدرت Koo شارژ میشه.
یا یکی دیگه اینکه دیبافی که روی دشمنه ، مثل آتیش یا لایتنینگ و... رو دو برابر میکنه یا باعث میشه ویژگی اصلی شمشیر Emma فعال بشه و...

یه چی مثل دمیجهای خفنی که میشد تو EXP 33 زد رو اینجا هم میشه داشت(حالا نه در حد میلیون و میلیاردی که اونجا میزدیم :D ) ولی خب خیلی مبارزات رو جذاب میکنه.

یکی از این ترکیبها برای من ترکیب Rapid Fire با شمشیر Sunrise که خصوصیتش آتیش بود.
دو سه مرحله میتونستم پشت به پشت دمیج بزنم و همینطوری قدرت Koo خود به خود شارژ بشه.

از این ترکیبها با انواع شمشیرها ، زوبین ، کمان و اسپل ها میشه زد.پ
=====

بدیش اینه بازی اونهایی که حتی میخوان بازی کنن رو هم با اون روند اولیه و ضعیف بازی پس میزنه و از ادامه منصرفشون میکنه.
من تو فرندلیستها فقط یک نفر اونهم 20 دقیقه این رو بازی کرده!
این خیلی بده.
به نظرم اگه فرصت دارین بازی کنین ، داستان بازی هرچی جلوتر میره بهتر میشه و از اون روند خواب آور اولیه خیلی کم میشه.
پایان بازی هم به نظرم بالای 90 درصدتون رو راضی میکنه.
ماکان rarity اچیومنت ها رو ببینی متوجه میشی خیلیا بازیو دارپ کردن توی ۳ ساعت اول. اینم بخاطر level دیزاینینگ فاجعه بازیه.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or