Bayonetta: 360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازي bayonetta گيم پلي تقليدانه ولي زيباتر و بهتر از dmc از همه لحاظ از شكنجه هاش گرفته تا breakdance ش و استفاده از تفنگهاي كفشش! ميتونين اين تريلر زيبا رو تو سايت گيم تريلرز پيدا كنين!

شما که کلا هر جا میری یه پست ول میدی!
تاپیک داره اروم پیش میره خرابش نکنین.
باور کنید خسته شدم اینقدر بن شدم این دهنو منو باز نکنید
حرف من کاملا درسته یه سری میان اینجا یه پست میدن میگن اره ps3 ضعیف تر از 360 هست در صورتی که اون شرکت سازنده نتونسته کارشو درست انجام بده در ضمن در حال حاضر پرگرافیک ترین بازی های کنسولی روی ps3 هست میگه نه بهم ثابت کن
من میگم killzone2 و uncharted دارای بهترین گرافیک ها رو ps هستند
حالا این پست کجاش ول دادن بود نمیدونم
شاید تو خواستی یه چیز ول بدی ;)

باور کنید خسته شدم اینقدر بن شدم این دهنو منو باز نکنید
حرف من کاملا درسته یه سری میان اینجا یه پست میدن میگن اره ps3 ضعیف تر از 360 هست در صورتی که اون شرکت سازنده نتونسته کارشو درست انجام بده در ضمن در حال حاضر پرگرافیک ترین بازی های کنسولی روی ps3 هست میگه نه بهم ثابت کن
من میگم killzone2 و uncharted دارای بهترین گرافیک ها رو ps هستند
حالا این پست کجاش ول دادن بود نمیدونم
شاید تو خواستی یه چیز ول بدی ;)

حالا اگه کسی یه چیزی ول داد شما هم باید ول بدی؟
اصلا این تاپیک ربطی به killzone2 و uncharted داره؟
اگه یه بازی رو PS3 ضعیفتر باشه شما باید بیای بگی ما تو فلان بازیا سرتریم؟ خب باشین، خوش باشین. چه ربطی به این تاپیک داره؟
شما هستی که که جنبه یه مقایسه ساده رو نداری، کسی تو این تاپیک نگفت ps3 کلا ضعیف تر از 360 هست، شمایی که تا یه جا ps3 ضعیف تر کار کرد به رگه غیرتت برمیخوره و دیگه چشات پستها و متنه تاپیکو نمیبینه.

ما تو فلان بازی سر تریم :eek:
منظورت از ما چیه باور کن من هیچ پستی تو سونی ندارم
در ضمن اینو همیشه میگم
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده
فعلا تو ایران هرکی هرچی داره ازش طرفداری میکنه چه بد باشه چه خوب

صورتی که اون شرکت سازنده نتونسته کارشو درست انجام بده در ضمن در حال حاضر پرگرافیک ترین بازی های کنسولی روی ps3 هست میگه نه بهم ثابت کن
اصولا کسی که یه ادعایی رو مطرح میکنه باید اثبات کنه نه طرف مقابل!ولی...
Alan Wake-Mass Effect2-3-Gears of War3-Fable3 هر چند از همه ی این ها چیزی نمایش داده نشده ولی این جمله رو تایید میکنن که جوجه رو آخر پاییز میشمرن!

تو دو تا عکس اخر نسخه 360 کیفیت بافت بهتری دارد.بدنه دیوار(!) رو نگاه کنید(رنگ پریدگیها و شکستگیها)این مشکل در دو عکس دوم هم به وضوح بهچشم میخورد.
تو این عکسها به نظر میرسه دوربین نسخه 360 نزردیکتر هست.

در کل به نظر من 360 خیلی با نسخه ps3 تفاوت گرافیکی داره.

ماجرا خیلی جالب شد! فامیتسو بالاخره این بازی رو نقد کرد و به نسخه PS3 هم امتیاز کامل رو داد! اما نکته جالب صحبت هایی هست که تو نقد نسخه PS3 کرده، در درجه اول گفته که جفت نسخه های بازی در یک سطحن و نسخه 360 فقط در مواقعی بهتره که انم حتما باید مستقیم با نسخه PS3 بازی مقایسه بشه تا احساس بشه.

در قسمت گیم پلی هم گفته کنترل بازی رو PS3 روون تره! (که خوب تو TGS هم همه میگفتم)

ماجرا خیلی جالب شد! فامیتسو بالاخره این بازی رو نقد کرد و به نسخه PS3 هم امتیاز کامل رو داد! اما نکته جالب صحبت هایی هست که تو نقد نسخه PS3 کرده، در درجه اول گفته که جفت نسخه های بازی در یک سطحن و نسخه 360 فقط در مواقعی بهتره که انم حتما باید مستقیم با نسخه PS3 بازی مقایسه بشه تا احساس بشه.

