Multi Platform Beast of Reincarnation

سازنده
Gamefreak
تاریخ انتشار
13 مرداد 140
ناشر
Fictions
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header (1).jpg

سازنده:Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اگست 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC
Beast of Reincarnation جدیدترین اثر استودیو Game Freak سازنده بازی‌های Pokémon است. داستان بازی در سال 4026 در ژاپن و در دنیای پسا آخرالزمانی جریان دارد، جایی که نیرویی به اسم "Blight" تمام موجودات زنده را فاسد و به گونه‌هایی به اسم "malefact" تبدیل کرده است. شخصیت اصلی بازی Emma با بیماری blight به دنیا آمده است و از این رو قابلیت کنترل گیاهان را در اختیار دارد. وی که فاقد هرگونه احساسات و حافظه ای است و از جامعه طرد شده، در طول بازی با سگی به اسم Koo که خود جزئی از موجودات malefact هست آشنا می شود. این دو با همکاری هم با سفر به غرب و غلبه بر چالش‌های که بر سر راه آنها قرار دارد، از جمله موجودات غول پیکری به اسم "نوشی" و‌ جذب قدرت آنها، خود را برای رویارویی با منبع تمام این شرارت ها یعنی موجودی به اسم Beast of Reincarnation آماده کنند.

گیم پلی بازی مبتنی بر مبارزات سریع و خشن با استفاده از کاتانای اِما و همینطور مهارت‌های کو که از طریق یک سیستم فرماندهی همانند بازی‌های نقش آفرینی نوبتی فعال می‌شود و از اِما پشتیبانی می‌کند است. در طول مبارزات می‌توانید با پری کردن ضربات دشمن‌ها با اِما امتیازهایی را کسب کرد و از آن برای آزاد کردن مهارت‌های کو استفاده کرد. شما می‌توانید در هر زمان از مبارزه منوی فرماندهی کو را باز کنید و از طیف گسترده مهارت‌های طراحی شده برای انواع موقعیت‌های نبرد استفاده کنید. هنگام باز کردن منو زمان آهسته می شود و به شما این اجازه را می‌دهد که استراتژی متناسب با میدان نبرد را انتخاب کنید. همچنین در طول بازی آیتم‌هایی به اسم spirit stone پیدا خواهید کرد که بر اساس اعمال شما در طول مبارزه قابلیت‌های مختلفی خواهند داشت. از طریق جستجو در دنیای بازی کاتاناهای جدیدی برای اِما و چارم هایی برای کو پیدا خواهید کرد که هر کدام قابلیت منحصر به فردی دارند و از این طریق می‌توانید سبک مبارزه خود را شخصی سازی کنید. بازی دارای سه درجه سختی استوری، استاندارد و هارد خواهد بود.

الان چپتر 3 رو تموم کردم.
گفتم انصافش اینه که اگه بد بازی رو میگم خوبش رو هم بگم.

با همه ایرادهایی که به لول دیزاین و طراحی یکنواخت محیطش همچنان وارده ولی انصافا بخش اکسپلور مپ سوم رو خوب درآوردن.
یعنی تا اینجا این مپ یک طرف ، اون دوتای قبلی یکطرف دیگه.

یه بخشی هم از داستان بازی بالاخره مشخص شد.
ولی خب کل داستانی که تا حالا گفتن رو میشد تو همون پرولوگ بازی در حد چند دقیقه گفت :D

Beast of Repetition

برای بازی تو گیم‌پس 1.3 گیگ آپدیت اومده (استیم زیر 200 مگ).
====
تغییرات محسوس همون مشکل دوربین رو حل کردن.
برای بخش پیسینگ هم یکسری مکالمه که ممکن بود در طول روز چندبار تکرار بشن رو به روزی یک بار محدود کردن.
اندازه نوشته ها بیشتر شد و...

یه دستی هم به سطح سختی دشمن ها و باسها کشیدن؟! (اینکه اصلا مشکلی نداشت به نظرم).
مابقی هم موارد فنیه.

برای آپدیتهای بعدی هم قراره که خیلی بیشتر بخش پیسینگ رو پالیش کنن و همینطور FSR4 / DDLSS 4/4.5 رو میخوان بیارن.

جزئیات بیشتر:
Beast of Reincarnation PC Patch Notes (v1.0.7)

• Various adjustments to the player camera, both in and out of combat.
    • Additional camera adjustments will be made going forward.
  • Adjustments to text size throughout the game.
    • Further text size adjustments are being planned.
  • Story pacing has been slightly adjusted by ensuring that some of the affinity-building conversations that could occur multiple times in a row are now limited to once per day.
    • Additional updates are being planned to further improve cutscene experience. We will share more details as soon as possible.
  • The default cinematic cutscene setting has been changed from Cinematic to Performance mode. This means that cutscenes will not longer play at 24fps by default, though the option is still available.
    • Please note that if you already have this option set to Cinematic, changing it to Performance will apply this change going forward.
  • Players can now change the mapping of the "interact" button in settings.
  • Adjustments to the parry window when Emma is taking damage.
  • Fixed a bug where, if the interact button is mapped to the square/X button, pressing it during the story event where you talk to Kagura on the Walker would incorrectly prioritize "rest until morning", preventing you from talking to Kagura.
  • Various balance adjustments to bosses across all difficulty levels.
  • Various balance adjustments to enemy encounters on Normal difficulty.
  • Fixed a bug causing button icon type changes to not be saved correctly.
  • Fixed a bug causing upscaling settings to reset upon restarting the game.
  • Fixed a bug related to V-Sync. Changing V-sync settings will no longer impact the player's resolution settings.
  • Various additional bug fixes including:
    • Fixed an issue where the 6th golem in Subcity 01 was difficult to find.
    • Fixed an issue where Emma becomes unable to interact if a Bloom Art is cancelled.

