باور کنید خسته شدم اینقدر بن شدم این دهنو منو باز نکنیدشما که کلا هر جا میری یه پست ول میدی!
تاپیک داره اروم پیش میره خرابش نکنین.
باور کنید خسته شدم اینقدر بن شدم این دهنو منو باز نکنید
حرف من کاملا درسته یه سری میان اینجا یه پست میدن میگن اره ps3 ضعیف تر از 360 هست در صورتی که اون شرکت سازنده نتونسته کارشو درست انجام بده در ضمن در حال حاضر پرگرافیک ترین بازی های کنسولی روی ps3 هست میگه نه بهم ثابت کن
من میگم killzone2 و uncharted دارای بهترین گرافیک ها رو ps هستند
حالا این پست کجاش ول دادن بود نمیدونم
شاید تو خواستی یه چیز ول بدی
اصولا کسی که یه ادعایی رو مطرح میکنه باید اثبات کنه نه طرف مقابل!ولی...صورتی که اون شرکت سازنده نتونسته کارشو درست انجام بده در ضمن در حال حاضر پرگرافیک ترین بازی های کنسولی روی ps3 هست میگه نه بهم ثابت کن
:laughing: دور برداشتی؟ماجرا خیلی جالب شد! فامیتسو بالاخره این بازی رو نقد کرد و به نسخه PS3 هم امتیاز کامل رو داد! اما نکته جالب صحبت هایی هست که تو نقد نسخه PS3 کرده، در درجه اول گفته که جفت نسخه های بازی در یک سطحن و نسخه 360 فقط در مواقعی بهتره که انم حتما باید مستقیم با نسخه PS3 بازی مقایسه بشه تا احساس بشه.
در قسمت گیم پلی هم گفته کنترل بازی رو PS3 روون تره! (که خوب تو TGS هم همه میگفتم)
اخه مگه FPS ـه که مثلا بگن کنترلش رو pc به واسته موس و کیبورد روانتر از کنسوله. یا بازی فایتینگ نیست که بگن ps3 چون arrowr بهتره پس کنترل بهتر و روانتر روی اینه.در قسمت گیم پلی هم گفته کنترل بازی رو PS3 روون تره!
من کاری به اون ندارم اما چه ربطی داره!خوب کنترل بهتره حتما روون تر حرکت میکنه یا نمیدونم نوع چینش دکمه ها طوری بوده کنترل روی PS3 دلچسب ته و....اخه مگه FPS ـه که مثلا بگن کنترلش رو pc به واسته موس و کیبورد روانتر از کنسوله. یا بازی فایتینگ نیست که بگن ps3 چون arrowr بهتره پس کنترل بهتر و روانتر روی اینه.
خه مگه FPS ـه که مثلا بگن کنترلش رو pc به واسته موس و کیبورد روانتر از کنسوله. یا بازی فایتینگ نیست که بگن ps3 چون arrowr بهتره پس کنترل بهتر و روانتر روی اینه.
کنترل، کنترلِ دیگه!
من کاری به اون ندارم اما چه ربطی داره!خوب کنترل بهتره حتما روون تر حرکت میکنه یا نمیدونم نوع چینش دکمه ها طوری بوده کنترل روی PS3 دلچسب ته و....
پ.ن:چرا گیر دادی بگی نسخه PS3 این بازی آشغاله؟
راحت باش عزیزم. کاشف به عمل اومد نسخه Xbox360 امتیاز کامل رو گرفت (40/40) و نسخه ps3 به همون 38 از 40 رضایت داد .من خودم رو وارد این بحث نمیکنم چون دهنم چفت نداره.
من بیشتر دوست دارم که این بازی رو ، رو x360 بازی کنم.
به نکته دقیق و ظریف و نازک و باریکی اشاره کردی. انگار بعضی ها از مُچ درد خوششون میاد :laughing:.در عین حال برای بازی های Hack And Slash و کلاً Action که حتماً باید با Stick شخصیتو کنترل کنی با اینکه انگشتها از حالت تعادل خارج و به وسط دسته میرن باز بهتره؟؟؟!!!!