در قسمت گیم پلی هم گفته کنترل بازی رو PS3 روون تره! (که خوب تو TGS هم همه میگفتم)
:laughing: دور برداشتی؟
درضمن لطف میکنی اسکن ها نقد مجله رو بزاری و به فارسی ترجمه کنی. قشنگ نکاتی که اینجا گفتی هم مشخص کنی دیگه عالی میشه.
در قسمت گیم پلی هم گفته کنترل بازی رو PS3 روون تره!
اخه مگه FPS ـه که مثلا بگن کنترلش رو pc به واسته موس و کیبورد روانتر از کنسوله. یا بازی فایتینگ نیست که بگن ps3 چون arrowr بهتره پس کنترل بهتر و روانتر روی اینه.
کنترل، کنترلِ دیگه!
25r30wi.gif
.

اخه مگه FPS ـه که مثلا بگن کنترلش رو pc به واسته موس و کیبورد روانتر از کنسوله. یا بازی فایتینگ نیست که بگن ps3 چون arrowr بهتره پس کنترل بهتر و روانتر روی اینه.
من کاری به اون ندارم اما چه ربطی داره!خوب کنترل بهتره حتما روون تر حرکت میکنه یا نمیدونم نوع چینش دکمه ها طوری بوده کنترل روی PS3 دلچسب ته و....
پ.ن:چرا گیر دادی بگی نسخه PS3 این بازی آشغاله؟

خه مگه FPS ـه که مثلا بگن کنترلش رو pc به واسته موس و کیبورد روانتر از کنسوله. یا بازی فایتینگ نیست که بگن ps3 چون arrowr بهتره پس کنترل بهتر و روانتر روی اینه.
کنترل، کنترلِ دیگه!

حرفی میزنی ها! ببینم تا به حال بازی های Fighting رو روی این دو کنسول زدی؟ DMC4 رو چی؟ من خودم بایو رو که نزدم ولی هر کی زده میگه با آنالوگ PS3 راحت تر میشه کار کرد! اما اینکه تو اصرار داری بگب نیست و فرقی نداره مبحث جداست و مربوط به مساول دیگه ای هست!

خوشبختانه نقد بازی برای هر دو کنسوله و رو سایت فامیتسو هم امده، حالا بزودی از جاهی دیگه هم میخونی تا از توهم به طور کامل بیای بیرون!

من کاری به اون ندارم اما چه ربطی داره!خوب کنترل بهتره حتما روون تر حرکت میکنه یا نمیدونم نوع چینش دکمه ها طوری بوده کنترل روی PS3 دلچسب ته و....
پ.ن:چرا گیر دادی بگی نسخه PS3 این بازی آشغاله؟
البته این میتونه نظر شخصی منتقدای فامیتسو باشه،خداییش اینو دیگه بچه ی برادرم(68 روزشه)میدونه جای Stick چپ کنترلر 360 واقعاً برای بازی های شوتر و Action/Adventure عالیه،فقط برا Fighting تا حدودی ضدحاله که اونم برا یکی مثل من که از سال 83 یا 2004 به این کنترلر عادت کرده میتونه قابل چشم پوشی باشه،Stick چپ 360 دقیقاً جای Arrow کنترلر PS3 ه،حالا من نمی دونم چطوره که برا فوتبال و Fighting که با Arrow راحتتره کنترلر PS3 به قول دوستان بهتره و در عین حال برای بازی های Hack And Slash و کلاً Action که حتماً باید با Stick شخصیتو کنترل کنی با اینکه انگشتها از حالت تعادل خارج و به وسط دسته میرن باز بهتره؟؟؟!!!!
پ.ن:1UP گفته بود نسخه ی PS3 این بازی آشغاله.

پ.ن:1UP گفته بود نسخه ی PS3 این بازی آشغاله.
این مربوط به موقعی میشه که هنوز نداده بودنش دست سگا که درستش کنه!!!با پورت افتضاحشون باعث شده بود که آشغال بشه!

"و آن روز که خداوند کفار را به سزای عملشان رساند"
من خودم رو وارد این بحث نمیکنم چون دهنم چفت نداره.

من بیشتر دوست دارم که این بازی رو ، رو x360 بازی کنم.
راحت باش عزیزم. کاشف به عمل اومد نسخه Xbox360 امتیاز کامل رو گرفت (40/40) و نسخه ps3 به همون 38 از 40 رضایت داد :).
در عین حال برای بازی های Hack And Slash و کلاً Action که حتماً باید با Stick شخصیتو کنترل کنی با اینکه انگشتها از حالت تعادل خارج و به وسط دسته میرن باز بهتره؟؟؟!!!!
به نکته دقیق و ظریف و نازک و باریکی اشاره کردی. انگار بعضی ها از مُچ درد خوششون میاد :laughing:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or