Beast of Repetition

برای بازی تو گیم‌پس 1.3 گیگ آپدیت اومده (استیم زیر 200 مگ).
====
تغییرات محسوس همون مشکل دوربین رو حل کردن.
برای بخش پیسینگ هم یکسری مکالمه که ممکن بود در طول روز چندبار تکرار بشن رو به روزی یک بار محدود کردن.
اندازه نوشته ها بیشتر شد و...

یه دستی هم به سطح سختی دشمن ها و باسها کشیدن؟! (اینکه اصلا مشکلی نداشت به نظرم).
مابقی هم موارد فنیه.

برای آپدیتهای بعدی هم قراره که خیلی بیشتر بخش پیسینگ رو پالیش کنن و همینطور FSR4 / DDLSS 4/4.5 رو میخوان بیارن.

جزئیات بیشتر:
Beast of Reincarnation PC Patch Notes (v1.0.7)

• Various adjustments to the player camera, both in and out of combat.
    • Additional camera adjustments will be made going forward.
  • Adjustments to text size throughout the game.
    • Further text size adjustments are being planned.
  • Story pacing has been slightly adjusted by ensuring that some of the affinity-building conversations that could occur multiple times in a row are now limited to once per day.
    • Additional updates are being planned to further improve cutscene experience. We will share more details as soon as possible.
  • The default cinematic cutscene setting has been changed from Cinematic to Performance mode. This means that cutscenes will not longer play at 24fps by default, though the option is still available.
    • Please note that if you already have this option set to Cinematic, changing it to Performance will apply this change going forward.
  • Players can now change the mapping of the "interact" button in settings.
  • Adjustments to the parry window when Emma is taking damage.
  • Fixed a bug where, if the interact button is mapped to the square/X button, pressing it during the story event where you talk to Kagura on the Walker would incorrectly prioritize "rest until morning", preventing you from talking to Kagura.
  • Various balance adjustments to bosses across all difficulty levels.
  • Various balance adjustments to enemy encounters on Normal difficulty.
  • Fixed a bug causing button icon type changes to not be saved correctly.
  • Fixed a bug causing upscaling settings to reset upon restarting the game.
  • Fixed a bug related to V-Sync. Changing V-sync settings will no longer impact the player's resolution settings.
  • Various additional bug fixes including:
    • Fixed an issue where the 6th golem in Subcity 01 was difficult to find.
    • Fixed an issue where Emma becomes unable to interact if a Bloom Art is cancelled.
روی کنسول ایکس باکس اپدیت بیاد بازی متوجه بشه (اگر بری ببینی اپدیت اومده ) باید حتما اپدیت کرد وگرنه نمیشه بازی کرد روی پی سی اپ خود ویندوز استور چجوریه ؟ امروز اپدیت اومد گفتم نکنه دوباره ۳۲ گیگ اپدیت داده خوشبختانه همین ۱.۳۴ بود که گفتی و الان تموم شد 😁

روی کنسول ایکس باکس اپدیت بیاد بازی متوجه بشه (اگر بری ببینی اپدیت اومده ) باید حتما اپدیت کرد وگرنه نمیشه بازی کرد روی پی سی اپ خود ویندوز استور چجوریه ؟ امروز اپدیت اومد گفتم نکنه دوباره ۳۲ گیگ اپدیت داده خوشبختانه همین ۱.۳۴ بود که گفتی و الان تموم شد 😁
PC هم اینطوره.
آپدیت بیاد و بیرون از بازی باشی حتما باید آپدیت کنی.

برای من دوربین هنوز بده ، وقتی قفل میکنی روی دشمن و میری توی دلش همچنان گیج میزنه.

• Like
Reactions: ultimate team 2
انقدر بعضی ها از بازی بد گفتن دو دل بودم بگیرمش یا نه ولی گرفتمش و واقعا بازیه خوبیه حالا بازی 10 از 10 یا نه از ده نیست ولی یه 8 از ده خوشگل برام بوده .حدود 5 ساعت تا الان بازی کردم مبارزاتش واقعا ارضا کننده هستش .گرافیکش را دوست نداشتم مخصوصا اینکه بعد crimson desert و assassin blak flag نشستم پاش و خوب تو ذوق میزنه داستانش مبهم شروع میشه ولی تو فلش بک ها قشنگ توضیح میده که چی به چیه .حالا من یه مشکلی که چند وقته دارم اصلا دیگه حوصله داستان تو بازیا را ندارم تند تند میزنم بره جلو مگر چیز عجیب غریبی باشه که حتما بابید دید.
در کل تا الان بازی را خیلی دوست داشتم پلاتنیوم راه دستی هم نداره هم اینکه باید 2 بار تمومش کرد هم اینکه کلی کالکتیبل باید جمع کنی حالا برم جلو اگه بشه پلاتشم کنم .

PC رو همه استور هاش آپدیت اجباریه
---
من فقط امیدوارم یه دستی به سر و روی پورت Series S بکشن، هر دفعه ۲ تا دشمن رو صفحه میان بلااستثنا بازی شروع میکنه به stuttering سنگین
واسه این بازی رفتم گیم پس خریدم الان جاش رفتم Hell is Us رو تموم کنم تا ۴ تا آپدیت واسش بیاد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or