این ماد ها رو از کجا دانلود کنیم؟
لینک دانلود Minecraft_Cracked_v1.2.5.exe (52,16 MB) - uploaded.to
ورژن 1.2.5
اگر نمیشد این برنامه رو نصب کنید لینک صحفه رو بدید بهش خودش دانلود می کنه
MiPony
من قبلا نرم افزار رو دانلود كردم و نصبش كردم
ولي بلد نيستم باهاش كار كنم )x
آخه خونه که میگید دارید! تنها سلاح حایی هم که هست تیر کمون و شمشیره خوب شما الآن فقط شمشیر میتونی بسازی. نصیحت هم اینه که شبا معدن کاری کنی و مشعل بزاری. یعنی خودت تو زمین یه معدن بکن و به سمت پایین هم برو تا کم کم مصالحت زیاد شه. روز ها هم چوب جمع کن و برو شکار برای غذا و هر وقت تونستی یه خونه ی خوب رو زمین بسازی بزن تو کار کشاورزی. اگه هم حس کرردی داره حوصلت سر میره برو یه غاری چیزی پیدا کن (باید مجهز باشی) بعد برو ماجراجویی تو غاره!فقط ترکیبیات بقیه سوالاتم ..
از این هم جا میتونید دانلود کنید
١جــادانـلود|دانلود جدیدترین سریالها - دانلود بازی سرگرم کننده و زیبای Minecraft ورژن جدید 1.2.3 همراه آپدیت
وقتی update رو نصب مبکنی باید دقت کنی که تو C:Users%username%AppDataRoaming.minecraft نصب بشه چون واسه من اول رو ادرس
C:Users%username%AppDataRoaming.IDm نصب شد و ورژن تفیر نکرد و دوبازی نصبش کردم تو ایم ادرس و درست شد حالا دارم انلاین بازی میکنم
وقتی update رو نصب مبکنی باید دقت کنی که تو C:Users%username%AppDataRoaming.minecraft نصب بشه چون واسه من اول رو ادرس
C:Users%username%AppDataRoaming.IDm نصب شد و ورژن تفیر نکرد و دوبازی نصبش کردم تو ایم ادرس و درست شد حالا دارم انلاین بازی میکنم
ذغال رو باید بگیری دستت بعد روش رایت کلیک کنیمن یه اجاق و یه وسیله های معدن رو باهم ساختم یعنی اجاق رفت توش یکی هم جلوش گزاشتم ولی نمی تونم زغال توش بزارم هر چقدر کلیک می کنم میره عقب.)x)x
شما وقتی با سرور کرک شده بازی می کنی باید بری تو سایت اون سرور یه اکانت بسازی.اقا يكي بكه
جه طوري اكانت ايجاد كنم
من وقتي وارد شدم يه تابلو بود روش نوشته بود welcom بعدش هيجا نمي تونستم برم فقط رو به تابلو بودم و همين بايد جيكار كنم ؟؟؟؟