pouryaps3
کاربر سایت
نمیدونم کسی پرسیده یا نه ولی با چی ضبط میکنی این ودیدیو ها رو
نرم افزارهای زیادی هستن، ولی Fraps بهتر ـه.
خیلی ممنون !بازی Skyrim رو هم شروع کردم عزیز روی صفحه اصلی هستش. شما خودت گلی !
http://cloud.github.com/downloads/TehKrush/Timber/Timber!%20(1.2.4).zip
بله با اجازه !
جه با حال :d
---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------
---------- نوشته در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------
من همين حالا داشتم فيلم شماره 5 رو نكاه ميكردم
اين دستكاه صدا ضبط كنت انكار خرابه اخه صدا خود بازي به وضوح مي شد بشنوي ولي صدا خودت رو به زور
---------- نوشته در 12:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------
لينك دانلود برنامه جاوا يي كه باش كار ميكني رو بده
مال من مشكل داره
(((( مي خواستم ماد نصب كنم از طرف برنامه جاوا ام يه بيغام ميومد كه بار كداري نا موفق هست )))) يه جيزي تو همين مايه ها مي كفت
لینک جاوا والا من ندارم عزیز ! من کامپیوتر ام خودش اتوماتیک آپدیت میکنه همه چی رو. از بابت صدا هم اپیزود بعد درست میکنم ! این اپیزود ادیت اش هول هولکی شد یکم !
دوستمون جواب دادن عزیز. برنامه ی Fraps خیلی خوب هستش.
اپیزود 5 رو 2 بار آپلود کردید تو بخش ویدیو .. !
لینک دانلود آخرین نسخه بازی ..
مرسی برای توجه ! پاک میکنمش. من خودم بازی رو خریداری کردم عزیز برای همین از دانلود کردنش خبر ندارم !
ممنون ..
اگر سری Fallout New Vegas و اهلش هستید استقبال میشه !
ممنون ..
اگر سری Fallout New Vegas و اهلش هستید استقبال میشه !
الان دارم Max Payne رو اینستال میکنم ! ببینم استقبال از اون چجوری میشه. بازیهای دیگه رو هم چشم یک نظر سنجی میکنم ببینم چه بازیی بیشتر طرفدار داره انجام میدم !
داداش این نقره و الماس و طلا و اینا رو باید با چی بکنی ؟ من رفتم زیر زمین و یه چیزی پیدا کردم اما با کلنگ نمیشکنه
راست ميكه اكه ميشه اينم بازي كنيد من عاشق بازيشم
---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------
مكس بين 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-o:-o:-o:-o
فقط یه چیزی؛ برای ادیت از After Effects استفاده می کنید دیگه؟ معمولاّ حجم یک ویدئو چقدر می شه برای شما؟ من شدیداّ دنبال یک compressor هستم که به کیفیت آسیب نرسه. از H.264 استفاده می کنم که بهترین چیزی ـه که بین option ها هستش، ولی خب اگه از یه نرم افزار دیگه ای هم استفاده می کنید ممنون می شم بگید.
توي اموزش نصب ماد كفته بودي كه براي نصب ماد بايد يه فايلي رو كه اسمش رو بلد نيسم بكم بايد حتما نصب كنيد
لينك دانلود رو اكه ميشه بده
سلام عالی بود من از اون وقت بچگی هم دوست داشتم بازی کنم هم بازی کردن دیگران رو تماشا عالی بود
و یه چیز دیگه صدات خیلی عالیه به درد دوبلوری میخوره
داداش این نقره و الماس و طلا و اینا رو باید با چی بکنی ؟ من رفتم زیر زمین و یه چیزی پیدا کردم اما با کلنگ نمیشکنه
طلا رو بايد با كلنك اهني بكني
الماس و نقره من كه نميدونم