Bazi Center's Wallpapers

• Thread starter Thread starter SONIC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

پوستر زيبايي هست (اسم ها رو من فراموش كردم) ولي در به كار بردن نام سايت دقت كمي شده.

راستي اين پوستر رو تماما خودت خلق كردي؟

اينم اولين والپيپر من :

البته کاغذ دیوراری شما به زیبایی طراحی گشته - اما متاسفانه بازی مذکور کوچکترین ارتباطی با زمینه ای که به منظور آن قرار داده اید ندارد.

به امید مشاهده ی طرح های زیباتر از شما -
موفق باشید..

من كه تا اين تصوير به چشمم خورد ياد Mgs 3 افتادم...دشت پر از گل آخر بازی
درسته - اما کلیه ی کاربران - صحنه ی آخر را مشاهده ننمودند و به بازی - نوع دیگری نگاه می کنند.

منم یه عکس ساختم به مناسبت 4 ماه غیبتم.میخوام یه 4 ماهی بشینم درس بخونم و سیستمم رو جمع کنم.همینجا از همتون به خاطر زحماتتون و محبتاتون تشکر میکنم.خداحافظ تا 4 ماهه دیگه
مهندس جان - با این کارت که اشک منو در آوردی !!

به هر حال امیدوارم موفق و موید باشی و با نمرات خوبت بیای اینجا و ما رو خوشحال کنی..

نمراته خوب چیه بابا میخوام دانشگاه علمی کاربردی امتحان بدم فرزاد جان(اگه اسمتو درست گفته باشم.)آخه خدا قسمت نکرد بریم دانشگاه...موفق و موید باشین.

سلام.منم یه عکس ساختم به مناسبت 4 ماه غیبتم.میخوام یه 4 ماهی بشینم درس بخونم و سیستمم رو جمع کنم.
حيف شد...يه پاي ثابت اين تاپيك و تاپيك " شوخي با عكس شخصيتها بودي "..!
درسته - اما کلیه ی کاربران - صحنه ی آخر را مشاهده ننمودند و به بازی - نوع دیگری نگاه می کنند

من فكر ميكنم خود شما بازي رو نديدي...البته معذرت ميخوام ولي بكار بردن " كليه كاربران " فكر نميكنم درست باشه...توي سايت هستن كساني كه طرفدار اين بازي هستن و كليه نسخه هاي اونو دنبال ميكنن.

آخرین ویرایش:
من فكر ميكنم خود شما بازي رو نديدي...البته معذرت ميخوام ولي بكار بردن " كليه كاربران " فكر نميكنم درست باشه...توي سايت هستن كساني كه طرفدار اين بازي هستن و كليه نسخه هاي اونو دنبال ميكنن.
نه خواهش می کنم - اما متاسفانه شما بطور نادرست متوجه منظور بنده شدید - منظور من این بود که کلیه ی کاربران آخر بازی را مشاهده نکرده - تنها تعدادی از آنان این صحنه را دیده اند !!

(جمله کژتابی داشت) !! :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or