Bazicenter Series - Minecraft

این ماد ها رو از کجا دانلود کنیم؟

به نظر من قيد ماد رو بزن
من همه مراحل نصب ماد رو دنبال كردم
بعد كه مي خواستم بازي رو اجرا كنم
اجرا نميشد مجبور شدم باكش كنم
بع با هزار بدبختي رفتم كل انترنت رو كشتم تازه به زور يه لينكدانلود بيدا كردم

فقط ترکیبیات بقیه سوالاتم ..
آخه خونه که میگید دارید! تنها سلاح حایی هم که هست تیر کمون و شمشیره خوب شما الآن فقط شمشیر میتونی بسازی. نصیحت هم اینه که شبا معدن کاری کنی و مشعل بزاری. یعنی خودت تو زمین یه معدن بکن و به سمت پایین هم برو تا کم کم مصالحت زیاد شه. روز ها هم چوب جمع کن و برو شکار برای غذا و هر وقت تونستی یه خونه ی خوب رو زمین بسازی بزن تو کار کشاورزی. اگه هم حس کرردی داره حوصلت سر میره برو یه غاری چیزی پیدا کن (باید مجهز باشی) بعد برو ماجراجویی تو غاره!

وقتی update رو نصب مبکنی باید دقت کنی که تو C:Users%username%AppDataRoaming.minecraft نصب بشه چون واسه من اول رو ادرس
C:Users%username%AppDataRoaming.IDm نصب شد و ورژن تفیر نکرد و دوبازی نصبش کردم تو ایم ادرس و درست شد حالا دارم انلاین بازی میکنم

وقتی update رو نصب مبکنی باید دقت کنی که تو C:Users%username%AppDataRoaming.minecraft نصب بشه چون واسه من اول رو ادرس
C:Users%username%AppDataRoaming.IDm نصب شد و ورژن تفیر نکرد و دوبازی نصبش کردم تو ایم ادرس و درست شد حالا دارم انلاین بازی میکنم

خوش به حالت :((

---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:43 PM ارسال شده بود ----------

اقا راست ميكه همين ادرس رو دنبال كنيد مي تونيد نصبش كنيد
ما رفتيم انلاين

---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

جه طوري اكانت ايجاد كنم
من وقتي وارد شدم يه تابلو بود روش نوشته بود welcom بعدش هيجا نمي تونستم برم فقط رو به تابلو بودم و همين بايد جيكار كنم ؟؟؟؟

من یه اجاق و یه وسیله های معدن رو باهم ساختم یعنی اجاق رفت توش یکی هم جلوش گزاشتم ولی نمی تونم زغال توش بزارم هر چقدر کلیک می کنم میره عقب.)x)x

اقا يكي بكه
جه طوري اكانت ايجاد كنم
من وقتي وارد شدم يه تابلو بود روش نوشته بود welcom بعدش هيجا نمي تونستم برم فقط رو به تابلو بودم و همين بايد جيكار كنم ؟؟؟؟

من یه اجاق و یه وسیله های معدن رو باهم ساختم یعنی اجاق رفت توش یکی هم جلوش گزاشتم ولی نمی تونم زغال توش بزارم هر چقدر کلیک می کنم میره عقب.)x)x
ذغال رو باید بگیری دستت بعد روش رایت کلیک کنی
اقا يكي بكه
جه طوري اكانت ايجاد كنم
من وقتي وارد شدم يه تابلو بود روش نوشته بود welcom بعدش هيجا نمي تونستم برم فقط رو به تابلو بودم و همين بايد جيكار كنم ؟؟؟؟​
شما وقتی با سرور کرک شده بازی می کنی باید بری تو سایت اون سرور یه اکانت بسازی.

آدرس یه سرور کرک شده رو بگید پلیر توش باشه .. !

-

دوستان به خونه نیمه ساخته ما هم یه نگاهی بکنید فعلا کار داره ....

wz509pxuh96nqyywz8a.jpg

-

jx1zdk66lqkpafhhyr53.jpg

-

axk33d3notzo9comxt.jpg

-

gz3os5dzr3tyyzhz4ega.jpg

=

xzmhmwnb7dtgim0os88.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