Behzadr
کاربر سایت
درسته - اما کلیه ی کاربران - صحنه ی آخر را مشاهده ننمودند و به بازی - نوع دیگری نگاه می کنند.من كه تا اين تصوير به چشمم خورد ياد Mgs 3 افتادم...دشت پر از گل آخر بازی
مهندس جان - با این کارت که اشک منو در آوردی !!منم یه عکس ساختم به مناسبت 4 ماه غیبتم.میخوام یه 4 ماهی بشینم درس بخونم و سیستمم رو جمع کنم.همینجا از همتون به خاطر زحماتتون و محبتاتون تشکر میکنم.خداحافظ تا 4 ماهه دیگه
حيف شد...يه پاي ثابت اين تاپيك و تاپيك " شوخي با عكس شخصيتها بودي "..!سلام.منم یه عکس ساختم به مناسبت 4 ماه غیبتم.میخوام یه 4 ماهی بشینم درس بخونم و سیستمم رو جمع کنم.
درسته - اما کلیه ی کاربران - صحنه ی آخر را مشاهده ننمودند و به بازی - نوع دیگری نگاه می کنند
نه خواهش می کنم - اما متاسفانه شما بطور نادرست متوجه منظور بنده شدید - منظور من این بود که کلیه ی کاربران آخر بازی را مشاهده نکرده - تنها تعدادی از آنان این صحنه را دیده اند !!من فكر ميكنم خود شما بازي رو نديدي...البته معذرت ميخوام ولي بكار بردن " كليه كاربران " فكر نميكنم درست باشه...توي سايت هستن كساني كه طرفدار اين بازي هستن و كليه نسخه هاي اونو دنبال ميكنن.